6 aylık bi ilişkim var önceden çok masum ilerliyordu yani normal sevgili kadar yakınlaşıyorduk ama son 1 haftadır sürekli cinselliğe kayıyor muhabbet. sizce neden böyle olmuştur? beni sadece cinsellik kurduğu biri olarak görsün istemiyorum gerçekten sevsin istiyorum. bi zaman sonra bu ilişki bozulur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen hissiyatınıza bağlı bir durum bence.. Bir kadın ya da erkek sadece seksüel anlamda arzulandığını hisseder kesinlikle.. Eğer bu durum devam ederse ve karşınızdaki insan sizinle sadece cinsellik üzerine iletişim kuruyorsa kesinlikle mesafe koyun derim.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Cinselliği standardın üstüne taşımak sadece iki tarafında bunu tercih etmesi ile keyifli ve vazgeçilmez kılar. Ancak taraflardan birinin sizin gibi bunu sorgulaması durumu söz konusu ise bunu açık net ve şeffaf şekilde karşınıza oturtup konuşmanız gerek. Olması gereken şeklini ona belirtmeli ve bunun o kişiden onayını almalısınız. Birlikte film seyredin yemek yapın çekirdek çıtlayın içki için ama sonu illede oraya bağlanmasın o gün öyle bitsin. Kaçan giden bir şey yok zaten nede olsa olacaksınız.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çiftlerin birbirini istemesi kadar doğal bir şey yok. Fakat sadece cinsellik olarak yakınlaşmakta elbette üzücü bir durum. Zaman zaman istemediğinizi ve birlikte başka şekilde vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. O zaman vereceği tepkiler ve size davranışları nasıl olacaktır bir gözlemleyin
04 Yorumla
Soran+1 yılsöylersem kabul edeceğini, isteğim doğrultusunda ilerleyeceğinden eminim. çok teşekkür ederimm.
Soran+1 yılrica ederim ☺️
neden bozsun ki karşında ki bozuksa bozar ama kadın olarak istediğini yaşamakta özgürsün rahat ol
22 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum o da öyle biri değil aslında ama hani 6 aydır bi şey yaşamadık ve doğal bi şey. daha fazlasını istiyor olabilir ki ben de istiyorum. ama hep böyle sürmesin yani. normal bi şekilde günümün nasıl geçtiğini falan da konuşmak istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Yaşadığın birliktelik seni mutlu ediyorsa senin de isteğin ile yaşanıyorsa sorun olmaz.
Cinsellik olsun veya olmasin zamanla birşeyler bozulacak kendini kullanılmış ve sorumlu hissedeceksen hiç yaşama bir şey
Cinsellik her iki tarafında arzusu ile olur istekleriniz yaşadıklarıniz normal
Seni rahatsız eden her neyse konuş00 Yorumla
+1 yılİlişkilerin durumuna bak bee...
Kadınlar kullanılır mıyım acaba diye korkudan rahat edemiyorlar sevdikleri erkeklerle bile.
Neyse, birbirini sever çiftlerin arasında arzulama oluşması gayet doğal, bunu ancak onu reddettiğindeki tepkisi ile anlarsın.00 YorumlaCiddi ilişki istiyorsan cinsellige ara vermen gerek.
Benim aradığım bu degil , gibi bir tepki vermen gerekir.
Beraber sinema, cafe , yeme içme bu aktiviteleri yapın. Cinsellige ara verdiniz zamana bakın. Nasıl ilerliyor nasıl tepki veriyor.
Eger seni seviyorsa cinsellikte baskı kurmaz. Seven adam partneri ne zaman isterse o zaman yaşar cinselligi. Baskı kurmaz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılKendini özgür bırakıp içinde ki kadına ses ver yaşadıkça tanıyabilirsin kendini bedenini ve karşındakini fakat yatakta seni içinde ki en gizli ve konuşulması zor zevklerini dahi yargılamayacak güvenilir biriyle.. her sevgili bu demek değil sevgililik bitiyor keşkeler başlıyor ama bir suç ortağıyla iyi ki yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere göre insan sevdiğini ister evet aslında bi anlamda böyle ama sadece ihtiyacını görmek içinde yanaşan erkekler var bunu anlamak için kendini geri çekeceksin ve diyeceksin ki rahatsız oluyorum böyle olmasın vs eğer sana saygı duyup sen nasıl istersen diyebiliyorsa sevgiden seni üzmeye korktuğundan kaynaklı bişey ama hemen tepki gösterir bu olmazsa olmaz gibi bi davranışa giriyorsa amacı seni sevdiği için değil sadece ihtiyacı için
10 YorumlaAlısmış tabiki normol. Cinselliği kesebilir son bu durum da.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik dışında da mutlu olup Birlikte bisyler paylaşıp eglenebiliyorsanz, cinsellik yasamayinca gerilmiyor ısrar etmiyorsa , seninde istemeyecegin zamanlar olabileceginin farkindaysa derdi sırf cinsellik değildir
10 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Çok aşırıya kaçarsa ilişkiniz zarar görebilir ve birbirinizden soğuyabilirsiniz. Bunu sürekli yapmak yerine belirli günlerde ve zamanlarda yapmalısınız ki birbirinizi özlediğinizde daha güzel bir ilişki haline gelecektir..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence seninle cinsellik için beraber cogu böyle sevgi diye bişey asla yok inanma tmmı
40 Yorumla
+1 yılKonunun sürekli cinselliğe gitmesi doğru değil bence sen bunu anlarsın zaten
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgi ve iliski sebep, cinsellik sonuctur. her hikayede giris de var gelisme de var sonuc da var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk cinsel muhabbet açıldığında cok ustune dusuluyo ama sonradan rutine biner rahatlarsin merak etme ilk heyecanlar keyfini cikar. Ayrica 6 ay iyi dayanmışsin kiz hic caninda mi istemedi
00 YorumlaErkekler her kızı o niyetle görür öyle görmeside sevmediği anlamına gelmez
00 YorumlaBozar çünkü artık monoton, sıradan bir hal almaya başlar. Eskisi gibi tutku olmaz aranızda.
00 Yorumla
+1 yılinsan bir süre sonra zaten her şeyden bıkar önemli olan devam ettirebilmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır bozmaz bence tam tersi daha çok birbirinize bağlanırsınız
00 Yorumla
+1 yıl5 ay 3 hafta cinselliğe gelmeden konuşabilmişsiniz. Bu derinlik ortalamanın üzerinde.Çok kolay heba etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bozmaz ya sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlerde cinsel birliktelik de isteyebilir sevgilin hazırlıkli ol buna
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin ileri boyutu olmaz evlilik gibi düşünce varsa ama sevgilikten ibaretse olsiblirn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılacık oldu bak sonrası çogaldı birde tadını alsın bak sen o zaman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılNiyet ciddi evlilige dayali gidiyorsa bozulacak bir durumyok
00 Yorumla Bunu onunla konuşabilirsin net şekilde
20 YorumlaElinde sonunda kayıyor denendi maalesef
10 YorumlaVaktinden önce yaşanan her şey zarardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartıya kaçılmadığı sürece bozmaz herhalde
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır bozmaz.
00 Yorumla
+1 yılHer şey bozabilir hiçbir şey de bozmaya bilir!
00 Yorumla
+1 yılBana özelden yaz lütfen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin fazlası zarar demiyorlar boşu boşuna
00 Yorumla Aksine daha çok canlı tutar
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta çok istiyorsa sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor bu işlere
00 Yorumla
+1 yılHerseyin fazlası zarar
00 Yorumlaİki tarafta a_z_g_ı_n_s_a_ bozmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Sadece cinsellik olduysa artik bozulur mutlaka
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Artık bitmiş o iş elletip oynaştıysan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman sadece cinsellik konuşmayın
00 Yorumla
+1 yılYakında belli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBozuksa düzeltir
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin fazlası zarar tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim en sevdiğim
00 Yorumla Hayır bence tutku artar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbozulmus bıle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bozmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi