• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Sevgilim bakire degil?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Evliligi dusundugum sevgilim bakire degilmis. cok pismanim dedi beni birakma dedi. Benim hic vukuatim olmadi. Bisey diyemedim cok seviyorum ama boyle bir kizi da nasil sindirebilecegimi bilmiyorum. Yardima ihtiyacim var :((
Sevgilim bakire degil?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• IEvreka
    IEvreka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

onu nekadar tanıdıgına baglı ayrılma ama ondan tam olarak emın olmadıkca bısıler de dusunme ve de bı gun bırısı karsına cıkıp ben bu kızı mıkmıstım lan derse sıkıntı buyuk ıste hele kucuk bır yerde yasıyorsanız cok sıkıntı bıde o ısı yaptıgı cocuk anlatıysa baskalarına hanı dedı kodu kötu bısı senı onla görenler bu cocuk bu kızla mı cıkıyo bu kız böyle böyle bıde cıddı dusnuyolar falan flan dedı kodu cok olur kucuk memleketse zor ya ben secıyosam denerım ama kızdan emın olmadan bısı duusnmem tabı kımsede bunu bılmıyo olması lazım kımsenın agzında sakız olamam kaldıramaz dım ben heralde

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Managerzone
    Managerzone Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence birak kanka onceden kullanilmis her baktiginda aklina gelecek tabi sende bakirsen

12
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Allah askina bakire bir kizin bekaretinden ne kadar emin olabiliyosunuz ki? Arkadan yapmadigina, oral yapmadigina nasil emin olabiliyorsunuz? Su gereksiz egonuzu bir kenera birakin lutfen. Diyelim bakire aldin evlendikten sonra nasilsa bozuldu diyerek farkli heyecanlar arayamaz mi? O zaman da iffetsizlik yapamaz mi? Onemli olan sizsen sonrasi. Sizden sonra tek bir adama yan gozle bakti mi bunu onemseyin biraz. Bir erkegin gecmise bu kadar takilmasi tamamen ozguvensizliktir. O zar erkeklerle iliskiye girip girmedigi belli olsun diye yoktur orada.

5
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ozguvensizlik mi? Haha hep klasik cevap hrp klasik cevaplar... penisim 19 cm istersen fotomi atabilirim. Sigara ve alkolum de yok. Spor da yaparim. Yani cigerlerim ve vucudum saglam. Sen ezberden konusmaya devam et.

Ayricana bakire olan kizlar sanki evlenince hemen aldstiuormus gibi gorus beyan etmissin. Cirkin bir genelleme yapiyorsun.

Osenin gibi yorumlar gelince sinir oluyorum, o kiza da agir konusmak istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla ister konus ister konusma. Genelleme de yapmadim sadece bunu zara bakip anlayamazsin demeye calistim ama anlmayacagibi bile bile niye anlattiysam :D Penisinin fotosunu atabilecegini soylemissin. Iste tam da sana yakisir bir cevap. Sevgilin var ve baska kiza foto atacaksin. Sonra sizin gibiler namuslu kiz arar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cunku sinir ettin de ondan oyle dedim. Sacma sapan genellemeler yapiyorsun sonra o genellemelere dayanip ahkam kesiyorsun. Hem benim sevgilim mevgilim yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her sinir oldugumuzda ahlakimizi bozacaksak... Iyi olmus ayrildigin hak etmiyosun zaten o kizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kiz bana hak etmiyor muymus? Ayrildiktan sonra baya bir ws'tan yazmaya devam etti, aradi acmadim. Hem bakire olan kizlara dair zanaltinda gorusler yazan sen, evlilik oncesi ilişkiyi olur goren sen, gelmis bana ahlaktan dem vuruyorsun ya iste o garibime gitti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahahaha ahlaksizlik mi oluyor evlilik disi iliski :D allahim ne yobazsiniz ya sizle ayni oyu veriyoruz biz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dedene sor bakalim, evlilik oncesi iliski hakkinda ne diyor.
      Toplum normlarinin disina cikmak ahlaksizliktir. Sen nerden bileceksin ki? Hem senin fikrini tasiyan insanlar arttıkca toplum bozulup gidecek. Iste o zaman keske diyeceksiniz.

Yorumla
    • A-normal_-kiz
      A-normal_-kiz
      +1 yıl

O.. pu oruspulugu savunmuş işte

Yorumla
  • lichenisback
    lichenisback Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Herkes şu hayatta aynı çizgi üzerinde yürüyecek diye bir şey yok. Senin iraden onunkinden daha kuvvetli olabilir ya da yaşanmışlıklarınız başka olabilir hayat bu. Bir insanla yola çıkıyorsan birlikte aynı çizgi üstünde yürüyebilmelisiniz. Geçmişe sünger çekmek çok da kolay aslında bazen. Sonuçta sevdiğin insan seni aldatmadı, kırmadı, sadece senden farklı şeyler yaşadı. Gayrt normal. Abartılacak bir durum yok. Sende takılma bence

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben duygusal erkegim. Benim icin onemi var. Sizin gibi hedonist olsaydim belki o zaman kabul edebilirdim ama sildim. Enayi degilim ben, gitsin kendi gibi iffetsiz bir erkek bulsun.

Yorumla
    • lichenisback
      lichenisback
      +1 yıl

Sen bilirsin saygı duyarım

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

27

Cevap

• bukett8634
    bukett8634 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 51%
    +1 yıl

ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım erkek olarak hissettiklerinde haklısın ama devir öyle değiştiki sana laık bakire birini bulman çok basit cokta iyi anlaştın ama bişeyler eksik gerçekten sevgi yok aşk yok belki güvende yok sırf temiz aile kızı oldugu için evlendin diyelim inan bana sevgilinin herşeyini ararsın bak kardeşim güven veriyosa gerçekten pişmansa yaptığı hatadan dolayı ne aşkını nede o kızı harcama derim

6
    0 Yorumla
  • caRdiqanSs
    caRdiqanSs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Kardeşim öncelikle şunu söyliyim. Gerçekten seviyorsan böyle birşey hiç olmamış gibi davranacaksın.. Ama çok önemli bir çizgi var.. Bugün tamam kabullenirim diyip yarın bunu kafaya takarsan hem kendini hem o kızı üzersin. Herkes hayatta hata yapabiliyor maalesef.. Sende doğal olarak evleneceğin kadının ilki olmayı istiyorsun. Ama bazen hayatın bize çizdiği yolda yürümek zorundayız.. Eğer seviyorsan ve gerçekten ilerde bunun konusunu açmayıp unutabilirim diyorsan sorun yok..

3
    0 Yorumla
  • keyifdelisi
    keyifdelisi Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.

boşuna yardim istiyorsun burdaki kimse sana yardim edemez elini sol tarafina koy aklini dinlemeyi hadi ordan et arkandan is cevirmez o kiz sana sadık kalir cani yanmis bir kez bunlari dusun

10
    0 Yorumla
  • çokomelxxx
    çokomelxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bence bekareti problem etme. Bakire olup olmaması onu namuzsun ya da kötü biri yapmaz lütfen önyargı ve olumsuz düşüncelerle aklını karıştırma ilişkiniz nasıl devam ediyoduysa bunu öğrenmeden önce yine öyle devam etsin mutlu olun. Sen kız arkadaşının bakire olup olmadığına değil onun güzel kalbine, ahlakına, kalbindeki iman sevgisine Allah sevgisine bak kendisine pişman olduğunu söylüyormuş zaten sen onun yanında ol onu koru kolla.

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Namussuz biri yapar.
      Ahlakina bak demissin ya. Bu ahlak nasil bakiliyor der misin bana?

O kadat sacma gorusun var ki. Neresinden tutsam elimde kaliyor. Kara cahil misin 15 yasinda misin anlamadim..

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

''Namussuz biri yapar'' diyerek asıl sen kara cahillik yapıyorsun. Bu soruyu sorduğuna göre ahlak kavramından haberdar değilsin.. Eğer mantıklı düşünebilen bir insan olsaydın direk ''NAMUSSUZ'' kelimesini yapıştırmazdın. He illede namussuz biri yapar diyosan, istemiyosan ayrıl o zaman ve kendine namussuz olmayan birini bul. Bunu burda paylaşmanın bile anlamı yok at gözlüğünle baktığından ayrıl yeni birisini bul. Denecek bir şey yok sana çünkü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zina yapan birinde ne kadar namus vardir?
      Nefsini tutamayan biri ne kasar ahlaklidir?

Direkt namussun diyorum cunku namussuzluk yapana namussuz denir.
      Ve de hayatimi birlestirecegim kizin ilki olmayi istiyorum. Ve de bunda sonuna kadar hakliyim. Cagdasliginiz batsin. Toplumumuzu bozdunuz. Kendi kendinize namus, ahlak, iffet vs tanimlari yaparak...

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Kız pişman olduğunu söylemiş zaten. Ve ayrıca şöyle düşünelim ya tecavüze uğramış olsaydı o zamanda mı namussuz dicektin? Ayrıca ne alaka çağdaşlıkla ben öyle bir kelime mi kullandım? Benim başından beri söylediğim ahlakının güzel olması, iyi biri, temiz kalpli olmasından bahsettim. Ve bide tabiki bakire biri istiyo olman normal dediğin gibi bu senin en doğal hakkın ama bunun aksinede başından böyle bir şey geçmiş birine direkte namussuz damgasını yapıştırmaktan senin hakkın değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler evlenmeden iliskiye girdikleri kizlari ortamlarda sohbet malzemesi yapiyorlar. Yok sunu yaptim, yok bunu yaptim diye ballandira ballandira anlatiyorlar. Mahremiyeti kalmayan kizin namusu kalmis midir?

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

O erkeğine bağlı işte erkek sevdiği kişiyle yaşadıklarını anlatmaz anlatmamalı. He sevmiyosa anlatıyodur ve işte burda asıl namussuz olan erkek oluyo ordaki yaşananları anlatarak. Neyse bu konuyu daha fazla tartışmaya gerek yok senin aklındaki düşünce belli senin yapacağın o kızdan ayrılarak o kızı daha fazla üzmemen ve yoluna bakman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek tabii ki de sevdigi kizin mahremiyetini sonuna kadar saklar ama cogu erkek oyle kizlari sevmez sadece kullanir!.

Ayrilacagim ama once ona psikolojik siddet uygulacagim yani agir laflar diyecegim. 1 haftadir dusunuyorum. Cok uzuldum. Cok uzecegim.

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Bak o böyle bir şey yaşamış pişman olmuş sende öğrendin üzüldün tamam bitti o kızı daha üzme olgunlukla karşıla ve normal bir şekilde ayrıl bu sefer kızın ahını alırsın ve ondan kat kat üzülen sen olursun bir insanı böyle bu kadar üzmeye hakkın yok Allah var yukarda görüyo her şeyi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana temiz kiz imaji vermisti. Cok guzel hayaller kurarken bu gercegi benden gizlemisti. Ta en bastan deseydi ya. Neden zamani beklmis? O zaman tepkim bu kadar artmazdi.

Sokakta gordugum erkekleri parmakla gosterip buna verdin mi suna vermis miydin yoksa buna mi verdin diyecegim. Hafife alacagim onu. Sonra cekip gidexegim...

Her seyin bir bedeli var.

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Tamam haklısın en baştan söylemeliydi bunu gizlememeliydi. Ama sende yapma yani film sahnesine çevirme olayı ayrıl kes alakanı bu kadar. Kindarlık yapma derim yarın birgün yaşın ilerledikçe çok pişman olursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek ki benim gibi erkekler boyle boyle vicdansiz oluyormus; hayattan darbe yedikce :(((
      daha hicbir sey demedim yuzde 90 da demeyecegim. Ama benim o an dunyam nasil yikildi tahmin edebiliyor musun? Aradan kac gun gecti hala kulagimda yankilaniyor o cumleler

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Tamam doğrudur moralin bozulmuştur çok ama bu eziyeti o kıza yapma yazık günah. Sen yoluna devam et oda hayatına.

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Bak peygamberimizin bir sözü var. ''İncittiğiniz insanın ve kırdığınız gönlün bedduasından korkun'' diye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burda zinakar kiza savunuyorsun sonra da peygamberden dem vuruyorsun?
      Iyi misin, uoksa dinin veya hadislerin isine gelen kisimlarina mi aliyorsun?

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Sende anlama problemi var belli neyse daha bu konuya yorum yapmıcam hadi kardeş hadi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yasiniz 25 olmus ama tam oturmamissiniz. Tezatlar icinde yasiyorsunuz. Bunu da bir aciklama yapamayinca da direkt karsinizdakine ithamlarda bulunuyorsunuz.

Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Sen varya insanı çıldırtırsın cidden çok sinir bozucu birisin hani böyle anlatılamaz bir şekilde. Yazma cevap daha ister istemez kendimi cevap verme ihtiyacı içinde hissediyorum yazıcak çok şeyim var ama seninlr konuşulmaz afam akıllı anlamıyosun çünkü denilmek isteneni neyse hadi kardeşim kararında mutluluklar sana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet sinir bozucuyumdur :) ama gercekten anlamadim ne demek istediğinizi. Sadece anlamaya calisiyorum.

Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

orrospu

Yorumla
  • engenheiiro
    engenheiiro Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Kardo dürüstlüğü sevgisini göstermiyor mu? Hayatta herşeye sahip olunabilir ama sizi içten sonsuzca seven birisi bulunamaz, alınamazda, çünkü anneden sonra sizi karşılıksız sevecek kişi kadınınızdır, iyi düşün bunlar engel değil..

4
    0 Yorumla
  • elopiri
    elopiri Takip Et
    Bilge Yaş: 52
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı.

Bakire olup da sen işe gidince arkandan iş çevirecek karın olacağına pişman olmuş ama güvenebileceğin biri olsun.

9
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kardeşim sana tek bir şey söylim sakın bırakma aynı olay benimde başıma geldi bıraktım 1-2 haft sonra çok pişman oldum bu devirde zaten bakire bulmak çok zor bunu sende biliyorsun sonuçta o sana bunu söylemiş ya söylemeseydi bence sakın bırakma pişman olursun benim gibi hemde çook 👍

2
    1 Yorumla
    • Gguner
      Gguner
      +1 yıl

Barıştın mı peki reyiz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eger pismansa bukadar sorun etme.
    Belli ki simdi akli olsaydi ve seni taniyacagini bilseydi yapmazdi.
    Kabul etmelisin. Bakire olup seni sevmeyen saymayan senin sevmedigin biriyle gelecek kirmaktansa, bakire olmayip pisman olan ve onu birakmani istemedigi seni sevdigi birisiyle gelecek kurman daha iyi

1
    0 Yorumla
  • Kertenkelebekuzu
    Kertenkelebekuzu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Ayrıl kardeş sen rahat olsan o rahat etmicek ileride emin olabilirsin buradaki diger yorum yapan rahatlara aldanma hepsi colugunun cocugunun yüzüne bakacagı günü hesap etmeden konusanlar sadece ( bu benim görüşüm isteyen eleştirebilir )

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Severken bunu öğrenmek acı olmuş en başında dürüstçe söylemeliymiş yazık etmiş sana.
    Her erkek sevdiği kadının ilki olmasını ister, o bedene ruha ve yüreğe başka erkeğin girmiş olma düşüncesi, anı bıraktığı düşüncesi delirtir bizi. Ömrümüz boyunca kurtulamayız bundan. Yani sende sindiremem hep aklıma gelir başkasının ilki olduğu midem bulanır sinirlenirim diyorsan yürümez o ilişki bırakman lazım.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

fakat şu da var, yaşadığını nasıl yaşamış biri zorla mı yapmış 1 kişiyle mi yaşamış sebebi neymiş herşeyi öğren sonra bak ailesi nasıl kendisi nasıl ahlaklı iyi inançlı bir kadın mı ona göre karar ver hayırlısı neyse o olsun iyi düşün hayatın senin. çok temiz iyi bir kızdır o zaman boş yerede harcama araştır düşün...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seviyorsan affet bende öyle bir hata yaptım çok pişman oldum hala aklıma geldikçe üzülüyorum sevgilim var 2 sene oldu oda nasıl sindircem falan diyordu ama çok pişman olduğumu gördü ve cok mutluyuz Şu an sevginin asamayacagi hiç bişi yok

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgiline karsi kendini yeterli gorebiliyor musun?
      ya da ilerde evlenecegin zaman ilk erkegini gorsen ne hissedersin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet yeterlı olabilirim. hatırlamam ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hatirlamaz misin? Inandirici gelmedi. Sen ilk erkegini unutacaksin veya unuttun oyle mi?
      Sen unutsan bile o unutmaz. Sevgiline güzel kardeşim gozuyle bakar.

Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

ayrıldınız demi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Birader sindirebileceksen kabul et yok ben sindiremem kiskançcin önde gideniyim dersen salla gitsin. Ama bu devirde bakire kiz zor bulunur. Ne analari ogretiyor nede babalari. Benim karsimada cikti öyle sevmedigim için uzatmadim bile. Ama sevdigim kiz ise kabul ederim. Tabi huylarindan emin isem bana boynuz takmayacaginı hissettiriyorsa kabul ederim.

3
    0 Yorumla
  • buglem2015
    buglem2015 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Seviyosan hiç önemi yok aşkınız bir ince zar yüzünden bitmemeli

2
    3 Yorumla
    • DeliceCesur
      DeliceCesur
      +1 yıl

O ince zarı başkaları deliyorsa önemli bence

Yorumla
    • Forexim
      Forexim
      +1 yıl

@DeliceCesur O ince zarı sen deldikten sonra karın başkalarına zarsız deldiriyorsa nereden anlayacaksın? Önemli olan senle tanıştıktan sevgili olduktan ölene kadar olan süreçte sadık olması ve seni sevmesi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Forexim hmm aynen aynen bakire kizlar evlendikten sonra hemen aldatiyor degil mi, forexim?

Yorumla
  • Galatasaray_19o5
    Galatasaray_19o5 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

kizlarla yattiysan kabul edeceksin
    kizlarla hiç iliskiye qirmediqin halde bozuk kizla evlenirsen kusura bakma ama senden enayiside yok

4
    0 Yorumla
  • Coldplay96
    Coldplay96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Vazgeç kardeşim. Onunla her yatağa girdiğinde senden önceki adamın neler yaptığı aklına gelecek.. Kendi çocukların ondan mı çıksın istersin.. öyle birinden mi? bunun adı çağdaşlık değil.. ve kadınlar ilk erkeklerini hiç unutmazlar

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Geçmiş geçmiştir arkadaşım geleceğe bak sana bu konuda en azından dürüst davrandı istese diktirip seni kandırabilirdi de o kıza güven ondan zarar gelmez

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vukuatli bir gecmisle ne kadar saglam bir gelecek kurabilirim sence?
      Guvenmek mi? Nefsine hakim olamamis bir kiza nasil güvenebilirim, söyler misin bana?

Yorumla
  • Bravesoul
    Bravesoul Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

İleri de içini parçalamaktansa şimdi ayrılmak en iyisi. Sen temizsin üstelik. Bak bende kendime yediremem bunu. O bulur böyle şeylere takmayanı sonuçta yapmış bir şeyler.

0
    1 Yorumla
    • Bravesoul
      Bravesoul
      +1 yıl

Unutma her hatanın bir bedeli olmalı ama bunu sen ödemek zorunda değilsin. Hakkındır ilki olmak isteğin. Ülkede birçok temiz kız var mutlaka başkasını bulursun. Seversin hadi bu kişiyi de aklına geldikçe kahredersin bunu da unutma. İyi düşün. Günlük değil, ömürlük sonuçta. İlk gece travması yakabilir yüreğini.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

üzüldüm adınıza. Üzülmüşsünüz haklı olarak.
    İçselleştirmeyin. Yaşanmışlıklar vardır ama yapacak tek şey şu saatte sonra yrılmak.
    Üzülmeyin daha fazla.

0
    0 Yorumla
  • yseker
    yseker Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

zor bir durum gercekten.. ama kizda soylemis durustce soylemeyede bilirdi.. karar senin sonucta ikinizin birlikteligi

0
    0 Yorumla
  • akrepmaviş
    akrepmaviş Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

kardesım bu sıkıntılı bır durum ben bunun ustesınden gelırım diyosan sevginin pesınden git iyi ölç biç kendını yok eger ben bunu kaldırama ılerde sıkıntı yaparım dıyosan ayrıl ondan.

0
    0 Yorumla
  • darkman44
    darkman44 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

bırak gitsin evlenince her gece bu soru aklına gelir unutma

0
    0 Yorumla
  • ibrahimc
    ibrahimc Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Benim başıma böyle bişey gelse naparım diye düşünmüyor değilim valla bı insan deli gibi aşıksa bunları takmaz bence bilemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Untethered
    Untethered Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Beynindeki zar sağlamsa sıkıntı yok müdür

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beynindeki zar da saglam degilmis ki, evlenmeden once iliski girmesine izin vermis.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tek soru soracağım kardeşim.

Bakire olmadığını kız kendi mi söyledi? sen biyerden mi duydun?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayrıl gitsin sürekli aklına gelir soğursun bir süre sonra

1
    0 Yorumla
  • Yarımkilokıymaefekti
    Yarımkilokıymaefekti Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Zarı ile evlenin a.. m.. k

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sozkonusu zar ddegil. Sozkonusu olan evlenmeden iliskiye girmis birine "es" olarak alinip alinmayacagi..

Yorumla
    • Yarımkilokıymaefekti
      Yarımkilokıymaefekti
      +1 yıl

Birine hissederek yaklaşmamış birini bulmak için maymun alıp evde evrimleşmesini bekle daha iyi. Yoksa biri ile hissederek ha öpüşmüş ha vajinasına girmiş bir farkı yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beim de hissettimlerim oldu. Ama ne opustum ne de baska bisey yaptim. Hep esimi bekledim.
      Her hissettiklerimizle biseyler yaparsak ooooo..

Yorumla
    • Yarımkilokıymaefekti
      Yarımkilokıymaefekti
      +1 yıl

O zaman başka karı bul qeqe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen genis bir abiye benziyorsun.
      Kalite kontrolcun olabilirim kanki

Yorumla
    • Yarımkilokıymaefekti
      Yarımkilokıymaefekti
      +1 yıl

Sana göre geniştir. Ne oldu kendini karına saklarken bir anda kalite kontrolcü mü oluverdin?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ondan sana es olmaz vazgec

7
    0 Yorumla
  • karacaaa
    karacaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Ne diyim Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Cinsellikle askini kiyaslaman kotu olmus

3
    0 Yorumla
  • pembelikokos
    pembelikokos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Namusu iki bacak arasında aramayın yaa

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerde acaba bu namus denen sey?
      mars'ta mi arayacagiz

Yorumla
    • xkattyx
      xkattyx
      +1 yıl

Bekareti bozulmasın diye arkadan yaptıysa veya oral yaptıysa nasıl emin olabilirsin

Yorumla
  • kızıntacı
    kızıntacı Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Her o işi yaptığınızda aklına o herif gelecek.

