Selam canlar
Kalbin kapısı açılmadan, kalıbın kapısı açılmaz diyor hocam ne kadar da doğru söylemiş... peki karşımızda kalbin kapısını açamayan bir kalıpsız varsa?
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...🧚
Selam canlar
Kalbin kapısı açılmadan, kalıbın kapısı açılmaz diyor hocam ne kadar da doğru söylemiş... peki karşımızda kalbin kapısını açamayan bir kalıpsız varsa?
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...🧚
Bu bir kısır döngüdür ama bir gerçektir. Eşini veya sevgilini cinsel olarak mutlu edemiyorsan başka limanlara yelken açmasının sorumlusu mutlu edemeyen taraftır. Mutlu edemeyen taraf sebep, başka limanlara yelken açmak sonuçtur.
Amaçları cinsellik olduğu için öyle demeleri normal.. yani bu da demek oluyor ki sırf cinsellikte mutlu olmak kendini tatmin etmek için evleniyorlar.. bu olmazsa direk giderler.. asıl aşk anlamında mutluluk olmazsa insan üzülür.
Çok çok haklısın.
☺️
Farklı tenler arzulayan birini yatakta ne kadar mutlu edersen et, başkalarıyla olma durtusunden vazgeçiremezsin
Doğru bi de o var. 😏
Maalesef öyle
👍
cinsellik yetmez… bunun yanında sevgi ilgi anlamak güvenmek sadık kalmak çok önemli…
Katılıyorum canımcım.🌸 Herkes böyle düşünse keşke...
Günaydınnnn🧚
Cevap
18Cevap
Böyle düşünceleri görünce veya duyunca beni bi sinir alıyor. Neden her şeyi kadın yapmak zorundaymış gibi lanse ediliyor ayrıca eşini doyuramayan erkeklerin eşleri de aldatsın o zaman bu tabirin sadece erkeklere ithafen kullanılması onları yüceltmeleri çok çok saçmaaaa. Ayrıcaaaa hem erkek aldatacak hemdeee bunun sorumluluğu kadına yıkılacak/ benim nezdimde bi dünya yok 😀aldatacak olanı her yönden tatmin etsen yine aldatır o yüzden uğraşmaya gerek yok.
Yapacak olan bitte pire arar yine gider yapar sadece seks odasında memnun olup gitmeyen kişi hiç gelmesin daha iyi sevgi saygı hoşgörü muhabbet olmadıktan sonra
Dimii bence de hiç gelmesin böylesi...
Aynen öyle
maalesef günümüz ilişkileri bu şekilde yürüyor artık neredeyse
Gidenlere söyleyin; dönüşler iptal...
Saçmalıktan başka bir şey değil. Aldatmak isteyene kırk kilit vursan yine aldatır. Sadece bahane arıyorsa, kaşının üstünde gözü var diye bir bahane bile yeterli..
Doğru söze ne hacet...🌸
Kendince bütün erkekler kendini mükemmel, karşısındaki kadınıysa eksik görüyor, aslında bu kadının onu herşeyiyle kabullenip eksikleriyle de sevmesinin bir ürünü.
Maalesef öyle.. Oysa ki sağlıklı ilişkilerde, her iki tarafın da birbirini eksiklikleriyle kabul etmesi, birlikte büyümesi önemlidir... Bu gerçek sevginin bağlılığın göstergesidir..
Sadece yatak yetmez.
İnsanlar her anlamda birbirini mutlu etmenin gayretinde olmalılar.
Öyle.. herkes bunu anlasa sorun kalmayacak zaten.
Bunu diyenler çok saçma düşüncedeler, karakterli bir insan sevdiğinden asla kaçmaz aldatmaz yalan söylemez benim hayatımda hiç sevgilim olmadı ama kaderimde bir insan var bunu çok iyi biliyorum ve zamanı sabır ile bekliyorum
Bunu eğer "yatakta mutlu edersen aldatmaz" anlamında söylüyorsa, aldatma eyleminin sorumluluğunu aldatılan kişiye yüklemesi bakımından doğru değil.
Ne alaka ya içinde varsa kilide vursa kilidiyle oynaşır demişler büyükler karakter meselesi bunun cinsiyeti yok bence
Her şey yatak odasından ibaret değil. Nerede kaldı karşılıklı muhabbet sevgi saygı sadakat ilgi hoşgörü. Milletin aklı fikri yatak olmuş.
Yani haklı bence doğru söz gibi duruyor evli değilim ama memnun ettim partnerlerin hiç biri gitmiyor
İnanmam böyle şeylere sadakat bi şeye bağlı değildir…
Tek zevk kaynakları cinsellik olanlar için doğrudur.
Ben hiç inanmıyorum buna sıradanlaşınca erkekler yeni heyecan arıyo kendilerine bence.
Gitmek isteyeni 40 düğüm halatla bağlasan tutamazsın, kalmak isteyene saç teli yeter..
Alakası yok. Gidecek olanı kafese kapatsan da gider.
Her anlamda da memnun etsen içinde varsa birinin gitme arzusu durduramazsın. İnsanlar nankördür.
doğru demişler 😂😂
İnsan ilişkilerinin %100 olmaz ancak İhtimal yükselir Memnun edersen büyük ihtimal gitmez.
Bir kaç ufak dil darbesine bakar kalıbın kapısı.
Bunda gerçek payı var sınır yasaklarla erkeği frenlersen kaçar
Kafadaki kurgu hiç belli olmaz
Kısmen doğru olabilir
Ozaman sorun olur aclik doyumsuzluk baslar.
Doğru bulmuyorum. Sadece bir bahane.
Gidecek olanı hicbisey durduramaz.
Gitmek istemiyor , ama o mevzu sorunlu ise ne yapsın
@Anlarım3005 artık iki kişinin arasındaki mevzu onlar sorumlu.
Ah ah
Güzel demiş
katılmıyorum buna
Doğru diyo
Doğru bence
Çok doğru söylemiş
Bu konuda bilgim yok
haklı