Felaket derecede azg*n. Evlenince bana dakikalarca oral seks cek, ben yatakta uzanıp sigarami içerken sende bana oral seks çek diyor. Seni duvara yaslayip, arkadan sokucam, agzina bosalmak istiyorum filan diyor. Hatta bana * *ni, popiş deliğini, meme uclarini hepsini öpüp, yalayacam diyor. Yemek yaparken bile her an isteyebilirim seni diyor. Daha önceden evlenmiş boşanmış 1 kızı var. Ben hiç evlenmedim. Aramizda 8 yaş var. Bu istekleri çok garip değil mi yaa. Cok vahşice?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yüksek ihtimalle cinsel anlamda yüksek olduğu bir zamanda aklıyla değilde penisi ile yazmış olduğu söylemiş olduğu birley. Bende yüksek biriyim ancak bu fantezi değil rahatsız edici bir durum taşıyorsa hoş karşılanmamalı. Karşılıklı isteniyorsa bu durum ne mutlu. Bu kadar iddalı istekli giden erkeklerin süresi maks2 dk bilgin olsun😅😂
05 Yorumla
Soran1 yılYa bilmiyorum bu kadar acikca konuşması normal mi? Gerçekten seven insan böyle acikca söyler mi?
- 1 yıl
Bu tarz konusarak senı acmak ıstıyorda olabılır cekıngen davranıyorsan sallayıp sallayıp belkı dıkkatını ceken bısı olur dıye anlatıyordur. Ancak bu durumdan endıselendıgını degılde hosuna gıttıgını dusunuyordur. Diyorumya burdada onemlı olan he rne kadar cınsellıj konusuldada penisiyle değil aklıyla dusunmedı gerekırdı. Senın yasadıgın durumda erkek ne yazıklı aklına ve kalbıne degıl pensıı ıle yazmıs.
Soran1 yılBen çünkü cinsellik konuşmak istemiyorum. Biliyor kendi de. Dun aramızda böyle bi muhabbet gecti. Birde ben bakireyim."Ben senin bakire olacagini hiç düşünmedim. Cunku seksi ve güzel bi kadınsın. Illa bisi olmuştur diye düşündüm"dedi. Bende hayır, nikahlı kocama saklıyorum kendimi dedim. Ondan sonra "Peki hiç yakinlasmada mi olmadi"dedi. Hayir dedim. Gercekten de olmadı. Eger seninle olursa ilk öptüğüm erkek sen olucaksin dedim. Sonra "Bu öpme Fransız öpücüğü değil ama demi"dedi. Bende hayır dedim. Normal öpüşme
Soran1 yılBen ona söyledim. Bunlarin hepsi sadece evlenince olur, aksi bisi düşünüyorsan hiç olmasın. Gelme yanıma dedim. Oda "Evlenince olacak ztn. Ben şimdi olsun demiyorum"dedi. O konyada ben izmitte yaşıyorum. Yanima gelmek buluşmak istiyor. Sen benimle yatmak için mi geliyon dedim.700 km yolu sikismek için mi gelicem, seni görmeye gelicem dedi. Birde bu her ortama girmiş, çıkmış. Istese Konyada da kadin bulur, evine atar. Teee bu kadar uzaktan niye ugrassin ki
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince tüm söylediklerini yaşatırsa tamam , sorun yok ama ya hemen hepsi yalansa? Bunu düşündün mü? Ayrıca oral filan yapma onun seninle bir gelecek düşündüğünüde hiç sanmıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılBugün yine konuştuk. Bana "Beni sakın hayalkirikligina uğratma, evlenecegimiz zaman hazır değilim, yapamam gibi bahaneler uretme. Bu ilişkinin sonu evlilik olsun. Iyi ki ciktin karsima"dedi. Sonra ona instaya tarih bile attım dedim. Bakti, mutlu oldu.
Soran1 yılAyrıca az öncede ay sonu geliyorum yanına dedi. Bende ama bak cinsellik yok dedim. Tamam yaa anlaştık dedi
- 1 yıl
Bence seni kandırıyor , dikkat etmelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
46Cevap
1 yılNormal bende her azdığımda yapıyordum eski eşim ile Banyoda, koltukta hatta eğilmiş kitap alırken koltuğun altına iken her fırsatı değerlendiririm. Kaçırmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet adam ekstra istekli olabilir ama söyledikleri anormal değil aslında ama senin yaşamadığın ya da uzak şeyler olduğu için sana öyle geliyor
06 Yorumla
Soran1 yılYaa gerçekten seven insan böyle davranır mi?
Soran1 yılNeyle alakasi var. Mesela dün ben ona sakadan sende cinsel organini at dedim. Iste hemen atayim dedi. Gercekten de atti.
Soran1 yılNormal yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. seni duvardan tavana vuracak belli ki yalnız söyle ona biraz p*rno azaltsın elini Si.. kmekten garip fantazilere düşmüş adam 🤣🤣
030 Yorumla
Soran1 yılVallahi yaa. Yeminlen dediğin gibi duvardan tavana vuracak. Acayip istekli.🤣🤣🤣
Soran1 yılBide dün bana diyor ki. Her pozisyon da yapicaz demi diyor. Bende söz yapacaz dedim. Bunu atiyor🤩🤩🤩🤩🤩
Soran1 yılVallahi 🤣
Soran1 yılValla insallah hüsran olur. Yoksa elinde sağ kalmayacam🤣
Soran1 yılEvlenmeden asla. Ona da söyledim ztn
Soran1 yılBelli degil. Daha çok yeniyiz. Simdi bana günaydın yazdı wp den
Soran1 yılKeyfi bilir. Bide şey dedi. Arada yardımcı olursun bana demi dedi. Nasil yani dedim. Kucuk dokunuslarla bosalmama yardımcı olursun heralde. Zaten beni çok heyecanlandiriyorsun, bi dokunuşun beni mahveder dedi
Soran1 yılOral olur ama anal hayır. Oda evlenince
Soran1 yılZirvede dolaniyor hep. Oral ancak evlenince yaparim. Su an yapacagim şey öpüşurken elimi malafatina götürmek. Oksamak filan. Gerisi olmaz
Soran1 yılOlmaz hayır. Ne meme hıhım. Onuda söyledi. Hayir dedim. O zmn ilerleyen zamanlarda dedi
Soran1 yılIstiyo ztn. Az önce yine istedi. Ne bileyim ben gerçekten beni sevdigini düşünmüyorum
Soran1 yılSeven insan böyle mi yapar. Sen sevdiğine böyle yapar misin
- 1 yıl
her dakka seks muabbeti yapmam foto at demem o bir anda yaşanır plansız spontane kadın seks muhabbetine girmek istemiyorsa bu konuda çizgisi belliyse dile getirmem mümkün olduğunca ama şu bir gerçek seks ilişkide olmalı bence bişiler paylaşıyorsun birbirine dahil oluyorsun bu benim fikrim herkes katılmayabilir
Soran1 yılTartıştık şimdi. Sen herkese foto attigimi mi düşünüyorsun dedim. Hayir dedi. Bende daha önceden kimseye atmadım, önceki sevgililerim bile istemedi dedim. Istemezler, çünkü sürekli yanındalar dedi
Soran1 yılEvet. Ben izmitte o Konyada
Soran1 yılBide bana hikayelerde açık seçik fotolar atma istemiyorum diyo
Soran1 yılAy sonu gelicek
Gizli Üye(30-35)1 yılSoruyu okurken "bu ben miyim lan?" dedim kendi kendime ama sonra çocuğumun olmadığı aklıma geldi 😅
Bencil olması dışında bir gariplik yok aslında. Ben daha çok sürekli ağzıma oturmasını ve 69 yapmayı seviyorum.
06 Yorumla
Soran1 yılYani normal mi. Bazen böyle konusunca beni sevmediğini düşünüyorum. Surekli seks konusuyo
Cevap sahibi1 yılNormal mi sorusu kişiye göre değişir. Senin de libidon yüksek mi cinselliği konuşmayı paylaşmayı seviyor musun?
Ben daha çok sürekli kendisine oral yapmanı istemesine takıldım. sen oral yapılmasını sevmez misin?
Soran1 yılOral yapmakta sıkıntı yok, agzima bosalmasini istemiyorum. Ben cinsellik konuşmayı sevmiyorum, oda biliyor. Ama dün böyle bi konuşma gecti
Cevap sahibi1 yılBu konuyu konuştuysanız düşüncelerine saygı göstermiyorsa ortada büyük iletişim sorunu var demektir.
oral deneyimin oldu mu hiç boğazına kadar alabiliyor musun?
Soran1 yılYoo olmadi
Cevap sahibi1 yılhepsini alabilir misin ne düşünüyorsun?
Soruyu bu şekilde okudum mk
01 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abartmış gibi içindekileri fantazilarini anlatmış ama o kadarı yapamaz abartmis atıyor çoğu şeyi gibi. Ama sende iyi düşün böyle biriyle zor olur bide önceden neden boşanmış öğren bence.
06 Yorumla
Soran1 yılGerçekten seven insan böyle yapar mi
Soran1 yılLibidosu çok yuksek
Soran1 yılHayır tabiki de
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O boşuna bosanmamis seni dağıtır öteki kari gibi boşanmak zorunda kalırsın iyi düşün önden arkadan ağız yüz heryerine boşalacak işin zor bence
00 Yorumlaseni kafa olarak hazırlamaya çalışıyor. istemiyorsan yüz verme. isstemiyorum bunları konuşmak de.
00 Yorumla
1 yılNe istiyorsun sen sabahtan beri kurumadi mi daha 😂
Azcik dizginle kendini artık 😂04 Yorumla
Soran1 yılNeee anlamadim
- 1 yıl
Az düşün anlarsın balım 😘😘
Soran1 yılAnlamadim
- 1 yıl
Gel anlatayım yavrucum
Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. sen ondan uzaklaşsan iyi olur neden boşandığınıda göz önünde bulundur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEmin ol insan bunları sevince daha çok yapmak ister.
03 Yorumla
Soran1 yılSürekli benimle s*KS konuşuyor. Hatta ci*sel organinin fotosunu bile atti. Ben ona sakadan at dedim. Hemen atti. Geri çek dedim. Yok dursun orada diyor. Yaa bilmiyorum. Gercekten seven insan böyle yapmaz
Cevap sahibi1 yılİlişkide hersey oluyor konuşuluyor belirli bir seviyeye gelince sevgi göstergesi aramak. istiyorsan bunlar cevap. vermez
Soran1 yılDaha çok yeniyiz.
Gizli Üye(30-35)1 yılistekleri cok normal de ancak lafta bence. gercek s2ci bir insan kendini bu kadar sözle degil icraatle gosterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen ondan uzak dur sapkın bir adam belli ki söylemesi benden cinsellikten sogutur adami
04 Yorumla
Soran1 yıl3 tane de kirbaci varmis
Cevap sahibi1 yılOhaaaaaaaaaa! Sadist ruhlu herif sen ondan uzak dur numarasını sil varsa eğer her yerden engelle
Soran1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂😂😂biraz abartmış olabilir im ama bak son pişmanlık fayda etmez küçük hanim benden demesi
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılAhh be ablammm fantezi dünyası geniş ama 2 dakka da boşalır sigarasını yakar 1 hafta yanına yaklaşmaz :D
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Gel gel hallederiz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılçok sapıkça bence evlenmeden asla yapma anal seks iğrenç birde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe demiş şair, mutluluğu benimle bulan benimdir. Geri kalanlar ise sadece gelip gidici bir misafir.=
01 Yorumla
Soran1 yılYani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılmahmut abi bu yolun sonu iiibnelik
01 Yorumla
Soran1 yıl😅😅
Gizli Üye(18-24)1 yılNe var yap gitsin
40 Yorumla
1 yılÇekmelisin, sevgilin sonuçta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal istekler.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Oral seks çekilmez yapılır çekilen saksodur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılevet ama yapar hazırla kendını
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sigara öğğkk
gerisi harika..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen tam bir ml ile sevgilisin farkında değilsin
11 Yorumla
Soran1 yılBana da garip geldi
Gizli Üye(30-35)1 yılSen istemezmisin bunlari
07 Yorumla
Soran1 yılYaa biraz garip geldi bana. Gercekten seven insan böyle konuşur mu yaa
Cevap sahibi1 yılYani cnselligi seviyosa konusabilir
Soran1 yılSevdigi belli ztn. Bende ona "Sen eş mi yoksa seks partneri mi arıyon kendine"dedim. Ikisi de dedi. Heyecansiz bi koca olsam daha mi iyi diyo
Cevap sahibi1 yılOyle bisey dediyse sorun bardir
Cevap sahibi1 yılAma heyecani sevmiyonmu sen o konuda hakli
Soran1 yılNe gibi bi sorun olabilir mesela.
Cevap sahibi1 yılBunu istersen fikireselm
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇekmemi degil yapmami diyeceksin
01 Yorumla
Soran1 yılNey anlamadim
Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Yandın sen yandın
01 Yorumla
Soran1 yılHemde çok fena yandin
Gizli Üye(36-45)1 yılHe Erdal abi yine başladın fantezi kurmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYerine bir dublör kullanabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet tüm fantazilerini üzerinde uygulamak istiyor
00 Yorumla
1 yılYuhhh bu ne
02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle diyorum
- 1 yıl
Vahşi sevenler 💏 mutludur
1 yılOral çekmek nedir ya 😂
02 Yorumla
Soran1 yılSak*o
- 1 yıl
Onu biliyotuz
1 yılAğzına boşalacak mi
07 Yorumla
Soran1 yılHyr istemiyorum
- 1 yıl
İstemediğini soylemelisin
Soran1 yılSoyledim
- 1 yıl
Yaşı kaçtır
Soran1 yıl37.
- 1 yıl
Yani anlayışlı olması gerekir o yaşta
- 1 yıl
Ama evlilikte normal
Güzel, senin yaş kaçtı
04 Yorumla
Soran1 yıl29.
Soran1 yılNe alaka
1 yılhoppaaa
02 Yorumla
Soran1 yılHoppaaaa ya
- 1 yıl
sen fantezili şeyler öğren bence
1 yılBu seni şey ederken öldürebilir
00 YorumlaGayrt iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılSeni dovcek her gün
00 Yorumla
1 yılo ne oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsenin yaşın kaç
06 Yorumla
Soran1 yıl29 Oda 37
Cevap sahibi1 yıl29 yaşında bir kadın için fazla istekli
Soran1 yılYaa ben kadınım. Isteyen sevgilim.
Cevap sahibi1 yılerkek 29 yaşındaki bir kadından o kadar etkilenmez demek istedim yazdığı kadar olmayacak
Soran1 yılNiyeymis. Kendi de 37 yasinda
Cevap sahibi1 yılerkeğin yaşı 55 e kadar önemsiz
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Mecburen
00 Yorumlakardeşim deseydin
00 Yorumla
1 yılYap boş durma🤣
00 Yorumla
1 yılTadını çıkar işte
00 Yorumla
1 yılYapma sends
00 Yorumla
1 yılHe he de geç