hahahaha o da merak etti :d ben şeye şaşırdım yaa mesela 35 yaşındasın tam evlenceksin herşey iyi kız almnyayagidiyor akla gelir mi yaa nasip işte bak.. Allah inancımı katlattırdın :D ve baksana iki işte olmamış kim bilir norma seyrinde olsa idi belki şimdiye çocuklu bir adamdın :)
yaşasın çok mutlu oldum yaaa :d bende dün bir erkekten hoşlandım tam da kızım dedim "bu kez kesin kesin yapacaksın bunuuuu bu kez sen açıl gene eline yuzune bulaştırmaa " sonra kendimi gazladım gazladım ne göreyim face te kurcaladım bir kızı kız fransız çıktı benim açılacagım çocukla.. 1 yıldır filan çıkıyorlar muhtemelen.. kız burada çalışıyor.. belki bozulur :D inşallah bozulur :D çocuk askere gitmedi daha master yapıyor... yani nerden baksan 3 4 yıl evlenmezler :D belki ayrılırlar :D kız geri dönse fransaya ne mutlu olurdum :D
fransız kız asker yolu bekler i bunu da düşünüp düşnüp duruyorum :D gerçi gene de hanım hanımcık gibi ama onlar o kadar emekveriyor mu ya :D @soran teşekkür ederim... valla kimse mesaj atmasın diye öyleyim aslında...
valla oldurmayan Allah , oldurmuyor değil mi :D olmamış yani neler var hayatta :D belki bitiverir *-* 4 5 yıllık ilişkiler bitmeye mahkumdur -_- evlenmeseler biter hemen de ben yazacam sonra 3:)
yok sağol artık merak etmiyorum digerini :) bu macera da güzelmiş yetti :) neyse o zaman nasip buymuş belki başkasını bulursun belki daha iyisi gelir :) (bunu da inşallah o çocuga ben derim sonrada açılırım inş :D :D ) iyi geceler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
4 canım :d
Sıfır. : )
4 kişiyle yaptım ve grup deneyimim var :)
4 kısıyle yattım hepsını yaladım yalattım
😂😂😂 iyimis
yalatmadan seks mı olur? sen?
Hiç kimse.
Hiç yapmadım bebeğim
2+2 :)
2 erkek 2 kız mı demek bu :D
Ve 35 yasindasin? Cok iyimis sayilari buyutmemen hosuma gitti
@ugurmerve18 yok hayir 4 kiz ikisi bakire idi
uzun sureli olanlar oldu ben ayrica parali seks yapmadim o tur
bakireleri kandırdın mı yoksa kızların haberleri var mıydı terkedip gideceğinden?
@ugurmerve18 asla neden kandirayim biri swvgilimdi 2 yil birlikteydik evlilik olmadi istiyordum aslinda ben
hmm peki iyi o zaman :) son bişey merak ettim evlilik neden olmadı :(
Ben 2 kisi ve 2sini yaladin sandim ozamani berbatmi desem 😂
@ugurmerve18 Almanya ya yerlestiler, digerini burdan yazamam cok farlkliydi :)
yaa çok ilginç gene merak ettim kız alman filan mıydı nasıl oraya yerleşebilirler yaaa
yoo harikaydi haladimda birliktede oldum 4 kizlada
@ugurmerve18 ablasi almanyada yasiyordu, ama digei daha ilgincti piyango gibi
yaa onu da merak ettiiiim :D
@ugurmerve18 anlatirim ama inan burdan soru kalkacak gizli degilsin ama mesaj atamadim :(
Sen yaz kalkarsa kalksin sonra
hahahaha o da merak etti :d ben şeye şaşırdım yaa mesela 35 yaşındasın tam evlenceksin herşey iyi kız almnyayagidiyor akla gelir mi yaa nasip işte bak.. Allah inancımı katlattırdın :D ve baksana iki işte olmamış kim bilir norma seyrinde olsa idi belki şimdiye çocuklu bir adamdın :)
@ugurmerve18 aynen haklisin ama digeri dedigim gibi cok farkliydi
@ugurmerve18 aynen bende merak ettim 🙊 Seni takip edicem canim benim kafadansin cevapladigin sorulari takip ederim
gizli ve engelli olmasaniz bazi seyler aciktan anlatilamiyor
yaşasın çok mutlu oldum yaaa :d bende dün bir erkekten hoşlandım tam da kızım dedim "bu kez kesin kesin yapacaksın bunuuuu bu kez sen açıl gene eline yuzune bulaştırmaa " sonra kendimi gazladım gazladım ne göreyim face te kurcaladım bir kızı kız fransız çıktı benim açılacagım çocukla.. 1 yıldır filan çıkıyorlar muhtemelen.. kız burada çalışıyor.. belki bozulur :D inşallah bozulur :D çocuk askere gitmedi daha master yapıyor... yani nerden baksan 3 4 yıl evlenmezler :D belki ayrılırlar :D kız geri dönse fransaya ne mutlu olurdum :D
@ugurmerve18 hahaha :) vay dusuncelere bak :)
fransız kız asker yolu bekler i bunu da düşünüp düşnüp duruyorum :D gerçi gene de hanım hanımcık gibi ama onlar o kadar emekveriyor mu ya :D @soran teşekkür ederim... valla kimse mesaj atmasın diye öyleyim aslında...
bekler mi diye* m noksan olmuş orda :D
@ugurmerve18 geliyomusun istersen engellersin
valla oldurmayan Allah , oldurmuyor değil mi :D olmamış yani neler var hayatta :D belki bitiverir *-* 4 5 yıllık ilişkiler bitmeye mahkumdur -_- evlenmeseler biter hemen de ben yazacam sonra 3:)
yok sağol artık merak etmiyorum digerini :) bu macera da güzelmiş yetti :) neyse o zaman nasip buymuş belki başkasını bulursun belki daha iyisi gelir :) (bunu da inşallah o çocuga ben derim sonrada açılırım inş :D :D ) iyi geceler...
@ugurmerve18 iki dk gel
Sen neden gizlisin
Gizli sormasam ekliyor tüm sapiklar
İyi gel..
Iyi gelirim
Eeee
4 kişiyle hepsinin her yerini emdim
tüm özel bolgeleri 1 sayarsak 7 falan sanırırm :)
Saymadım.
10 dan fazla mı?
Hiç yapmadım
3+2..
Hiç yapmadım.
12 ve. 4
Yapmadım
Sanırım 8 di 😕
1 kız 1 erkek ile
Erkekle yaparken verdinmi arkadan yoksa omu verdi
Önce ben verdim beni bir güzel halletti. Sonra ben onu aldım önüme
Nasil tanistiniz o erkekle