Korkmayın gelin sorguya, kimse sataşamaz size 😅
Tecrübeli bir arkadaşımın iddiasına göre "erkek yatakta iyiyse, kadın onu asla bırakmaz." Katılıyor musunuz?
Korkmayın gelin sorguya, kimse sataşamaz size 😅
Bence başarılı, tutkulu cinsellik, ilişkiyi ciddi anlamda güçlü tutuyor.
Peki yatakta çok iyi olmak, kadının erkeğine her koşulda bağlı kalmasına yeter mi?
Sizin fikriniz nedir?

seks başarısı kadının gündeminde ilk sırada değil öyle olsa başım sırtım gözüm belim bacağım ağrıyor demez sık sık :) gezmek sohbet etmek yemek içmek ortamlar görmek almak vermek vs vs bir sürü şey ister...
Yatakda cok iyi olan erkekde tek kadinla kalmaz :))))
Zaten o iyilik Allah vergisi yetenek değil tecrube bileskesi :)
Iste secme sansi kadına kalmaz :) erkek zaten istediğinde kovalar gibi görünüp hep kovalayan olur
Yani kadinin aklına kipirdamak bile gelmez :)
Eywallah mudur
Herşeyi yatak olarak gören tarafın ağırlıklı olarak erkekler olduğunu düşünüyorum. Kadınların ilişkiye devam edebilmeleri için çok daha fazlası gerekiyor.
Ten uyumu olayı evet bağlar biraz.
Cevap
4Cevap
Vala eti zıngıldıyanın, canı da cıngıldıya. Dünyanın en iyi sevicisi olsa, istemiyorsa nisa, ararbylur başka ca anlık koca.
Tabii ki de bırakmaz. Kendimden örnek vereyim benim hakkımdan gelen bir erkeği bulsam onu kaybetmekten korkarım ve ona sadık olurum...
Etkisi yüksek ama tek başına yeterli değil. Hatta seksten önce kadına değer verdiğini belii etme, romantizm, zeka, esprituel kişilik bence önce gelir.
Zekasiz bir laf olduğunu düşünüyorum, he yatakta iyi saygı yok, sevgi yok, sadakat yok, ilgi yok ama kadın kalacak öyle mi komikti bu hskamsjoslksks
Hayır başka farklarda yaratabilmeli
Bence net yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?