Şerefsizlik diz boyu. Sen o kızı zerre kadar haketmiyorsun. Yakasindan düş. O sana bir derdini açmış senden biseyleri gizlememis. Pisman oldgnu söylemis. Sen onun kanayan yarasina tuz basmışsın. O kadar bencilsin ki uçkurun gözünü kör etmiş. Kızı tekrar yoldan çıkarmaya çalışıyosun. Onu azıcık sevseydin azıcık değer verseydin, böyle saçma şeyler düşünmek yerine ona hak verir yanında olurdun. Pislik.
35 Yorumla
Soran+1 yılLinç etme kültürüz baya gelişmiş. Sevgilimi arzuladım ve onunla olmak istedim diye şerefsiz, pislik biri mi oldum?
Soran+1 yılTekrar yoldan çıkartmaya çalışıyorsun demeniz o kadar düşüncesizce söylenmiş bir laf ki izah edemem. Yahu ben 2 seneden beri ta ilk zamanlardan beri tamam işte bu kız demişim. Hep onun yanında olmuşum. Tek bir kere bile ondan bişey istememişim, evlenince meşru zeminde yaparız demişim onun için hep güzel hayallerim olmuş... ama sonrasında yine ben şerefsiz oldum değil mi?
Erkeğim ya ondan, Kadın da hiç dair suç olmaz anca erkeklerde olur değil mi?
artık ona gram sevgim kalmadı. Bekaretini kime sunmuşsa onunla evlensen, onsan merhamet dilensiz...
Soran+1 yılKendini anlatmaktan aciz insanlar nedense kusuru kendilerine ifade edemeyişlerinde değilde karşı tarafa anlayışsızla ört bas ederler.
Soran+1 yılHakaretlerinizi de alıp gidin...
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Senin derdin sikine kılıf aramak kızı rahat bırak anasını satim.
283 Yorumla- +1 yıl
Valla arti verdim haa
- +1 yıl
Hayatında bir kere hata yapmış ve pişman olmuş olabilir o yüzden bu daha yapmak istemez anlayışla karsila
- +1 yıl
Ana aa pardon ya telefondan yazdım cevap diye ozzur
+1 yılHayatında bir kere hata yapmış ve pişman olmuş olabilir o yüzden bu daha yapmak istemez anlayışla karsila
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTut kolundan duvara yaşla millete sapur supur bize gelince mi namuslusun de öpmeye başla gerisi gelir 😉
36 Yorumla- +1 yıl
düşüncesiz
- +1 yıl
Argo yazmıştım ams ks saolsun
Soran+1 yılIste erkeklerin buyuk cogunlugu boyle dusunur! Itici bir dille yazmis ama gercek bu.
Soran+1 yıl@tozlila
uff ben kendimde degildim. Dikkatli okumadim bile. Eger boyle bisey yazmissa o onun alcakligi. Beni karistirma
Cevap sahibi+1 yıl@benaslındayoğumm @tozlila beni yanlış anladınız ben işi dalgaya vurdum arkadaş cevabı vermiş evet erkeklerin çoğu öyle düşünür ama ben değil ben sadece yeşilcamdan bir klasik klişe söz dedim benim anlayışımda öyle birşey yok soruyu soran arkadaş senden de özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız bir hata yaptım diyor. Sen ona bir daha hata yap diyorsun. Sen o kızı sevdiğine gerçekten emin misin?
63 Yorumla
Soran+1 yılSevismek hata midir?
Ki boyle olunca ben kendime hakkimda kotu dusunmez miyim?- +1 yıl
ben hatadır değildir bilmem. ama hata olduğunu düşünen o kız.
Üstelik sen de günah olduğunu söylüyorsun.
O halde neden insan sevdiğini haya yapmasını ve günah işlemesini ister?
Ben o kızın yerinde olsam seni çoktan terk etmiştim bile
Soran+1 yılGunah girmesini fark istedigim yok. O kabul etseydi bile ben girmezdim. Ama gururum da bu kadar incimezdi.
hem benimle iliskiye girmek hata mi ki oyle düşünmesi bile beni tanimadigina isaret degil mi?
