Peniside olmazsa olmazimmm:)
Hem kendisini, hemde penisi sevmek sucsa suc olsun :(
Sevsen gözlerine bakarsin orasina degil diyenlere bu sözüm; gözlerinede cok bakiyorum, ilk gördümde gözlerine daha sonra penise yöneliyorum:)
dalga mı geçiyorsun acaba?
Öyle olmadığını umut ederek cevap veriyorum;sendeki aşk olsaydı orasına değil gözlerine filan kılıtlenırdın bu tamamen cinselliğe olan bi tutku.. ve seks fetişliği ki bu durum büyük bir psikolojık sorundur benim gözümde ve eminim erkeklerin kendisine bile çekici gelmez. en azından abaza olmayanlara...
o halinde memnun sekerim. hem ona asik bir kadinim
hahaha kesip versin sana sende taşı böyle link
sonra sende ona bi göğüs falan verirsin geçinip gidersiniz.
benim eski sevgilimde senin gibiydi.. 1 ay kadar uzak kaldık hemen başkasını bulmuş.. demekki cinselliği benden daha çok seviomuş.. sende öylesin bnce ;)
seviyosun, adamın performansı da iyi. daha ne olsun tadını çıkar
Cevap
30Cevap
güldürdün beni :D:D:D ne kızlar var ya sen sevgiline değil onun penisine aşıksın:D:D aşık olan insan sevdiğinin gözüne bakar :D
Katiliyorum sana cok dogru yazmissin :))
Mersi Şeker:)))
zaten erkekleri hep cinsel obje olarak görüyosunuz :=)
ahaha kareus:D +
Sadece enişteninkini çok seviyorsan problem yoktur.
Bir fotoğrafını iste o yanında olmadığın zamanlarda bak bak...Bak dur işte :D
sapıksın sen normal değilsin... sevgilinin penisini bi ara heykel yaptır bak bak keyfe gel bence
Günde 200 kez orgazm olan kadın sensin demek ki.
link
o nası penismiş birader ya.. bi penis bi insanı hiç bu kadar kendinden geçirir miymiş :))
taktir ettim doğrusu..
hayalini süsleyen penis hep sewgilininkiyse aşıksındır sanırım :D
Evet hastalık derecesine gelmiş sende , acilen uzmana görünmen gerekiyor yada kendi çabalarınla dengelemen .
deliler gibi aşık olsan, gözünün aşağılarda değil yukarılarda olması gerekirdi.
link verebilseydim fetonun "sen benimkini görseydin" isimli videosuyla duygularımı açıklamak isterdim...
olabilirr demekki onla sevişmekten zevk alıyorsunnnn ve bu zevkin sebebi olarak sevgilinin penisini görüyorsunnn olabilir...
Cokta seviyorum kendisini. derken kastettiğin penis mi, sevgilin mi?
sevgilim
çok da ümitsiz vaka değilmişsin. karşında bir organ değil, insan görmeye çalış. başaracağına eminim.
eğer oneden ayrı kaldığın zamanlarda başka erkeklerle olmak geçiyorsa aklından bi ihtimal.yok sadece erkeğin varsa.erkeğini her haliyle kabul etmiş birisin :)
kesip alsaydın bide adamdan bari hiç yalnız kalmazdin hani adamın işi çıkar bi yere gider hasret çekmezsin enazindan. O nasıl bi sevgi ya var mi böyle bişey ?
Ne güzel işte..
Şehvet'ten doğar zaten her şey, boşver..
daha önce başından evlilik yada nişanlılık geçtimi?
yaş itibarıyla oraya yoğunlaşmış olman ve seks düşünüyor olman çokda anormal değil bence...
Sevmek arzulamak istemek ya senin için sapık diyenler çok biliyolar sanırım bence gayet normal .)
Senin gibi sevgili dostlar başına :D sevgilin çok şanslı vallahi arasan bulamazsın o derece yani :D ama bu şikayet edilecek bir durum değil takma yani
asikmi :)))
adami resmen kullaniyorsun be ne asik olmasi :((((
bunu bir erkek yazsa burdaki bayanlar demediğini bırakmazdı.
Sen oraya bakmaya devam et enişte memnundur bu durumdan :D
ilginç çok ilginç kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir yazı okudum acil psikolog'a görünmen gerek durum vahim :)
acilen hasteneye yatip tedavi görmem sart git isine kardesim sevmek sucmu?
Yeni gelin.
Buldumcuk olmak.
...Koparma dikkat et :)).
iyi işte. allah ayırmasın sevenleri.
bence dengeni kaybetmişsin sapık olmuşsun dr a git...yazı ve yorumdan bu ortada
ne dicem doktora sevgilimi ve penisini cok seviyorum kurtar beni bu dertenmi dicem?
Seks harici baska paylasiminiz yok mu?
ondan sonra
aşkı memnu...
onu sevsen gözlerine bakardın
Otomatige bağlamışın sen :) haha
kes cebınde tası ozledıkce bakarsın
:)) ne aşkmış ya ne içiyorsun kızm sen ya
o sana seksi çağrıştırır olmuş artık..
ad taktın mı?
vay anasını
seks düşkünüsün :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?