Benim bir anal bagimliligim var. Yapay penisle kendimi tatmin etmekten bir kizla straon seklinde iliskiye girmeye kadar her turlu seyi denedim. Ama bu hayatimda onem verdigim hic bir ciddi iliskimdeki kiza soylemem. Ama o istekte hic gitmiyor nabmam lazim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun eşcinsellikle alakası olduğunu sanmıyorum. Anal yaparken aldığın zevk cinsel bir zevk mi yoksa sadece rahatlama mı? Bunun arasındaki farkı anlaman gerekiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılIkiside :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bende de var kız arkadaşlarıl hep anal birliktelik yaşadım ve onlar stropon istediklerinde geri çevirmedim beni parmklamaları da hep hoşuma gitti ancak hiç bir erkek ilgimi çekmedi bugüne kadar.
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim cekiyor.
Cevap sahibi+1 yılYapmadım değil zevkliydi ama bir bayan daha çok ilgimi çekiyor.
Soran+1 yılTabikide.
Cevap sahibi+1 yılStrapon severmisin?
Soran+1 yılFavorimdir.
Cevap sahibi+1 yılAynen ya bide kızlarda boşalma felan olmadığı için yorulana kadar basıyor ya içime harika oluyor.
Soran+1 yılTabi ama taze penisinde yerini alamaz icime bosalmarindan cok buyuk haz alirim. Ayrica hizliligi seriligi straponda yok. Cok profesyonel kizlar yapabiliyor anca.
Cevap sahibi+1 yılPartnerim gayet iyi beceriyor o işi.
İçime boşalma kkısmına gelince oda gayet iyi bir his yavaş ve ılık...
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen eşcinselsin biliyorsun dimi
1200 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle yatmadim.
Cevap sahibi+1 yılkabul etmeyebilirsin ama normal sağlıklı bir erkeğin istekleri yapıcakları değil bunlar. eşcinsel olmak illa faaliyete geçmekle olmuyor :) 40 yaşına kadar kimseyle yatmayan heterolar var onlarda karşı cinse ilgi duymuyor mu oluyor. mühim olan istediklerin ve hissettiklerin. bence bir erkekle dene ve kararını öyle ver. kimse bilmez eğer sana göre değilse. belki de asıl aradığını bulursun :)
Soran+1 yılBir erkek cezbetmiyor denemek istedim. Hatta kadin kiyafeti giyip bardan bir erkek kaldirdim. Tuvalette domalmis sokmasini bekliyordum ama sonra vazgectim. Cunku cidden bir erkek zevk vermiyor bana. Orda opusmustuk hatta penisinide yaladim. Ama hic zevk almadim. Kisacasi cozum erkek degil. Gercek penis istiyor olsam bile bu bir kadinda olmali.
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır bu öyle hemen olucak bir şey değil :) ben bir erkekle derken alalade bir erkeği kastetmedim aslında. bir çekim hissetmen istediğin biri olması gerek. benim anladığım kadarıyla şu ana kadar senin karşına öyle biri çıkmamış. aynı şey kızlar içinde geçerli bende sevmediğim bir adamla yakınlaşmaktan kaçınırım bu şimdi benim hetero biri olmadığım anlamına mı gelir hayır tabi ki. sadece doğru kişi olması gerek bence
Soran+1 yılNe yani onca kizla birlikte olmam yalanmi diyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılyalan değil de eksik diyelim :) tamamlanmayan bir şeyler var hala demek ki böyle alışkanlıklar edinmişsin ;) biseksüel de olabilirsin ayrıca :)
Soran+1 yılAslinda itiraf ediyim jony sinse verirdim biseksuelimdir bunu inkar etmiyorum ama cok nadir erkek begenirim bu yasima kadar 1 2 kisi.
