Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen sadece seni en iyi tanıyan kankana güvenirsin o konuda.
Bizimki de öyle oldu. Sevgililerinden her seferinde farklı darbeler yedi. Her seferinde anlattım uyardım. Bir gün dedi ki zaten senin yanında kendimi iyi hissediyorum. Duygusal olarak bir ihtiyaç duymuyorum. Cinsel ihtiyaçlarımızı neden karşılamıyoruz? Yeter bıktım artık insanların cinsellik için duygularımla oynamalarından. En azından birbirimizi biliyoruz dedi. Ben de hak verdim. Haliyle o gün bugündür her ihtiyacımızda birbirimizin yanındayız30 Yorumla
Bir kadınla bir erkek asla arkadaş olamaz.. buna kesinlikle inanmıyorum.. ya erkek hoşlanır, ya kadın hoşlanır ama arkadaşlıklarını bozmamak için söyleyemezler...
20 Yorumla
+1 yılEn iyi arkadaşlarımdan biri erkek.20 küsür senedir tanıyorum ve ona asla o gözle bakmadım oda bana bakmadı. Ben onu abimle çarşafın içine koyup salladım :). Ona yemek yedirdim, sümüğünü sildim. Ona çocuğum gibi baktım. Ona o gözle asla bakamam. Hayır.
62 Yorumla- +1 yıl
İlla büyüttüğün kanka olmak zorunda değil ki
- +1 yıl
Baska kanka düşünsene
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen seviştin anlaşılan veya böyle bir niyetin var kanka ayağı gt ayağı
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
+1 yılAslında coook ince gönderme olan bir mevzu; aslında kanka olabildiğin kişi ile ilişkin olsbilse ve kankilik devam etse mükemmel olur. Ancak doğa buna karşı sanırım; çok iyi arkadas olabildiğin birine cinsel istek duyamıyorsun🤷♂️ daha ileridi bazı eşler artık arkadas gibi olduk diyerek ayrılıyor🤷♂️ ee anaç neydi ki zaten🤔
00 YorumlaYeni nesilin "kanka" kelimesinin asıl anlamını hiç anlamadığı/bilmediği sadece hitap açısından kullanıp, anlamına istinaden ağır midesiz ve samimiyetsiz ilişki türü. İnsan "kardeşim" dediği insanla sevişiyorsa büyük sıkıntı vardır o kişilerde. Bari kanka deme bu kişiye, "güvendiğim insan olduğu için fuckbuddy'im" de daha şerefli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
ABD ve AB de yapılan araştırmalar sonucunda kankanların 82 si uygun şartlarda kankasına yürüyebileceğini belirtmiş.
Bizde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.
.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişmem.. ama çok üstüme gelirse dayanamayıp yapabilirim..
20 Yorumla
+1 yılKankam diye neden sevişmeyeyim karşılıklı çekim ve istek olduysa🤔
10 YorumlaBayan kankam falan yok sen baya seksiymıssın sen sevıstınmı peki
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnka diyosam birine... tualete giderken bile arkamı dönmem mq... Hele karşı cins ise daha kötü... Onu ooo yerine alıyorum demektir... Knka ne mq kanımız aynı değil...
10 Yorumla
+1 yılHerkese kanka deniyor mk o yüzden sorun değil. Ama dostla olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılbende açık cevap vereyim seviştiğim kadın kankam kadar yakın olmazsa onunla aynı yatağa girmem
10 Yorumla O boku yemeyin. tecrube ile sabittir. anlik zevk icin yillardir olan dostluklarinizin icine etmeyin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKalkanla sevişir misiniz okudum iyi mi, hayır yazacaktım ki gerçeği gördüm:))
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl05 Yorumla- +1 yıl
Ses kaydı
- +1 yıl
Diyor ki ses kaydında adam kanka lar la sevişmek daha iyi oluyor çünkü tanıyorsun.. Vs vs
Kankasına bağlı. Eğer baş başa kalınmışsa kafalar da iyiyse yakınlaşma olabilir. Ama biz eski nesiliz bizde öyle bir şey olmaz. Yeni nesil de olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinasinin sıcaklığının penisimi eritmesini isterim onunla olursa daha zevk verir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir defa oyle bisey oldu🙈
67 Yorumla- +1 yıl
Sonuç
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 hergun istiyodu bir kere opeyim gidicem diyodu kizmaya basladimsonra sıkıstırıyodu felan daha sonra ileri gittik biraz simdi de konusur bulusuruz :)
- +1 yıl
Yine oral yapıyon mu
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 evet 🙂
- +1 yıl
Sevgilin yok mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hiç kankam olmadı. Keşke olsa da bit güzel şey yapsak.
10 YorumlaSuanda heo kankalarimla koko party ve seks takiliyoruz ruh ikizim kayip kiz arkadaslar daha zevkli
10 Yorumlakanka ayağına girmem biriyle sevişmek istiyorsam oda bunu istiyorsa sevişirim tabi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. kanka kankanın kulune muhtactır neden sevısmeyeyım canım hele o kankam sen olsan barı
20 YorumlaSacmalık kardesim diyosun ask olursa o baska olur zamanla
10 Yorumla
+1 yılKizla erkek knk olmaz 😬
75 Yorumla- +1 yıl
Dogru xvp
- +1 yıl
@dido_setkan hahah
- +1 yıl
Hvp ne demek?
- +1 yıl
Xvp
- +1 yıl
Ama ya olursa istiyor ama 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sevisirsen ya sevgili ya fuckbady olursun kanka değil
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir kankam varsa istiyorsa neden olmasın
11 Yorumla- +1 yıl
Sen benim gibi kanka istermiydin
Malesef kızlarla kanka olmam hayatta sonu belli :))
Muhakak onu dusune bilirim yani gunde kac kere eriksiyon durumu oluyor :))00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKanka mi bilmem ama cok samimi bir arkadşım vardi beraber gezer beraber yer içerdik ve sonu yatakta bitti iste ama sonra yine arkadaş olarak kaldık
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEver
hayır tabiki tek bir kadını sevip ona ait olmak istiyorum sadece
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle bile yapmam xd
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKankam sensen olur sdhdkfkskl daha önce yapmadım ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok isterse ve ısrar ederse ortamın ambiyansı da beni buna zorlarsa sanırım olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaldızla sevişmek gibi bişey bu 😁 git kanıma girme kanki
10 Yorumlaevet daha once sebıstım hala arkaas olarak gorusuyorum ;)
00 Yorumla
+1 yılEğer kankam bayan ise neden olmasın? Daha zevkli olur.
00 Yorumla
+1 yılTabikide sevişirim. Karşı cinsim ama.
10 YorumlaHayır, aşık olmam gerekiyor yakınlaşmam için.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılsevısıren kanka degılsın ztaen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle bir kanka anlayışım yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka demek kardeş demek senin mmk orosspusu
40 Yorumla
+1 yılHayır. Öyle durum olsa o artık ''kankam'' olmaz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Çoook yakın kankamsa hayır ondan faydalanmam
10 YorumlaKanka derken sanal seks yaptık
41 YorumlaSen bir başkasın ya
10 Yorumla
+1 yılşimdi kanka erkek mi kadın mı ona göre değişir :D
20 Yorumlabunlar kıyamet alametleri shsh
20 Yorumla
+1 yılCevap gayet açık: evet
22 Yorumla- +1 yıl
Yaptım
- +1 yıl
Kanka olalım mi 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişirim kız kankamla neden olmasın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın kankamla sevişebilirim.
10 Yorumla
+1 yılBana fark etmez kan bağı olmasın yeter
20 Yorumla
+1 yılKanka dedigim bir kaçıyla seviştim
20 Yorumla
+1 yılOlur istiyorsa yaparım
10 Yorumla
+1 yılkız kankaysa hayatta affetmem :)
10 Yorumla
+1 yılBen kayınçoyla sevişiyorum
10 YorumlaEğer oda istiyorsa neden olmason
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi olursa neden olmasın 😋
10 Yorumla
+1 yılKankamı mı krayım yani
10 Yorumla
+1 yılKanka ayagi anladn onu 😊
10 YorumlaYok sevişmedim
20 Yorumla
+1 yılaramizda hoslanti varsa evet
10 Yorumla
+1 yılkankalığın samimiyet derecesine bağlı
10 Yorumlaevet hala sevışıyoruz
11 Yorumla