Bahsettiğim şey ereksiyon hali ve kaybolması değil. En küçük halindeyken önceye göre küçülme durumu söz konusu olur mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bahsettiğim şey ereksiyon hali ve kaybolması değil. En küçük halindeyken önceye göre küçülme durumu söz konusu olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Küçülmez ama vücut yaģlanırsa karın bölgesi yani kök kısmı içerde kalır. Deri kalınlaşır.
Evet doğru bende sünnet derisi içine kaçıyor baş kısmı biraz kilo aldım
Zayıf insanda penis uzun görünür. Bu derinin ince olmasından.👍👍
Kan penisine sahipsen, ereksiyon değilken çûkünü tanımakta zorluk çekersin. Bu bir kıstas değil, erekte halini baz al
Benim küçülmeye başlamış sanki. Eskiden ele avuca sığmaz dı. Mantıklı soru sorduğun
ereksiyon değilken idrar nasıl yapıyorlar çok mersk ediyorum dkdkdls
Ateş açar gibi oluyor etrafa 😂
iyy nasıl ya
Yani sidik yamuk gidiyor baya özellikle de ayakta isiyorsam ereksiyon halde
ereksiyon değilken
He o zaman rahat oluyor kolayca. Benim yumurtalıklarım büyük oraya işte çiş gelebiliyor sadece oturarak yaptığımda o kadar
anatomi dersi için saol skskslls
Önemli değil. Ama şu da var herkeste öyle mi bilmem de benim peniste damar çok belirgin işlerken kabarma oluyor belirgin biçimde
anladık damarlı knk 😅
Ben çok saçma bir şey merak ediyorum. Kadınla ilişkiye girer gibi içini girip isesek ne olur acaba 🤣
rahim vücuda açılan bi boşluk değil ki olduğu gibi geri akar ama enfeksyona neden olabilir
Geri akar ondan eminim zaten dölde geliyor sadece işte kadında etkisi ne olur diye
midesi bulanır knk dksllsls
Oho midesi bulanan kız sıkıntı ya 😄
prensesler sevilmek içindir
Ya bende oral sonrası ağzına boşalma durumu olacak kız bulur muyum diye düşünürken prensesliği unutmuşum 😏
onu bulursun ama prenses olmaz muafil olur sksslw
Ahaha prenses çekilmez hemde diğer iyi
o yüzden prensesler mutlu sonla biten hikaye hiç yazamamış demek
En azından benimle hayır 😃
Kilo almadıgın sürece küçülmez
Gobek buyurse o kucuk gorunur
benim de aklımda bu sorun