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genelde oyle mi olur? Ama kiz beni kacirmak istemiyorum :/

Yorumla
    • kızıntacı
      kızıntacı
      +1 yıl

Sorun etmezsen kızı kaybetme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ediyorum. güzel kardeşim miyim ben ya da enayi? Pic erkeklere gezip tozsun sonra benim gibi efendin bir erkegi tavlamayi calissin. Ohh ne ala.

Yorumla
    • kızıntacı
      kızıntacı
      +1 yıl

O zaman sana layık birini bulmalısın. Ya insan o işi yaparken aklına o herif gelir, evlendiğine pişman olabilir. İlk olmak varken neden bir karaktersizin altında inleyen bir kız olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlendigine neden pisman olur ki?

Yorumla
    • kızıntacı
      kızıntacı
      +1 yıl

Soğursun bence. O yüzden dedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sogudum zaten. Onceden onun yaninda huzur buluyordjm, mutlu oluyordum ama artik resmen igreniyorum ondan. Elimden tutmaya calismisti o zaman resmen igrenmistim.

Yorumla
    • kızıntacı
      kızıntacı
      +1 yıl

O zaman daha fazla uzatma. Kıza açıkla, kendine yakışan bir kız bul.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Intikam alsam nasil olur? Ona agir laflar deyip ceza vermek istiyorum.

Yorumla
    • kızıntacı
      kızıntacı
      +1 yıl

Ne gerek var? Sen ona ağır cümleler söyleyince geri bekareti gelmeyecek. Sadece senin için soğumuş olur bir de kız daha çok üzülür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Offf ya cok zor cok :((

Yorumla
    • kızıntacı
      kızıntacı
      +1 yıl

Maalesef öyle.

Yorumla
  • SavcıBey
    SavcıBey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Sen bakirmisin? Bunu cevaplada öyle yardım edeyim.

0
    0 Yorumla
  • ismiyook
    ismiyook Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Tek biriyle mi olmuş?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kim bakireki ya kodumun hayatında

4
    0 Yorumla
  • impPower
    impPower Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

sindirmiyceksin zaten güzel kardeşim ayrıl

2
    0 Yorumla
  • nilufer15
    nilufer15 Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Bence ayril

4
    0 Yorumla
  • cr7bale11
    cr7bale11 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

sev kardesim sev bakirelik cok mu önemli ya

1
    0 Yorumla
  • Gursoy52
    Gursoy52 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Suphelerinle yaşama yapmasaymis

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ayrıl başkalarıyla sevişmiş elletmiş.

0
    0 Yorumla
  • yolcuyum
    yolcuyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

sen bakir misin?

0
    0 Yorumla
  • Mervelerde
    Mervelerde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Sacmalamayın artık

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şutla gitsin

1
    2 Yorumla
    • çokomelxxx
      çokomelxxx
      +1 yıl

Bu ne kadar iğrenç bir ifade olmuş böyle.

Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

@çokomelxxx sikip bıraksın * yazmalıydı

Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim bakire degil?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim bakire degilmis? 38 cevap verildi
Sevgilim bakire mi degilmi? 14 cevap verildi
Sevgilim bakire mi? 13 cevap verildi
Sevgilim bakir oldugunu soyluyor? 15 cevap verildi
Sevgilim doymuyor bir türlü? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Günaydın Günaydın, hangisini şeçerdin🫠🍫?
  • Hayatında bir şeyleri elde etmek için gerektiği kadar çabaladığına inanıyor musun yoksa kendini mi kandırıyorsun?
  • En Sevdiğiniz Oje Renkleri💅🌸?
  • Vücudunuza en son hangi bakımı yaptınız?
  • Hangi cümleyi duyunca karşı cinsten kaçıyorsunuz?
  • Kayısı reçeli sever misiniz?
  • Acur sever misiniz?
  • Evinizde ne bozulursa sinir krizi geçirirsiniz?
  • Melek misiniz şeytan mı söyleyeyim mi🥳?
  • Evde dahil her yerde bakımlı görünmeyi başarabiliyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