Bakire olmama ihtimali var mı?

Yaklaşık 8 aydır sevgiliyiz. Bu yaz evleneceğiz. Ona ilk çıktığımız dönemlerde bakire misin diye sormuştum bana evet bakireyim demişti. Bende inandım. Onunla cinsel ilişkiye girmek istediğimde her defasında hayır olmaz, evlendikten sonra dedi, bende elbette saygı duydum. Ama dün canım çok fena istiyrodu, ve nasılsa bu yaz evleneceğiz, belki artık kabul eder düşüncesiyle tekrar sordum, ve kabul etti oflaya puflaya..

Yalnız dikkatimi çeken, ilk başlarda gayet sakındı, yani on sevişme sırasında, oral yaparken hiç heyecan yoktu kendisinde, ama daha sonra `asıl ise` gelince birden kendini kaşmaya başladı. Sakın ol canını yakmayacağım dedikçe daha bi kastı kendini, ve içine girdiğimde ağladı. Üstelik kanamadı.. Tabii esnekte olabilir, herkes kanayack diye birşey yok, ama ağlamasının sebebi kafama takıldı. Neden ağlıyorsun diye sorduğumda `korktum, canım acıdı` dedi. Ama açıkçası inanmıyorum, bana sanki bakire değildi, ve sonunda yakayı ele verdiği için ağlıyor gibi geldi. Daha sonrasındada `kanamadım, be tuhaf demi?` diye sordu, sanki dalga geçer gibi, zaten sırf öyle söylediği için şüpheleniyorum.. Daha fazla uzatmadım bende üstüne düşmedim. Ama bilmiyorum, güvenemiyorum öyle söylediği için. Böyle davranması, yani ağlaması falan normal mi?
Bakire olmama ihtimali var mı?