Ben 18 yaşındayım. Bugün annemle flört hakkında konuşuyorduk ve bana flört etmek için çok küçük olduğumu söyledi. Neden diye sorduğumda henüz çok genç ve cahil olduğumu ve büyük bir hataya sürüklenebileceğimi söyledi. " O hata nedir?" diye sordum, bana bu yaştaki çoğu kızın sevgilisiyle cinsellik yaşadığını daha sonra çok pişman olduğunu söyledi ve ben kendi annemin düşüncelerinden hiç bu kadar utanmamıştım. İnsanlar cinselliğe neden bu kadar karşı? Ben bunu hala anlayamıyorum ve içimden sadece "yazıklar olsun" demek geliyor. Bugün anneme ve kafa yapısı annem gibi olan birçok insana bunun böyle olmadığını kanıtlamak için bekaretimi evlenmeden önce kaybedeceğime söz verdim. Ama bunu yapmadan önce hedeflerim mutlaka var. İyi bir üniversite okuyacağım ve iş hayatına atılıp maddi yönden güçlü bir kadın olunca bunu yapacağım ve o zaman annem dahil hiçkimse bana bir şey diyemeyecek. Evet, ben böyle düşünüyüorum. Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Cevabın nedir?
Ben ve eski sevgilim aşırı derecede sevdik birbirimizi birbirimizin elini tutarken utanıyorduk neden utanıyorduk biliyor musun? bir kızın/erkegin elini severek tutarsan onun kalbine dokunursun duygularını ögrenirsin bu şekilde sevdik birbirimiz ama el ele tutuşmak dışında hiçbir temasımız olmadı gözlerinin içine saatlerce baktıgımı hatırlarım hiç bıkıp usanmadan ondan uzak oldugumda ise aynı yıldızlara baktıgımızı bilmek bile bana mutluluk veriyordu gel zaman git zaman aramız bazı nedenlerden bozuldu nedenleri yazarsam felaket uzun sürer bana barışmak için kendini sunmaya çalıştı ben kabul etmedim aramızı açtım biraz daha tamam dedi söz dokunmayacam ama yüz yüze konuşalım tamam dedim kabul ettim bir cafede buluştuk işte muhabbet ettik falan ben bir ara tuvalete kadar gittim o sırada artık kahveme ne atıysa gelince içince bir hoş oldu içim ne oldugumuda anlayamadım elim ayagım kafasına göre hareket etdiyordu bu bana gel otelde oda ayırttım oraya gidelim diyince mevzuyu çaktım ordan gitmek için ayaga kalktım yalvarmaya çalıştı ne olur gibisinden ama ordan ayrıldım direk yıllar sonra 1 hafta önce bana teşşekkür etti ona dokunmadıgım için yaptıgı şeyin ne kadar saçma oldugunu anlamıştı sende bu düşüncelerinin saçma oldugunu ilerde çook iyi anlayacaksın o zaman kendine ne kadar salakmışım diyeceksin ayrıca annenin dedigi cinsellik karşıtlıgı degil sadece senin ergen sofrasında bir ka-şar olmanı istememiş o kadar tek amacı seni korumak cinsellik karşıtı olsa agzının ortasına 2 tane tokat atar kapakız bu konuyu derdi ama anneni anne olunca anlayacaksın büyük ihtimal o zaman çok geç olacak ve ömrünün geri kalanını kendinden utanarak geçireceksin. Annenin ögüdünü biran önce anlaman dilegiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
öncelikle burdaki cahil cühela kesim gibi bakirelik demediğin ve doğru tabiri kullandığın için teşekkür ederim. umarım onlara ders olur.
bekaret öyle kazanılan kaybedilen yırtılan patlayan vs vs bir kavram değil. aşık olduğunda güvendiğinde sevdiğinde beraber mutlu olduğun insanla doğal olarak sevişirsin ve o zar esneye esneye yok olur.
bunu devlet meselesi haline getirmenede annene kızmanada gerek yok. kadıncağız kendince seni koruyo ve güzel güzel anlatıyo. onu yinede dinlemende fayda var. yaşın geçtiğinde mutlaka onu daha iyi anlamaya başlıyosun. umarım sevdiğin adamla aşk dolu mutlu bir beraberliğin olur31 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için çok teşekkür ederim
+1 yılokuyunca maddi durumun iyi olunca bekaretini kaybet kaybetme insan onurunu kaybetmemeli annen cok dogru soylemis suanki kizlarimizdan %80 pisman evlenmeden once iliski yasadiklari icin bir 10 yil sonra hala buralarda olursan maddi durumum iyi ama bbekaretgjmi kaybettm adam benden cok paramla ilgileniyo falan diye onemli olan dedgi gibi ahlak onur sen serefinle yasa o kadar okuyup calisip maddi durumunda iyi olunca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bilirsin kardeş senin kararın
sadece islami açıdan erkeğe de kadına da günah
ama hani toplumumuzda bir yargı var ya hani erkeğe milli demek kadına d a fahiişe işte oyüzden kaybet hatta kaybetmek iyi bişey değil senin yapacağın özgürlükçü bir davranış olacağı için kazan30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
55Cevap
yazık, o kadının emeklerine acıdım şuanda senin için annenin sözü bile bir anlam ifade etmiyorsa sana söylenecek başka söz yok, annesini takmayan başkasını hiç takmaz, en iyisi o bekaretini kaybet ve tekmeyi ye sonra aklın başına gelir, asıl kusurlu zihniyete sahip olan annen değil sen ve sana bu zihniyeti aşılayanlardır, hep kızıyoruz kızların okumasına karşı olan insanlara ama ben bugün bu olanları gördükçe o insanlara hak vermeye başladım, size yüz verince astarını istiyorsunuz, demek ki ülkeyi elinize verseler iyice b. kunu çıkaracaksınız vay halinize.
28 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok cahilsin. Neden İran veya Arabistanda yaşamayı denemiyorsun?
Soran+1 yılTürkiye Müslüman bir ülke değildir. Türkiye, çoğunluğu Müslüman olan laik bir ülkedir. Bunu aklından çıkarma tamam mı?
Soran+1 yılBu ülke hangi sistemle yöndetiliyor? Hakimler karar verirken Kuran'a mı bakıyor? Salak mısın sen gerizekağlı mısın? Neyse cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur derler. Gerçekten öyleymiş.
Annen ve sen farklı ama ortak bir durum da birlesiyorsunuz. bir erkek olarak sana söyle anlatayım biz kızlarla birlikte olmayı severiz neden biz erkeğiz ya sonra evlenme vakti geldimi Mangalda kül bırakmayan taraf oluruz bakire bir kız olsun deriz. Ama şunu asla yapmayız ki bizim nefsimiz istedi yaptık karşımızdaki kızın nefsi istedi oda yaptı demeyiz. Hemen onun adını koyarız çünkü bizim toplumumuzda erkek böyle dir 😉. O yüzden bence sen üni. Falan hallet işini eline al ve gücün olduktan sonra kimse sana bir laf edemez. Çünkü güç sende olucak 😆😅
00 Yorumla
+1 yılAnnen belki bunu demek istemedi? Belki duygularınla oynanıp reklam olacağını anlatmak istedi bu yaşta %99 sonuç bu çünkü. Bende açıkçası evlilik öncesi karşıyım. Dini konuda değil sadece ahlak ölçüme uymuyor başkası yapsa belki biraz tuhaf karşılarım yine de bu kadar yadırgamam ama kendime bunun düşüncesini bile yakıştıramıyorum. Açıkçası ben evlendiğim kişinin bakir olmasını istiyorum ben karşımdakinden bunu beklerken kendim de tertemiz çıkmalıyım karşısına.
20 Yorumlahelal kız sana
yazdıklarının her bir satırına imza atarım
sen yinede annenden utanma da
ne kadar eğitimli olsa da jenerasyon farkı var
fakat bütün düşüncelerinde haklısın
herhangi bir şeyi koruması ya da korunması gereken bir yaratık değilsin
böyle bir görevin ya da sorumluluğun yok
cinsel terbiye almış sapık olmayan seninde istek ve arzunun olduğu bir erkekle olman hakkın tabi ki de :)10 Yorumla
+1 yılkendi düşüncelerinden utan bence.. annen yanlış birşey mi soylemiş. pişman oluyorlar sonrasında demiş. utandım dediğin kişi senin yaşının 2-3 katı kadar hayat tecrubesi olan birisi. hakaret etmemiş sana doğruyu söylemiş uyarmış.. önce kendi kafa yapına bir bak..
20 YorumlaCahil derken tam da su yazdigin dusuncelerinden bahsediyordu. Senden bilmem kac yas buyuk insanlarin sozleri Şu an sana cahilce ya da "yaziklar olsun" seklinde gelebilir ama sana hadi bir kiyak ; sitenin arama bolumunde bir arama yap bakalim bekaret ve pismanlik olarak. Ne cahiller goreceksin sen yasta. Saglicakla kal.
10 Yorumla
+1 yılYapta gör ebeninkini. Türkiye de evlenmeden yaparsan sadece eşya olursun mal olursun kullanip atarlar. Bunu yapmana degecek hic bir erkek yok bence. Her erkek uçkurunun pesinde ki bunu yapanlarin yuzde 90 i pisman sen bile bile yangina körükle gidiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılAnnen senin hep iyiliğini ister.
O ne diyorsa, kadınsı içgüdüsüyle...
Ana içgüdüsüyle...
Melek gibi kanatlarını üzerine örtercesine düşünür ve korur...
Sen annenin sözlerini ve düşüncelerini yabana atma.10 Yorumla
+1 yılÇok güçlü bir kadın olucam= Eziğin dibiyim.
Geçmiş olsun ablası.
Cayırt50 Yorumla
+1 yılinsan demek namus demek. namus demek bekaret demek. namusun olmadan bir hiçsin. bak babaannemin bir sözü var. çok güzeldir ha. "kadının namusu gider hiç olur, erkeğin namusu biter p*ç olur"
10 YorumlaAbazayım hiç ilişkiye girmedim ama sen bana versen bekaretini üstünede para versen almamda yapmamda, ciddi diyorum
58 Yorumla- +1 yıl
@Bebekrut abi bende seninle aynı durumdayım ve düşüncedeyim helal olsun :)
- +1 yıl
@HeLLFoRCe38 :) sağolasın güzel kardeşim, kurban olsun sana böyle ucuzlar basitler
- +1 yıl
@Bebekrut abi devir öyle bir devir olmuş ki aşkla zinayı karıştırır olmuş insanlar yazıklar olsun vallahi
- +1 yıl
@HeLLFoRCe38 öyle öyle malesef öyle o yüzden evlenesim gelmiyor şu iğrençlikleri gördükce duydukca, hayırlısını olsun Rabbim hayırlısını versin
- +1 yıl
@Bebekrut vallahi kızları sevmiyorum abi genelini :D ya ilerde karşıma çıkar aşık olurum ama Şu an gerçekten tiksiniyorum
- +1 yıl
@HeLLFoRCe38 :) seven yaramıyo zaten boşver
- +1 yıl
@Bebekrut aynen abi boşver sağ el sol el :D sadaadssda
- +1 yıl
@HeLLFoRCe38 :) :)
+1 yıldiyelim ki üniversite okudun.. hazırlık dahil 5 sene sonra işe girdim diyesiye 3 sene geldin 28-30 yaşına... bekaretini versen ne olur o yaştan sonra vermesen ne olur. evlenirsin zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannene sor birde senin zamanında aşk olayları nasıdı diye ozaman devirin nekadar değiştiğini insanların günahla bakireliği karıştırdığını anlarsın kardeşim istediğin kadar sev sen nikahlı değilsin zina yapıyorsun allah demiyormu bana ne günahla gelirseniz gelin ama zinayla gelmeyin zinanın affıda yok tövbeside
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeyden önemlisi işin dini boyutu var ama ben dindar değilim öbür dünyayı takmıyorum diyosanda bari üni yi bitirip işe başlamışken bari düzgün birini bulda elven öyle yap yani o yaşa kadar tutacaksın yaşıtların mikişirkeb sen bakire kalacaksın bari bir işe yarasın :) tabi senin hayatın istediğini yap
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. annen haklı
erkekleri bilmiyorsun
erkekler cinsel ilişkiye girdiği kızla evlenmezler
evlenende çocuk yapmaz
annenin sözünü dinle
terkedilen kızlar hep acı içinde00 Yorumla
+1 yılHarbiden annenin dediğinden daha çok cahil ve hayal perestsin
20 Yorumlao kadar şeyi yaptıktan sonra zaten 30 una merdiven dayamış olucaksın o saatten sonra bekaretin ne önemi bari şimdiden ver de rahat et
10 YorumlaAnnen doğruyu söylemiş, seni usulünce uyarmış. O'nun tavsiyelerine uyup uymamak sana bağlı.
10 Yorumla
+1 yılAnnen boyle dusunen evladı oldugunu bilse utanırdı annene uzuldum sen ne yaparsan yap kadına yazık... emin ol bisey yapamazsn boyle..
10 Yorumla
+1 yılzaten maddi imkanlarını eline aldın mı, gücünü topladın mı, çok özür dilerim ama gerisinin popona koy gitsin...
10 Yorumla
+1 yılMalzeme senin. İstediğin gibi kullanabilirsin. Bize laf düşmez
20 Yorumlasana göre yanlış başkasına göre doğru. yargılanmamak istiyorsan sen de yargılamamalısın.
20 YorumlaHayatını dilediğin gibi yaşa.
Ama utanman falan saçma geldii. Düşüncene katılıyorum.00 Yorumla
+1 yılHedefe bak doğru yoldasın. Sırf bunu yapmak için bunları başarabilir sen ne mutlu sana :-D
00 YorumlaÇok uzun plan, cinselliği yaşamak için bile bu kadar çaba saçma bence, yetişkin her bireyin en doğal hakkı ve kendi kararı
10 Yorumlaannen sadece senin için endişeleniyor dediğin şeyleri yaptıkran sonra bekareti kaybetsen zaten annen senin için endişelenmeyeceginden problem olmayacak aslında kızdıgın şeye önlemi sen almıssın balım
10 Yorumla
+1 yılBokorotomo ovlonmodon onco vorcom..
Alinnn bunu burdan.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. bu yolda ilerle zaten ekonomik bağımsızlığın olduğunda bekaretin bir önemi kalmayacak karşındaki erkeğe bağlı kalmaktan kurtulacaksın
00 Yorumla
+1 yılsonuçta yine annenin dediğine geleceksin annenin demek istediği bekaretini erken yaşta kaybedersen pişmanlık duyacağındır annen evlenene kadar bekle dememiş ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta sonra erkek arkadaşınla ilişkiyi girip, helip burada sorarsin artık. Bekaretimi verdim. Çok mutluyum diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre son derece önemli ama sadece Allah'tan, babamdan ve gelecekteki kocamdan utandığım için yapmam bunu elalemin ne dediği umrumda değil.
20 YorumlaAferin mi diyelim ne diyelim, yaptığın ve verdiğin söz tamamen saçmalık.
Annen haklı.10 Yorumla
+1 yılUlan bir zarınız var ona da sahip çıkamıyosunuz be... Haram be Haram Annen sırmlu değil senden ne halt yersen ye öbür tarafta alırsın hakkını yüklü miktarda
00 Yorumla
+1 yılKarar verince beni bul ben bozarim seni allah akıl verirken nerde neyle ugrasiyonuz kimbilir
00 Yorumlaherkesi görüşü saygı duymak lazım. Ama insan seks ten çok zevk alıyor
00 Yorumla
+1 yılNe güzel Can'ının çektiği her erkeğin altına yatacaksın budnan da gurur duyacaksın. Senin genelvde çalışandan ne farkın olacak o Zaman.
00 Yorumla
+1 yıluzun zamandır böyle sacma bir dusunce görmemistim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. Seni seviyor koruyor. Ne dünya hayatını ne de ahiretini yakmanı istemiyor..
00 YorumlaAnen dogru soylemis. Hedeflerin guzel bu ideallerinden vazgecme sakin
00 YorumlaUmurumuzda değilsin, okulunu oku ve git seviş.
40 Yorumla
+1 yılSen bu kafayla fazla yaşamassın kızım.
10 Yorumla
+1 yılyakında motor olup çıkarsın bu kafayla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkımse demez zaten. o senın yanlıs karar vermemen ıcın demıstır yoksa ıstedıgınle sevısmelısın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kız or... spu olur 😄😄
40 Yorumla
+1 yıliş evlenmeye gelince bakir arama o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılBakir takıntım yok zaten.
- +1 yıl
iyi olur
her zaman bu konuda annene guvenmeleısın
00 Yorumla
+1 yılAllah'tan korkmalısın bence.
20 Yorumla
+1 yılsenin bu kafan yüzünden ülke bu hale geldi
10 YorumlaSözünü tut o zaman ve yap
00 Yorumlao zaman beni bul benimle birlikte olsun ilkin.
00 Yorumla
+1 yılSonra ağlaya ağlaya gelirsin buraya %95 ihtimalle
00 YorumlaAllah başka dert vermesin, annene tabi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüyünce konuşuruz ufaklık uzun uzun bu konuyu
00 Yorumla
+1 yılHayat sana umarım istediklerini yaşatır
00 Yorumla
+1 yılNe kadar okursan oku okumuş ırıspısın gözüm de
00 YorumlaSenin zihniyetine ben
00 Yorumla
+1 yılhayat sana güzel bırçet.
00 Yorumla
+1 yılbu kafayla iyice pompalarlar sana:)
00 Yorumla
+1 yılannen evlenmeden olmaz demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ben de bir gün kaybedeceğim
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!