Birsüre önce yapılan bir araştırma da , Amerikalıların partnerleriyle seks seanslarının ortalama yedi dakika sürdüğünü gösteriyormuş. Avrupalıların ortalaması ise tam 16 dakika imiş , sizce ülkemizde bu süre ne kadardır?
valla ben geç boşalan biriyim yeri geldiğinde 45 dakika yeri geldiğin 10 dakika ama genelde geç boşalıyorum en az 30 dakika gelmiyo bir türlü ne yapalı m
Amerika'da da Avrupa'da da bulundum. Bu araştırma tam olarak neyi kapsıyor olabilir bilemedim. Yani tam birleşme ile boşalma arası olsa bile çok kısa değil mi süreler? Ergenlerde dahil falan galiba araştırmaya. Süresi 1-2 saniye olanlarda var ki demek ortalamayı çok düşürmüşler.
Bizim ülkemizde en ufak bir fikrim yok nedir bu süre. Yani Avrupada buysa bizde seks yapılmıyordur o araştırmaya göre. Nokta :D
Bizim ülkemizde insanlar organik beslenemiyo ve erkek egemenliği yoğun ön sevişme kısa seks yapıyolar ondan dolayı kısa sürüyo Kendine dikkat eden düzenli spor yapan ve iyi beslenen insan süreyi uzatır 4 5 postada güvercini yollar :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
KS de regl olan bakire kızlar, dul bayanlar ve eşiyle cinsel anlamda sorunlu bayanların geneli regl olduğu günlerde daha bir istekli bu konulara neden mesajlaştıklarımın geneli böyle şimdi burdan kimseyi itham etmiyorum ama bu bayanların amacı ne olabilir sizce? bende bu konuyu merak ediyorum seks seanslarinin süresinden çok 😊
bu seks seansı dediğin önsevişme dahil mi oluyor yoksa birleşme süreleri mi? önsevişmeli yarım saati rahat bulur önsevişme yoksa 10 dakika cıvarı tabi buda düzenli seks hayatım olduğu zaman uzun süre yapmamışsam 2 bilemedin 3 dakika:)))
Önsevişmeyi kısa tutmamaya çalışırım 15 dk yarım saat arası ama seks süresi 45dk - 1 saat arası bazen daha uzun da sürebiliyor toplamda ortalama 1 saat
uzun bir sevişme olduysa 15-20 dk sevişmeden direk olaya girdiysem 40 dk yı buluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
3. yu atmak icin aktif halde 1 saat 20 dk ugrastim basardim ama gel birde bana sor 100 km kossam o kadar terlemezdim galiba😆hayatimin en uzun suresiydi o sabirli kiza minnettarim 😆
evet 40 dakika hakikaten efor ister kolay değil. o yüzden bol bol idman yapması lazım sana sahip olacak adamın. hatta hazırlık maçlarına çıkması lazım başka takımlarla.