Evliligi dusundugum sevgilim bakire degilmis. cok pismanim dedi beni birakma dedi. Benim hic vukuatim olmadi. Bisey diyemedim cok seviyorum ama boyle bir kizi da nasil sindirebilecegimi bilmiyorum. Yardima ihtiyacim var :((
Cevabın nedir?
onu nekadar tanıdıgına baglı ayrılma ama ondan tam olarak emın olmadıkca bısıler de dusunme ve de bı gun bırısı karsına cıkıp ben bu kızı mıkmıstım lan derse sıkıntı buyuk ıste hele kucuk bır yerde yasıyorsanız cok sıkıntı bıde o ısı yaptıgı cocuk anlatıysa baskalarına hanı dedı kodu kötu bısı senı onla görenler bu cocuk bu kızla mı cıkıyo bu kız böyle böyle bıde cıddı dusnuyolar falan flan dedı kodu cok olur kucuk memleketse zor ya ben secıyosam denerım ama kızdan emın olmadan bısı duusnmem tabı kımsede bunu bılmıyo olması lazım kımsenın agzında sakız olamam kaldıramaz dım ben heralde
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence birak kanka onceden kullanilmis her baktiginda aklina gelecek tabi sende bakirsen
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah askina bakire bir kizin bekaretinden ne kadar emin olabiliyosunuz ki? Arkadan yapmadigina, oral yapmadigina nasil emin olabiliyorsunuz? Su gereksiz egonuzu bir kenera birakin lutfen. Diyelim bakire aldin evlendikten sonra nasilsa bozuldu diyerek farkli heyecanlar arayamaz mi? O zaman da iffetsizlik yapamaz mi? Onemli olan sizsen sonrasi. Sizden sonra tek bir adama yan gozle bakti mi bunu onemseyin biraz. Bir erkegin gecmise bu kadar takilmasi tamamen ozguvensizliktir. O zar erkeklerle iliskiye girip girmedigi belli olsun diye yoktur orada.
58 Yorumla
Soran+1 yılOzguvensizlik mi? Haha hep klasik cevap hrp klasik cevaplar... penisim 19 cm istersen fotomi atabilirim. Sigara ve alkolum de yok. Spor da yaparim. Yani cigerlerim ve vucudum saglam. Sen ezberden konusmaya devam et.
Ayricana bakire olan kizlar sanki evlenince hemen aldstiuormus gibi gorus beyan etmissin. Cirkin bir genelleme yapiyorsun.
Osenin gibi yorumlar gelince sinir oluyorum, o kiza da agir konusmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılValla ister konus ister konusma. Genelleme de yapmadim sadece bunu zara bakip anlayamazsin demeye calistim ama anlmayacagibi bile bile niye anlattiysam :D Penisinin fotosunu atabilecegini soylemissin. Iste tam da sana yakisir bir cevap. Sevgilin var ve baska kiza foto atacaksin. Sonra sizin gibiler namuslu kiz arar.
Soran+1 yılCunku sinir ettin de ondan oyle dedim. Sacma sapan genellemeler yapiyorsun sonra o genellemelere dayanip ahkam kesiyorsun. Hem benim sevgilim mevgilim yok.
Cevap sahibi+1 yılHer sinir oldugumuzda ahlakimizi bozacaksak... Iyi olmus ayrildigin hak etmiyosun zaten o kizi
Soran+1 yılKiz bana hak etmiyor muymus? Ayrildiktan sonra baya bir ws'tan yazmaya devam etti, aradi acmadim. Hem bakire olan kizlara dair zanaltinda gorusler yazan sen, evlilik oncesi ilişkiyi olur goren sen, gelmis bana ahlaktan dem vuruyorsun ya iste o garibime gitti.
Cevap sahibi+1 yılAhahaha ahlaksizlik mi oluyor evlilik disi iliski :D allahim ne yobazsiniz ya sizle ayni oyu veriyoruz biz
Soran+1 yılDedene sor bakalim, evlilik oncesi iliski hakkinda ne diyor.
Toplum normlarinin disina cikmak ahlaksizliktir. Sen nerden bileceksin ki? Hem senin fikrini tasiyan insanlar arttıkca toplum bozulup gidecek. Iste o zaman keske diyeceksiniz.- +1 yıl
O.. pu oruspulugu savunmuş işte
+1 yılHerkes şu hayatta aynı çizgi üzerinde yürüyecek diye bir şey yok. Senin iraden onunkinden daha kuvvetli olabilir ya da yaşanmışlıklarınız başka olabilir hayat bu. Bir insanla yola çıkıyorsan birlikte aynı çizgi üstünde yürüyebilmelisiniz. Geçmişe sünger çekmek çok da kolay aslında bazen. Sonuçta sevdiğin insan seni aldatmadı, kırmadı, sadece senden farklı şeyler yaşadı. Gayrt normal. Abartılacak bir durum yok. Sende takılma bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBen duygusal erkegim. Benim icin onemi var. Sizin gibi hedonist olsaydim belki o zaman kabul edebilirdim ama sildim. Enayi degilim ben, gitsin kendi gibi iffetsiz bir erkek bulsun.
- +1 yıl
Sen bilirsin saygı duyarım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
27Cevap
+1 yılben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım erkek olarak hissettiklerinde haklısın ama devir öyle değiştiki sana laık bakire birini bulman çok basit cokta iyi anlaştın ama bişeyler eksik gerçekten sevgi yok aşk yok belki güvende yok sırf temiz aile kızı oldugu için evlendin diyelim inan bana sevgilinin herşeyini ararsın bak kardeşim güven veriyosa gerçekten pişmansa yaptığı hatadan dolayı ne aşkını nede o kızı harcama derim
60 Yorumla
+1 yılKardeşim öncelikle şunu söyliyim. Gerçekten seviyorsan böyle birşey hiç olmamış gibi davranacaksın.. Ama çok önemli bir çizgi var.. Bugün tamam kabullenirim diyip yarın bunu kafaya takarsan hem kendini hem o kızı üzersin. Herkes hayatta hata yapabiliyor maalesef.. Sende doğal olarak evleneceğin kadının ilki olmayı istiyorsun. Ama bazen hayatın bize çizdiği yolda yürümek zorundayız.. Eğer seviyorsan ve gerçekten ilerde bunun konusunu açmayıp unutabilirim diyorsan sorun yok..
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılboşuna yardim istiyorsun burdaki kimse sana yardim edemez elini sol tarafina koy aklini dinlemeyi hadi ordan et arkandan is cevirmez o kiz sana sadık kalir cani yanmis bir kez bunlari dusun
100 Yorumla
+1 yılBence bekareti problem etme. Bakire olup olmaması onu namuzsun ya da kötü biri yapmaz lütfen önyargı ve olumsuz düşüncelerle aklını karıştırma ilişkiniz nasıl devam ediyoduysa bunu öğrenmeden önce yine öyle devam etsin mutlu olun. Sen kız arkadaşının bakire olup olmadığına değil onun güzel kalbine, ahlakına, kalbindeki iman sevgisine Allah sevgisine bak kendisine pişman olduğunu söylüyormuş zaten sen onun yanında ol onu koru kolla.
019 Yorumla
Soran+1 yılNamussuz biri yapar.
Ahlakina bak demissin ya. Bu ahlak nasil bakiliyor der misin bana?
O kadat sacma gorusun var ki. Neresinden tutsam elimde kaliyor. Kara cahil misin 15 yasinda misin anlamadim..- +1 yıl
''Namussuz biri yapar'' diyerek asıl sen kara cahillik yapıyorsun. Bu soruyu sorduğuna göre ahlak kavramından haberdar değilsin.. Eğer mantıklı düşünebilen bir insan olsaydın direk ''NAMUSSUZ'' kelimesini yapıştırmazdın. He illede namussuz biri yapar diyosan, istemiyosan ayrıl o zaman ve kendine namussuz olmayan birini bul. Bunu burda paylaşmanın bile anlamı yok at gözlüğünle baktığından ayrıl yeni birisini bul. Denecek bir şey yok sana çünkü.
Soran+1 yılZina yapan birinde ne kadar namus vardir?
Nefsini tutamayan biri ne kasar ahlaklidir?
Direkt namussun diyorum cunku namussuzluk yapana namussuz denir.
Ve de hayatimi birlestirecegim kizin ilki olmayi istiyorum. Ve de bunda sonuna kadar hakliyim. Cagdasliginiz batsin. Toplumumuzu bozdunuz. Kendi kendinize namus, ahlak, iffet vs tanimlari yaparak...- +1 yıl
Kız pişman olduğunu söylemiş zaten. Ve ayrıca şöyle düşünelim ya tecavüze uğramış olsaydı o zamanda mı namussuz dicektin? Ayrıca ne alaka çağdaşlıkla ben öyle bir kelime mi kullandım? Benim başından beri söylediğim ahlakının güzel olması, iyi biri, temiz kalpli olmasından bahsettim. Ve bide tabiki bakire biri istiyo olman normal dediğin gibi bu senin en doğal hakkın ama bunun aksinede başından böyle bir şey geçmiş birine direkte namussuz damgasını yapıştırmaktan senin hakkın değil.
Soran+1 yılErkekler evlenmeden iliskiye girdikleri kizlari ortamlarda sohbet malzemesi yapiyorlar. Yok sunu yaptim, yok bunu yaptim diye ballandira ballandira anlatiyorlar. Mahremiyeti kalmayan kizin namusu kalmis midir?
- +1 yıl
O erkeğine bağlı işte erkek sevdiği kişiyle yaşadıklarını anlatmaz anlatmamalı. He sevmiyosa anlatıyodur ve işte burda asıl namussuz olan erkek oluyo ordaki yaşananları anlatarak. Neyse bu konuyu daha fazla tartışmaya gerek yok senin aklındaki düşünce belli senin yapacağın o kızdan ayrılarak o kızı daha fazla üzmemen ve yoluna bakman.
Soran+1 yılErkek tabii ki de sevdigi kizin mahremiyetini sonuna kadar saklar ama cogu erkek oyle kizlari sevmez sadece kullanir!.
Ayrilacagim ama once ona psikolojik siddet uygulacagim yani agir laflar diyecegim. 1 haftadir dusunuyorum. Cok uzuldum. Cok uzecegim.- +1 yıl
Bak o böyle bir şey yaşamış pişman olmuş sende öğrendin üzüldün tamam bitti o kızı daha üzme olgunlukla karşıla ve normal bir şekilde ayrıl bu sefer kızın ahını alırsın ve ondan kat kat üzülen sen olursun bir insanı böyle bu kadar üzmeye hakkın yok Allah var yukarda görüyo her şeyi.
Soran+1 yılBana temiz kiz imaji vermisti. Cok guzel hayaller kurarken bu gercegi benden gizlemisti. Ta en bastan deseydi ya. Neden zamani beklmis? O zaman tepkim bu kadar artmazdi.
Sokakta gordugum erkekleri parmakla gosterip buna verdin mi suna vermis miydin yoksa buna mi verdin diyecegim. Hafife alacagim onu. Sonra cekip gidexegim...
Her seyin bir bedeli var.- +1 yıl
Tamam haklısın en baştan söylemeliydi bunu gizlememeliydi. Ama sende yapma yani film sahnesine çevirme olayı ayrıl kes alakanı bu kadar. Kindarlık yapma derim yarın birgün yaşın ilerledikçe çok pişman olursun.
Soran+1 yılDemek ki benim gibi erkekler boyle boyle vicdansiz oluyormus; hayattan darbe yedikce :(((
daha hicbir sey demedim yuzde 90 da demeyecegim. Ama benim o an dunyam nasil yikildi tahmin edebiliyor musun? Aradan kac gun gecti hala kulagimda yankilaniyor o cumleler- +1 yıl
Tamam doğrudur moralin bozulmuştur çok ama bu eziyeti o kıza yapma yazık günah. Sen yoluna devam et oda hayatına.
- +1 yıl
Bak peygamberimizin bir sözü var. ''İncittiğiniz insanın ve kırdığınız gönlün bedduasından korkun'' diye.
Soran+1 yılBurda zinakar kiza savunuyorsun sonra da peygamberden dem vuruyorsun?
Iyi misin, uoksa dinin veya hadislerin isine gelen kisimlarina mi aliyorsun?- +1 yıl
Sende anlama problemi var belli neyse daha bu konuya yorum yapmıcam hadi kardeş hadi.
Soran+1 yılYasiniz 25 olmus ama tam oturmamissiniz. Tezatlar icinde yasiyorsunuz. Bunu da bir aciklama yapamayinca da direkt karsinizdakine ithamlarda bulunuyorsunuz.
- +1 yıl
Sen varya insanı çıldırtırsın cidden çok sinir bozucu birisin hani böyle anlatılamaz bir şekilde. Yazma cevap daha ister istemez kendimi cevap verme ihtiyacı içinde hissediyorum yazıcak çok şeyim var ama seninlr konuşulmaz afam akıllı anlamıyosun çünkü denilmek isteneni neyse hadi kardeşim kararında mutluluklar sana.
Soran+1 yılEvet sinir bozucuyumdur :) ama gercekten anlamadim ne demek istediğinizi. Sadece anlamaya calisiyorum.
- +1 yıl
orrospu
+1 yılKardo dürüstlüğü sevgisini göstermiyor mu? Hayatta herşeye sahip olunabilir ama sizi içten sonsuzca seven birisi bulunamaz, alınamazda, çünkü anneden sonra sizi karşılıksız sevecek kişi kadınınızdır, iyi düşün bunlar engel değil..
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Bakire olup da sen işe gidince arkandan iş çevirecek karın olacağına pişman olmuş ama güvenebileceğin biri olsun.
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim sana tek bir şey söylim sakın bırakma aynı olay benimde başıma geldi bıraktım 1-2 haft sonra çok pişman oldum bu devirde zaten bakire bulmak çok zor bunu sende biliyorsun sonuçta o sana bunu söylemiş ya söylemeseydi bence sakın bırakma pişman olursun benim gibi hemde çook 👍
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger pismansa bukadar sorun etme.
Belli ki simdi akli olsaydi ve seni taniyacagini bilseydi yapmazdi.
Kabul etmelisin. Bakire olup seni sevmeyen saymayan senin sevmedigin biriyle gelecek kirmaktansa, bakire olmayip pisman olan ve onu birakmani istemedigi seni sevdigi birisiyle gelecek kurman daha iyi10 Yorumla
+1 yılAyrıl kardeş sen rahat olsan o rahat etmicek ileride emin olabilirsin buradaki diger yorum yapan rahatlara aldanma hepsi colugunun cocugunun yüzüne bakacagı günü hesap etmeden konusanlar sadece ( bu benim görüşüm isteyen eleştirebilir )
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeverken bunu öğrenmek acı olmuş en başında dürüstçe söylemeliymiş yazık etmiş sana.
Her erkek sevdiği kadının ilki olmasını ister, o bedene ruha ve yüreğe başka erkeğin girmiş olma düşüncesi, anı bıraktığı düşüncesi delirtir bizi. Ömrümüz boyunca kurtulamayız bundan. Yani sende sindiremem hep aklıma gelir başkasının ilki olduğu midem bulanır sinirlenirim diyorsan yürümez o ilişki bırakman lazım.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfakat şu da var, yaşadığını nasıl yaşamış biri zorla mı yapmış 1 kişiyle mi yaşamış sebebi neymiş herşeyi öğren sonra bak ailesi nasıl kendisi nasıl ahlaklı iyi inançlı bir kadın mı ona göre karar ver hayırlısı neyse o olsun iyi düşün hayatın senin. çok temiz iyi bir kızdır o zaman boş yerede harcama araştır düşün...
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsan affet bende öyle bir hata yaptım çok pişman oldum hala aklıma geldikçe üzülüyorum sevgilim var 2 sene oldu oda nasıl sindircem falan diyordu ama çok pişman olduğumu gördü ve cok mutluyuz Şu an sevginin asamayacagi hiç bişi yok
14 Yorumla
Soran+1 yılSevgiline karsi kendini yeterli gorebiliyor musun?
ya da ilerde evlenecegin zaman ilk erkegini gorsen ne hissedersin?
Cevap sahibi+1 yılevet yeterlı olabilirim. hatırlamam ki
Soran+1 yılHatirlamaz misin? Inandirici gelmedi. Sen ilk erkegini unutacaksin veya unuttun oyle mi?
Sen unutsan bile o unutmaz. Sevgiline güzel kardeşim gozuyle bakar.- +1 yıl
ayrıldınız demi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirader sindirebileceksen kabul et yok ben sindiremem kiskançcin önde gideniyim dersen salla gitsin. Ama bu devirde bakire kiz zor bulunur. Ne analari ogretiyor nede babalari. Benim karsimada cikti öyle sevmedigim için uzatmadim bile. Ama sevdigim kiz ise kabul ederim. Tabi huylarindan emin isem bana boynuz takmayacaginı hissettiriyorsa kabul ederim.
30 Yorumla
+1 yılSeviyosan hiç önemi yok aşkınız bir ince zar yüzünden bitmemeli
23 Yorumla- +1 yıl
O ince zarı başkaları deliyorsa önemli bence
Soran+1 yıl@Forexim hmm aynen aynen bakire kizlar evlendikten sonra hemen aldatiyor degil mi, forexim?
+1 yılkizlarla yattiysan kabul edeceksin
kizlarla hiç iliskiye qirmediqin halde bozuk kizla evlenirsen kusura bakma ama senden enayiside yok40 Yorumla
+1 yılVazgeç kardeşim. Onunla her yatağa girdiğinde senden önceki adamın neler yaptığı aklına gelecek.. Kendi çocukların ondan mı çıksın istersin.. öyle birinden mi? bunun adı çağdaşlık değil.. ve kadınlar ilk erkeklerini hiç unutmazlar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş geçmiştir arkadaşım geleceğe bak sana bu konuda en azından dürüst davrandı istese diktirip seni kandırabilirdi de o kıza güven ondan zarar gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılVukuatli bir gecmisle ne kadar saglam bir gelecek kurabilirim sence?
Guvenmek mi? Nefsine hakim olamamis bir kiza nasil güvenebilirim, söyler misin bana?
İleri de içini parçalamaktansa şimdi ayrılmak en iyisi. Sen temizsin üstelik. Bak bende kendime yediremem bunu. O bulur böyle şeylere takmayanı sonuçta yapmış bir şeyler.
01 Yorumla- +1 yıl
Unutma her hatanın bir bedeli olmalı ama bunu sen ödemek zorunda değilsin. Hakkındır ilki olmak isteğin. Ülkede birçok temiz kız var mutlaka başkasını bulursun. Seversin hadi bu kişiyi de aklına geldikçe kahredersin bunu da unutma. İyi düşün. Günlük değil, ömürlük sonuçta. İlk gece travması yakabilir yüreğini.
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzüldüm adınıza. Üzülmüşsünüz haklı olarak.
İçselleştirmeyin. Yaşanmışlıklar vardır ama yapacak tek şey şu saatte sonra yrılmak.
