ben ilk seks deneyimimi 16 yaşında yaşadım. şimdi 21 yaşındayım. toplamda 6 kişi ile ilişkiye girdim onların dışında 2 kişi ile de seviştim. pişman değilim. geriye dönüp baktığım zaman beni üzen ya da keşke dediğim bir durum yok. seks yaptığı kişi sayısından pişman olan var mı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk ilişkimi ben 12 yaşında yaşadım. Ilişki demek istemiyorum aslında, tecavüzdü. Şu an 23 yaşındayım. Psikolojik tedavi gördüğüm halde erkeklere karşı ön yargılıyım hâlâ. Evlenebileceğimi bile sanmıyorum. O tecavüz eden 2 kişi hariç kimseyle o kadar yakınlaşmadım.
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4er sene sanırım.
- +1 yıl
üzüldüm, çok geçmiş olsun..
bir önerim var yanlış anlama ama; bunu bence bu tür konularda dahi aklına getiripte yazma.
aklına tekrar tekrar getirme geçmesini dene..
Tekrar geçmiş olsun*et.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 - 20 arasındadır. Bunların içinde defalarca birlikte olduğumda vardır. Önemli olan sayı, skor vs değil alınan haz ve paylaşılan özel anlardır. Yoksa egodan başka bir şey olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıltoplamda en az 70 defa seks yapmışımdır sadece 1 tanesi dışında hepsinden haz duydum
Cevap sahibi+1 yılAlınan haz karşılıklıydı zaten ilişkinin tadına o zaman varıyorsunuz, şimdiye kadar hiçbir partnerimi yarı yolda bırakmadım, her daim zirveye ulaştık
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 yaş erken değilmiydi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
gençliğin verdiği heyecan ve zevkle yaptıklarından pişman degilsin bu gün için. ya yarın ne olacak? evlendiğin insana bu durumu anlatacagını söylüyorsun. ilk etapta kabulense bile evliliğiniz sürdüğü müddetce hep daha önce yaşadıgınız ilişkileri göz önüne getirecektir. bunu size söylemese bile kafasında hep o ilişkileri kuracaktır. en kötüsüde ilişkiye girdigin kişiler senden yine yaralanmak isterlerse onlarla yine ilişkiye girbilecekmisin. kocana bunu nasıl kabul ettireceksin
12 Yorumla
Soran+1 yıleminim eşin de kendini sana saklıyordur :D
ne güzel ne güzel benim şuana kadar hiç olmadı bundan sonra da olmaz herlde söyle anlatıp durma ya çok kötü oluyorum :( hem 16 yaş çok küçük değil mi sende o zman kızlık zarı yokmuydu :D
10 YorumlaNe günlere kaldık kaşarlık marifet olmuş utanacağı yerde birde gelmiş anlatıyor skor yapmakta bir marifet olsa hayat kadınlarının kıymeti olurdu
50 Yorumla
+1 yılSayiyorum
Derya 18
Hatice 22
Yasemin 18
Asli 24
Dilek 32
Hatice 35 evli
Sermin 26
Seher 21 evli
Hasret 21 evli
Fatma 28
Sude 19
Duygu 24
Tugba 19
Cristin yabanci 22
Atirladiklarim bunlar06 Yorumla
Soran+1 yılevlileri tasvip etmedim hiç
- +1 yıl
Benim yapacagim bisi ykkkk onlar pesimden kostu
- +1 yıl
Yalancıyı Sikmiolarya At Yalanı sikeyim İnananı :D
- +1 yıl
Sende listeye dahil olmak istersen gel en sona yazam adini gotveren
- +1 yıl
Sanki listedekileri yaparken adam yanimdaymis gibi konusuyo i*nemidir nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 14 yaşımdayken 21 yaşında bir kızla açılışı yaptım. O yaşımda bile o kızı zevkten uçurdum nasıl olduysa :) Bugüne kadar 20 küsür kızla yattım hepsi de taş gibiydi. Eee alet büyük olunca zevk kaçınılmaz oluyor :) Senin azmış.
00 Yorumla
+1 yılSayı skor işleri ile uğraşmadığım için saymadım ama yurtiçi yurtdışı hayli çok işte.
00 Yorumla
+1 yılo 6 kişiden biri olma ihtimalim yüksek :D ilk deneyimimi yaşadığım kızda senin gibiydi :D
14 Yorumla
Soran+1 yılhangi memlekettensin ?
- +1 yıl
ankara :)
Soran+1 yılşu an ben de ankaradayım ama ilk beraberliğimi yaşadığım zaman başka bir şehirdeydim :)
- +1 yıl
yok ben ilk deneyimimi yaşadığım kız da senin gibiydi o 17 yaşındayken ben 18 dim oda 16 yaşında yaşamıştı ilk deneyimini ondan dedim :D belki sensindir diye :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok çünkü şimdiye kadar hayatımda bir kişi oldu ve onunla devam ediyorum...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. muhasebesını yapmadım ve benımde pışmanlık duygum olmadı.
00 Yorumla
+1 yılAmk :D Yorum Yazanların Çoğu Vajina Görmemiştir Ama Sorsan Hepsi PlayBoy :D :D
20 Yorumla
+1 yılgece gece amerikan pastasını izleme. sonra böyle kafa yapıyor.
10 Yorumla
+1 yıltebrik ederim seni yaptığın için değil yaptığın şeyden pişmanlık duymadığın için ama her ne olursa olsun adını asla kötüye çıkartmamalısın
10 Yorumla
+1 yılevet var. 20 kadar kadınla seviştim ama pişmanım geri çevirdiğim bir 7-8 kişi oldu gereksiz yere reddetmişim.
00 Yorumla
+1 yıl46'nın üstünü sayamadım gerçekten oynasa birkaç kişi oynar.
pişman değilim olmamı gerektirende bir durum yok.00 YorumlaHayır kesinlikle pişman değilim bende 21 yaşındayım 15 kişiyle seviştim 8 kişiyle yattım uzun süreli sürdü çoğu gayette iyiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç yapmadım, pişman değilim..evlendiğimde hatırı kalacak bir anım olacaksa eşimle olsun.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak ettim bunları dürüstçe evleneceğin insana soyleyebilecek misin yoksa üzerine mi kalacaksın? Ben sıfırım daha ya
03 Yorumla
Soran+1 yılevet söyliycem istese alır istemezse kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılYemedik. Kaybetme korkusundan söylemeyeceksin. Herkes hakettiğine düşer umarım.
Soran+1 yılher malın alıcısı olur sen rahat ol
ne güzel arkana baktığın zamn pişmn olmadıktan sonra herşey çok güzel hayatta keşkeler olmamalı bnce de
00 Yorumlatuhaf en cok merak ettıgım sımdıkı bırlıkte oldugun ya da sevgılın ya da bılmemneyın yanı cıddı dusundugun erkege karsı sucluluk hıssı duymuyormusun...yada duymayacakmısın
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır duymuyorum duymam sanki o yapmadı
Soran+1 yılerkeğin o*su da olur
Seninle tanışabilirmiyiz ekle beni anlatıcağım bir hikaye var çok merak uyandıracak bişi
00 Yorumlaevlilik durumuna geldiğin zaman yaşıyacaksın bu pişmanlığı merak etme sen
66 Yorumla
Soran+1 yılgörücez :)
Soran+1 yılkimse adına karar verme istersen
Soran+1 yılbeni yargılamak sana mı düştü p**evenk
+1 yılhayır memnunum sayamadım çok ama daha fazla olsun isterim sexgüzel bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyle yapmadım evleneceğim kişiden baska kımseylede yapmam
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Haramda huzur ararsan huzur sana haram olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl24 yaşındayım bu sene oldu 2 kişi sadece seninki iyiymiş yine :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi tecrübeli biriyle evlilik nasıl olurdu acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende çok kişiyle yaptım neden pişman olayımki süperdi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben 22 yaşında başladım mk sizin gibi 20 yaşındayken sitelerde takılmıyordum
Sadece 1 ve o da eşim. Başka biri olmadı :(((((
10 YorumlaHiç yapmadım.Pişmanda değilim.
20 Yorumla
+1 yılemin ol hatırlamıyroum bile=(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. keşke daha fazla olsaydı diyorum
00 Yorumla25 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim
00 Yorumla
+1 yılzvkı aldın mı brıkamzsn :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFolloş olmaya niyetim olmadı
Pişman değilim11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
senin gibisi dusman basina
20 Yorumla
+1 yılben bır kere kuku elledım cok ıslaktı cok pısmanım
10 YorumlaSana nazar deymesin en iyi yaşta başlamışsın
00 Yorumla
+1 yıl2 kez grup yaptım 4 ayrı hatunla oldum grup hariç
10 YorumlaBu hizla gidersen 100 ude bulursun 5 seneye.
42 Yorumla
Soran+1 yıl5 senede 6 kişiyse bir orantı yap hele 100 mü oluyor
+1 yılçok hatırlamıyorum sayısını
00 Yorumla
+1 yılsanki ne marifet yapmışta anlatıyor bide utanmadan
32 Yorumla
Soran+1 yılfotoya bak
- +1 yıl
bunlarda hiçbiri ben degilim arkadaşlarım canım kendi derdine yan sen
Kaşar olmussun sen
30 Yorumla3 kişi senn kaç
00 Yorumla