Kızlar erkek kankasıyla ya da erkekler kız kankasıyla seks yapan var mı?
Hadi bakalım #parçalabehçet dökülün 😊
Hadi bakalım #parçalabehçet dökülün 😊
madem dibime kadar girdin baldırlarıma masaj yap falan sonra büyük bir kahkaha ondan sonrada yok ben yapmam sen yap falan demesi bende yok sen yap tamm uzan falan demesi sonra baldır başlangıç masajını biraz yapdıkdan sonra manafatın kalkıklığını görünce elini yukarı doğru getirmesi çakdırmadan bende aşırı derece huylandığımdan dur yeter sıra bende falan demem sonrada baldırlarına masaj yapmam falan ama ben elimi vaginaya getirdiğimde kız uyuyomuş numarası yapıyor suratını eliylee kapamış bende esofman üstü vaginayı oksuyom falan böyle yani 3 4 sefer hep böyle oldu ::D D: .
Afedersiniz ama hayatta her şey *m, g*t, g*ğ*s, seks değildir.
Canımdan çok sevdiğim bayan arkadaşım var ve üstelik benden de yaşöa büyük. Yeri geldi yanımda soyunup giyindi, yanımda banyo yaptı... Yeri geldi aynısını ben yaptım. Ama asla birbirimize cinsel olsrak bakmadık. Bu tamamen karakter ve kişilik meselesi.
Helal olsun valla 👍🏻
Teşekkür ederim
Ricalar :):)
Hiç bişi hatırlamıyorum sabah kalktım aynı yataktayız.
Heh afern 😒
@Shiba helaal 😂
yok artık ben karşıyım.
Cevap
39Cevap
çok önceden evet yapmıştımda sonra düzeli ilişkiye yol verdim hepsine eyer istesem hala daha yaparım ama bunu sevgilimden baska kimseyle yapmak istemiyorum artık oda nezaman ister beni bilmem ama yapcak bişi yok sevgi ve seks bende kutsaldır :)
Yaptımm
Sürekli yeni ilişkiler kuran biriydim erkeklerin esc'si yani
Kankamın, Sevgilimle arası iyiydi ona Neler yaptığımı anlatınca Bana o yüzden Yakınlaştığını Yapmamı istediğini belli etmeye çalıştığını kanepede uzanırken söyledi
Çok ateşliydi Dudağıma azı dişi girdi sap kenarı yırtıldı acıdı ama zevk aldım Boynumu sırtımı hep morarttı Hayatımda hiç o kadar zevk almamıştım
Ve arkadaşımın nişanlısını
Daha sonra Oda duyunca Önce uzak durdum Bana yapmadığım için arkadaşımla aramı bozmak için yalanlar attı aramızı bozdu Arkadaşım ona inanınca bende yapıştırdım
Kanka şuram ağrıyo ovalasana kanka buram ağrıyo masaj yapsana kanka şu nasıl olmuş kanka buram nasıl kanka gıdı gıdı derken ziherim kankanı dedim sonra:(
Çüşş 😂
Erkeklerin erkek kankalariyla yaptiklari sayilmiyo mu =D
Deli manyak 😂😂
insan sevdiğine kayarmı gibi birşey oldu :D
bence o kanka değil fuckbody :)
Ben yapmadım da yapan çok insan gördüm. Seksi normal karşılayan insanlar.
Hayır ne öyle bir şey yaptım ne o gözle baktım bakmam da. Bu hayatta her şey cinsellik değildir güzel bir dost arkadaş her şeyden güzeldir.
Arkadaşlarım kıymetlimdir asla aklımdan bile geçmez
Aslında hiç öyle bir niyetim yoktu saldırısına ugradım kanka dediğim kızın artık duzenli olarak birlikte oluyoruz ya
Bir alt sınıftan kız kankam var baya kankalı muhabbet yapıyoruz ama genelde yiyişiriz yani kslddlfg
Ahahahdhahsjsbsjsjs 😂
Eski sevgilimin 15 yıllık kankasıyla birlikteyim ilk olarak o oldu daha vahim gönül işte 😄
Tabii mahallece tren yapiyoruz biz
@Ugur1925 hahah 😂
Resmen benim yüzümden olmadı ya kız istekliydi baya aslında bende istekliydimde o an niyeyse yapamadm
Heh aferin
Aha bozuldu
:D kanka deme lazım olur
Abshsjakabaj 😂
Sen arayıp bulamadığını buradaki ariyosun ne bilmek istiyosun
evet ben çok yaptım o işi pişmanmısın diye soracaksan kesinlikle hayır yine olsa yine yaparım
Sevgilisinden ayrıldığı gün arkadaşımın bekaretini aldım çok pişmanım şimdi hala bekar arkadaşlığımız devam ediyor
😱😱😱😱😱😱
Kanka ayağı g*t ayağı demiyolar boşuna
Tüm kız kankalarımla yattım o konusa biraz dirayetsizim
kanka ayağı popo ayağı :D
Eşe dosta kalkmaz bizimkisi
Bunu buraya yazamam tabisi
Yok kanka kankaya kaymaz.
Evlenmeden olmaz diyoruz.
Kızdan kanka mı olur yavfs
daha hiçbir kıza 'kanka' demedim ki :D
Sarhosken olmus galiba
Nasıl basardın
Hatirlamiyorum iste , ayni yerde uyandik falan
yapmadımmmmmmmm
Efferin
O bana kaydı
Yok benim iyi niyetimi kullandı saf he gittim yanına kaydı bana işte
Polise verdm kurtuldum
Saol
İstedim ama vermedi :)
Aferin ona 😊
yok malesef yapmadık
kankayla yapmam
yaptım yaparım yapacağım
Erkek erkege surtunduk
Yuh nasıl ya
Kizsizlik iste
Ah yazık 😂
Ve cok azmistik :(
Bu arada sakaydi :D
Okey beybisi
Tahrik etme adami :)
Niye kız bir beybisi dedim de tahrik mi oldun
Kiz mi hosuma gitti :D
Ay sapsik 😂
Kiz abazaya bagladim ondan
en güzel seks kankayla yapılan seks :D
Ben yaptım çok da zevkli
evet sen :D
selam kanka olalım mı :D
Yok lan o bana kaydı nımıssız
ilişki mi yaşadınız
Hee parçaladı hayvan gibiydi oouuu...
haha memnun kalmışsa benziyon :D
Lan dalga geçtim 😂
bende kafa amaçlı yazdım gerçeklik payı yoktur :D
Ok :)
kanka ayagi😃
kankam yok çok şükür
bir kaç defa oldu evet...
Oha bir kaç defa bide
üniversite yıllarımda iki arkadaşım oldu böyle.. daha sonra ki zamanlar da da bir tane yaşadım
Yoklk
Derken?
Yaptım yalan yok
Nasıl başardın layn
O davet etmişti zaten bende gittim olan olan oldu
Hayır
Kankamın karısıyla
Ohaa
Oha moha oldu işte
yok pampa :D
Vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?