Cevap sahibi+1 yılahaha bende james deen e verirdim :D nadir kişi beğenmen kriterlerin olduğu anlamına gelir ki bu iyi bir şey bence :)
Soran+1 yılTr sartlariyla bir erkekle yatmam imkansiz :) o dedigim bar olayida amerikada bir zenciyle yasadim. Yurtdisina ciksam yine belki denerim ama trde bir erkekle yatmam imkansiz :) ayrica dedigin kisi yakisikli ama jony sins ayridir. Adam kizlari saglam beceriyor :)
Cevap sahibi+1 yılsence ben james i sadece yakışlılığı için mi beğeniyorum. ahh ahh o adam bir makine gibi duraksız zevk makinesi :D
Soran+1 yılHm ne diyim Allah kavustursun :D
Cevap sahibi+1 yılay yok parçalar o beni :) onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli :))
Soran+1 yılBebce seni parcalasa bile razisindir :)
Cevap sahibi+1 yılyok ya korkarım yine :)
Soran+1 yılBence korkma siz kizlar zaten harddan korkuyorsunuz oldurmeyecek ya :)
Cevap sahibi+1 yılhayır hard seviyorum ama onun yaptığı da bildiğin bir eziyet :) james deen i izlemek güzel yapılmaz onla :)
Soran+1 yılCok mwrak ettim uygun bir zamanda izleyecegim :)
Cevap sahibi+1 yılburdan link atılıyo mu acaba sana bir videosunu atıyımmı
Soran+1 yılAt gitsin silinirse silinir.
Cevap sahibi+1 yıltamam bekle bulayım :)
Soran+1 yılBana cozumhun ne :)
Cevap sahibi+1 yıldoğru erkeği bulana kadar aramaya devam :))
Soran+1 yılBunu izlicem :) ama bu saatte ses gidebilir ayrica telefondayim :)
Cevap sahibi+1 yılizle :) silinmeden linki al ama :)
Soran+1 yılBak kizlari daha cok seviyorum straponla halledemezmiyim :)
Soran+1 yılTelefona indirdim bile :)
Cevap sahibi+1 yılçok zor :) her zaman öyle kız bulabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılmaşallah :)) iyi seyirler o zaman yorumunu bekliyorum :)
Soran+1 yılIyide erkekte bulamam :)
Cevap sahibi+1 yılevet türkiye de biraz zor :)
Soran+1 yılAdam bir harika. Ama ben daha cok kizin inlemeleriyle ilgilendim :)
Cevap sahibi+1 yılcok fena dimi :)
Soran+1 yılYani o adamin altinda olmak istemez kimse :)
Cevap sahibi+1 yılizlerken güzel ama o kadar baskın olması biraz korkutmuyor degil. bir de sadomazo eğilimleri var :)
Soran+1 yılYani garibim kiz aglayacakti :) yok kardes anal bagimliliktan vazgeciyorum bide manyak gbi az daha zencinin tekine vercektim :D
Cevap sahibi+1 yılkızları inletmek ağır bastı dimi :D
Soran+1 yılTabikide yani biseksuel bile olsam partnerim bir kiz olur belki arada bir kere kacamak yapip bir erkekle olurum ama kesinlikle partnerim kiz olur :)
Cevap sahibi+1 yılbiseksüel bir kızla birliktelik senin icin daha rahat olur o zaman bence :)
Soran+1 yılNedenki
Cevap sahibi+1 yılnormal kızlardan bu durumunu gizlemek zorundasın ama onlarla rahat davranabilirsin bence
Soran+1 yılTabi haklisin. Bizde oyle yapariz. Ben aslinda bir erkekle trde yattim :)
Cevap sahibi+1 yılhadi be :)
Soran+1 yılEvet o zmnlar kiradaydim cocuk pizzaciydi. Devamli pizza siparis veriyordum. Hosuma gitmisti. bir kere geldiginde kadin gbi giyinmistim. O da bos degildi hep pizzami o getiriyordu. Bende kadin gbi giyinince afet gbi oluyorum. Peruk falan. Iceri davet ettim geldi. Pizzayi yedik ustune saldirdim. Penisini emdim sonra kucagina oturdum. Domaldim. Oksamasi falan bitiriyordu beni. En son icimede bosaldi. Geceside kiz arkadasimi becerdim :) bir kac kere daha boyle devam ettik sonra evlendi :) belki dedigin kisi oydu.
Cevap sahibi+1 yılkızdan mı çocuktan mı daha fazla zevk aldın o gece
Soran+1 yılCocuktan cok zevk aliyordum o kizdan hic zevk almazdim.
Cevap sahibi+1 yılbence cevap belli :)
Soran+1 yılNe cevabi :)
Cevap sahibi+1 yılsen biseksüelsin. zevk almana göre her iki cinsle de birlikte olabilirsin ama bence eşcinsel eğilimin daha fazla ;)
Soran+1 yılYa ben kadinligi seviyorum. Kadin olmak cok istiyorum mesela. Ama kadin olsamda kizlarla yine sevisirdim ama asil sey canli taze penis. Penis yalamayi cok seviyorum. Madem bu kadar konustuk anlatayim. Bugune kadar bir pizzaciya verdim ama onun disinda kadin gibi giyinip gece kuluplerinde erkeklerle opusmelerim penis yalamalarim cok oldu. Ayrica her kiz sevgilimden strapon iliski istedim. Coguda yapti. Ama hani bizim pizzacimiz gbi olmadi. Mesela pizzacida sonralari aradi ama cevap vermedim. Evlenmis yani. Ama bazen hayal ediyorum onu.
Cevap sahibi+1 yıle tamamda pasifsin peki kızlarla nasıl ilişki kuruyosun ki. yani onlara karşı nasılsın
Soran+1 yılKadinligi o kadar seviyorumki vucuduma bakiyorum cunku kadin olarak disari ciktigimda anlasilmiyor erkek oldugum. Aksine barlarda yazan yazana :D bir kacina iste blowjob yapiyorum sonra vermeden gonderiyorum. Kadin kiyafetleri mesela cok yakisir bana. Geceleri bazen kizlarin kiyafetleriyle uyurum. Kisacasi kadinlik guzel ama erkeklikte guzel sonucta ikisinide yasiyorum :)
Soran+1 yılKizlarlada aram iyi. En guzel kizlarla ciktim iliskilerim oldu. Bagimlisi oldular benim. Bende cok zvk aldim. Disardan oyle biseksuel gbi durmam yanim gayet karizmayim :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman güzelsin sen :) öyle bir erkek arkadaşım vardı bir vücudu vardı yemin ederim benimkinden düzgün üsturuplu :D mum gibi bacaklar ince bir bel falan :) annemin eski kuaförünü hatırlattın bana. sırf erkeklerle daha yakın olabilmek için hapishanelerin traş ihalelerine katılirdı hatta manita yapmıştı ordan :) sonra ailesi evlenmesini istedi buna bir kız buldular falan bu da söylemeyecegi icin evlendi kızla. onunla da birlikte oldu ama yürümedi 1 sene sonra falan boşandılar. kadından kaçmaya başlamış.
Soran+1 yılSana soyle soylim kalcalarim beyonce gbi. Boy 184 gayet fit duruyorum biraz kasliyim kilsiz tuysuz biseyim. Babay face bir yuzum var. Hem guzel hem seksi hem cekiciyim tabi hem yakisikli hem karizmayim :P ben bayadir erkeklerle iliskiye girmiyordum pizzacidan snra. Sayende onlarlada devam etcem artik onume gelenle yatar kalkarim hem kiz hm erkek :D mesela benim komdu kiziyla bir yil ciktim iliski falan oldu simdi abisiyle bir gece takilayim penis tadi ozledim :D
Cevap sahibi+1 yılahaha dikkat et tehlikeli toplara girme ama :))
Soran+1 yılTehlikeye girsem nolur erkekligimi kullanir cikarim :)
Cevap sahibi+1 yılbu baya kadın poposu be
Cevap sahibi+1 yıladın çikar :)
Soran+1 yılIste kadin degil o benim totom :D
Soran+1 yılCiksin adim daha cok penis alirim icime :)
Soran+1 yılSon olarakta bu arkadan boyle gorunuyorum.https://i.hizliresim.com/72Oz5P.png
Soran+1 yılDiyorum tam kadin gbi gorunuyorum cogu kizdan guzelimdirde :P
Soran+1 yılHic yorum atmadin :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi geldim. fotolar çok profesyonel bayan model gibi görünüyor
Soran+1 yılProfesyonel makinem var. Ayrica cidden bayan degil o niye inanmiyosuni
Cevap sahibi+1 yılne biliyim çok tüysüz ve feminen geldi :)
Soran+1 yılCunku kendin soyledin kadinliga daha yatkinsin diye ciddende oyleyim. bir penisim var. Geri kalan hep kadin gbi bakimli. Kendime vucuduma hep dikkat ettim :)
Cevap sahibi+1 yılo değil de etek sana benden çok yakışır valla :D :D
Soran+1 yılOyleki kadin elbiseleri iyi gidiyor jartiyer tanga string mini :)
Cevap sahibi+1 yılkıskandım valla :D
Soran+1 yılAsil kiskanacagin sey yarin gece vurduracagim kendime :P
Soran+1 yılCok yakisikli :P biseksuel olmami sorun etmedi vucudumu gordukten snra :D seni dinleyip dogru erkegi bulana kadar durmak yok :)
Cevap sahibi+1 yılkimle :D
Soran+1 yıl3 sokak otemde oturan biriyle kiz kardesini becermistim :D
Cevap sahibi+1 yılonun senden başka ilişkisi var mıki acaba
Soran+1 yılSanmam niyeki
Soran+1 yılYa bide ayik kafayla gonderdigin video bidaha izledim. O ne oyle ya. O adamin altinda olmak istiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılhic merak ettim. canın yanmıyor mu ilişkide ve sonrasında
Soran+1 yılCok koklenmedigi surece agri olmuyor. Cok koklenince bir baski olusuyor agriya sebep veriyor. O yuzden kucuk penisliler candir :P ilk deneyimlerde aciyordu oturamazdim. Su an kayganlastirici olmadan rahatlikla alabiliyorum cok acimiyor ama arka arkaya 2 3 gun yapamiyorum.
Cevap sahibi+1 yılorda sorun falan yapmıyor mu yahu. ne biliyim hemoroide falan sebep verirmiş. meme yaparmış. bir de sen orgazm olabiliyor musun öyle
Soran+1 yılDoktora gittim bir kere. Kontrollu oldukca sorun olmazmis. Su anda cok sukur yok. Genisleme disinda. O da oyle asiri degil. Eskiden kayganlastiriciile alamadigim penisi simdi cok rahat alirim. Orgazm oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılsen yine de fazla yüklenme şimdi olmasa bile ileri de sorun yaratabilir ;) boşalıyor musun yani önden menin geliyor mu yoksa kasılma olarak mı hissediyorsun
Soran+1 yılcanım doktora giderim cogunlukla arkadan verdigimi bilir onun kontrolundeyim. Boyle bir vucudu yapmak kolay degil. Ayrica boyl bir vucudun olsa erkek olsan bile becerilmek istemezmiydin :) zaten ayda 2 3 kere veririm vermem. Menim gelmiyor kasilma oluyor o sirada ellerimi arkaya gotururum arkamdakini sikica kendime cekerim. Kipirdatmam bile.
Soran+1 yılSu an eminim sen bile erkek olup beni yapmak istemissinddir :) cunku bu vucut bunu hak ediyor :p
Cevap sahibi+1 yıliyi o zaman tam kontroldesin :) biliyor musun bazen düşünürüm video falan izlerken dünyaya erkek olarak gelseydim yine erkeklerden hoşlanırdım gibi geliyor. vajina sahibiyim ve erkeklere bayılıyorum :D bayağı bizim orgazmı yaşıyorsun o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılyok valla öyle bir düşüncem olmadı :)
Soran+1 yılYa doktor bna ayda 4 gecme dedi 4 den snrasi zarar ve aralarda en az 5 gun olsun dedi. Iyi bakiyorum yani. :) demek istedigim o degil demek istedigim boylesi bir vucut becerilmeyi hak ediyor. Yoksa tabiki vajonan oldugu surece kayma bir tarafa :) orgazm oyle ruhsal yonden ve anal doygunluk sagliyor. O doygunluga ulastigimda partnerim belini kirabilirim yani :)
Soran+1 yılNe yani beni begenmiyomusun :(
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani ya belini kırma :D yok bebeğim ne biliyim ilgimi çekmiyor diyelim ;) erkekleri haddinden fazla seviyorum sanırım düşünemedim bir an seni :)
Soran+1 yılAhaha beni erkekten saymiyorsun ya :dsshjhddfh gonlune gore bir erkegin olur ins :) ya belini kirma derken o doygunluk aninda domalmis haldeysem ayaga kalkiyorum ellerim ters sekilde partnerimi kendime cekiyorum penisi icerde kalsin diye. 5 10 sn oyle dururum snra serbest birakirim :p
Cevap sahibi+1 yılbir James deen değilsin ama kabul et. beni ya da bir kızı öyle o hevesle becerebileceğini sanmam :)) çok sıkı çekiyorsun demek ki anladım :)
Soran+1 yılYok yapiyorum ayni o hevesle gozu donmuslukle yaparim. Orgazm ulastiririm cunku kadinligida ogrendim. Ama hani 10 seks hakkimiz olsun 9 da pasif olmak isterim :) yani ben james olmak yerine onun altindaki inleyen olmak isterim :)
Cevap sahibi+1 yılyaa gördün mü işte hard seven kız seninle yapamaz :D
Soran+1 yılYa strapon kullanmayi sevmeyen hicbir kiz benle yapamaz canım onu biliyorum. Cunku ben bu saatten snra analdan vazgecmem. Ayrica o kizinda erkeklik hormonlari agir basmali. Yani oyle bisey yok. O yuzden erkek avina ciktim :P
Cevap sahibi+1 yılpeki kız senden daha fazla ilişki istese ona katlanabilir misin?
Soran+1 yılIliski beni becermesimi yoksa benimnonu becermemmi.
Cevap sahibi+1 yılsenin kızı daha fazla becermem
Soran+1 yılMantik olarak benim zaten ayda en fazla 5 kere yapilmam lazim daha fazlasi ciddi zarar. Bu faktor ol asa bile ben biriyleysem sorumluluklarimi bilirim ne kadar isterse o kadar beceririm. O demeden bile bende ona cogu kez yaklasirim :) cunku ben biseksuelim :) ha bir erkege karsi asla aktif olmam. Hep pasifimdir hem bir kiza yuzde 70 aktif olurum.
Soran+1 yılVolkican ben coktan denedimki. Benimki beyne dusen bir fikir degil istek. Kimse bana bisey demeden kendimi bildigimden beri boyleyim.
Cevap sahibi+1 yılisteyerek mi yaklaşırsın ama sorumluluk olduğu icin mi ;)
Soran+1 yılHer ikisi icinde. Ama hangisi agir basar diyorsan tabiki istek. Bir vajinaya girmek kadar guzel bisey varmi.
Cevap sahibi+1 yılistediğini hissettirirsin yani kıza
Cevap sahibi+1 yılsertleşme problemin falan oluyor mu kızlarla birlikteyken?
Soran+1 yılHani kendimi yanlis anlatmak istemem. Ben kizlara asigim onlar olmasa dunya cekilmez zaten. Hepsi ayri bir guzellik. Firsatim olsa hepsini yasamak isterdim cinsellik degil hani hepsiyle arkadas olmak isterdim. Ayrica ilerde bir kadinla evlenecegim tabikide ve bunuda zevkle yaparim. Cunku hani bir bayanin boynunu emmek o guzel vucutlarini oksamak icine girmek cok harika. Ama ben kadinligi o kadar seviyorumki kadin olmakta istedim. Bir erkegin beni becermeside harika bir duygu. Penisi yalamak icine almak domalmak. Bunlarda guzel duygular.
Soran+1 yılTabikide istedigimi hissetiririm diyorum ya james kadar gucluyumdurde. Cogu birlikteligimde orgazm ulastilar ve bunu onlsr soylemedi ben anladim. Sonrada onayladilar. Ayrica sertlesme problemim yok gayet saglamim yani. Bosalma surem giris cikis esnasinda en az 25 30 dkdir.
Cevap sahibi+1 yılaklıma brokeback mountain filmi geldi ama orda ikisinin aşkıda vardı bence sen kızlara aşık olup erkeklerle macera yaşıyorsun anladığım kadarıyla yanlış mıyım :)
Soran+1 yılDogrusun :) erkekler bir arac kizlar amac.
Cevap sahibi+1 yılyaşasın kızlar o zaman :))
Soran+1 yılMesela jamesin videosunda kizin kalcalari nasilda sallaniyor adam o kadar iyi. Ben o sirada o kiz yerinde olmak istedim benimde kalcalarimin oylw sallanmasini isterim. Oteki yandan bide james olmak istedim oyle guzel bir kadina sahip oldugu icin. Bende her zaman kadin daha agir basar bir secim yaparsam.
Cevap sahibi+1 yılyani vajina mı penis mi diye bir seçime zorlansan vajinayı seçiceksin
Soran+1 yılTabikide yasasin kizlar onlar candir :) mesela bana dunyaya ne olarak gelmek istersin diye sorsalar kesinlikle kiz derdim ve lez olurdum :P
Soran+1 yılOyle bir secime zorlanmak istemem iste ama oldu zorlandim kesinlikle vajina.
Cevap sahibi+1 yılaa şuna bak sen kız olsa lez olucakmış :)) hazır kız olmuşken erkekler varken niye yine kizlar be delinin zoruna bak :)) su an bir kızla birliktleliğin var mı peki
Soran+1 yılOyle cunku kiz olursam bir erkekle evlilik dusunmem bir kiz yeeter bana :) erkeklere yine giderim her turlu seksi yasarim ama bir kizla yaslanmak isterim. Su an bir birlikteligim yok olsa zaten erkeklere vurdurtmam :)
Soran+1 yılDirek yuzsuz gbi strapon iliski istiyorum bazilsri igrenc gozuyle bakiyor hemen ayriliyoruz yapanda tam yapamiyor orgazm taklidi yapiyorum :P
- +1 yıl
çiğdemi aldım izliyorum gençler.
Cevap sahibi+1 yıluhhh vay be sen neymişsin yaa :)
Soran+1 yılDalgami geciyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılaçık hava sinemasına döndürürdük ortalığı ahahaha :D
Soran+1 yılAman cok onemli degil :)
Soran+1 yılInsanlar her zaman konusur her zamanda konuscak salla :D
Cevap sahibi+1 yılyok ya dalga geçmiyorum. ne biliyim bulmaca gibisin :)
Soran+1 yılCanim ne istiyorsa onu yapiyorum o kadar sadece :)
Cevap sahibi+1 yılelde tutulamazsın o zaman kolay kolay :)
Soran+1 yılTutulurum tutmasini bilene :) ama hani gereksiz biride zaten elde tutamaz beni. En fazla becerir becerilir sonra def olur :)
Cevap sahibi+1 yılkesin ve net olay bitti mi tak sepeti koluna herkes kendi yoluna :)
Soran+1 yılOyle :) sen kendini anlatmadim :)
Soran+1 yılSen ne seviyon ne seviyon oh iki gundur laf al tek sir verme :p
Cevap sahibi+1 yılsenin anlattıkların dikkatimi çekince fırsat kalmadı diyelim :) ben şu an boştayım gereksiz birini def ettim rahatım :)
Soran+1 yılNabti sana :)
Cevap sahibi+1 yılvarlığıyla yokluğu belirsizdi. talebi çok hayrı yok :))
Soran+1 yılIyi yapmissin o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılyola gelmeyene yol verilir bu huyumu seviyorum :)
Soran+1 yılBende oyleyim isterse beni becermis olsun :)
Soran+1 yılBu arada fotolarimi silmialer seninde jamesini :D
Cevap sahibi+1 yılama anladım ki olmayanı oldurmaya çalışmayacaksın. alıcağını alıp sepet havası. en güzeli :)
Soran+1 yılYa bu devirde ciddi iliski cok kasiyor keyfine bakcaksin isine gucune bakcaksin.
Soran+1 yılBak simdi bana bu aksam oglanla buluscaz alacagimi alip evime gelcem sonra 2 hafta snra tekrar ararim :)
Cevap sahibi+1 yılyok ciddi değildi de çok kasıntı durumlar yaratıyordu yine de. kendi kendine hallenip elini ayağını çekmeler falan. bildiğin nazlı bir şeydi yaa :D
Soran+1 yılNazli erkek :P verincede naz yapiyormuydu :D
Soran+1 yılAslinda ben kiz olsam boylelerini becerirdim ayrildiklarindada pis pis gulerdim gururu oksansin :D
Cevap sahibi+1 yılolur mu hiç o zaman aslan kesiliyo :D normal zamanda mırıl mırıl kedi ama :D
Soran+1 yılTipik turk erkegi sekerim :P bos havalariyla aslancilik oynarlar :D
Cevap sahibi+1 yılsorsana bir acaba dokunma bile dokundurtturuyor muydu diye :D katiyen izin vermez :) ama kendi isterdi arkadan. ohhh canıma değsin vermedim arkadan ya :D
Soran+1 yılEn iyisini yapmissin ama bidahakinde sen verecekmis gbi girin yataga sonra cikar straponu hatta ellerini bagla fantazi yapcaz de daya gitsin pusta :d
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle valla. ben gösterirsem gözüne sokarsam istediğim bir şeyi anca anlıyo onun dışında mümkün değil :))
Soran+1 yılEgosu yuksek o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılpoposuda güzeldi biliyomusun :D sürtünmeme izin verirdi anca. ayy içime dert oldu :D bir halledip gazını atıp öyle gönderseydim :D
Soran+1 yılDiyorum sekerim sen veriyormus gbi gir yataga biraz seninkiyle oynasin tam kafa yapsin. De fantazi yapcaz kelepceyi tak yasla straponu :D bak gotude guzelmis kacirma boyle parcalari :D
Soran+1 yılSeninki yine istememis. Bazi erkekler var benim gbi strapon istiyor kiz yapmiyor. Ya yapsana iliskinin hakimiyeti eline gecer daha ne istiyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılgötü güzeldi de önü pek güzel değildi. 2 gün üst üste olsun 2. günde bir iki üç nos :// yatağa bağlama olayına bir daha girmem ağzımın payını fena aldım korkuyorum. anca çok kötü duruma gelmem lazım onun için :)
Soran+1 yılIktidarsizda cikti ya la. Yataga baglamada ne oldukide korkuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılolur mu hiç benim yüzümdenmiş o ben diriltemiyor muşum. ahh ahh komediydi aslında tam salak gibi aşk desen aşk değil bağlılık gibi bir şey uğruna saçma sapan şeylere katlandım :)) normalde üzerinde olmama pek izin vermez oral ayağına bağladım yavaş yavaş sürtüne sürtüne üzerinde oynadım. ne tam bastırdım ne çektim zaten doluydu ayrı kalmıştık biraz ya sen boşalt ya da ben sana yapıcağımı bilirim dedi daha düğümü çözmeme kalmadan çok sert girdi
Soran+1 yılAhaha sen diriltemiyormussun :d oo anal vermemissin ama vajinal almis su an yenik duruma dustuk. Bosver oyle hayvanlar cok. Bir kiza nazik davranmazlar.
Cevap sahibi+1 yılbu hep karıştırıyordu nazik olması gereken yerle sert olması gereken yeri sonra böyle ufaklık önünde boynu bükük gezdimi kabahat bende oluyor :D
Soran+1 yılYazik ya oral falan yapsaydin belki canlanirdi :d
Soran+1 yılTabi yani bazen kizlar hard ister bazen soft. Sen bunu anlayacaksin ona gore davranacaksin. Kiz slow takilmak isterken hard yaparsan ufaklik kuser cunku yuz bulamamistir :d
Cevap sahibi+1 yılit gibiydi bebeğim fazla alıştıramam orala sonra şeyi ağzımda dolanmak zorunda kalırdım :D al işte seni görse bir şey der ama sen beni ondan daha iyi anladın :)
Soran+1 yılYa sen kendi zevkine bak Seyini koparip vazoya koysaydin :D ya onun dedigini kim kaale alirki ben peniste seviyorum cinsel tercihim bu yonde. Ayrica onunki gbi kalkmayanlarla isimiz yok :P
Cevap sahibi+1 yılahahaha iktidarsız aslan :D :D
Soran+1 yılSikemiyordur da o simdi :dd
Cevap sahibi+1 yılşahlandığı zaman bir şeyler yapıyor onun haricinde hep iteleme kakalama
Soran+1 yılHm bak bu aksam cikicagim oyle degil sen james gbi. Bize oyle lazim orgazm sart :p
- +1 yıl
Severek izliyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılvurduğu gol olsun o zaman :D jamesin klasmanındaysa titretmeden bırakmaz :D
Soran+1 yılBu gece zaten zor dklar beni bekliyor vurdugunu atar :d titretirde inletirde :d
Soran+1 yılUzun zaman snra yeniden yapcam o da senin yuzunden :dhdhhrhd
Cevap sahibi+1 yılgecenin özetini merakla bekliyorum canım :)) niye benim yüzümdenmiş :)
Soran+1 yılSen dedin ya bir erkek dene diye :P
Soran+1 yılInsallah gece ozeti anlatacak kadar halim kalir :dhehhdhdvsgaj
Cevap sahibi+1 yılben daha evvel erkekle yatmadım dediğim için öyle dedim be :)) benim için kendini feda etme :) zaten özeti yazamazsan anlarım ki sağlam maç olmuş :D
Soran+1 yılBakma sen bana cocuk yakisiikli ben istiyorum. Sen sadece biraz durttun :P insallah canım saglam mac olur :D bosver ozeti snrada yazarim :D
Cevap sahibi+1 yılmühim olan içerik dolu dolu olsun dimi :)) hadi ben kaçtım şimdik günü ışıttık yine. haberlerini bekliyorum adil ve bol gollü bir maç diliyorum sana :D
Soran+1 yılTabi canım muhim olan icerik :) sagol canım benimde mac icin guc toplamam lazim hadi grsz :P
Cevap sahibi+1 yılmac sonucunu heyecanla bekliyorum :))
Soran+1 yılTatlim gece yazamadim kusura bakma mac cok sertti :P buyuk bir ustunluk kurdu su an yatakta huzur doluyum :)
Soran+1 yılMusait oldugunda mutlaka yaz sana ayrintilari anlatmazsam catlarim :)
Cevap sahibi+1 yılgeldim canım :) ne diyelim hadi geçmiş olsun :))
Soran+1 yılahaha :D şu an pek geçmedi de :D
Cevap sahibi+1 yılo kadar sertmiydi maç :D
Soran+1 yılAynen saglam sikti serefsiz :D
Cevap sahibi+1 yılbir müddet gider bu sana :D
Soran+1 yılYa gizliligi kaldirsam ozelden yazissak. Istersen sahte bir hesap al onla ekle. Biraz ozele gircemde senle konusmak iyi geliyor :)
Cevap sahibi+1 yıldur bakıyım birazdan açarım sahte hesap yazarım burdan sana o zaman acarsın gizliligi
Soran+1 yılSagol canım yanlis anlama burdan goruluyor cok rahatsiz edici :) ayrica bu beni anca 1 hafta keser ben ayda 3 4 kere yaparim :P
Soran+1 yılYa insallah yanlis anlamadin.
Cevap sahibi+1 yılaslinda burdan kimseyle konusmacagima soz vermistim
Soran+1 yılDun gece olanlari anlatiyim sahte hesabi kapat yine. Amacim icimdekilerini biriyle paylasmak biliyorsun bu konulari pek kimseye anlatamazsin. Yinede hayir diyorsan burdan anlatirim nabalim ama sakin yanlis anlama amacim baska bisey degil.
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam su an müsait degilim telden giriyorum. pc ye geciyim halledip yazıcam sana :)
Soran+1 yılNe bilim yanlis anlamani istemem. O zmn dort gozle pcye gecmeni bekliyorum :) su an oturamiyorum hala dusun :P
Cevap sahibi+1 yıltamam aç gizliliğini profilinin gizliliğini de aç takibe alıyım sen mesaj atarsın level 1 olduğum için ben atamam
Soran+1 yılaçtım.
Cevap sahibi+1 yıltamam takibe alıcam şimdi
Soran+1 yılpeki.
Cevap sahibi+1 yılaldım takibe mesaj atsana
Soran+1 yılyoo takipte kimse yok.
Soran+1 yılgördüm şu an sorry.
Soran+1 yılSu an farkettim seni kircak biseymi yaptim.
Soran+1 yılBaya uzun zmn oldu senden sonra bir kaç erkek denedim kesmedi doğru kişiler değildi. Sonra çok güzel bir travesti buldum yaklaşık 5 aydır onla beraberim ve ekstra kız arkadaşım var kafam rahat :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaynı durum bende de var ve uzun zamandır strapon deneyimi yaşıyorum bunun verdiği haz ve bağımlılık çok başka eşcinsel biseks olarak hislerim yok ama strapon ayrı bir haz veriyor
00 Yorumla
+1 yıloo kanka tam yerine geldin, sitede abaza dolu amua goim.
seni varya darma dağan ederler :D11 Yorumla
Soran+1 yılO derece yani.
bol şans kardiş ne diyim ki
10 Yorumla
+1 yılHayrlisi olsun. d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam falan fark etmez kayarım
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım