Sevgilimle yapmak istiyoruz ama ilk denemede çok dardı sevgilimin kalın canım çok yandı ve kanadı kanaması normal mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgilimle yapmak istiyoruz ama ilk denemede çok dardı sevgilimin kalın canım çok yandı ve kanadı kanaması normal mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayatım bir kere yapmışsın zaten daha neyini soruyon nasıl yapılır diye sürsün vazelini s@ksun birden Vİİİ
Tevrube
O ne demek
Tecrübe
Bununla ilgili videolar, forum siteleri var. Git orada daha detaylı öğrenirsin. Kendin için de, anal larva temizliğini araştır.
Hangi site
Hocam google a yaz, çıkar.
Zevk alamayıp çığlık atacak acıya ulaştıysan niye yapıyosun bu onun için değil sen çok yanlış anlamıssın olayı
Sapık mısınız bu soruları da sormaktan bıkmadınz ya ne mide bulandırıcısınız arkadaş orası giriş yeri değil çıkış yeri çıkış
Anal seks hazırlık isteyen bir ilişki, öyle hemen yapmak kaslara zarar verebilir
Tecrübe
normal kanaması, bol jel kullanın başka türlü çok canın yanar
Yirtilsa sorun olmuyor mu devam mı etmek lazım?
Ney yırtılmaz devam et aen
Hep söylüyorum amatör partnerlerle yapıp sonra anal acıdan başka bir şey değil diyorsunuz doğru kişiyle yapıldığında orgasmın zirvesidir
Ön hazırlık oldu parmağıyla açtı ilk sonra kayganlaştırıcı falan en son girdi ama kanadı acıdı basarisizdi
O kadar güzel yazdınızki bu söyledikleriniz sosyal medyadan kulak dolma bilgiler partnerinizde bilinçsizce uygulamış maalesef
Hayır aslında ben sabırsız davrandım parmağıyla çok fazla yapmasına fırsat vermeden hadi yapalım dedim olur zannettim ama canım yandi daha kolay yolu yokmu bunun
Arkadaşım sen parmak olayına takılıp sucu üzerine alma başlı başına uygulama yanlış
Doğrusu nedir
Sen gizlisin tabi böyle alalen nasıl yapılacağınımı anlatayım
Kurban mı kesiyorsunuz? Nesi normal? Anal oyle. hadi yapalım demeyle yapılan bir sey degil.
Nasıll
Durekx çilekli kayganlastirici. Yarım saat on hazırlık. Genişletme parmakla. Sonra zorlamadan yavas yavaş...
Tabi oncesinde lavman yaparsan daha iyi olur.
Cok ağrıyor mu
Allah Allah Allahü Ekber
@Günesinkadini hahaha hos geldin yine buldun beni 😅
Yorumlarınız çok farklı efendim
@Günesinkadini farkli derken güzel anlamda dimi 😉
Güzel değil nokta atışı laf sokucu tam kapak
@Günesinkadini hahaha tamam o zaman teşekkür ederim 😉
Rica edireemmm
@Günesinkadini et bakalım 😀
Önden anal mı var kimliksiz üye
Kalın derken kaç cm miş,
Yırtılmış demek ki. Nasıl dayandın aciya
Dayanamadım ölüyordum😂
Ölmemişsin, zevk aldinmi bari
Hayır kafası girdi ve canım aşırı yandı bağırdığm için çıkarmak zorunda kaldı devam edemedik
Başı giren yere gerisi girerdi
Ama yanıyordu ve kanadı devam etmeye dayanamadim kanama olmasa bı şekilde hallolur
Zevk almadigin bir seyi neden yapuyorsun
Naptın kızım yırtmışsın
Losyon
Kayganlaştırıcı ile denedi aşırı acıdı genede
Öncesinde parmak vs ike biraz açıp alistirmadi mi
Parmakla yaptı ilk kendi deneyince kanadi
Sert yaomicak yumuşak yumuşak yapıp uyaracak plug vs alın yaşlar kac
Onun yaşı 35 benim yaşım 23
Yardımcı olurum istersen konuşuruz
Bodozlama yaparsa olmaz
Nasıl oldun
Yasın kac cokmu acıdı