Üzülmeyin daha fazla.00 Yorumlazor bir durum gercekten.. ama kizda soylemis durustce soylemeyede bilirdi.. karar senin sonucta ikinizin birlikteligi
00 Yorumla
+1 yılkardesım bu sıkıntılı bır durum ben bunun ustesınden gelırım diyosan sevginin pesınden git iyi ölç biç kendını yok eger ben bunu kaldırama ılerde sıkıntı yaparım dıyosan ayrıl ondan.
00 Yorumlabırak gitsin evlenince her gece bu soru aklına gelir unutma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Benim başıma böyle bişey gelse naparım diye düşünmüyor değilim valla bı insan deli gibi aşıksa bunları takmaz bence bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBeynindeki zar sağlamsa sıkıntı yok müdür
31 Yorumla
Soran+1 yılBeynindeki zar da saglam degilmis ki, evlenmeden once iliski girmesine izin vermis.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek soru soracağım kardeşim.
Bakire olmadığını kız kendi mi söyledi? sen biyerden mi duydun?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl gitsin sürekli aklına gelir soğursun bir süre sonra
10 Yorumla
+1 yılZarı ile evlenin a.. m.. k
36 Yorumla
Soran+1 yılSozkonusu zar ddegil. Sozkonusu olan evlenmeden iliskiye girmis birine "es" olarak alinip alinmayacagi..
- +1 yıl
Birine hissederek yaklaşmamış birini bulmak için maymun alıp evde evrimleşmesini bekle daha iyi. Yoksa biri ile hissederek ha öpüşmüş ha vajinasına girmiş bir farkı yok.
Soran+1 yılBeim de hissettimlerim oldu. Ama ne opustum ne de baska bisey yaptim. Hep esimi bekledim.
Her hissettiklerimizle biseyler yaparsak ooooo..- +1 yıl
O zaman başka karı bul qeqe
Soran+1 yılSen genis bir abiye benziyorsun.
Kalite kontrolcun olabilirim kanki- +1 yıl
Sana göre geniştir. Ne oldu kendini karına saklarken bir anda kalite kontrolcü mü oluverdin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan sana es olmaz vazgec
70 YorumlaNe diyim Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikle askini kiyaslaman kotu olmus
30 Yorumla
+1 yılNamusu iki bacak arasında aramayın yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde acaba bu namus denen sey?
mars'ta mi arayacagiz
Her o işi yaptığınızda aklına o herif gelecek.
112 Yorumla
Soran+1 yılGenelde oyle mi olur? Ama kiz beni kacirmak istemiyorum :/
Soran+1 yılEdiyorum. güzel kardeşim miyim ben ya da enayi? Pic erkeklere gezip tozsun sonra benim gibi efendin bir erkegi tavlamayi calissin. Ohh ne ala.
Soran+1 yılEvlendigine neden pisman olur ki?
Soran+1 yılSogudum zaten. Onceden onun yaninda huzur buluyordjm, mutlu oluyordum ama artik resmen igreniyorum ondan. Elimden tutmaya calismisti o zaman resmen igrenmistim.
Soran+1 yılIntikam alsam nasil olur? Ona agir laflar deyip ceza vermek istiyorum.
Soran+1 yılOfff ya cok zor cok :((
Sen bakirmisin? Bunu cevaplada öyle yardım edeyim.
00 YorumlaTek biriyle mi olmuş?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim bakireki ya kodumun hayatında
40 Yorumlasindirmiyceksin zaten güzel kardeşim ayrıl
20 YorumlaBence ayril
40 Yorumlasev kardesim sev bakirelik cok mu önemli ya
10 YorumlaSuphelerinle yaşama yapmasaymis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl başkalarıyla sevişmiş elletmiş.
00 Yorumlasen bakir misin?
00 Yorumla
+1 yılSacmalamayın artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞutla gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
Bu ne kadar iğrenç bir ifade olmuş böyle.
- +1 yıl
@çokomelxxx sikip bıraksın * yazmalıydı
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026