Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre odun kadin yok, kadini zevk almadigi seylere zorlarsan, odun gibi kasilir kalir
Bu söylenti zaten kadina psikolojik eksiklik baskisi yaparak yola getirip, poornoda gördükleri iliskiyi yasamak icin erkekler tarafindan uydurulan bir hikaye..
Digeri, erkek iktidarsiz, sertlesme, erken bosalma sorunu yasiyor bahaneyi kadina yüklemenin en kolay yolu odun gibisin diyerek problemini kadina yüklemek..
Erkekler önce kadini tatmin etmesini ögrensin, sadece zikmek icin yaratilmis bir varlik olraka görmesin, 15 dakika oral yaptirip, 2 dakika icerisinde bosalip kadini yari yolda birakmamasini ögrensin..311 Yorumla
Soran+1 yılevet cok haklısın.
Cevap sahibi+1 yılBana göre odun gibi kadin, azmis doymak bilmeyen kadindan cok cok daha iyidir, zaten normal bir kadin sevgi, sefkat, ilgi, anlayis görüyorsa seks yaparken karsilik vermemesi imkansiz, seks zaten karsilikli uyumdur, bir tarafin istemedigi bir iliski cesidini diger tarafin istemesi egoistliktir.. Seksin temeli sevgi ve cinsel birlesim, oral, anal ve daha siralamadigim bir cok seks praktikleri sart ve mecbur degildir, istege baglidir. Bir taraf bu artilardan hoslanmiyorsa, ODUNSUN diyerek sartlandirma hakki yok.
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Beraber olduğum 5-6 sevgilim oldu. 60-90 dakika arasında boşalıyorum. Sadece bir tanesi odun gibi değildi. İyiydi. Hiç erkeklere laf atma. erken boşalan erkek de çok ama bu Türk kızlarının odun gibi yattığı gerçeğini değiştirmiyor malesef. Çünkü tembeller. Türk kızlarının %90ı hayatında hiçbir spor yapmamış. İki adım yürümekten acizler. Araba varsa bakkala bile arabayla giderler. Spordan hareketten bu kadar uzak insanlardan yatakta da hareket bekleyemezsin çünkü mesela üste çıkınca en fazla 2 dakika içinde nefes nefese kalırlar. onun içinde odun gibi yatıp her şeyi erkekten beklerler.
Cevap sahibi+1 yıl@okocha6 iste sen yazima tam iyi bir önreksin, 60-90 dakika arasi bosaliyorsan zaten sende bosalamama sorunu var, 60-90 dakika arasi cinsel organlar sürtübmekten yara olmaya baslar.
Dünya geneli ortalama seks süresi 15-20 dakika arasi ve bunun 5-10 dakikasi tam cinsel ilisiki. Sen 60-90 dakikada boslamiyorsan, zaten yattigin kadinlar artik zevk almiyor, bitmeni beklemislerdir, Eger bu sürelerde bosalamiyorsan, bu yazdigimi unutma bir yere yaz, ilerde yasin 40 falan gecince ereksiyon sorununda baslar, cünkü yaslaninca sekse doyuyorsun, doydukcada istah gidiyor, istah olmayinca bosalmak icin ugrasirken penisin söner öylece kalrisin, ozamanda odun kadin ararsin..
Cevap sahibi+1 yıl@okocha6 he yav tamam... süpersin..
- +1 yıl
Okocha sen neyin kafasını yaşıyorsun sallama konusunda rekor kırıyorsun hey allahım yaaa akşam akşam gülme krizine soktun 😂😂
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet kesinlikle cok haklisin. Tr deki kadinlarin seks kulturu neredeyse hic yok. Onu yapmam bunu yapmam o gunah buna dokunurum ama sadece 2 parmagimla. Onun icin kadinlarin %90 i orgazmdan bir haber daha ne oldugunu bile bilmiyo. Ama sadece kadinlari suclamakla olmaz. Erkeklerdede sorun var. Zaten cogunda erken bosalma uretim hatasi gibi, geri kalaninda sertlesme sorunu eeee geriye ne kaldi. Mutlu bir cinsellik yasayan %10. Erkeklere sorsan hepsi zenci ama gel gor gir cık baska bir numara yok.
21 Yorumla
Soran+1 yılbencede..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın erkeği söylemeden hemen diz çökmeli ve oral yapmalı erkeği mutlu etmek huzurun mutlu Yuvanın temelidir
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızları şımartmasanız bütün kızlar harika olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bu zamanda erkegin karısının aldatmasinin en büyük sebebi kadinin kendisidir.
Bunu onca yil tecrubeme ve 40 yakin kadinla iliskimden biliyorum.
Ayni olayin zitti erkekler icin gecerlidir.53 Yorumla
Soran+1 yıldetay ıstesem? kadınlarla ılgılı kısımda?
- +1 yıl
1. İlgi,
2. Arzu ve tutku,
3. Şehvet,
4. Kolektif zevk algısı ve gerçekleştirme,
5. Hijyen,
6. Kiyafet ve koku seçimi,
7. Zekice oyunlar ve monotonlugu yok etmek icin eslere göre fantezi,
8. Erkegin gozlerinin büyülemek icin fizigine bakma,
9. Erkegi soğutmadan yönlendirebilme,
10. Pozisyon zenginligi ve ses efektleri,
11. Oncesinde sevgi, seks esnasında ve sonrasında erkegi ovmek. Ozellikle performansını.
12. Bol atesli öpüşme.
...
Cok var, yaz yaz bitmez.
+1 yılsevişme iki tarafın istekli olmasıyla güzelleşen bir olaydır. biri zevk alıp diğeri kendini tutuyor ve isteklerini gerçekleştiremiyorsa bu sevişme değildir zaten. ben partnerime oral yapmayı severim eğer bunu yapmak senin de hoşuna gidiyorsa neden durasın ya da kendini bu zevkten mahrum bırakasınki? Sonuçta sevişme karşılıklı zevk doyumu değilmi?
30 YorumlaMilletçe ilişkide altta yatıp perde desenlerini incelemekten başka bir halt yemeyen kadın insan kişilerine alıştığımızdan dolayı, herkes b. k atma peşinde...
Abicim kadın dediğin ilişkiyi renklendirmesi lazım, farklılıklara açık olması lazım.. Herşeyi erkekten beklememesi lazım..
Bu onu kaşar da yapmaz, o. spu da..50 Yorumla
+1 yılOdun gibi kadın ya da erkek bence tek kelimeyle mal derim.
Kardeşim sevilin sevişin ateşli olun heyecan verin.22 Yorumla
Soran+1 yıldımı :)
- +1 yıl
Zevk noktalarınızı bulun ve heyecana heyecan katın.
Hemen hemen tüm sevgililerim oral yaptı ama iyi yapamadılar. Odun gibi yatmanın ise çözümü yok biri hariç hepsi odun gibi yatıyordu. O da bizim kızların sporla alakasının olmamasından kaynaklanıyor. İki adım yürümeye üşenen kız tabiki odun gibi yatar.
13 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok bence.
- +1 yıl
Ne alaka yaa dünya atletizm şampiyonasına mı katılacak seks yapacak
+1 yılbence genel yargı bayanlar öyle buyur uni de göz acılır sonra erkek uni de cok sey görür ates hatuna o... gözuyle bakar konusmayan hatuna odun der sacmalık işte
33 Yorumla
Soran+1 yılama bu mutsuzluga neden oluyor aslında.. ıkı taraf arasında..
- +1 yıl
aynen bence aglamak erkek için normal ise azmakta kadın için normal ama erkek aglmaz kadın istegini belli etmez yargı bu
Soran+1 yılaynen..
erkek erkekliğini ispat etmek için tüm yükü alıyo zaman içinde alışkanlık oluyo ve ayan hep aynı şekilde beklenti içinde oluyo yaş 45.50 geldimi bayanın orgamz olma süresi uzuyo erkeğin yükü artıyo sonrada erkekte isteksizlik oluşuyo
20 YorumlaValla erkekle alakali bir durum. Sahsen ben cok rastlamadim raatladiysamda dogru tutumu sergileyerek aklif hale getirdim
11 YorumlaBen şahsen kadınımın benimle ateşli bir şekilde sevişmesini isterim oldu yatağı bcr daha iyi
30 Yorumla
+1 yılnefret ettiğim bir durum zaten 1 kere sevişirim öyle bir kadınla 2. si olmaz.
20 Yorumlane bilek bacım siz kadınların türlü türlü halleri var karar veremiyoruz bizde ne yapacagımızı şaşırttınız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik dışı ilişki kötü algılanıyor o yüzden ama oral yapması ayıp diyen sallamış
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır evlılıkte bıle bu boyle.. bayanların coguna gore oral yapmak tıksındırıcı.. ve bayanın yatakta aktif olması ayıp.. bu da kadının yatakta odun gıbı davranmasına yol acıyor ıste..
Cevap sahibi+1 yılYa bakire eş isterim ama umarım önyargısız bir kızla evlenirim en baştan konuşucam bu konuları kendini baskılama diyicem
Soran+1 yılinş Allah gonlunuze gore versın.. ama arkadaslarımdan da bılıyorum genelde boyle oluyor.. yas grubum dolayısı ıle cogu arkadasım evlı ve bu yuzden sıkıntı yasıyorlar.. cogu oral ılişkiyi haram veya ayıp olarak goruyor ya da kadının aktif olmasını.. ama baslıbasına sorun yapıyor..
Cevap sahibi+1 yılOnlar bence düzgünlüğü abartmış tamam anal günah ama diğerlerinde abartmışlar insan eşiyle yapmayacakta bunları kiminle yapacak dediğim giib önyargılılar kötü
Soran+1 yılorala da haram dıyor cogu. baktım ben o sorulara burada.
Cevap sahibi+1 yılÖyle her şeye haram diyen kızla evlenilmez
Bu odun karilar yüzünden millet sağda solda karı peşinde geziyor... Ondan sonra erkekler aldatır mi... aldatır mq... Eşşek ziksek daha iyi mq hiç olmazsa arada bir anirir
42 Yorumla
Soran+1 yıluslubunuz cok kaba.. kımse haketmez bunu.
+1 yılIki tarafta cazibeli olucak hem kadin hem erkek coskusunu gosterecek
20 Yorumla
+1 yılkimi yetişme tarzından kimi ise yapısı gereği böyle
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. evli çiftlerin oral yapması çok kötü bence ben eşime yapmam ve yaptırmam bana itici geliyor
01 YorumlaSinirlarin olmasi pek eglenceli gozukmuyo.. Bu konuda kendini asan biri olsun isterim
10 YorumlaOdun gibi yatan bir kadınla beraber olacaksam benim kadınım değildir o genelev işcisidir. O ne lan öyle odun gibi oral yapmasın bende yapmam tabi ama odun gibi yatmasın istekli olsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılya oyle deme sımdı konu baska yere gider.. bak.. bu kadınlarda sık yasanılan bır durum cunku bastırılmıs ısteklerle ve yasaklarla buyuyorlar.. benım yasım geregi arkadaslarımın cogu evlı ve cıddı anlamda sorun yasanılıyor.. mesela kadın aktif bıle olsa bunu asagılayan erkek sayısı da cok fazla..
Soran+1 yılya bak tamam da kadın bastırılmıs yetısıyor bu konuda.. burada erkegın sevkat gostermesı de onemli.. sadece kafdın veya sadece erkekte olan bırsey degıl aslında.. cıft taraflı.
Soran+1 yılyok ya ask evlılıklerındede oluyor ınan
+1 yılKadn istekli olursa ona başka bir şey iyolaar anlaadn. Sen onı
010 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş? kadın da ınsan degılmı, duyguları yokmu? lafa gelınce odun deyıp surat eksıtıyorsunuz ıstegınız olmayınca, aldatma sebebı olarak normal karsılanıyor. bu mu yanı?
- +1 yıl
İşteee insanda :) gayet normal böyle şeyleer sence bu ülkede öyle şeyler gelişmiş mi hani beyin olarak sonra fikir olarak hala dekilte giyenlere mini etek tayt giyenlere kötü gözle bakıyolar
Soran+1 yılyaa o farklı otekı farklı sımdı
- +1 yıl
Aynı. Konu aslında :) şöleki kaadnn öyle yapması hem sevmesine hemde karşılıklı zevk almaasna giyim olarakta öyle yani.. amaa türkiyede genelde yatakta trip atan başı ağrıyan kaRşılık vermeyen kadn ya da erkek olduktan sonra biraz garip olur yoksa normal yani
Soran+1 yılson yorumdan bısey anlamadım :)
- +1 yıl
Diyorum ki :) böyle şeeyler gayet doğal amaa beyin gelişimi durduğu için ve hep. Başka türlü şeylere çalıştığı için kötü karşılanıyo :) hep bir önceki neslin suçu ablacm
Soran+1 yılsımdı oldu :)
- +1 yıl
:) teşekkürlerrr :) böyle şeyler kaarşılıklı mesela ama türkiyede tek taraflı
- +1 yıl
@zopaa yok bence hala kötü gözzle bakıyolR hala eski kafalılık. Var toplmda ab yolar ama sadece ülke gircek inssanlar hala. Osmanlı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha kızlar oral yapmıyo mu?
23 Yorumla
Soran+1 yılcogu yapmıyor ayıp, tıksındırıcı veya gunah diye
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q6168-oral-sex-yapmami-istiyor mesela ornek. tiksiniyormus.
Cevap sahibi+1 yılTiksinmeye neden olacak bir durum yok aslında, fizyolojik ve histolojik açıdan maksimum doku farkı falan var. Yani pis olarak algılanmasından kaynaklı, anlıyorum ama yine de pis algılanması için bilimsel bir neden yok kişisel temizliğine dikkat ettiğin sürece. Zevk almak ve zevk vermek üzerine kurulu bişey seks ve devamındaki cinsel hareketler, fanteziler, ha bir de çocuk falan yaparsın istiyosan. Bu bağlamda oral seksi gayet normal buluyorum.
+1 yılÖyleleri var mi ya hala
22 Yorumla
Soran+1 yılhemde cok.
- +1 yıl
Bence yapmayan kadin degil yaptirtmayan iliski vardir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBanane kadınlardan ya. Ne yaparsa yapsın. Erkekler mükemmel sanki.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. karsilasmadigim bir sorun
10 Yorumlayapmaz yapmak kime ne
01 Yorumla
Soran+1 yıl? bu ne?
bilinç altı tadacağı zevkleri bilmemesi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendini düşün ve ona göre cevap ver?
121 Yorumla
Soran+1 yılbence ıkı taraf da ıstegını bellı etmelı.
Cevap sahibi+1 yılbence erkek kadar kadında istekli olabilir ve isteklerini dile getirebilir... ama kadınlar oral yapmıyor bu neden sence utanmadan mı
Soran+1 yılutanmadan evet..
Cevap sahibi+1 yıliyi de erkek bunu istiyor neden utanuyorsunuz?
Soran+1 yılbastırılılmıs cınsellık ve herseyın ayıp olarak lanse edılmesı olabılır..
Cevap sahibi+1 yılevli misiniz? ben tam olarak kafanızdaki soruyu da anlamak istiyorum sizi birisi utandırdı mı
Soran+1 yılsozluyum. her bayanda asagı yukarı oluyor bır derecede. ama kadın da ınsan ve duygusal bır varlık oldugu ıcın, bu ayıp teması bıryerde onları duygularını bastırmaya ve mutsuzluga ıtıyor.. ha bu demek degıl ki illa evlılık oncesı yasanmalı.. su anda bırcok evlı arkadasım yasıyor bu sıkıntıyu cunku ayıp teması bılıncaltında yer etmıs bır kere.. kadın kendını salamıyor..
Cevap sahibi+1 yılama şunu unutmayın eğer siz açılırsanız eşiniz bundan rahatsız olmaz... cinsellik yaşadınız mı bilmiyorum ama ilk zamanlar mutlaka utanma çekinme olacaktır... zamanla kadında açılmalı ama erkeğe çok iş düşüyor tabikide... bence tabuları kenara bırakmak lazım
Soran+1 yıltabıkı cekınme var ama konusabılıyorum ve esımle cekınmem dıye dusunuyorum. neden kendımı kasmalıyım kı.. esım sonucta. bu anca mutsuzluk ve hayal kırıklıgı getirir.. senın de esınle aynı sekılde mutlu olmaya hakkın var.
Cevap sahibi+1 yılben bekarım ve bakirim ilişkim olmadı ama eşimin çekinmesini istemem ve herşeye açık olması için onu cesaretlendirmeliyim. ama bayanlarda bazen iğrenme falan oluyor oda var dimi
Soran+1 yılevet oluyor o da cınsellıgın normal degıl, pıs ve ayıp olarak gosterılmesınden kaynaklanıyor.. halbukı ureme buna baglıdır ve esınle helaldır. benım sozlum de bakir, ben de.. ama konusabılıyoruz bu konuları
Cevap sahibi+1 yılsakıncası yoksa gizliyi açtım özelden yazabilir misiniz? bakir olması ile ilgili birşey diyecem oradan
Soran+1 yılburdan soyleyınız
Cevap sahibi+1 yılerken boşalma bakirlerde ilk etapta sorun olarak çıkıyor siz bu konuyu konuştunuz mu?
Soran+1 yılolsun, sorun degıl. olabılır boyle seyler. olsa bıle anlayıslı karsılar, moralını yukseltırım. erken bosalması ıcın surat eksıtecek degılım. daha sonra mevzu cozulur. burada kadının da anlayıslı ve sevkatlı olması gerek erkegıne. bır gun yapmazsın sıkıntı degıl yanı. moralı bozulmasın yeterkı.
Cevap sahibi+1 yılpeki cinsellikte kadın için erkeğin penis boyutu falan önemli mi?
Soran+1 yılbenım ıcın degıl. esını santım ıcın degıl, kendı ıcın seveceksın.
Cevap sahibi+1 yılpeki konuşma dışında yakınlaşma oldu mu? sordun mu bunu ya da
Soran+1 yılolmadı.
Cevap sahibi+1 yılbence iyi olacak bu böyle :) düğün ne zaman ilk gece korkun var mı
Soran+1 yılen kısa zamanda nasip. ılk gece korkum bıraz var ama sozlum sevkatlı bır erkek. sorun olcagını zannetmıyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa nereden bulunur bu bahsettin bayan
16 Yorumla
Soran+1 yılodun gıbı olanı ıse cok var.. bastırılmıs cınsellıkten dolayı.. ama otekısı ulke sartlarında nadır malesef..
Cevap sahibi+1 yılYa genel olarak türk kızları sanki sevgili modundan eş moduna geçince herşeyi bir kenara koyuyor nede olsa tapusu bende misali yoksa yanılıyormuyum
Soran+1 yılne oluyor bılıyormusun.. kişisel bakım gıdıyor. en buyuk hata bu. kımse kendını pijamayla karsılayan sacları dagınık bır kadınla olmak ıstemez. bakımlı olacaksın ılk sart onu salmamakta.
Cevap sahibi+1 yılAynen ama dediğim gibi böyle bir bayan nerden bulunur 😉
Soran+1 yılnasıp meselesı.. ben esıme bakımsız olmayı ıstemm sahsen. odamdayken bıle aynaya baktıgımda kendımı begenmem gerekir. kişisel bakımım tam olmalı. dınen de zaten, kadın esıne bakımlı olmalıdır. ama ulke genelıne baktıgımızda kendını salan kadın çok. bu yanlıs..
Cevap sahibi+1 yılMalesef böyle şimdi ikimizde gizli 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılFarkli algilayanlari asmak geliyor icimdeb
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyse neden ayıp olsun?
10 Yorumlahic sevmem odun gibi yatan ve oral yapmayan kadini
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. O yatsın ben sever oral yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok haklısın ablam ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin ol takibi oral yapacak
20 YorumlaKadının isteklesi tadından yenmez
10 Yorumlaevet yapmalı bencede en svdiğim...;))))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kadınları oralda çok iyi bence
10 Yorumlaorası öpmek için var y... sokmak için değil...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılne ince düşüncelisin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne