Anal bir tutkudur, akıl istemiyorum yapan arkadaşlar bana pozisyon ônerisi yapabilir mi?
Kucak ve domalma harici bıktım ikisinden. :))
Kucak ve domalma harici bıktım ikisinden. :))
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.
misyonerde de olabiliyor. belinin altına bir yastık koyup biraz daha poponu kaldırabilirsin. öyle daha rahat.
misyoner yapın tatlım, bacaklarını adamın etrafına dolayabilirsin, ayak tabanlarını onun göğsüne yaslayabilirsin, bacak omza yapabilirsin, veya biraz daha ileriye git, ayaklarını onun yüzüne götür, ayaklarını öptür :)
Bence en rahat anal bacak omzadir
Domalmada got cok gerilir ayrica oenusin en cok girdigi pozisyon
Ilk anal yapacak kiz bacak omzada rahat alir
Cevap
39Cevap
Kaşık pozisyonu olabilir. senin yüzüstü yattığın şekilde olabilir misyonerde yapabilirisniz
Sırt üstü yat partnerin bacaklarını yukarı doğru kaldırsın ayakların yüzüne gelecek kadar yani o şekilde olabilir :D ;) değişik ve çok sevdiğim bir pozisyon
sırt üstü doggy yan pozisyonlar acayip zevk veriyor
Pozisyon ezberlenmez üretilir. O an içinden hangisi geliyorsa onu yapacaksın en az 40 çeşit var kafamda:)
sen tamamen yan yat poponu dışarı çıkar, oda ayakta olsun ve gereğini yapsın.
3 kişinin seks koçluğunu yapıyorum sen ne diyisin :D
yani seks hayatlarını renklendirmek için konuşuyorum arkadaşlarla danışıyrlar yani :)
Bacak omuza hem kadın için daha rahat, hem de erkek açısından daha zevkli oluyor. Tabi bu kişisel fikrim.
Ama böyle sorunca aklımıza gelmiyorki bişey o anı yaşıyor olsak belki güzel pozisyonlar yaratabiliriz
genç olmak isterdim ben o yaşlarda daha yeni öğrenmiştim hatta bilmiyordum anal ne.. vay be yıllar neler gösteriyor
Sirt ustu yatip bacaklari karina cekme pizisyonu guzeldir. Tavsiye ederim.
Hemen mi lazım harekat planı?
bir araştırmaya girseydik?
Doggy
Yam yatış
Bacak omuza
Favorim banyoda köpüklüyken ayakta yapılan anal seks..
Girip çıkması hem kolay hemde zevkli ve eğlenceli
sen uzan o şekilde yapın ya da kaşık pozisyonuda olur
Yerde dizlerinin üstünde dur erkek te dizlerinin üstünde girebilir ama senin biyerden destek alman lazım yatağın kenarı olabilir
Kaşık pozisyonunda
ya da kukun ve toton tavana bakacak tepeden sondaj yapacak partnern bir one bir arkaya
Başka pozisyon var mi ki anal yapacak.. Anlasan zevk alıyor musun
Ben hic anal denemedim sen pozisyon begenmiyorsun reva mi:)
Analı kızlığın bozulmasın diye mi yapıyorsun yoksa zevk aldığın için mi?
Ağzı aşağı yat altına bir yastık koy kalcan biraz havada kalsın sevgilin arkaya geçsin
dola bele ayakları :)
O sol el kapı durduracağıyla oynuyor. , Karikatür şeklinde pozisyon paylaştım kaldırmışlar. Çok mu muhafazakarız acaba?
Ne cok Troll var artik sitede
Penis boyu yeterliyse her pozisyon uygundur
kaşık pozisyonu ve misyoner.
Bacak omuzda olan pozisyonu deneyin
Vajinal orgazm yaşasan.
Yüzüstü yat üstüne abansin
Cenin olabilir
Neden anal. Acı oluyor mu hala. Kaçıncı kez oldu
popona güveniyorsan her türlü yaparsın
Yüz üstü olabilir bacak omuza misyoner
Klips i dene dostum
Her turlusu guzel bence ama en iyisi yan pozisyon