Terkederse de etsin. Bana kiz mi yok...
+1 yılSaçmalama... Kız pişman olmuş işte seninle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum. evliliğe ladar kendini korumak istiyor bu çok doğal. Bence yanlış düşünüyorsun. Değer vermekle ilgili bir durum yok. Sen sana verdiği değeri sana vermesiyle ölçmüyorsan tabi
422 Yorumla
Soran+1 yılIlk basra korumamis bana gelince mi korucak olmis?
ki o beraber olmayi kabul etse bile ben girmem.
Zinanin buyuk gunah oldugu bilincindeyim.
ezberden yaziyoraunuz valla billa.
Soran+1 yılCevabinizi bekliyorum
- +1 yıl
Ezberden yazdığım bir şey yok. Soru sormuşsun cevap verdim. Düşüncem bu şekilde açıklama yapmayacağım tabi ki. Her insan hata yapar. Önemli olan bunu anlaması ve devamını getirmemek için bir şeyler yapması. Bilmem anlatabildim mi. Önceki dediklerimi pek anladığını düşünmüyorum da... Benden bu kadar. Gerisi sana kalmış.
Soran+1 yılZina yapmak hata yani. Bunu kabul ediyorsunuz.
- +1 yıl
Benim kabul edip etmemem bir şey değiştirmiyor seni de ilgilendirmiyor. Bu da beni ilgilendirmez ama madem böyle düşünüyorsun neden kızın üstüne gidiyorsun o zaman? Allah allah ya kafaya bak
Soran+1 yılGururumu tamir etmek icin kizin uzerine gittim. O da 3 kez soyledim o kadar.
- +1 yıl
Bunu gurur meselesi yapıyorsan boşver sen
Soran+1 yılSen olsan etmez misin sanki? Yasamayan anlamaz ki.
Milletle beraber olmus. Bana gelince Meryem ana oluvermis. Allah allah bak sen ise. O zaman gitsin beraber oldugu insan (lar) la evlensin. Beni kullanmasin.- +1 yıl
Sen bu düşünceyle... Devam et kardeşim.
Soran+1 yılBen anlama odakliyim su an.
Sorum net: Benimle evlilik planlari olan bakire olmayan bir hatun kisi neden benimle iliskiye girmiyor?- +1 yıl
Arkadaşım beynin algılamıyor mu? Allahallah ya... Hem yapmayacaktım zina diyorsun hem de triplere giriyorsun. Kız hatasını anlamış işte. Zina olduğunu fark etmiş pişman. Yapmak, günaha girmek istemiyor bir daha. Yanlış geliyor demek ki. Neyini sorguluyorsun hala beyninin almadığı ne? Bence sen bu kızı bırak. Gerçekten seviyor olsan böyle saçma düşüncelerle kendini yormazsın. seviyorum diyorsan da ona göre davran. İnsanlar hatalarını sonradan fark eder ve bir daha tekrarlamamaya çalışırlar. İnsanların sevgisini verdikleri değeri cinselliğe bağlama. Mutsuz olursun, aradığını bulamazsın. İşin içine bacaklarının arasındakini değil kalbini sok. Aynı şeyleri de tekrarlayıp durma. Evlenince girersiniz. Şu an için öyle bir zorunluluk yok.
Soran+1 yıl2 sene boyunca beraberdik. O itiraf edene kadar ondan tek bir istekte bulunmadim. Itiraf ettikten sonra da sinamak icin o teklifte bulundum, canim istedi icin degil. O kabul etmeyince de beynim bulandi. Hem beni sevdigini soyleyip hem de benimle olmak istememsi bende bir takim sorular oluşturdu. Olay bundan ibaret.
ayrica cinsellik sadexe cinsellik degildir hele kizlar icin. Bir kiz oyle kolay kolay hicbir erkege bacak arasina acip da kendine teslim etmez.- +1 yıl
Ne demek sınamak ya? Ne demek? Ne hakla denersin sen onu? Hala sevgiyle cinselliği doğru orantılı düşünüyorsun. Anlamıyorsun bende daha fazla uğraşamayacağım.
