sevgilimle yapmayi düşünüyorum ama cok korkuyorum cok canimi yakar mi nelere dikkat etmeliyim lütfen yardimci olun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEczaneden 200 ml lavman al ve Anal ilişkiden 2 saat önce uygula. Sonrasında partnerinle birlikte iğrenme gibi duyguları kenara bırakıp birlikte hazırlık sürecini yapın.
Bunun için önce oranın kas yapısını anlamak lazım parmağını sokmayı denersen biri dışarıda biri içeride iki tane dairesel kas yapısı olduğunu ve içerideki kasın daha sıkı olduğunu görürsünBu kasların doğru şekilde alıştırılarak girişim genişletilmesi gerekir anal seks aceleye getirilirse ve zorlamayla girmeye kalkışılırsa koca bir fiyaskoya döner ciddi doku zedelenme ve yaralanmaları da yaşanabilir dikkatli olmak ve sabırlı olmak gerekir
Lavmandan sonra parmaklara prezervatif takarak veya lateks eldivenle ve kayganlaştırıcı ya da şampuan yardımıyla önce bir parmak, sonra iki parmak sonra da üç parmak rahatça girecek şekilde yavaş yavaş genişletilip alıştırmak gerekir. Bunları yaptıktan sonra duş başlığıyla içine ılık su verip ıkınarak boşalt. Bunu en az 10-15 defa hatta 20 defa yap. İçeride en ufak dışkı kalıntısı kalmasın ki zevkin içine kötü koku ve görüntüler girmesin.
Bu iç temizlikten sonra ilişkiye başlarken de yine parmaklarla ve kayganlaştırıcı kullanarak tekrar uygun genişletmeyi yapınGenişletme sonrasında anal ilişkiyi yaşayabilirsiniz.
erkeğin penis kalınlığına göre iki anal ilişki arasında 10-15 gün boşluk bırakın.
Anal ilişkiden sonra o kasların tam sıkılığına dönmesi 3-4 saatle 1 gün arası bir zaman alır. Bu da normaldir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlastirici ve kondom. Ilk kanadi benim anal baya. Ama kayganlastirici koymamisti. O yuzden yavaşça basini sokup 1 dk bekletmeyi başını sokup çıkarmalı. Sonra hızlanilir. Bir kaç yapmaya açılır ora. Bakireyim bende bakieligi korumakicin
86 Yorumla
Soran+1 yılaciyor mu peki zevkten cok aci mi cektin
Cevap sahibi+1 yılVajina zrk verir. Ben erkegin zevk almasından hoslaniyorum. Kadinlra aci veriyor. Yaptıkça alışıyor cok acmiyor. Ama ilk giris ilk 3 4 kerede aciyor
Cevap sahibi+1 yılVajinal icn evlemeyi bekliyirmm
Cevap sahibi+1 yılKayganlastirici ve kondom alin kanamasin
Soran+1 yılyaa tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Bakire misin şimdi? 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla askim benim ilk anal deneyimim kayganlastricili bile olsa kanadi ve cokca acidi ikinci denemede cok zorlansamda tekrardan yaptim alistim yavas yavas simdi baya herseyi kaldirabiliyorum
51 Yorumla- +1 yıl
Zararlı
+1 yılKayganlaştirici mutlaka kullan yoksa canın yanar daha fazla taktik vermek isterdim ama buradan verirsem ihlal yerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcil derken, nasıl acil? Sevgilin dayadı ve bekliyor musunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayir hahahahajajah sadece sabirsizim biraz ondan
- +1 yıl
🤣 Şaka tabii ki. Kızlara sormuşsun ama erkek olarak da tavsiyeler verebilirm istersen, daha çok erkeğin nasıl davranması ve kızı nasıl hazırlaması gerektiği ile ilgili.
Soran+1 yılverirsen guzrl olur
- +1 yıl
Özelden yazar mısın peki?
Soran+1 yılyazamam maalesef
- +1 yıl
Sen bilirsin. İyi günler.
Detayli anlatip ogretirim. Temizligi ayri iliski aji ayri iliski sonrasi temizligi bakimi ayri
02 Yorumla
+1 yılnasıl yapacağını bilirsen erkekte bencil değilse sandığın kadar acıtmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılzevk alma ihtimalin yüksek ama uygun şekillerde yapman laızm
00 Yorumla
+1 yılÖküz gibi girer mikerse ağlarsın tecrubeli davranması laİm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. İki defa yaptım yavaş yapılırsa acı çok az
31 Yorumla- +1 yıl
Asya buldum seni İzmirli guz
+1 yılSorunun profesörü geldi hadi yine iyisin
03 Yorumla
Soran+1 yılkimm
- +1 yıl
Ee bennn
- +1 yıl
Ama bana anlat deme xper cezası yiyorum öğrenmek istiyorsan yaz
Şimdiden geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ya
- +1 yıl
Kızların kimisi memnun kimisi oturaniyorum der demekki acıyor
Kendini teslim et yeter
00 YorumlaTüyo vereyim mu izin süre yaptık
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşındaki bilmiyorsa sadece acı çekersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. boş ver yırttırma durduk yere
00 Yorumla
+1 yılYapmış birinin yardım ermesi lazım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlerleyen yaşında uğraşırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılOlayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık
02 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılÜzücü yani , elde tutmak için yapıyorsan hele o istiyorsa daha beter
+1 yılAkilsizlik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım