bi yıllık ilişkim var seni kullanıyor demeyin 6. aydan sonra yapmaya başladık ama sık yapıyoruz neredeyse her yapma fırsatımız oldugunda yapiyoruz bu yipratir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bırak da zevkini alsın çocuk. Evliliğe dek bol bol yaşayıp tecrübe edinsin. Karısını mutlu etmek için tecrübeli olmalı. O aşık deli gibi seviyor vs olaylarına hiç girmeyeceğim yakında dökülür zaten. Umarım kullanilmislik hissi ilerde yipratmaz seni
05 Yorumla
Soran+1 yılkullanıldığımı nereden çıkardın mesela
Cevap sahibi+1 yılİlerde anlarsın güzelim. Yaşlar 22 altıysa ya da oğlanın düzenli işi yoksa, evlilik için minimum 3 4 yıla ihtiyacı varsa kullanma ihtimali%99. Umarım istisnadır. Zira üzülmeni istemem
Cevap sahibi+1 yılÇocuk hakkında bilgi verir misin? Yaşı, eğitim veya iş durumu
Soran+1 yılkonuşabilir miyiz özelden
Cevap sahibi+1 yılTabi yazabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske erkekler biraz durust yorum yapsa , kendi kiz kardesleri abilerine bu sorulari sorsa agzinin ustune patlatmasa birtane ben demeki hicbirsey bilmiyorum.
Cinselik disinda , vakit geciriyosaniz bu yipratmaz.
Anilar biriktirin , bol bol eglenebileceginiz aktive yapin🌸15 Yorumla- +1 yıl
Süper yorumdu , tebrik ediyorum. 👍🏻🌷
Cevap sahibi+1 yılTessekurler , tabi simdi elin kizina diyemezler cinselige girme diye. Enazindan erkek beyni nasil calisir. Nasil ilerler acik acik soyleseler , kiz enazindan nasil davranacagini bilir. burada herkes erkek dayanismasi yapmis , cidden igrenc baska birsey degil.
Soran+1 yılcinsellik dışında bir sürü aktivitemiz var cinsellik ilişkide geri planda ama bana gelmis kullanılıyosun diyolar
Cevap sahibi+1 yılYok erkek tecrube sahibi olur? Nasil cirkin bir uslub? Bu kiz deneme tahtasimi? Ilerde kiz cocuklari olduklari zaman , kizlarinada aynisini desinler. Ama yok , el kizi sonucta. Gece gece sinirlerim bozuldu wallah.
Cevap sahibi+1 yılYa ozaman yipratmaz diye biliyorum , yani ben ara sira terapistleri dinliyorum su erkek dunyasini anlatanlar ozelikle. Cinsel iliskinin disinda , disardada zaman geciriyosaniz bu iyi birsey. Ne yipratir nede monotonlasir diye biliyorum
+1 yılHayır aksine en iyisini yapıyorsunuz 2 tarafta zevk alıyor ve severek yapıyorsanız sorun yok en tatlı zamanları keyfini çıkarın
02 Yorumla
Soran+1 yılyani bence de ama bi süreden sonra belki yipratabilir diye düsündüm
- +1 yıl
Yok yok bir şey olmaz keyfinize bakın değişik şeyler deneyin
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Evli değilseniz keşke yapmasaydınız.. Madem öyle amacını öğrenmek için ben evlenmek istiyorum deyin bakalım ne cvp verecek..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti önemli karşındakinin seni s. kmesi değil İlerisini düşün
06 Yorumla
Soran+1 yılya beni sevdigini biliyorum ona sordugumda kötü etkilemediğini yaptıktan sonra hic yapmamış gibi devam edebildigini söylüyor sık yapmıyoruz zaten diyor sık yaparsak yıpratır diyor ama bana sık gibi geliyor
- +1 yıl
O zaman ara ver Niyetini öğrenirsin
Soran+1 yılara vermekle ne alakası var anlamadım acar misin
- +1 yıl
Davranışlarına bak anlarsın Sana sevgisi varsa normal davranır yoksa agresif olur aramaz sormaz
Soran+1 yılben niyetinin seks olmadığını zaten biliyırum ilişkimizde cinsellikten önemli başka şeylerimiz var ama birisi yorumda seni kullanıyor demiş seks yapmak kullanmak mı
- +1 yıl
Erkeklerin genel derdi o dur O genelleme yapmış istisnalar kaideyi bozmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlaşmadan fantezilerle olur yoksa sıkıntı olacaktır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBitecekse zaten biter bunu seks belirlemez. Sen zevk alıyorsan sekslere devam et.
00 Yorumla
+1 yılErkekler Elde Ettigiyle Evlenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldukça özgür sevgilisiniz heralde o ortamı bulduğunuza göre sevgiline güvenin tammı peki ilerisi için
02 Yorumla
Soran+1 yılona güveniyorum beni aldatmayacağını falan biliyorum sadece şu sıralar çok kavga ediyoruz o yüzden ayrılma korkum var onun dışında güvenim tam bugünleri atlatırsak
Cevap sahibi+1 yılbence bu konuyuu detaylı konuşmak gerekli heran terkedilebilrisin yanii dğr tarftan konuşmak istermisin nedenleri için
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki buna dönmüş zaten. FB gibi olmuşsunuz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen burada kendini nerede görüyorsun, açık şekilde kullanıyor sen kullanıyor demeyin demişsin
Soran+1 yılcinsellikten önemli sprunlarımız var ilişkimiz sadece cinsellik üzerne kurulu değil. genelleme yapma
Cevap sahibi+1 yılSadece cinselle olmasın sonuçta evli değilsin baş rçlde o var ne önemlisi her gün yapıyorsun zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 ayda birlikte olmayı uzun süreden saymanda bitti zaten mantık :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbu devirde öyle napalim..
Cevap sahibi+1 yılBu devirde böyle değil senin seçimin böyle yeterince kullandıktan sonra bu devirde böyle diye de çeker gider kızmazsın.
Soran+1 yılkullanıldığımı nerden çıkardın mesela
Cevap sahibi+1 yılÇünkü her fırsatta seni yatağa atma çabası kullanmaktır kendini kandırma.
Soran+1 yılher fırsatta yatağa atma çabası ypk ilişkimizde daha önemli dertlerimiz var sevildiğimi sonuna kadar hissediyorum ve beni zorlamıyor yapıcaz diye merak etme
Cevap sahibi+1 yılKlasik kadın yaptığının yanlışlığını asla kabul etmez mutlaka savunma yapar benim merak edecek bir şeyim yok sen derdine yan.
Ne güzel işte zevkinize bakın tadını çıkarın
00 Yorumla
+1 yılEvet erkek olarak biz sıkıliyoruz arayisa geciyoruz hergunde vermeyin yaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi kullanıyorsunuz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYıpratmaz, saçmalamayın. Bol bol sevişin.
00 Yorumla Yapmamak yıpratır
00 Yorumla
+1 yılHayir ya neden olsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok zevklidir eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir birinizi ılkı mısınız?
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılpekı dertlesıp konusmak ıstermısın
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Soran+1 yılne konusucaz
Cevap sahibi+1 yılhem bu soruyu hemde kanka gıbı kırma
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç senin ilkin mi
00 YorumlaManitine sorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılo yipratmadigini seks yaptiktan sonra sanki yapmamis gibi devam edebildigini söylüyor
+1 yılHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılhiç seks yapmadım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılyıpratır
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılSık dediğin ne kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılfırsat bulduğumuz her gün
- +1 yıl
Her yün fırsat oluyor mu
Soran+1 yılher gün değil de iki buluşmada bir
- +1 yıl