Soran+1 yılEvlilik planlari kuruyorum ben bu kizla tabii ki de huyunu tuyunu anlamak icin bazi bazi sinavlara tabi tutacagim. Ne var bunda?
Evlendikten sonra yapmak kotu olur ama evlenmeden once yapmam da ne sikinti var?
Soran+1 yılSevgi ike cinsellik dogru orantili degil mi ki?
Degil ise karisini aldatan erkekler icin ne dersin. Adam karisini seviyor ama baskalariyla cinsellik yasiyor.- +1 yıl
Yemin ediyorum bu kafayla çok yaşayamazsın sen. Hani zina diyordun? Neyse oyalama beni daha fazla hayatta başarılar, iyi şanslar sana. İhtiyacın olacak buna çünkü
Soran+1 yılSende muazzam derece de anlama kitligi var be qwerty. Kusura bakma. Ve de ask hayatinda olmasay da is-para konusunda hayatta basarili biriyim.
burada tutucu bir erkek imaji vermis olabilirim ama 24 yasindaki oldugum halde iyi bir maasla ise basladim. Sen sana bana ask konusunda sans dile. Ihtiyacim olan sadece bu :)- +1 yıl
İşin yaşın ya da maaşın hakkında yorum yaptım mı? Ağzımı açmadım umurumda bile değil. Anlama kıtlığı var sende diyene bak. Kızı anlayamamış daha bana diyor. Aşk hayatında başarılar o zaman ne diyim 😂
- +1 yıl
Hayat iş ya da maaşla bitmiyor bunu da unutka 😉
Soran+1 yılHaklısın. Her şey para ve işte bitmiyor. Şöyle acısıyla tatlısıyla hergün yanında olacak bir eşin olmadıktan sonra bunların hiçbirinin anlam ve ifadesi kalmıyor. Her gece yalnız başına yatarken bu kadar emek ne için ya diye kendi kendine iç muhasebeler yapıyorsan hiçbir şey ifade etmiyor şu maddi yeterlilik...
Soran+1 yılBen size "hani zina diyordun" lafınıza binaen sizde anlama kıtlığı var dedim. Ben sevgilimle evlenmeden önce katiyyen ilişkiye girme taraftarı değilim. Zaten daha elime bir kadın eli değmedi. Karımdan başkası da değmeyecek. Neyse konumuz bu değil. Ben onu sevgilimin beni istememesine tepki olarak onun benimle olmasını istiyorum. Velev ki, kabul etti. Sana yemin olsun ki, girmeyeceğim.
siz erkeklere hep abaza sanarsınız ama erkekler penislerine rağmen daha da az abazadır. Did you understant me?- +1 yıl
Understand* seni anlamaya ihtiyacım yok bununla ilgilenmiyorum bu konu uzadı malum daha önemli işlerim var ve belli ki birbirimizi anlamıyoruz
+1 yılSana değer başkasına neler veriyor nasıl iş ya bunlar
20 Yorumla
+1 yılBakire değil diye illa her çıktığıyla sevisecek değil ya!
Canı isterse birlikte olur. Senin bu kadar ısrar etmen hata. Seviyorsan onun istemediği bir şeyi yapmazsin zaten..43 Yorumla
Soran+1 yılBen her miyim?
O zaman neden benimle ciddi dusunuyor?- +1 yıl
Ciddi düşünüyor acele davranmak istemiyor. Bir hata yapmış tekrarlamak istemiyor. seni de kaybetmekten korkuyor. Sütten dili yanmış bir kere..
Soran+1 yıl2 sene oldu ve aceleci davranmak istemiyor ha?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana kolaylıkla verseydi senden sonra da başkasına verebileceğini düşünüp evlenmezsin diye korkuyordur. Vermemesi sana güven vermeli. Evleneceksen evlen de versin. Evlenmeyeceksen kız zaten pişman, bir de sen pişman etme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevapları falan tamamen okudum hocam, pişmanlık falan değil kesinlikle ona verdiği değeri sana vermiyor. Pişman olacak bir şey yok ortada.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden o zaman 2 seneden beri benimle? Bu son zamanlar neden benimle evlilikten baska bisry konusmuyor?
+1 yılsöylemiş ya bir kere olmuş birdaha evlenmeden asla diyenlerden
20 YorumlaO nasıl bir zihniyet la
ilkine verdi bana vermiyor
ben değersiz miyim?30 Yorumla
+1 yılSen niye bu kadar istiyosun ki evlenmeden once kız bir hata yapmış tabiki aynı hataya düşmez asıl senin amca ne diye düşünurum ben
420 Yorumla
Soran+1 yıl2014den beri beraberiz. Onu itiraf ettinden sonra ister oldum. Onun kadar degeri yok muyum?
- +1 yıl
Neden kızı zor durumda bırakıyosn neden evlilikten önce kızdan bunu istiyosun değerin vardir ama o kizin yaşadığını anlayamazsn zaten olaydan sonra sana güvenme si bile başlı başına değer vermesinden ve zina yapmış bu güzel bişey mis belko Allahtan af diledi tövbe ettiği şeyi nefen birdaha yapsın ki kjz
Soran+1 yılDeger mi veriyir yoksa he bir erkek olarak mi goruyor? Pic erkeklerle gezip benim gibi efendi erkeklerlekapak atan bir kiz midir?
- +1 yıl
he misin sen yaaa kızı neden ısrarla günaha sokuyosun sorun sende kız da değil kız tövbe ettiği şeyi birdaha niye yapsın diyorum anlamıyor musun kız hata yapmış nden aynı hatayi tekrar yapsın ayriliyosan ayrıl yani kız senden kurutulur nefen ısrar ettiğini anlayamıyorum nedenin çok sacma
Soran+1 yıl1. si madem gunah bikinci vardi ilkini neden yapti?
2. si benim ona gunaha sokma gibi bir niyetim yok ve asla olamaz da. O kabul etse zaten ben yapmayacagim.- +1 yıl
Yaa hata yapmis diyorum o an farkında değildi ama su an farkında ve farkında olup neden yapsın diyorummm?
Soran+1 yılTerkedecegim. Bitti benom icin. Ben ilerde mutlu mesut bir yuva kurarken umarim o da beni elinden kacirdigi icin Kahrolur.
Ws'den yazacagimda- +1 yıl
Salaksin sen bencede terk et zatrn kızı sevmiyosun belli hadi iyi geceler
Soran+1 yılHakaretlerini sana iade ediyorum. Ben etmem.
Artik sevmiorum zaten bunu da gizlemiyorum ki.
Umarim benim canimi yaktigi kadar onunda canini yakarlar nokta- +1 yıl
Tövbe Yarabbim sen zekanın nerde kaybettn yaa merak ediyorum o yaptığın beddular sana dönerse ilerde gorursun
Soran+1 yılAsk canisi diye bisey duydun mu sen?
Sevgilim benimle iliskiye girmeye kabul etseydi, onunla evlenmeden bisey yasamayacaktim. Ama boyle yapmasi benim gururumu nasil kirdi biliyor musunuz sizler?- +1 yıl
Yaaa kız tabi öyle yapcak bunda gurur yapacak ne var neeee velki tovbe verdi senin icin onu mu bozsun ayrıl gitsin ya bencede uzatma yani
Soran+1 yılYa siz iste erkek açısından bakamiyorsunuz. Yahu dusunsene. Sevgilin senden once biri (leri) olmus ama seninle beraber iken hayir evlilige bekleyerim desin.
sen bunda etkilenmez misin?- +1 yıl
Hayır anlarım onu
- +1 yıl
Ve yanında olurum
Soran+1 yılIste empati eksik. Cinsiyetcilik yapiyorsunuz. Benim neyim eksikte benimle olmuyor? Bir kere yapan bir kere daha yapar nihayetinde.
- +1 yıl
Cinsiyetçilik mi asagidaki yorumlara bakarsak görüyorum ki erkeklerde seni anlamıyor neden acaba?
Soran+1 yılSen o erkekleri birde gercek hayatta gor. Erkek ortaminda bakire olmayan kizlar hakkinda nasil sohbetler donuyor haberin var mi? Ama nedense millet sanala gelince hemen bir "erdemli" moda giriveriyor.
- +1 yıl
Sen bu kızı sevmiyosun ki bosversene ayrıl o yüzden daha iyi olur daha da yazma lütfen
Soran+1 yılYorumlarin icin tesekkur ederim. Iyi geceler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin psikolojin bozulmuş tutarsız konuşmalar kız seni neden istememis belli oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarim srninde oglunun gururnu kirarlar! Sen benimkini kirdin ya. Ahim senden veya sevdiklerinden ikar!!!
Cevap sahibi+1 yılBenim oğlum yok ta olmazda bana neden beddua ettin onu anlamadım kız hata yaptım bidaha evlenene kadar yapmicam demiş sende itiraf etmissin zaten sogudum diye eee daha neyin peşindesin illa sana da verecek diye kaidemi var çocukça düşünceler bunlar ilerde ne salakmisim dersin eminim ☺
Soran+1 yılIstenmemek nasil canimi yakiyor biliyor musun sen.
Sende gelip yarama kezzap doktun. Kufur etme huyum yok ama canim yakinca Allaha havale ederim...
Hangi sozum tutarsiz? Ve madem beni istemiyor neden benimle yahu, deli olacagim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar hata yapabilir. o hatayı tekrarlamamak önemli bir husustur. senin isteklerin farklı bence ayrıl
40 Yorumla
+1 yılilişkiye girdiği kişiyi kaybetmiş muhtemelen ve de bişeyleri erken tüketmemek adına seninle ilişkiye girmiyo. iyi bir kız o bence.
10 Yorumla
+1 yılUla sende bir * uğruna kızı bırakmışın. Sevmiyormuşun yani sırf * için kalmışın
13 Yorumla
Soran+1 yılTum erkekleri cevrendeki erkekler gibi uckurunun pesinde kosan erkeklerden sanma.
Bazi duygular vardir, vucutsal hazlardan kat be kat ustun olan; ozel hissettirmek gibi... Sevgilim bana bunu yapmamiyorsa bubis biter. Kendisine gitsin baska keriz bulsun.- +1 yıl
kardesim sana bir sey demem ama zorlama bence. Emin ol belli bir raddeden ve ozel bir an da olacak bu. Sen seviyorsan bence birakma ki o da guvensin sana
Soran+1 yılOzel bir anda mi olacakmis. Hmm. Arkadasim ben ozel bir anda olsun istemiyorum. Evlenmeden cinsellige karsi bir erkegim. Sen beni anlamamissin.
O bana guvenmiyorsa neden 2 seneden beri benimle cikip gitse ya hayatimdan. Ve de artik ona olan sevgim 0 noktasina kadar geldi. Birakmaya goze aldim.
canimi cok sikarsa agir laflarda hazirladim.
Çünkü verince neler olduğunu önceki veya öncekilerde gördü bir de bunu deniyor işte değer verip vermediğini bilemem ama bu bir taktiktir
10 Yorumlagirmek zorunda degil belki onceki iliskisinden pisman oldu ya da onla iliskiye girenler onu kullandi gitti artik kimseyle iliskiye girmek istemiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlla girmesimi gerek bakire değil diye bu mantıkla bakarsa zaten girmez karşındaki bir insan duygularına hitap edemiyon düz mantık bakıyon olaya
13 Yorumla
Soran+1 yılIlki ile neden girmis o zaman?
Insanim ben. Yetersiz mi goruyor beni yoksa?
Cevap sahibi+1 yılSeni bence duygusal olarak yetersiz görüyor kıza duygu verememişsin yani dış görünüşle ya da değerle ilgili değil
Soran+1 yılSen ne sacmaliyorsun be.
madem duygusal olarak yetmiyorum neden 2 seneden beri benimle? Neden son zamanlwr artik ciddi dusunmeye basladi?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Egolu bakmak yerine kadının tercihe saygı duyman daha dogru olur
13 Yorumla
Soran+1 yılYahu o zaman neden bejimle hep evlilik hakkinda konusuyor. Gitsin tercih ettigi adamla konussun evliligi. Oyle degil mi ama ya?
