Herkesin düşüncesi farklı saygı duyarım tabi. Ben güveneceğim kadın göremediğim için pek duygusallık yaşamıyorum. Tam güven sağlayacak bir kadın bulsam zaten evlenirdim şimdiye kadar.
Aslında yinede sen çizgini bozmayıp seni senin sevdiğin gibi güzel sevicek birinin karşına çıkmasını bekleyebilirdin. Bu şekilde belkide o kişiyi bulucaksın ama kaybediceksin.
Tanımasamda insanları anlamakta ve moral vermekte iyi olduğum söylenir genelde😅 Seven erkek bulmak cidden çok zor sende dediğin gibi sevdiysen ve değerini bilmediyse bu onun hatasıdır emin ol ilerde pişman olup dönmek için yolar arıycaktır fakat bu seferde sen ona onun sana yaptığının aynısını yapıcaksın asla şans vermiyceksin.
O artık bi şehirde ben bi şehirde onun üzerinden yıllar geçti degil yüzünü sesini tırnağını bile görmek istemiyorum ve sonra düşündüm dedim ki temiz sevdim eğer herkes gibi aklım dikimde olsaydi o da severdi 3 yıl çıktım 4 yıl unutmak icin çabaladım en son aklım dikimde hareket edeyim dedim :)
Benimde 4 sene boyunca çok kez ayrılıp barışmalı bir ilişkim oldu çok ağladım üzüldüm sonrasında onun benim sevgimi hak etmediğini anladım tamamen bitirdim şu an karma dersin ne dersin bilmiyorum ama tekrar olmak için peşimde köpek fakat yüz vermiyorum. Çok güzel giden bir ilişkim var bana sevildiğimi ne kadar değerli olduğumu hissettiriyor.
Bana bu zamana kadar hep sadece cinsellik olmayınca bırakanlar denk geldi sadece şuanki ilişkimde hisslerim ve düşüncelerim farklı olduğu için bişeyler yaşadık ve bana çok daha fazla bağlandığını farkettim oyüzden sormak istedim.
Onu bende biliyorum. Fakat bana bu zamana kadar hep sadece cinsellik olmayınca bırakanlar denk geldi sadece şuanki ilişkimde hisslerim ve düşüncelerim farklı olduğu için bişeyler yaşadık ve bana çok fazla bağlandığını farkettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
erkekle değil kadınla alakası vardır. Ben mesela bana güven vermeyen bir kadına asla bağlanmam. cinsellik 2. plandadır. F***k Body ise durum değşşir.
F***k bodyde iğrenç bişey bence ya s*viş skş bitti😅
Herkesin düşüncesi farklı saygı duyarım tabi. Ben güveneceğim kadın göremediğim için pek duygusallık yaşamıyorum. Tam güven sağlayacak bir kadın bulsam zaten evlenirdim şimdiye kadar.
Cinsellik olayını biraz fazla abartıyorsunuz. Laf söz çıkar diye kendini saklama olaylarını aşmamız lazım artık.
Böyle şeyler tek taraflı istenmez sadece erkekler değil kadınlar da böyle
Ben bağlandım ama bi acı cekmisim kafamız nasıl güzel :)
Güzel seven hep üzülürr
Aklım dikimde olsaydi böyle olmazdı ondan artık aklım dikimde olacak diye soz verdim ve Şu an öyleyim :)
Aslında yinede sen çizgini bozmayıp seni senin sevdiğin gibi güzel sevicek birinin karşına çıkmasını bekleyebilirdin. Bu şekilde belkide o kişiyi bulucaksın ama kaybediceksin.
4 yıl bekledim daha ne bekleyeyim ki :.)
4 yılda kısa bi zaman değilmiş hakklısın
Ama içinde halla bişeyler kalmış gibi hissetim hissiz gibi davranmaya çalışıyorsun fakat halla canın yanıyor gibi
Tanıyor musun beni?
Şaka felan
Hayır sadece öyle gibi hissetirdin fikrimi söyledim
Kötü mü yaptım😚
Emoji yanlış oldu
:/ doğru söyledin ya bence galiba
Tanımasamda insanları anlamakta ve moral vermekte iyi olduğum söylenir genelde😅 Seven erkek bulmak cidden çok zor sende dediğin gibi sevdiysen ve değerini bilmediyse bu onun hatasıdır emin ol ilerde pişman olup dönmek için yolar arıycaktır fakat bu seferde sen ona onun sana yaptığının aynısını yapıcaksın asla şans vermiyceksin.
O artık bi şehirde ben bi şehirde onun üzerinden yıllar geçti degil yüzünü sesini tırnağını bile görmek istemiyorum ve sonra düşündüm dedim ki temiz sevdim eğer herkes gibi aklım dikimde olsaydi o da severdi 3 yıl çıktım 4 yıl unutmak icin çabaladım en son aklım dikimde hareket edeyim dedim :)
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez derler sktr et nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap.
Gel boskoy beeee
Boskoy beeee diyecektim :)
Aynenn
Senin peki?
Benimde 4 sene boyunca çok kez ayrılıp barışmalı bir ilişkim oldu çok ağladım üzüldüm sonrasında onun benim sevgimi hak etmediğini anladım tamamen bitirdim şu an karma dersin ne dersin bilmiyorum ama tekrar olmak için peşimde köpek fakat yüz vermiyorum. Çok güzel giden bir ilişkim var bana sevildiğimi ne kadar değerli olduğumu hissettiriyor.
+1 güzel :)
Umarım sende çok mutlu olursun🙃
Umarım insanlık mutlu olur :)
Cinsellik olsa da bAglanmaz
Niye duygusuz musunuz siz
Tabiki
Sevdik bağlandık
ve terk edildik
Çok aşık olması lazım
Sevip bağlanır sonra da cinsellik
Cinsellik yaşayıncada zamanla hevesini aldıkça sevip bağlanmada kalmıyor gibi
Olanlar var tabi neden
Bana bu zamana kadar hep sadece cinsellik olmayınca bırakanlar denk geldi sadece şuanki ilişkimde hisslerim ve düşüncelerim farklı olduğu için bişeyler yaşadık ve bana çok daha fazla bağlandığını farkettim oyüzden sormak istedim.
Birlikte oldunuz mu peki
Neden soruyorsun ki?
Çünkü var çevremde de duygusal birliktelik
Çok zor be
Bişeyler yaşayıncada çoğunuz hevesini alıp bırakıyor
Çoğu ama bunun azınlığı da var
Kafa yapısı önemli uyuyorsa sıkıntı yok zaten ama belli bir yerfen sonra istek sonuçta bu
Nasıl yani
Orasıda öyle
Herkes aynı değil demek istedim yani azinliktan kastım
Böyle bi konu mu geçti manitle
Onu bende biliyorum. Fakat bana bu zamana kadar hep sadece cinsellik olmayınca bırakanlar denk geldi sadece şuanki ilişkimde hisslerim ve düşüncelerim farklı olduğu için bişeyler yaşadık ve bana çok fazla bağlandığını farkettim.
E ne güzel işte 🙃
Evliliğin %50 derler
Evet güzel ama zamanla değişip sıkılma ihtimali beni korkutmuyor değil çünkü önümüzde evlenmek için 6-7 sene kadar bir zaman var
Belli olmaz tabi
Neden olmasin
Baglanmaz çogu cinsel lik için baglanıyor
Sanmam
Zoorr
Sever ama onceliginin ne olduguna bagli
Hayır asla
baglanir tabiki.
Cinsellik olmadan ne olur
Çok zor
Biraz zor
Si kine bile takmaz
Hayır
Sevip bağlanıyorum, daha sonra cinsellik oluyor.
Evet