evet cinsellik olmadan asıl aşk olur tabi ki de yine de kişiye göre değişir Aşkın tanımı ve neyin aşk olarak kabul edileceği kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar için cinsellik, aşkın önemli bir bileşeni olarak görülürken, diğerleri için duygusal bağ ve ruhsal yakınlık daha ön plandadır. Cinselliğin Aşkla İlişkisi: Biyolojik ve Psikolojik Boyut:Cinsellik, insan doğasının bir parçasıdır ve romantik ilişkilerde fiziksel yakınlık ve bağ kurma ihtiyacını karşılar. Cinsel birliktelik, partnerler arasında duygusal bağı güçlendirebilir ve güven duygusunu artırabilir. Aşkın Farklı Türleri:Aşkın birçok farklı türü vardır. Örneğin, platonik aşk, arkadaşlık aşkı, aile aşkı ve romantik aşk. Romantik aşkta cinsellik genellikle önemli bir rol oynasa da, diğer aşk türlerinde cinsellik söz konusu değildir. Bazı insanlar için cinsellik, aşkın bir ifadesi olarak görülürken, diğerleri için cinsellik ve aşk ayrı kavramlardır. Kişisel değerler, inançlar ve yaşam deneyimleri, bir kişinin cinselliğe ve aşka bakış açısını etkileyebilir.
İnsanın doğası üremek üzerine kurulu hayvanlar bile üremek için eş arıyor. Cinsellik hayatın odak noktası olmamalı tabiki ama cinsellik olmadan da ilişki yürümez.
Evlilik olmaz ama sevgililikte zaten konusu bile olmamalı. İnsanlar sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyor. Varsa yoksa temas. Yüreği sevmeyi beceremiyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Cinsellik olmadan aşk olmaz. Ben bakir bir erkeğim. Bakire bir kızla evlenmek istiyorum. Cinselliği beraber tecrübe etmek beraber öğrenmek istiyorum.
Bizim bu Türk insanı komedi sanki hayatınızda adam akıllı seks yaptınız playgirlsünüz de olmazmış zaten çoğunuz cinselliğin C sinden bir habersiniz , gayette olur yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kızlarda her halinle seni istiyorum derler İş evliliğe gelince Yat, kat, araba, bankada para, hatta uzay tatili isterler