klavye delikanlılığı yapmak ne kadar kolay di mi?
gerçek hayatta nasıl karaktersizin birisin kimbilir it oğlu it
çok basit, cinselliği istiyor ama sanırım bekaret olayı aklını karıştırıyor. çünkü bu sitede bile görüyoruz bakire olmayan kızlara kötü gözle bakılıyor. bence buluştuğunuzda cinsellik yaşamadan birbirinize dokunarak öpüşerek zevk almayı deneyebilirsiniz onun da istediği olmuş olur. konuyu kendisi açtığına göre istiyor ve bişeyler yaşarsanız bunu sorun etmeyecek gibi (birleşmenin olmadığı bir yakınlaşmadan söz ediyorum)
senin bir tecrüben var mı?
yok ama kendisini anlayabiliyorum. uzaksınız hem birbirinizden bunun da etkileri vardır.
seneye benim okuduğum şehre gelecek üniversite için
sence bu kız benimle seks yapar mı?
yoksa sevişmeden ileri gitmez mi?
ben olsam yapmazdım. ayrılma ihtimalini düşünürdüm. seks yapmılmasına karşı değilim ama kendi adıma bunu yapmazdım ortada kalmamak için. ben küçük bir çevrede yaşıyorum hele. duyulsa yanlış anlaşılır. bu baskıyı kaldıramam. kız arkadaşın da benim gibiyse yapmak istemeyebilir. sevişip ayrılsanız senden sonra gelen sevgilisi onu daha kolay kabul eder bence. ama seks yapmak o kadar kabul edilir değil bence toplumca.
Tam benim gibi demrkki istekli arzulu bir kari olcak sevin iste basina talih kusu konmus
sağol da hem lafı oraya getirip hem de seninle sevişmicem diyip durması da kafa karıştırıcı değil mi?
peki böyle yapmasının nedeni ne sence?
Sevgili kardesim hani biz kizlar direk konusmayiz dolambaclo konusmak mesaj icerikli konusmak en sevdgimiz sey simdi burdaki gizli mesaj su?
ya olum seni deli gibi arzuluyorum ama sanada guvenmiyorum sevisirsem birakirsin beni hadi artik et su evlenme teklifini evlen artik benleeee diye haykiriyo
bende nisanliyken habire cinsellik konusmak isterdi. :)))
Cinsellik konusup onu gaza getrmeue bayilirdim baska sehirdeydik sirf o konusmalar gazlar yuzunden iki ay daha erkrn evlendik :))) ikna ettik aileleri
yo biz evlenecek yaşta değiliz şu an ben üniversite 1im o da sınava girecek
bu arada sen evli misin?
Evet evliyim
ne kadardır evlisiniz?
10 yil
demek 10 yıl
güzel
zamanla bir soğuma oluyo mu peki?
ya da seks yapma sıklığı azalıyor mu?
Hergun yemek yiyosun doyuyomusun canim bigun az bir gun cok yiyosun oyle dusun
seneye aynı şehirde olacaz benimle aynı şehirde okucak üniversiteyi
sence bu kız benimle sevişir mi? ayak mı yapıyor?
yoksa gerçekten dediği gibi evlenene kadar izin vermemezlik mi yapar?
Ufak tefek elletir ama ileri gitmez tabi sarhosken sana saldirmazsa
sen öyle mi yapmıştın?
evlenmeden önce seks yaptınız mı hiç?
bir de sevişmek için ne yapabilirim?
onu çok seviyorum asla bir seks objesi olarak görmüyorum ama yine de sevişmeyi istiyorum yani
umarım sorularımı cevaplarsın
Zor kızmış.
amacı ne sence?
neden her lafı oraya getiriyor?
nasıl konuşmalıyım nasıl davranmalıyım sence bundan sonra?
Cevap
1Cevap
seni istemesi suçmu
hayır suç değil kesinlikle ama anlam veremiyorum
bir de beni istiyorsa neden seninle sevişmicem evlenene kadar olmaz filan diyor durup dururken?
ayak mı yapıyor sence?
nasıl yorumluyorsun bunu?
olabilir öyle diyen her kız düşüyor ya azmış olablir sadece konuşmak istyo olablr
senin cinsel deneyimin var mı?
pek yok
pek yok derken?
çok ileri gitmemek koşuluyla yine de bir şeyler yaşamışsın sanırım?
mal lan o kız
hop hop hop ağzını topla terbiyesiz !
lan başlatma terbiyene canım sende terbiye olsa o karının pezevenkliğini yapmazsn popo
defol git şurdan klavye delikanlılığı yapma şerefsizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar