Sizce seks yapmak ilişkiyi bitirir mi?
Ne gibi zarar verir verirse?
Zarar vermezse ne gibi olumlu şey olur?
Ne gibi zarar verir verirse?
Zarar vermezse ne gibi olumlu şey olur?
tadında yapmak bitirmez bence... çoğu erkek elinin altındaki bu vajinayı bu kutsal nimetin değerini bilmiyo :D hep aynı vajinayı becermek bir süre sonra sıkıcı bır hal alıyormuş :D ilişkide cinsellik şart eğer kaçacağı varsa kaçar yani. yani uzun lafın kısası seks ilişkiyi bitirmez. olumlu yönleri duygusal birliktelik daha yakınlık olur birbirinizle bazı şeyleri paylaşmaktan hiç çekinmezsiniz daha sağlam bir birliktelik olabilir. birbirinize olan güveniniz çoğalabilir ve birbirinizi cinsel yönden tatmin etmiş olur zevk in zirvesine çıkarsınız
Sevgi varsa ve iki taraf ta ilişkinin kıymetini biliyorsa bozmaz, bilakis güçlendirir. Ama ilişkinin kıymetini bilmeyen ve sevmeyen özellikle hemcinslerim istediğimi aldım deyip yeni ufuklara yelken açabilir. Gerçi onu yapacak adamın niyeti de önceden bellidir..
Tam tersi cifleri birbirine daha cok baglar diye dusunuyorum
Haramla başlayan bir evliliğe Allah mutluluk vermez
Hakli olabilirsin kendimden yana sormadim
Tesekurler ytumun icin yinede :)
Cevap
42Cevap
Olumlu olanını pek duymadım prenses...
Genelde sonu hüsran...
valla cinsellik bozmazda karşıdaki birz öküz ise artık benimsin sahibi benim gibi bir tavırla işte ayrılamayacağın görüşüyle düşüncesiyle üzerinde üstünlük kurma çabasına girebilir bakireysen değilsen bir sk olmaz.
Ten uyumu yoksa o ilişki bir gün bir yerde mutlaka biter.
Adamina göre değisir. Gercekten seni sevmiyorsa hevesi biter. Ama seviyorsa ve seninde ona güvenini algilamişsa sırtında taşır
bence dahada güçlendirir ama cinsel ilişki sonrası o ilişkinin ne kadar güçlü olduğu anlaşılır basit bişeyse biter bir süre sonra ama birbirini çok seven iki insan sevince soğumaz tam tersi mutlu olur
cinsellik evlilik öncesi yaşanırsa
kız beleşe gitmiş olur
değeri bitmiş kadına hiç bir erkek değer vermez
evlenmez ondan çocuk yapmak istemez
ilişkilerin temeli cinsellik zaten üreme içgüdüsünden kaynaklanıyor sen birisiyle cinsel ilişkiye girdiğinde ve bundan memnun kaldığında üreme için uygun aday olarak görüp daha çok bağlanırsın
karakter yoksunu insanlardan bahsetmiyorsak birbirlerine daha çok bağlanırlar..
Duruma gore degisebilir. Ya gercekten baglanir size ya da hevesini alip birakabilir de
Performans görürsün kendi açından
değer yargılarıni görürsün onun açısından
İki sonuca da açık birincisi kolay elde edebildiği için hevesi ni alır biter tabi sevmiyorsa. . İkincisi seviyorsa size süs katar belli periyotlarla yaparsınız ve birbirinize daha çok baglanirsiniz. .
Hayir canim daha cok bagliyo biz delice seyler yapiyoruz ve 3 senedir birlkteyiz ve cok mutluyuz bagliyiz ve bu sene evleniyoruz.
Evlilik öncesine karşıyım. Ayrıca cinsellik o aşkın masumiyetini kaybedip, hayvani duyguların beslenmeye başlamasına neden olur.
Evet ben seviştiğimle ilişki düşünmüyorum çok zararlı :/
Kişiler bağlı olur bazen seviyorsa evlenmeyi düşünüyorsa daha da bağlanır. Ama aksini düşünüyorsa bir sorun yaratıp ayrılırlar
zararı velkamtu cehennem and evlilikte çıkacak güvensizlik durumu
Bozar. Evliliğe bir şey kalmıyor. Ayrıca evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım.
Bozmaz ama çocuk seni kullanmak için olmuşsa bitmiştir o iş.
Adamın amacı becermekse kullanır atar kız ortada kalır
bitirmesede heyecanı azaltır. Cinsellik oldu artık merak edilecek bişey kalmıyo
cinsl birliktelik ilişkiden 4-5 ay sonra olmalıki bozmasın
hiçbi olumlu yönü yok basit kız der vurur bırakır terkeder
Bence ilişkiyi güçlendirir ama Türk erkekleri için aynı durum söz konusu değil
olumlu yonu kısılıkler duzgunse bırbırıne baglar ınsanı eger degılse uzaklastırır bırlıktelıgın buyusunu bozar
kişiden kişiye farklılık gösterir
Cinsel ilişki sana cehennemi kazandirir.
Yani sekse dayali iliski ilerde zorluk yasatabilir
Seks olmadan nasıl bir ilişkiden bahsedilebilir
Zari bozarda iliskiyi bozar mi bilmiyorum
Cidden birliktelikse bozmaz
seks yoksa ilişkinin amacı ne?
zarar verir. Askin sevginin butun buyusunu bozar.
Yapma emin olmadigin derinlikteki denise dalma.
9 ay sonra bagirur sna ben geldimmdie
iyi seks bozmaz aksine daha çok bağlar
evlenmeden önce bana veren kadınla asla evlenmem
Evlenmeden yapılmamalı görüşündeyim
Bozmaz
erkeğin adamlığına bakar
bozar
Bitirir
bozmasada zedeler
Bitirir
Sevgi varsa bozmaz
Bitirir