Sevgilim bakire degilmis?

Evveli gun acikladi. Sonra oturup salak salak aglamaya basladi. Lisedeymis, daha cok gencmis, tatli soze kanmis, ondan beraber olmus. Sonra erkeklere hic yanasmamis bile. Sadece 1 kere yapmis, ondan da bir sey anlamamis.
O ana kadar sakin sakin dinledim. Sonra hicbir sey demeden masadan kalktim.
mesaj falan atiyor. Bana sevgin bu kadar mi diyor, hani iyi gunde kotu gunde sen olacaktik diyor, benim gibi erkeklere kandirmak hakmis, benden igreniyormus. Yuzumu gibi gormek istemiyormus falan filan.
hicbir sey demedigim halde, sucsuz oldugum halde oturdu bi'dunya hakaret etti. Yahu ben hicbir yamuk hakarette bulunmadim. Beraber oldugum sure boyunca ona aldatmadim, yamuk yapmadim, ondan hic ama hic cinsel bir sey istemedim. Gulduk, eglendik. Oyle iken bana sen erkek misin, dedi be. Sen erkek misin, dedi. Sanki onu ben kullanip bir kenara atmisim gibi.

Ayrildik, aradan kac gun gecti, kiz arkadasim bugun sabahtan yine mesaj atti. Beni affet, dedi. Cok iyi es olurum, dedi :( bir hataydi oldu, dedi. Ben cevap vermedim cunku artik bitsin istiyorum. Sogudum cunku. Baskasinin degdigi teni ben napim ki. Neyse. Aksama dogru tekrar mesaj atti. Benden igrendigini, artik beni istemedigi, benim gercek yuzumu gordugunu yazmis. Sen gibi erkek olmaz olsun, demis.

Yahu ben bu kadar hakarete hak edecek ne yaptim ki? Etliye karismadim sutluye karismadim.
Iki sorum var.
1. sizce napim?
2. bu kizin benimle derdi ne?
Sevgilim bakire degilmis?