Soran+1 yılBaska bir adamla oldu diye benimle olacak degil ama o zaman neden benimle su an?
+1 yılseni kaybetmekten korkuyor
alacağını alıp ondan vazgecersin sanıyorsun
evlilik icin ozel bisey kalsin istiyor
yeterince guven verememissin14 Yorumla
Soran+1 yıl1. si evlilik icin ozel birsey kalsin istiyorsa bana bekareti ile gelmesi gerekmiyor muydu?
2. kac seneden beri benim oyle biri olmadigimi anlamamis mi?
3. madem guven vermedkm o zaman neden beni oyaliyor. Basip gitse ya hayatimdan.- +1 yıl
cok kabasın bence de basıp gitmeli. umarım gider.
Soran+1 yılGiderse gitsin artik. Gram umrumda degil. Ama o benim gibi onu himaye edebilecek, sevip sayabilecek erkegi zor bulur.
hem sem benim kaba oldugumu nerden cikardin? Sorularima cevap veremeyince bir tur kivirtma mi?- +1 yıl
takıl kafana göre.
Bikrre yapti diye vermek zorundami hem kendin gunah diyorsun ne diye üsteliyorsun ya
11 Yorumla
Soran+1 yılUstelememin nedeni inat yaptiim icin. Hem usteledim de sayilmaz, 3 kere mi ne teklif ettim.
Agzi sutten yanan yogurdu ufleyerek icer.
Eger cok seviyorsan sabredersin arkadasim.13 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmadigini itiraf edene kadar onu cok seviyordum. artik sadace siradan biri iste.
Soran+1 yılEvet bakirim. Zinadan, kul hakkindan ve sirk kosmaktan it gbi korkarim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen neden bu kadr istiyorsun
519 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyordum. Is cidfiye binince sevgilim itiraf etti. Ondan sonra hirs yaptim. Yoksa ondan once bir tek bile iliskiye girmek istemedim. Erkekler sizin sandiiniz kadsr uckuruguna duakun degil
Cevap sahibi+1 yılGuncellemeyi anlamadim istiyor musun istemiyormusun
Soran+1 yılNeeen isteyip neden istemedigimi gercek anlamadiniz mi?
Cevap sahibi+1 yılValla anlamadim. Niye böyle bir soru sordun onu da anlamadım
Soran+1 yılBen ondan daha once hic cinsellik bahsini acmadim. Cunku uzun vadeli planlar yapmistim ta ilk gunlerden bari.
Sonra is ciddiye binmeye basladi. Kiz beni iyice taniyinca da bakire olmadigini itiraf etti. Bende oni itiraf edince icime kurt dustu. Biekac sefer onunla bareber oomak istedigimi soyledim. O ise istemedi.
Bunolay benim gurumu incetti. Millet bekaretini verecek kadar guvenip deger veriyor iken bana cok goruyor.
Heee o kabul etse iliskiye girecek miyim? Hasa ve kella girmeyecgim.
Cevap sahibi+1 yılGünaydın. Ya böyle saçma sapan şeylerle neden kafani bulandiriyorsun ki, ne alakasi var ona bekaretini verdi diye değer veriyor degilki belki kizi cok üzdü kızda ayni seyleri yasamaktan korkuyor muhtemelen. Ona o kadar deger verseydi su an yaninda mi olurdu kendini bosu boşuna doldurma ve gerçekten böyle düşünüyor san kizla konuş. O sana gercek sebebini söyler ve kafan rahat eder.
Soran+1 yılSacma mi saniyorsun sen bunlari?
Ona bekaretini verdi diye deger veriyor degil ki, demişsin. Bu cumleni gercekten inaniyor musun? Deger vermedigi kisiye mi bekaretini verdi o zaman? Belki de cocuk sutladi bizimkini. Bakti kiz evlenmeden iliskiye giren kizlardan bununla evlilik olmaz diye dusundu. Sonra da kapiya koydu. Ciktigim kizda gelip bana yapisti. Olabilir...
Cevap sahibi+1 yılSacma sapan tabi olan olan olmus artik. Zamani geri alamayacagiba gore. Olabilir ve sen bu durumda o kizi kabul etmeyecekmisin?
Soran+1 yılBilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum :(
Bazen gerdek gecesine düşünüyorum da, bakire olmayan bir kizla kendini ne kadar ozel hissedebilirsin ki diyorum kendime.
Cevap sahibi+1 yılEger yapamayacaksan boşuna zorlama. Çünkü hep aklina gelecek. Bende yapamam valla. Simdi yalan söyleyemeyim başkasının dokunduğunu bilerek dokunamam. Ama tabiki senin kararın acele etme bence.
Soran+1 yılKiz tam bana goreydi ama :( ortak noktamiz baya vardi. Sevgiliyim beni de seviyordu ya. Ona kizinca falan alttan aliyordu. Moralim bozuk olunca moral asiriyordu. Bu son zamanlarda aramizdaki soguklugu hissediyor da paso hal-hatrimi soruyor. Noldu, neden boyle olduj falan diyor. O da biliyor da sebebimi simdilik bilmezlikten geliyor :(
cok zor ya cok zor.
Cevap sahibi+1 yılBak tamamen hayir diyemiyorsun çünkü kizi seviyorsun. Askta kolay bulunmuyor. Karakter vss inan cok daha fazla önemli. Bakire olup evlendikten sonra seni aldatsa daha mi iyi. Bilemeyiz ki şimdi. Bir hata yapmış. Oda pisman olmuş. Acele etme ve bir şans daha ver bence. Seninle birlikte olmayisinin sebebide belli ayrilirsaniz kiz bir daha üzülecek birseyler yasadiktan sonra ayrilmak cok daha fazla zor.
Soran+1 yılAma onun bana evet dememesi bende kompleks yapti :( sindiremiyorum. Onun canini yakmak sonrada ayrilmak istiyorum ama icimde hala biseyler var diye hicbir sey diyemiyorum :(
buraya geldim soru sordum belki ufku acici bir gorusler gelir diye millet daha beni sinir edici yorumlar atti.
Kiz beni seviyor, gozlerinden anliyorum ama icimde bir kurt beni yiyip bitiriyor.
Cevap sahibi+1 yılIste bunlari kizla konuş. Birde is ciddiye bindiyse kiz zaten evlenince seninle olacak şimdi ya da sonra farkeder mi. Inan bu açıdan takılmani gerektirecek birsey yok. Yani neden seninle olmuyor diye bu kadar sinirlendigine anlam veremiyorum. Muhtemelen sevgilinde veremiyordur. Seni sevmese senin yaninda olmazdi. Ben bakire olmayisini kabullenemiyorsun sandim ama o da aşilir yani zamn la. En azindan diktirmemis gelmiş söylemiş. şu an sadece hirs yapıyorsun bu yuzden evet demesini istiyorsun. Ya zaten su asamada evet dese daha kötü değilmi. Herkese evet mi diyor diye dusunmezmisin
Soran+1 yılEvet o zamanda oyle dusunecektim. Yollu mu acaba niye dusunurdum. Belki de kesin terkederdim.
bekaret mevzusunu da tam asamadim ama yuzunu de vurmam.
Insan ister istemez kiyaslama yapiyor. Neden onunla beraber olup benimle olmadi diye. Olay bu yani.
Cevap sahibi+1 yılYani sevgiline sorsana oda seninle olmak istiyordur. Ancak söylediğim gibi korkuyor bence. Belki diger iliskisinde elde ettim diye birakti oda aynı şeyi yasamaktan korkuyor. Bence acikca konus cok taktiğini falan söyle. Sebeplerini o aciklasin.
Soran+1 yılSormayi dusunmustum de soramadim, utandim.
acik acik konusacagim. Inceldigi yerden kopsun artik.
Cevap sahibi+1 yılSor tabi ki o senin sevgilin. Hem böyle daha kötü bir durum
Soran+1 yılAma eskisi gibi olamayacagiz. Eskiden ona daha farkli gozle bakardim. :(
+1 yılsacmalamissin yahu
30 Yorumlaya bastir git ya
20 YorumlaYanlis dusunuyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrusu neymis?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası