Arkadaşlar sevgilimin şeyi gerçekten ufak 10 cm falan kadar. Bu bana zevk vermiyor bende bundan dolayı kendisine bunu ima etmek istiyorum ama kırılır diye de çok korkuyorum. Kırmadan nasıl ima ederim bunu? Onu seviyorum ama cinsel hayatta önemli. Gidip penis büyütücü haplar var onlarda kullansın doktora gitsin birşey yapsın ya?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu olayın ilacı, çaresi tedavisi yok. Yaradılış olayı. Kimi kısa boylu olur, kimi uzun, kimi insan sarışın, kimi yeşil gözlü kimi kahverengi...
Uzun boylu birine, sen çok uzunsun git bacaklarını biraz kestir denebilir mi?
Penisin çok küçük git bunu büyüttür denebilir mi?
O yüzden böyle bir beklentiden vazgeç. Olmayacak bir şey istiyorsun.
Ama belki sevgilimin penisi neden küçük diye merak ediyor olabilirsin.
Antropoloji ve Evrimsel Psikoloji dalında araştımalar yapan bilim adamları enteresan bir bulgu ile karşılaşmışlar. Dişileri eşlerine sadık olmayan kavimlerin erkeklerinin penisleri büyürken, eşlerine sadık dişilerin olduğu kavimlerdeki erkeklerin penisleri büyümüyormuş.
Demek ki sevgilin kadınların eşlerine sadık olduğu bir sülaleden geliyor. Soyunda hiç kocasını aldatan kadın yokmuş.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞey askim ııı senin en sevmedigin yemek nee?
Benimkisi bamya da..😕53 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlar ondan ya
- +1 yıl
Valla süpersin zekice :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilmediğiniz ve de bilimsel olarak kanıtlanmamış ilaçlar kullanılmamalı. Karaciğer ve Böbrek yetmezliğine sebep olur, ciddi riskleri var. Sakın bu tip bilgilere aldanıp, rastgele ilaç kullanmasın arkadaşınız. Cinsel hayat önemli ve de seviyorsanız bu şeklide kabul etmenizi olmuyorsa ayrılmanız daha iyi olur. Söylemeniz psikolojik olarak kendisi açısından sorun yaratabilir. Rencide olabilir, kırılabilir.
32 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılYorumumu okuyup en iyi görüş olarak değerlendirdiğiniz için ben teşekkür ediyorum. Saygılarımla.
o haplar sadece tam ereksiyonu sağlar mevcut penis boyunu uzatmaz arkadaşım yapacak birşey yok.. Seviyorsan idare edicen ya da bu duruma dayanamıyorsan ayrılırsın.. Ama bundan sonraki ilişkinde de aynı sorunu yaşama ihtimalin yok mu var tabiki. kendine bir sor 4-5 cm fazla olsa işime yarar mıydı diye. eğer pek bişe değişmezdi diyorsan ayrılma
02 Yorumla
Soran+1 yıl17 18 cm olanların aldığı zevk daha iyiymiş ama
- +1 yıl
bazı kadınlar da genel olarak seksin hiç bir türlüsünden zevk almıyorlar.. 17-18 olunca görsel olarak tatmin ediyor ve pozisyon sayısı artıyor o kadar başka bir artısı da yok.. zaten büyük olduğunda da küçük olduğunda da seksin sonu aynı kapıya çıkıyor. 17cm olunca sekste ilk on onbes dk boyunca filan vajinanın tüm duvarlarında aşırı bir şekilde hissedebiliyor kadınlar. ama 30. dkya gelince genişliyor mu açılıyor mu vajina ne oluyor anlamıyorum ama yine aynı hesaba çıkıyor arkadaşım.. ha iş bittikten yarım saat sonra tekrar başlayınca yine dediğim şeyler tekrarlanıyor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. şimdi canım benim. onun bir yolu yok. zaten o psikolojidedir o. en ufak bakısın vs oraya ceker. bence edepli davranıp bir konuda trip atıp ayrılmak. o penisten bilmesin. bir erkege en buyuk ızdırap bu. yani senın oglun oldugunu düşün. penis deddiğin dogal. yani büyük se büyüktür kücükse kücüktür. yani ne yapıcan kader yani. ayrıca 10 cm yeterli bir cm. gözünü doyurmaz ama geri kalan herseye yarar. benim düşüncem bu. bir kıza çirkin oldugunu söylemek gibi. hatta çok daha kötüsü.
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim buradakilerden sonra teşekkür ederim :)
+1 yılBunu kırmadan söylemenin bir yolu yok maalesef ne söylersen nasıl söylersen söyle kırılacaktir
O yüzden söylemeden ilişkini bitirmen daha sağlıklı olur.
Penisi büyütme diye birşey yoktur. Öyle birşey olsaydı o hakların en çok kullanıldığı ülke olan Turkiye'de ortalama penisi boyu 14cm olmazdı :)06 Yorumla
Soran+1 yılbu niye 10 peki
- +1 yıl
Ortalamanın altında yapacak birşey yok
- +1 yıl
boyu kilosu nasıl?
Soran+1 yıl166 boyu var 60 kilosu
- +1 yıl
Kilo nasil
- +1 yıl
Çok mu ince
- 10 Yorumla
bak bunun zevk almamanla hiç alakası yok.. türk erkeklerin cogu böyledir zevk vermezler.. zaten 8 cmlik penis bile yeter bir kadın için. önemli olan g noktaları sen g noktalarını bilmiyorsun ve o da nasıl zevk alacagını bilmiyor ppenıs ıle alakası hiç yok
13 Yorumla
Soran+1 yıl17 17 cm olan var ama
saçma saçma konusma lütfen arkadaşının sağlığı ıle sırf seks hayatı onemlı dıye oynama ! giren şey değil girdiğin yer onemlidır bazı durumlarda bunu dadüşünelim karşınızdaki insanda aramayın hatayı 5 cm den ufak olsa anlıcam 10 cm ve uzerı her kadına zevk verıcek durumdadır. kendinizi kandırmayın zaten turkıye ortalaması 14 cm böyle değişik inanışlara kapılmayalım lütfen o haplar kalbe cıddı zararlar veriyor sevgılını cınsel bir obje olarak gormekten vazgec sevıyorsan eğer
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 17 18 cm olmadı daha iyi gözü ile doyurur yani o
+1 yılTvde ki herseye inanma
o hap felan hikaye.
Adamdaki alet o. isine gelmiorsa baskasini bulcaksin ;)01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapacak bişey yok en azından evlenmeden gormussun ben sevgiliminkini goremedim hatta soramadim bile cinselliğe o kadar düşkünüm evlenince ne çıkacak hiç bilmiyorum ama sevgilim dine bağlı sorsam ağzıma eder hatta
111 Yorumla
Soran+1 yılBence bir konusunu aç oda konuşacak :D
Al eline ve gör canlı canlı
Cevap sahibi+1 yılSırf bu yüzden benden ayrılır adım gibi eminim 😂 ayrıca kesin oda 9 10 cm neyimdir rüyamda gördüm seninkini çok büyüktü çok korktum falan dedim merak etme büyük değil dedi cm söylemiyo m al ya sinir oluyom bu bebeye 😄
Soran+1 yılAhahaha :D Cidden başka cinsel şeyler konuşmadımı ya :
Cevap sahibi+1 yılEn fazla ben mast yapıyom derim oda opusek mi falan der 1 yildir yanak hariç öpmedi bide telefonda biraz tahrik eder işte evlenince şunu yapcam falan diye ama üstü kapalı konuşur değişik model bu 😄 ama benim cinselliğe düşkün olduğumu biliyo nasıl istekli olduğumu görüyo 😄 ama sakın sevgiline penisin küçük falan deme erkekler o konuda hassas kendine gelemez çocuk ama doymuyorm falan dersen anlar farklı yöntemler dener bide penisin büyüyeceğini sanmıyorum öyle kalır o soyleyim
Soran+1 yılGöstersin söyle ya küçük çıkarsa? 10 cm yetmiyor bak
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal zaten küçük olacak sevgilinin burcu ne? Mesela benimkini burcu aslan ve aslan erkegi nin penisin hep küçük olurmuş araştırmalara göre
Soran+1 yılBoğa :D Ama boğalık değil işte :D
Cevap sahibi+1 yılYavrum senin manita olmamış ahah tövbe ya üzüldüm ama çocuğa sen yinede söyleme sakin idare et aman büyük şeyin derdi büyük olur bide öyle düşün büyük olunca ereksiyon sorunu var saklayamaz mesela ne biliyim 😄
Soran+1 yılOff ya senin ki ufak çıksa tepkin ne olucak
Cevap sahibi+1 yılÜzülürüm ama onu kırmak istemem sonuçta evlenmisim ben kendimi her türlü tatmin ediyorum zaten sevdiğim içinde ayrılamam ki
Soran+1 yılAnladim canim
- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla ilgili bir video veya resim planli olarak goster aaa ne kadar kucukmus dersen o hemen kendine bakacaktir, benimkide kucuk derse sozum sana degil der kivirirsin ama onun icine benimkide kucuk diye dert olur.
010 Yorumla- +1 yıl
Lan ne yapsın adam kessin mi si*kini? Küçük de değil bence 10 yeter kadın gibi kadın olana. Kadın onla yetinmiyorsa atla şikişsin insan onu doyurmaz
- +1 yıl
@Ertuğrul0626 illa buyuk istiyor soran ne diyeyim tercih onun, kadinlarda buyuk takintisini bende anlamiyorum.
- +1 yıl
O arkadaşın yerinde olsam bendeki o 10 cm ile sülalesini dikerim. Beni seven böyle sevsin la sevmeyen de cehennemin dibine. Taa.
- +1 yıl
@Ertuğrul0626 kadinla sonundan mi girisindenmi zevk aldigini biilmedigi surece essek penisi yese bu sefer at ister at kesmez fil ister
- +1 yıl
Aynen öyle. bir de bu önceden başka birileriyle yatmış belli ki zik ayırımı yapabiliyor. Başka tatlara bakmış yani
- +1 yıl
@Ertuğrul0626 sunu bilmiyorlar ne kadar buyuk olursa kibar ve guzel goruntuden uzaklasir. isi bilen 10 cm. Degil 8 cmyle bile kudurtur
- +1 yıl
Yeni nesil karılar böyle atsiki hastası. Böylelerinin çiçeğine dinamit döşeyip patlatasım geliyor. Dünya bir orospdan temizlenir
- +1 yıl
@Ertuğrul0626 sakin bos ver takma.
- +1 yıl
tamam abi iyi günler
- +1 yıl
@Ertuğrul0626 iyi gunler kardes
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Kırmak istemiyorsan ağzını bile açma. Ayrılmanın yollarını ara bu daha az kırıcı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum da
IMA etaen ne olacak buyutecekmi ayril daha iyi adami intihara surukler bu bunalima sokar en iyisi ayril
00 Yorumla
+1 yılkısa penisin uzaması mümkün değil... ama onu seviyorsan ayrılmak ta istemiyorsan vibratör kullanıp bunu fantazi gibi gösterebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamam o işlerden
- +1 yıl
o zaman ayrıl diyeyim ne diyeyim başka
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylersen kırılır bence empati kuruyorum ayrılırdım senden ama böyle arkadaşların işi cidden zor ne desem bilemedim umarım bir orta yol bulursunuz. Bendende uzun olduğu için şikayetçi çıktığım kızlar can yakıyormus kızlarda cins :D
00 YorumlaÇaresi yok ima ettiğin an zaten kırılır arkadaşın kilolumu
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarının 17 18 cm miş bu niye küçük
hi bir işe yaramaz o penis büyütücüler zevk almıyorsan ayrıl kırılır söyleme bence
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaramıyor
Soran+1 yılameliyatla kaç cm uzar
söyleme bence gurur yapabilir hatta ilişkiniz bile bitebilir eğer seviyosan öyle kabul et sevmiyorsan ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım bitsin ne yapıyım
+1 yılAraba gibi bu işler , ehliyet değil tecrübe sürer otomobili :)
10 Yorumla
+1 yılDoktora gitse ameliyatla en fazla 2 cm buyuyo hap desen hiç biri doğru değil buyutmez. Bir de pompa var onu denesin belki işe yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarar senin, hayat da senin ama kendimi koydum sevgilinin yerine gerçekten kötü bir durum allah korusun ne diyim :) sen kaç cm istiyorsun ki? yani kaç cm olmalı sence?
03 Yorumla
Soran+1 yıl16 17 falan
Cevap sahibi+1 yıliyi ben kurtarmışım o zaman:)
Cevap sahibi+1 yılYetmediğini nasıl anlıyorsun?
+1 yılOna bamya hediye etmelisin ya da bol bol bamya yemeği yap o durumu ayıkır zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
- +1 yıl
he la
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgzersiz yapsın ben yapıyorum ereksiyonsuz hali 12 ila 13 santimde degişiyo başı gövdesinden büyük oluyo bende öyle yani egzersiz yapsın ve uzamayı görsün hiç olmazsa 2 cm filan uzar
03 Yorumla
Soran+1 yılNerde bu egzersizler
Cevap sahibi+1 yılİnternette yazıyo ama cok uzun
Cevap sahibi+1 yılKısaca açıklaeımda burda biraz acayip olur
iple bir araca baglayın gaza sen bas uzatabılırsınız
06 Yorumla
Soran+1 yılÇaresini arasın diyorum penis büyütücü haplar var doktora gitsin belki büyütürler.
Soran+1 yılyetmiyor işte
Soran+1 yıltamam
+1 yılboyuna değil işlevine bak bide penis büyütücü falan bunlar işin şarlatanlığı
tadmin için 6 cm bile yeterli
heyecan katın cinsellik iki organın birleşmesi demek değildir sadece00 YorumlaBu ne işe yarayacak? Veya "küçük ama şirin" denilebilir.
10 Yorumlaulan zaten alacağın içine sığabilecek 8 cm daha ne kadarını bekliyon yetmiyorsa kazma sapı sok
10 Yorumla
+1 yılaçıkça söylüceksin.. kısa penisli bir insan ön sevişme veya oralla senı tatmın etcek o konuda iyi olması lazım kısa olmasının bir çözümü yok yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende herşeyi biliyosun massllah :D ama onlar bir işe yaramıyo :D istersen daha buyukleirnide gösterebiliriz sana :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılzewkte boyun önemi yoktur aslında o bile yetebilir, önemli olan performansı
20 Yorumla En sevmedigin yemeği sor ona oda sana sorunca bamya de anlar :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçma
+1 yılresmen iğrençsiniz ya bu kadar da olmaz gerçekten ama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki büyükde ne oldu tamamını sokamıyorumki kız canım acıyo çık diye bağırdı :/
00 Yorumlasen al büyütücü ilaç yemeğine çayına gazozuna dök. sonra kullandıkça faydasını görür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHap falan değilde penis büyütme egzersizleri var onlar baya etkili fakat nasıl söylersin bilemicem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkırmadan söylemenin yolu yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyok demi o zaman bende ayrılıcam
+1 yılJohnny Sins seni bekler
03 Yorumla
Soran+1 yıloff
- +1 yıl
Yahu tatlım ne doymaz yaratıklarsınız. Genci öyle seveceksen sev. Öyle seks yapacaksan yap. Baktın zevk vermiyor başkasını bul. Ama bunu bellettirip buralara yazarak kimseyi küçük düşürme. Şahsen o erkeğin yerinde olmak istemezdim Şu an. Dünyanın en seksi güzel kadını da olsan bu huyla mümkün değilsin
Soran+1 yılKimi küçük düşürdüm ya
+1 yılİma edince ne olacak büyüyecek mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇaresini arasın diyorum penis büyütücü haplar var doktora gitsin belki büyütürler.
- +1 yıl
Ne güzel ya hap alsın büyüsün :D öyle bir dünya yok herşey o kadar basit değil, istemiyorsan ayrılırsın cocuga kız mı yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin büyük penisi hakedecek vücudun var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet çekici oludğumu söylerler
- +1 yıl
Hep öyle olur zaten
Söyle o zaman direk yetmiyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yıldemi
+1 yılBiraz daha güçlendirmek için neler yapabilirimz
05 Yorumla
Soran+1 yılNeler?
- +1 yıl
Sertleşmesi nasıl
Soran+1 yılİyi
- +1 yıl
Bak bu açıdan ileriki yaşlarda avantaj olabilir uzmasi için satılan ilaçlar ne kadar iş görür bilmiyorum ama uzun mast seansları ile daha geç boşalmasına saglayabilişiniz
Soran+1 yıltamam
Ayy o ne öyle ufacıııık dersen hiiiç kırılmaz :D
00 Yorumlaben kırılmıyorum
üstüne geyik yaparız00 Yorumlasenin için bu kadar önemli mi?
00 Yorumlabir kurşun döktür belkim uzarr.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha büyüğünü istiyosan gel tatlım :* <3
10 Yorumla
+1 yılaaaaaaaaaaaaa aşkım sivilcen çıkmış kolonya sür:)
03 Yorumla
Soran+1 yılnee
- +1 yıl
Böyle de sonra ay pardon sivilce sanmıştım dersin
- +1 yıl
Bu arada şaka bir yana benim bildiğim 10cm yeterlidir, ayrıca tatminsizliğin psikolojik olabilir , onu aklında küçük olarak görmenden!
Alla alla adam napsın okadarcıksa
02 Yorumla
Soran+1 yılBazılarının 17 18 miş doğrumu
boyu o kadar önemli değilki kalınsa zevk alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkalında değil çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden yedeğini bulmuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
Gizli Üye(25-29)+1 yılima etsen nolcak? o haplar zaten sagliksiz.
019 Yorumla
Soran+1 yılAma yetmiyor cidden
Cevap sahibi+1 yılsoylersen kirilir. baska biseyi bahane edip ayril en mantıklı
Soran+1 yılÖylemi diyorsun.. Senin kinin boyu kaç ya
Cevap sahibi+1 yılŞu an sevgilim yok da eski sevgilim 17-18 falandi
Soran+1 yılOhaa ya cidden o kadar olan var mı
Cevap sahibi+1 yılvar canim olmaz mi😄 ama haplar cidden tehlikeli
Soran+1 yılNiye bunun ufak böyle peki ya :(
Cevap sahibi+1 yılsanirim genelde genetik oluyormus
Soran+1 yılAyrılıcam ben galiba
Cevap sahibi+1 yılince mi kalin mi peki?
Soran+1 yılince ya kalınlık yok pek..166 boyu 60da kilosu var işte
Cevap sahibi+1 yılen azindan kalin olsa iyiymis😕
Soran+1 yılSen hiç yaşadın mı küççük bir penisle?
Cevap sahibi+1 yılhayir yasamadim
Soran+1 yılBüyük acıtıyor mu peki 17 18 cm dedin ya
Cevap sahibi+1 yılhayir tabi ki😄
Soran+1 yılEn idali o zaten keşke hepsi büyük çıksa :D
Cevap sahibi+1 yılkeskeee😂
+1 yılAğaç yaşken eğilir bu saate sonra bisey olmaz
00 YorumlaBüyümesini bekleme. Başka seyler deneyin
00 Yorumla
+1 yılZevk alamıyorumm diyebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Hem o kucuklukten değil icraat yok demekki
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Neden ima etme gereği duyarsin
00 Yorumla
+1 yılbaşım ağrıyo de
33 Yorumla
Soransen ne diyon ya
- +1 yıl
grip oldum deee
- +1 yıl
Hergün mü diyecek ;)
+1 yılKüçüğü bırak 19 luğa gelll
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsöle yetişmiyor yerine de
00 Yorumla
+1 yılseks esnasında bence söyle kırılmaz
00 YorumlaSanki sölesen büyüyecekmi
00 Yorumla
+1 yılkırılmaması imkansız
01 Yorumla
Soran+1 yıldemi
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapabilir ki?
09 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılilişkiye giriyor musunuz ki zevk almadığını yazmışsın?
Soran+1 yılSence girmese neden diyim böyle birşeyi
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkiye girdiğim erkek mi?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılburda mısın açayım yaz bana. burdan yazmayalım
Soran+1 yılTamam aç
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Cevap sahibi+1 yılgörmedin mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 cm yeter sana
02 Yorumla
Soran+1 yılyetmiyor işte dahada doldursun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılcocuktan penisini buyutmesini nasil bekliyorsun ya da buyutebilecek bir yontem mi oldugunu saniyorsun :D
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem