Erkek arkadaşım oral sex yapmamı istiyor ama tiksiniyorum. Bu durumda kızıyor, kavga ediyoruz.
Sizce ne yapmalıyım kızlar?
Sizce ne yapmalıyım kızlar?
Aslında kızmaya hakkı yok.. İstersen yaparsın, istemezsen yapmazsın..
Ancak, bu tiksinme olayını çözmen için şöyle yapabilirisin; Erkek arkadaşın oral istediği zaman, sen de ona "kondom" takmasını söyle.. Kondom, senin tiksinmeni önleyecektir.. Daha sonra belki kondomsuz da yapmaya alışabilirsin..
Ama, diyelim ki alışamadın, seni olduğun gibi kabul etmesi gerekir.. Yoksa, ilişkiniz sağlıklı bir şekilde yürümez..
yahu neden tiksiniyorsun... o senin memenden tiksiniyor mu? çok tatlı bir şeymiş gibi düşün.. pembe pembe böyle yanlarda toplar var filan şirin bir şey işte.. ya da onu ağzına alman gereken bir organ değil de şeker veya tatlı bir yiyecekmiş gibi bak olaya.. daha ne diyeyim
Çoğu erkek oral sexi sever sevmeyeni çok azdır. Burada bakma sen bazıları ya olurmu öyle şey falan deselerde çoğu erkek bunu ister ve partnerinden yapmasını ister. He illaki ben yapmam deprem erkek arkadaşında farklı yollara başvurur bunlardan biri aldatmak yada ayrılmak gibi çünkü çoğu erkek için sex önemlidir.
yapmamakta özgürsün ne kavgası
Cevap
19Cevap
Oral sexten nasıl tiksinebilirsin ya? Hem de sevgilini soruyorsan.. Seks aşkın hareketlere dökülmüş halidir bence..Ve karşındakinin zevki daha önemlidir. Ancak öyle doyuma ulaşabilirsin. Neden kendini zorlamıyorsun? Sonrasında kendin isteyeceksin sürekli. Spermlerini bile yutacaksın.
Zorlamaya gelince, benim ilişkimde de sevgilimi zorlayan benim o nedenle erkek arkadaşına hak veriyorum.. Oral bile yapamıyorsan Aldatılmayı hakediyorsun kusura bakma.
Aynen katılıyorum ne var bunda hem oda çok zevk alırda verirde
Bir erkeğe her istediğin vermemek gerek. Ardından oral da yetmez olur, anal da ister, vaginal de...
Tiksinecek bişey yok bence. Hijyen önemli tabi.
Oral için aromalı kondomlar var diye biliyorum..
Oda olmadı vitesi elinle attır sende. :)
Kesinlikle istemediğin bir şeyi yapma. Ama boynuzlanmaya veya bırakılmaya da hazır ol. Eğe rçiftler arası %100 cinsel uyum yoksa ya biri birini aldatır ya ayrılmak kaçınılmaz olur 3. bir opsiyon yok.
tiksiniyorsan zaten yapcak uyumu yakalayamamissinizdir kavga etmeye gerilmeye gerek yok olmuyor olmuyor kardesim der ceker gidersin kavga cikmasna sana bagirmasina izin verme hakki yok
istemedigin hic bir seyi yapma...
israr etmesi cok ayip birsey
evet yapmana gerek yok ama gidipte ben yapmam bana bagırma deyipte ilişkini bozmnı istemem onunla bol bol konuşmalısın hatta onuda öyle tiksindirmen lazım bunlarıda konuşarak yapa bilirsin bence
benimle bu yüzden kavga eden adamdan tez elden ayrılırdım
sen istemedikten sonra zorla güzellik olmaz.. olmamalı da zaten... kavga etmek çok sacma... seni bu burumda anlayışla karsılamalı bence..
Sen de birlikte Mango'da 2.5 saat boyunca alışveriş yapmayı teklif et. Empati yapabilecektir böylece.
Allah belamızı versin!
eğer yapmak istemiyorsan zorlamasına ben anlam veremiyorum zaten seviyorsa bence zorlaması yanlış şimdi başlarlar yok yapmak zorunda gibisinden cevabım altına yorumlar
tiksintini yenebilirsin mesela.. her erkek oral sex sever cunki..
Bn kdna yapsam hic iyrnmmmm o bna yapmasn bn yaprmsana bn baulyorum yapmaya gl bn yapyim sana
oral sex yapamayacak kadar tiksiniyorsan zaten arada tensel cekim pek yoktur. tabi seni zorlamaya hakki yok ama bu iliski de cok surmez.
O sana hiç oral seks yaptı mı? Eğer o sana yaparken sen kabul ediyorken, o isterken senin yapmaman ters bir durum. Her erkek oral sekse bayılır. Gözünü kapat, üstüne düşeni yap :))
Istemiyorsan yapma. Zorluyorsa bırak gitsin, kimse kimseyi hiçbirşey için zorlayamaz.
aslında ön yargılı davranmamalısın.
kendini hazır hissetmediğini söle buna hayır diyemez.
hem tamamen hayır demen onun içindeki kıpırdanmaları öldürür umutlarını yıkma çocukçağızın.
hı hı de geç. sonuçta ağız senin :)
Seni zorlamaya hic mi hic hakki yok. Sonuna kadar reddedip istemedigini soyle.
bilmiyorum ya burdada tam konuşamıyorum açıkaçık anlatamıyorum kafam çok karışık
istemediğin bişeyi kimse yaptıramz.. hatta erkek arkadaşnn unu sana teklf etmesi aynı hata seni ne yerine koyuyo ne biliim baa ters ilşkinixi gözden geçr derim
istemediğin hiçbir şeyi yapmamalı,istemediğin şeyler için seni zorlayanın sevgisinden şüphe etmelisin kanımca..
madem erkekarkadaşın bundan hoşlanıyo sende ona oral seks için satılan jeller var
çilekli, limonlu, çikolatalı onlardan alsın sende yap oazaman tiksintin kalmaz.
ısrar ediyorsa.onun gozunde ve kalbindeki değerin = yosma
o ilişkiden birşey cıkmaz
bence arkadaşını elinde tutmak istiyosan istediğini vermelisin
Bence biraz ılıman yanaşmayı dene
2 kadeh içki iç ..untursun yaptığını sonra ..:))
seni kimse bunu yapmaya zorlayamaz
hoşlanmıyorsan yapacak bir şey yok.
yatakta hiç bir zorlama olmaz
zamanla yaparsın merak etme...
ne yaptın
kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar