benim 9 sevgilim olmuş hepsiye yattım ya siz hayatınızda kaç kişiyle seks yaptınız?
Cevabın nedir?
+1 yıl100 ün üzerindedir bunların 30-40 ile korunmasız ilşkiye girmişimdir.2 tanesiyle 1 yıldan uzun zaman boyunca belli aralıklarla ilişkiye girmişimdir.5 tanesiyle 3-5 aydan uzun süre belli aralıklarla olmuştur bunların dışındakilerle de en fazla 5-10 kez ilişkiye girmişimdir.
21 Yorumla
+1 yılSaymadım saymam da sayı skorlarla uğraşanlardan değilim ama çok kişi oldu. Yurtdşında onumu sayacağım :)
311 Yorumla- +1 yıl
aha eksi rekoru kıracam inşallah hadi parmaklarınız dert görmesin :D
Soran+1 yılben artı verdim
- +1 yıl
Senin yapmadığını biliyorum bu soruya has bir ters tavır yapanlar :))
Ayrıca seni eleştirenleri neden kafaya takıyorsun ki. Boşver milleti.
Erkek olupta yapınca erkeklik olur sen yaparsın sevgilindir diye ka*ar derler. Ne diye sinirleniyorsun. Keyfine bak alay et hatta.
Soran+1 yıl:D ya ama üzülüyorum kızlar bile eşimle oldum en azından eşimin midesi bulanmıyor falan diyorlar ya resmen neyse
- +1 yıl
Boşver illaki seven biri çıkar karşına. Klkıp onada 9 kişiyle yattım deme :))
3 kuralını unutma :d erkekler 3 le çarpar kızlar 3 e böler :DD
Soran+1 yılyo herşeyi biliyor biz medeniyiz canım seks ihtiyaçtır namus değil
- +1 yıl
iyi o zaman daha ne ? Bu arada rekor kırmışım oley :)))
Soran+1 yıl:D burdaki insanlar çok saçma boşver aldırma
- +1 yıl
Zaten aldırmıyorum ki :))
Çook kişiyle yattım diye kıskananların hazımsızlığı :))
Çünkü burada bulunan çoğu erkeğin eline kız eli değmiyor :D
Soran+1 yıl:D e yani böyle cahillerle hangi kız birlikte olur?
- +1 yıl
Var yaa :)) Aptal kız da çok ne yazık ki :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
43Cevap
Hiç apmadım. Allah korusun inşallah gayr-ı meşru bir ilişkiye girmem. Gayr-ı meşru ilişkilerde bir hayır olsaydı Allah yasaklamazdı. o tür ilişkilerde hiçbir hayır yok zarar var. ben kendim zararlarına şahit oluyorum. aids gibi bulaşıcıklı hastalıklar daha çabuk yayılıyor. bu sağlık açısından zararları. bir de ruhsal açıdan zararları var. Bu sitede bile ruhsal olan zararlarını görebilirsiniz.
58 Yorumla
Soran+1 yılmüslümana bak*cinsellikte takılıyo asdfghjkl
- +1 yıl
böyle tiplerden korkacaksın ne işin var cinsellikte
- +1 yıl
Cinsellikte takılmıyorum aptal. Sitenin yapısını bilmiyorsan atıp tutmayacaksın cahilliğini fazla belli edip çok zekiymiş gibi cevap yazmıyacaksın.
Bilmiyorsun öğreteyim sana bari. Daha fazla cahilliğinle küçük düşürmezsin kendini umarım. Bir soruya cevap verdiğin zaman, "Teşekkürler, Cevabın Yayınlandı!" diye bir sayfa çıkar. O sayfa da başka sorular da yer alır. Senin aptal sorun da işte o sayfa da çıktı. Müslüman olduğum için alay ediyorsun ama sen benden cahilsin
Soran+1 yılvalla bana din yapıyo şerefsize bak
Soran+1 yılkime istersem veririm amk sana mı sorcam
- +1 yıl
en azndan sağlıklı blgler almak içn ya da sana uyarı vermek içn yazmıs.sanane adam yapar yapmaz kardşim en azndan senin gbileriyle yapmyo senin gbilerneden ne pislik geleceği belli olmazda hani...şimdi diceksin sanane? o benim müslüman kardşim destekte olurum karışrmda!devam et güzel kardşim bu yolda sen!
Hiç yapmadım gayette memnunum 9 kişi ile ilişkiye girmişsin git p*rno yıldızı ol hiç yoktan para kazanırsın anlamsız yani :))
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kişi var hayatımda 5 senedir de ilişkiye giriyoz . Sol elimi seviyorum :)
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye eksiliyorsunuz anlamış değilim , BAKİRİM BEN BAKİR ? Evleneceğim hatunu bekliyoz arkadaş suç mu ?
Soran+1 yılhadi ben artı verdim yine iyisin
Cevap sahibi+1 yılEYV. Ne desek suç arkadaş , herkesin tuttuğu kendine :)
+1 yılSaymadım ama şöyle söyliyeyim: Yurt içinde ve yurt dışında ilişkiye girdiğim kızların hepsinin arka arkaya dizsem Boğaziçi Köprüsü'nün Asya tarafında başlayıp Avrupa tarafında son bulur. :)
10 YorumlaSanırım nişanlına hiç vermedin eğer ona da*seydin senin evlenilecek biri olmadığını anlardı.
11 Yorumla
Soran+1 yılyo herşeyi biliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki folloş olmuş be anam yalama yapmıştır artık :o Bakireyim.
313 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Yediğimi, içtiğimi, s..mi kendime bile söylemedim.. bide onumu sayacam..
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayat kadinina o.. damgasi vuruluyor erkeklerin altina yatiyor diye peki böylelerine ne demeli Allah islah etsin
156 Yorumla
Soran+1 yıl:D kıskanmak mode on
Cevap sahibi+1 yılhahaha güldürme beni senimi kiskancam sen kendini böyle avut hayatinida istedigin gibi yasa unutma kadinlar istedikten sonra her erkegi elde eder ama bizim ruhumuzda onun bunun altina yatmak yok sen devam et basarilar :)
Soran+1 yıl:D valla ben koca buluyorum sorun yok
Cevap sahibi+1 yılbul canim bulma diyen mi var sana ben düsüncemi söyledim sende istedigin gibi istedigini yap ama bence kimse hayatini o isi yaparak kazanan kadina laf atmasin arada fark yok biri meslek olarak yapiyor yapmak zorunda sende hobby olarak tek fark bu :)
Soran+1 yılbence kendini ilk gece eşine sunmak daha aciz bişey eşin kim bilir kimleri düdükledi seni bakire istiyo ulan her erkek söylüyo 10 kızla yattım falan filan ya banane sen kendini satıyon haberin yok
Cevap sahibi+1 yıltamam sen böyle düsün :) kendini satma biz satiyor olalim hadi bye bye
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece eşimle yaptım eşimle yataga girdigimde en azından midesi bulanmıyor kafasında soru işareti yok
237 Yorumla
Soran+1 yıl:D eşin senden önce kimlere geçirdi lan mal mısın
Cevap sahibi+1 yılhayır kimseyle geçirmedi çocukluk aşkımdı ilk benle oldu hem en azından herkez kendi namusuyla yaşar dokuz kişinin altına yatıpda kadınım diye geçinmem o*lardan ne farkı kalır böyle kişinin haline acıyorum yazıkk
Soran+1 yılsende buna inandın cinsimden utandım amk sanane ya her erkekle yatıcam yatmaya devam edicem heryeri gezicem zenginim zaten herbir haltı yicem sana ne SANANE SANANEEE
Cevap sahibi+1 yılozmn niye söylüyorsun sayende çok güldüm çookkk bide evlencekmiş senle evlenen koca salagın tekidir iğrençsin iğrenç marifet gibi yazmış 9 kişiyle yattım diye şimdi sanane diceksin ama ben sormadım sen yazdın
Geleceğin annesine bakın hele,Bakireyim.
125 Yorumla
Soran+1 yılbenden anne olmaz amk :D ama koca buldum sen ona bak
Soran+1 yıl:D sen istediğin kadar küfret ben yine evlenicek birini bulucam belki hayatım senden daha güzel olucak
- +1 yıl
Sen bulursun o daha iyi bulur
Hiç saymadım... En az 150 vardır.
16 Yaşımdan bu yana aktif sporcuyum :D10 Yorumlayapmadım. eşim olacak insan ilk ve tek olacak.
72 Yorumla
Soran+1 yılben beni yargılayanlara dedim üstüne alınma
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 - 20 arası bunlar içinde defalarca birlikte olduğumda vardır. Sayı önemli değil, önemli olan karşılıklı alınan hazdır.
10 Yorumla
+1 yılArayollar gibisin isteyen istediği gibi geçip gidiyor demek.
00 Yorumla
+1 yılsanane özel hayatım seni ilgilendirmez bu soruyu sana kaşar damgası koymaları için sormuşsun bildiğin kendi kendine küfür ettiriyosun
610 Yorumla
Soran+1 yılkaşar ne alaka ? :D
- +1 yıl
9 sevgilin olmuş hepsiyle yatmışsın hepsiyle yattığın için sana kaşar deniliyor canım :D
Soran+1 yıl:D vajina benim canım
- +1 yıl
iyi delik deşik ettir o zaman :D parçalanana kadar
Soran+1 yıl:D e yani
- +1 yıl
giden vursun gelen vursun :D
Soran+1 yıl:D tanrı bana vajina verdi kullanmam için sen ne kadar küfredersen et ben bir gün evlenicem zaten nişanlıyım ki bütün sevgililerim evlnme etklifi etti
- +1 yıl
inş canım ya :) profesyönel bir erkek karşına denk geldiği zaman anlarsa senin ne bok olduğunu ve sen deli gibi aşıksan ona görürüm o zaman :D
Soran+1 yıl:D nişanlıyım diyorum kimle ne yaşadığımı biliyor
- +1 yıl
nişanlına yazık o zaman senin ne mal olduğunu görememiş ırıspı :D
bilmem ama bayağı var...
9-10 saydım ama arkası gelmedi...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. butun dunya ulkelerinden en az 10 uzak doguda en az 1000 in üzerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaydım ama unuttugum yoksa 22 olmuş.yaş 33 benim.ya senin kac?
ayrıca seni yargılayanlrı boşver bunlardan biri ile olsan sanki yapmıyacaklar22 Yorumla
Soran+1 yıl:D valla ben hayata 1 kez geliyorum ve herşeyi yaşarım sonuna kadar
Cevap sahibi+1 yılaynen bende valla hiç sınır tanımam.grup denedinmi hiç?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne abi herkese (-) vermişler. :( yoruma (-) veren eller kırılsın..hülooğğğğğ
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 kişiyle ama sayısını bilmiyorum.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4 eksi oy veren bakir lere selam olsun. ne yani bu çekememe durumu
Soran+1 yılben artıladım
Cevap sahibi+1 yıl-5 olmuş ahahaha size ne alalh allah alan memnun veren memnun bu kimi niye bu kadar bağlıyor ki yobazlar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaymadım ama 100 den fazladır kanımca..Sen bu 9 kişiden bahsetsene.Kaçı iyi kaçı kötüydü?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvere vere amın yalama olmuştur amk :D
190 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 kişiyle yatım
112 Yorumla
Soran+1 yılgeçrketen severekse tebrikler
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha bakireyim benim sevgilim olsana sen milli yaparsın beni :)
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım, "bakir" erkek için, "bakire" de kadın için kullanılır.
Cevap sahibi+1 yılsağol amk bir sen biliyorsun galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç kimseyle yatmadım ama sen baya baya orspu olmuşun lan
30 Yorumla
+1 yıldaha siftah etmedik.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14-15 kisi olur
72 Yorumla
Soran+1 yıleksileyenlere bakma bu senin vajinan boşver
- +1 yıl
Masallah sanslisin
+1 yılŞimdi bul bir enayi 10 olsun evlen hemen son olsun
34 Yorumla
Soran+1 yılevleniyorum zaten nişanlıyım şuan :) çok az kaldı düğüne
- +1 yıl
Hadi yine iyisin köfte bulmuşsun :)
Soran+1 yılyo bütün sevgililerm bana evlenme teklifi etti aslında evlenmicektim ama yaşım geçti
- +1 yıl
Sen evlensen ne olur evlenmesen ne olur ya neyse yinede mutluluklar ;)
1 kişiyle oldu senin gibi damızlık olamadık
30 Yorumla
+1 yılsen hatunların tanrıçasısın. tanıimak istiyorum.
10 YorumlaBirini de taca atmamaşsın maşallah hepsi gol
30 Yorumla2 kişi ile yaptım
50 YorumlaKoca bir sıfır evlenelim öyle
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalama yapmış la seninki herkes düzmüş amk
60 Yorumla
+1 yılÇarşaf olmuştur lan o şimdi, ıyy.
00 Yorumla
+1 yıl10 uncu ben olayım mı ne dersin
00 Yorumlamatematiğim o kadar iyi değil malesef
10 Yorumla
+1 yılsıfır
50 YorumlaSeninle tanışmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılsayamadık desek nasıl olur sence
00 Yorumla
+1 yılsaymadim sayamadim...:)))
10 Yorumla
+1 yıloooo çok aklıma gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2... Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 taneee temizinden :)
10 Yorumla
+1 yılÇok kişiyle.
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmafım
40 YorumlaSanırım 10
10 Yorumla0 desem ayıp olurmu
20 Yorumla
+1 yılçok 30 olmuştur
10 Yorumla17 kişiyle
10 Yorumla
+1 yıl10 olsun...
10 Yorumla