Hep büyütmenin derdindeler ama inek gibi de hoş durmuyor.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi sonunda. Kucuk memeli degilim ama buyukler bana da itici geliyor. Inek memesi gibi dedigin doğru. Koşsan koşamazsin, giyecegin kıyafetler dogru duzgun olmaz, fazla dikkat ceker. Istedigin kiyafetleri giyemezsin.
Yani ya kucuk olsun ya da ortasi, ele gelecek sekilde olsun. Ozellikle orta boyut daha iyi oluyor. Hem kadin gibi görünüyorsun hemde sıkıntı cikarmiyor. Ne kiyafette, ne spor yaparken, ne ilişkide.
Buyuk isteyenleri anlamadigim gibi buyuk memelerle gurur duyan hemcinslerim var, bunu da anlamiyorum. Hadi digeri erkek hep fazlasini istiyorda kadin olarak sana fazla memenin faydasi yok. Agirlik yapar, asagi kadar sarkar, sutyende rahat etmesi zor olur. Her turlu sıkıntı.
Hadi dogustan olanlara bir sey demiyorum da kendi istegiyle kafam kadar meme yaptiranlara diyorum. Ki benim bir kiz arkadasim buyuk memeden rahatsiz oldugu, cok sıkıntısını cektigi icin tam tersine meme kucultme ameliyati olmuştu.
Buyuk memenin kadina hicbir faydasi yok. Erkege de yok aslinda. Sirf gozum doysun diye istiyorlar. Elimden taşsın istiyorlar. Elini doldursa yeter ve en makbulu bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılafferim kız sana 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılBence de küçük göğüs daha iyi
71 Yorumla
Soran+1 yıldaha pratik ve kontrol edilebilir en azindan jsjsj
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü olsun ki :-) zevkler renkler tartışılmaz
10 Yorumla Aynen kardesim büyük göğüsler gitsin sütaşa sponsor olsun Yaşasın Küçük Memeler 😅😅
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnek gibi dediğine milletin ağzı sulanıyor hahahshs
423 Yorumla
Soran+1 yılyaw yok kahverengi halkasi falan kocaman itici oluyo
Cevap sahibi+1 yılÇok küçükler de yapay duruyor. Ayrıca bu genetiktir. Benim de o şekilde ama çok çok beğeniyorum. Güzellik görecelidir
Soran+1 yıloturunca bile göbeğe sarkiyor altlari terleyip kokuyodur birde onların
Cevap sahibi+1 yılIykk sen pis kadınlara denk gelmişsin 😄
Soran+1 yılyok denk gelmek değilde kendimce fikir yürütüyorum jsjs mesela koşup ziplamalari zor ve sıkıntılı olur
Cevap sahibi+1 yılZor ve sıkıntılı değil aksine çok çekici duruyor. İyi tarafına bakmıyorsun. Gerçekte görsen şok olursun ama hala küçük istiyorum diyorsun 😄
Soran+1 yılvideolarda falan gördüklerimde küçükler daha şirin geliyo yani bilmiyorum
Soran+1 yılbirde büyük memeler daha hassas heralde survivorda kimdi o top çarptı yerden kalkamadi 🤭 sude ye de geliyodu ayni sekilde ahh deyip maça devam ediyodu kiz ksksk
Cevap sahibi+1 yılSurvivor izlemiyorum bilmiyorum ama ben gayet memnunum hoş da duruyor. Küçükler büyültmek için can atıyor
Soran+1 yılonu anlamiyorum işte ksks bence büyükler küçültmeye çalışmali 🤣
Cevap sahibi+1 yılAy hiç umrumda olamaz kurban olsunlar dolgun me*elere
Soran+1 yılen azindan tokatlamasi iyi olur 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon baliketliyim fazlalığım yok desem yeri. Sarksa da olur beden benim bedenim toparlamasını da bilirim :)
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon :))
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon bilemiyorlar :'(
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon erkeklerle falan değilim 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon 😄😄😄
+1 yılBüyükte iyi küçükte iyi bence sonuçta büyük oluncada meme küçük oluncada meme beni en çok büyük meme tahrik eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılYoo küçük memeli bir kadınla olur mutlu mesut yaşar gidersin
01 Yorumla
Soran+1 yılyani çokta şii değil zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katılıyorum soran arkadaşa göğüs dediğin küçük olmalı avuçlayınca taşmamalı
10 Yorumla Hepsinin yeri ayrı. Kızlar da bazen gereksiz yere takıntı yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılNe çok büyük ne çok küçük küçükte zamanla büyüyor zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılzevk meselesii 😺
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenmıkker vok kucuk
510 Yorumla
Soran+1 yılbirde düzgün yazsan jsjs
Cevap sahibi+1 yılShhs
Soran+1 yıljzjdjd
- +1 yıl
Küçük daha iyiii
Cevap sahibi+1 yılBiliom
- +1 yıl
Neyi biliyorsun