Tabiki diye hikaye anlatmayin dürüst cevaplar istiyorum..
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsellik olmadan ancak arkadaşlık olur ki bir yerden sonra ondada cinsellik olur. Kısaca. Cinsellik olmadan aşk olmaz. Aşık olunur ama cinsellikte bir zaman sonra olmalı. yoksa kardeş kardeş nereye kadar :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPek cinsellik meraklısı değilim 😄 olur ama hiç olmadan olmaz 😄
Neslin devamı için ve başka sebeplerden ötürü hiç olmazsa 10 günde bir cinsellik yaşaması lazım eşlerin 😄 cinsellik eşleri birbirine kenetliyor sanki 😄 mecazi anlamda kenetlemekten bahsediyorum 😄 yanlış anlaşılmasın 😄
Onun dışında alınları birbirine birleştirip gözlerin içine baka baka uyumak yeterli 😄 arada da buruna kaşa göze öpücük kondurulur olur biter 😂😂😂
Al sana içinde fazla cinsellik olmayan mutlu bir evlilik 😄
Sıfır cinsellik ile olmaz yaw 😄 dediğim gibi kenetleme durumu var 😂😂😂
Sorduğun şeye cevap değil galiba yazdıklarım 👀👀
Arada oluyor böyle 😂 değişik değişik şeyler yazıyorum 😂😂20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Elbette aşk cinsellik olmadan yaşanır ancak cinselliğe giden yolun başlangıç durağıdır aşk.. Yalnız cinsellik son durak olan evlilikte yaşanır.. Aşk yaşanırken sadece sarılmak, öpüşmek, koklaşmak ve okşamalar olur... Yatağa gidildi mi aşk kopuverir de bazen.. Çünkü sahtesi olabilir aşkın.
20 Yorumla
+1 yılSeks her ne kadar Ruhani gibi gözükse bedensel dir Ama aşk ruhsaldır ve aşk çok ayrı bir şeydir cinsellikle hiçbir bağlantısı yoktur Yani olabilir ama aşık olduğun insanı cinsel anlamda sahip olmak apayrı bir güzelliktir
10 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
62
+1 yılHayatımda birkez sadece birisini sevdim şerefim uzerine yemin ederim hic o gozle bakmadim hic aklima gelmedi hani olurya insan sevdigine kiyamaz buyusu bozulmasin ister kalbimde hic birsey yoktu sadece bakmasi yetiyordu herseye sağolsun varolsun yeter evlendi 28 ağustosta :)
10 Yorumla
+1 yılAşk sadece karsi cinse hisedilen bir duygu olamdigi icin cinselik olmadan ask olur, mesala bir kiz babasina asikdir, Bense oğluma asigim, Mevlan ve Şems-i Tebrizi arasinda ask vardi.
Ben sahsen karsi cinse duyulan aska inanmiyoru
Senim sordugun acidan bakincada
Karsi cinse ilk once asik olursun sonra cinsel bir birliktelik yasanir, ozaman cinselik olmadan Ask olur...00 Yorumla
+1 yılCinselliğe bakış açısı önemli. Bir erkek seks yapmak istediğinde cebindeki para kadar çoktur alternatifi. Eğer sevişmekse beklentisi, sadece aşık olduğu kadındır gerçekten istediği, arzu ettiği.
20 Yorumlabam bam bammmmmmmmmmmm :D
https://www.youtube.com/watch?v=DOw1qDD1Ud410 Yorumla
+1 yılOlur olur, bal gibi de olur...
https://www.youtube.com/watch?v=TsgdBOSacHU
https://www.youtube.com/watch?v=Xj-4VbgCXbU
Dünyada ölümden başkası YALAN..00 Yorumla
+1 yılOlmaz çünkü aşkı kalpte arayanlar hiç sevilmedi 😎
#yeterhayeterhayat10 Yorumlanerdeyse 2 senedir burdayım 2. hesabım bu konuştuğum kızlara küfür bile etmedim :D o derece güzel hikayem var :P
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. olmaz... cinsellik aşkın ahengidir aynı zamanda ama tabi ki helal çerçevesinde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Bir insana aşık olurken cinsellik yasamiyorsun demi ilk onun tipi tatlı bakışı tatlı gülüşü karakteri aşık eder cinsellik olmadan aşık olunur ama bir kadına aşık olmaz cinselik yaşarsin bu cinsellik ten uyumunu getirirse seni Aşık da eder
10 Yorumlazaten siz aşkı cinsellik olarak tanımlıyor musunuz?
10 YorumlaCinsellik olmadan aşk olur ama cinsellik olmadan ilişki olmaz.
10 Yorumla
+1 yılolur güzel kardeşim bal gibi de olur. Her boku uçkura bağlamayın gelene gidene de abaza damgası vurmayın.
10 Yorumla
+1 yılAşk cinselliksiz olur zaten bacım
Cinsellik sonradan gelen olur her zaman10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Aşk'a inanmam, cinsellik sevmem. Destan yazarım ama üşeniyorum şua
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk cinsellik güven bu üçünden birisi olmaz sa diğerleri de olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur, ya hepimize hayvan gözüyle bakmayın :) 60 70 yaşında çiftler var birbirini sırtında yaşayan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliski yürür, ama hastalik vs nedenleri yoksa evlilik yürümez..
10 Yorumla
+1 yılGol olmadan futbol olmuyorsa burdada aynen oylee :))
10 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye göre değişiyor. Kendi adıma konuşacak olursam evet olurum
10 Yorumla
+1 yılcinsellik yaşamadan aşk yaşıyorum diyenin alnını karışlarım
10 Yorumla
+1 yılBir yere kadar olur...
Bir yerden sonra ısrarlar başlar kesin..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken o. Cinsellik olunca evlilik olması lazım, olmayınca üzülen taraf kız oluyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılOlur tabiki en guzel ask o olur tadindan yenmez saf temiz :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. cinsellik olmadan aşk olur ama belli bir süre o aşk cinsellik süresine ulaşır
10 Yorumlalibido aşkın büyük bir bölümünü oluşturuyor ten teması göz teması aşkı yaşamak anlamına geliyor bir nevi insan sevdiğini koklamalı öpmeli hissetmeli.
00 Yorumlaolmaz. cinsellik olmazsa arkadaşlık olur o iş zaten
00 YorumlaKesin ve net olmaz.. çok ilerleyen zamanlarda hastalık sebebiyle engel çıkarsa da bitirmem
00 YorumlaCinsellikten kasıta bağlı...
Örneğin öpüşmek cinsellik mi?02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil tabiki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılolur ama eksik olur..
10 Yorumla
+1 yılkişiye göre değişir, kesin net birşey diyemeyiz,
10 Yorumla- Daha fazla (32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem