Allah değilsiniz beni yargılayamazsınız!
Kaç kişiyle, kaçar kere birlikte oldunuz?
Allah değilsiniz beni yargılayamazsınız!
böyle şeylere takılma kimsenin namusu kimseyi bağlamaz beğenmeyen istemeyen almaz derim ben hep...yanlış yada doğru herkes hayatını kendi tercihleriyle yaşar getirisini götürüsünüde kendisi çeker ..ben oldum olası bu sözde dürüstlük abidesi kesilenleri anlamış değilim acaba kendileri zina diye yapmadıkalrı yada yapmaya cesaret edemedikleri yaşantıyı yaşıyanalrı eleştirirken kendi günahlarının hesabını yada başkalarının hakkını gasp etmenin hesabını yada bu ilişkileri yaşıyanlara karşı kullandıkları çirkin ifadelerin hesabını nasıl neyle ve nerede ödeyecekler ...ulan milletin hayatını yargılayacanıza kendi hayatınızı düzene sokun ..enbesiller sürüsü be..
sende yaptın şeylerin hesabını zavallı kul sürüsünden meleyenlere vermek zorunda değilsin sizi bağlamaz de geç kenara...
sadece merak teşekkürler
evleneceği kişiyi doğru seçememenin sonuçları.. :/
en iyi cevap bu olmalı
feminum sayfadaki erkeklerin ilgisini çektin yeteri kadar korkma ben gizliyim al hepsi senin olsun onlarda isterlerse
o yüzden kendin yorum yazmak yerine erkeklerin yorumlarının altına yazıyorsun :)
Keşke normal hayatınızdada gizli olsadınızda burda paye verilmiş gibi üzerinize sayılarına kadar anlatıpda bu basitliğe giremeseydniz.Sizin gibiler hayatı erkek odaklı görüp yaşıyorlar ki verilen cevaplardan bile belirleyici unsuru,hedefi,nihayi amacı sizin dlinize almaktan çekinmediğiniz ama benim terbiyemin müsade edemediği arayış olarak görüyorlar..Yazık bir ömür böyle geçiyor eşiniz olmayan birinin dikkatini çekmek amacı güdebilecek bir zihniyetin ürünü olarak.Aynı oksijeni soluyoruz maalsef
feminum cinsellik kategorisinden yazıyorsun sayfayı kapat bekaretin bozulmasın evleneceğin insan da sağır olursa uzun bir evliliğiniz olacağı kanısındayım
eşin çok sabırlıymış kıymetini bil
feminum cinsellik kategorisinde erkeklerin yorumları altına yazıp kendini namuslu gösterip koca bulmakda değil diyorsun seni hala burada tutan ne?
sizin kğstahlığınız. Bunu anlamak için ileri düzyde zeka gerekmiyor. Ha siz burada sizin tabirinizle o kelimeyi kullanmıycam sizin kadar düzeyimi düşüremiyeceğim bulunuyorsunuz diye herkeside kendiniz gibi mi sanıyorsunuz. Kültürlenin önce sonra cevap yazabilme cesaretiniz olsun...Komik duruma düşüyorsunuz yoksa, karıştırıyorsunuz tüm kavramları...
ilgimi çekmeyen kategori misal aşk misal flört ve o kategorilere hiç girmem demekki seni burada tutan başka şeyler var insanların yorumları altına yazdığın için bende oradan cevaplamak zorunda kalıyorum ve senin yüzünden herkesi rahatsız ediyorum
kendimi olduğumdan farklı göstermek gibi amacım yok ama sende bunu seziyorum ve küültüğrtt diye kendini kenar mahalle dilberi edasıyla tartışma ortamı yaratma için parçalarkenki azmine hayranlığımı dile getirmeden edemiyorum
kenar mahalle dilberi kavramını hayatımda hiç kullanmadım, sizin sayenizde yazdığınızı tekralamak için şu an kullanıyorum. Siz yazdığımı, bağlamı değil, duymak istediğinizi bulamadığınızdan bu suni gündemi yaartan tarafsınız. Burdan yazmayın altta bağımsız bir alanda yazdım Çelişmeyin kendinizle bari.Sizin söyleminiz üzere burdan yamayı bıraktım. ki siizn dediğinizden ziyade gereksiz bile görsem nasıl bir farkındalık oluşturacakmış diye yazdım alta. Sizin hangi kategoriye girip girmediğinizdeki
amaç ve belirleyicilik sizi ağlar, siz o nedenle girmiyorsunuz diye herkesde aynı amçla girmemzlik yapmasını beklemek saçmalık olmaz mı? Kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin zaten bu basitliğin üzerine daha ağır olur.kelimelerinize bakarsanız neyi kast ettiğimi anlayacaksınız. Sezinlediğiniz sizin hayat öğretiniz sanırım...
feminum kabak tadı veriyorsun mahalle dilberi gibi bunuda ilk defa duyduysan seni kaz tüyü yataklarda el bebek gül bebek büyütmüşler diyeceğim
ilk defa duyacağın bişey daha erkek deyimiyle 31 olsan çekilmezsin
gerçekten mahelled ilberi kavramını ilk kez duydum. Aman o maç için eçekilmeyelimde bu kaybettirmez kazandırı.Amöa siz hala burdan yrum yapıyorsunuz şimdi bana az önce burdan yazıyoruz diye eleştiren değil misiniz.Çelişmeyin lütfen Ben altta yeni bir alanda yazdım.burayı bırakalım.
bin kere gel bu yorum altına yaz sonra sen yazdın de kadın sadece çeneden ibaret pes
sizin kÜstahlığınız. Bunu anlamak için ileri düzyde zeka gerekmiyor. Ha siz burada sizin tabirinizle o kelimeyi kullanmıycam sizin kadar düzeyimi düşüremiyeceğim bulunuyorsunuz diye herkeside kendiniz gibi mi sanıyorsunuz. Kültürlenin önce sonra cevap yazabilme cesaretiniz olsun...Komik duruma düşüyorsunuz yoksa, karıştırıyorsunuz tüm kavramları...
Oldu mu? Bağımsız bir alandan yazıyorum...
bunu en başında yapsaydınız hoş olurdu insanları gereğinden fazla rahatsız ettiniz duymak istediğim aferşm iyi yapmışın devam olduğunumu sanıyorsunuz yada sorduğum sorunun 7 erkekle yattım sevap mı günahmı olduğunumu 8.erkeği arasammı diyemi sordum yoksa
1 erkekle birlikte olduysan 1 erkek der geçersin yada hiçbirşey demezsin ben kimimki bana bu kadar cevap veriyorsun yada kendini ispatlama gayesimidir bu soruyorum
amacın
Ben sizin gibi düşünmediğimden dikkat çekme gibi açıkcası mahsurda görmedim.Niyet belli çünkü.Kimin altında yorum yaptığımdan ziyade düşüncemi yazmayı yeğledim sadece. Sizinle nezaket ölçülerinde yazışmak istedim aslına, buna neyin zemin hazırladığını, neden bu yanlışı legalleştirmiş olduğunuzu ama siz kabalaştınız ve yorumun seyrini değiştirdiniz maalesef. Empatik yaklaşmama fırsat mı verdiniz? cevaplarınıza baktığınızda dürüstçe ve samimice hak vereceksiniz.
Amacım bu yolun doğru olmadığını size hatırlatmaktı.Belki bir soru işareti oluşturur beyninizde ve düşünmenizi sağlayabilirim diye düşündüm.Amacım samimiydi ama siz kabalaştınız ve maalesef ben amacımın dışına çıkmış oldum sayenizde.Bu basitliği yaşamayın,kendinize saygınız olsun.İlerde üzülebilr,zina boyutunuda dşünürseniz,bu günahın ağırlığıyla vicdan yapabilirsiniz, sürecin yanlışlığına dikkat çekmek istedim ama siz sadece hakaret ettiniz.Kendinizi düzeyinizi eşiniz olmayan biriyle düşürmeyn
Neyse Allah yardımcınız olsun umarım doğruyu bulursunuz ve bu yolun yanlışlığını anlarsınız.Heminsim olarak hatanın neresinden dönülsekardır diyorum... Töbe kapısı hepimize açıktır... Bunları yaşamış olmanız sizi günahkar yapar ama vazgeçme iradeside elinizde yine. Eğer bunu istiyorsanız tabi.Yok ben hayatımdan memnununum 7 değil 70 de olsa hata oalak görmüyorumdiyorsanız sizin tercihi,niz derim, ben doğruyu atırlatarak insani görevimi yapmış olurum.Allah'a emanet olunuz kardeşim.
ağzından bal damladı gidiyorum deyişinle güle güle
dönek insanları sevmiyorum bana sahte yüzler yapmana gerek yok yukardada yazdıkların anya burada konya senin gibi var bikaç dönek onlarada herşeye rağmen artı verdim tamam sen namuslusun sen haklısın
siz samimiyetten anlamayacak kadar zavallıymışsınız.Döneklik olarak değerlendirdiniz ya,yazık sizin için harcadığım zamana,enerjiye...Sanırım hayatınızda hep menfaat ilişkileri olmuş ki samimiyetten yoksun yaşamışsınız,bilememişsinz bu olguyu.Cidden kendime kızıyorum şimdi kime neyi anlatmaya çalışmışım.Ama tecrübe oldunuz anlamayanlara yazmamalymış.Artınız benim işime yaramaz.Ben kendinizle,vicdanınızla baş başa kaldığınızda kendinize artı verebilmeniz için yön belirlemenizi sağlamaya çalşmıştm
diğer yorumlarını okuyan herkes neyin ne olduğunu anlayacak beyne sahip
bidaha söylüyorum kocanın kıymetini bil 1 kere sesli konuştum diye dayak yemiştim sen saatlerdir susmadın buna dayanabilen erkek çok azdır git sarıl kocana sımsıkı ve cinsellikte dolaşarak namusundan olma
kocamın dayanamdığı namus ve haya yoksunu bir eşdir.Küstahlığa cevap verdiğimi bilse takdir eder. Sesli konuşmama ben eşime,sizin kadarda seviyemi düşürmem.Bakın be ne kadar empatik yaklaşmaya çalışsam siz beni kabalığınıza çekiyorsunuz.Amacım bu olmadığı halde bende sizin seviyenize düşüyorum.Saatlerdir susmayan varsa ikimizde aynı şartlardayız ama bir farkla ben size belli bir bakış açısı sağlamak için yazdım sonra sizin uslubunuz beni bu noktaya çekti,sizse kendini aklamak için kısır döngüye
soru benim olduğu halde 100kelimene 10kelime ile cevap verdim bi hakaret ediyosun bikardeşim diye yalakalık yapıyorsun dönek lafına böyle layık görüldün
Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun! Ben Mükemmel değilim... ve olmak zorunda da değilim...! Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol... * Bob Marley
sus be kadın amma çene var ne parmak var saatlerdir dır dır dır
sana kalmadı beni yargılamak cinsellikte gelmiş bana laf yapıyorsun saatlerdir o mevzuyu hiç açmiyim 3 gün konuşursun
Bu seviyede olmadığım için çok şanslı hissettim kendimi gerçekten.Dır dır tek taraflı yapılmadığına göre bari çelişkiye düşmeemyi öğrenin hayatınızda...
Allah kalplerimizi mühürlemesin, hissiyatımızı kaybettirmesin...
Doğruları konuşmak için, en az iki kişi gerekir. Biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan...
siz sus dediğiniz için değil ben artık tenezzül etmek istemediğim için sorunuza paye kazandırmayacağım... Hakaret bile etseniz artık yazmam size,
he
Bu karı deli bacım yazdıklarında hiç bir anlam yok 👍
bravo ablam 22 yaşıdnayım , 3 kişiyle oldu herkesin hayatı kendine :))
teşekkürler
:)
sayı aynı mı :)
Yok sayamiyorum artik :D
nasıl sayamıyorsun 7 de mi geçtin ablacık :)
Cok oldu canim ya. Onlar kullandigini saniyor ama ben onlari baska yonlerden kullanip atiyorum
haklısın ablacık bende eskiden farklı düşünüyordum ama olan bizlere oluyor hep. biz de erkekler gibi rahat olmalıyız artık :)
teşekkür ablacık :)
Rahat olmaktan ziyade kendini ziyan etme tatlim. begendiginle ol tabi ama kisiden faydalanmaya bak yinede cunku dunyanin en iyi erkegide olsa hepsinin dusuncesi ayni ben herkesle birlikte olayim ama benim kadinim benden baskasiyla olmasin. madem oyle iste boyle diyorum bende hepsinin 2. Olduguna inandiriyorum.2. Olmasa sanki benimle evleneceklermi? yok.. ama nedense 3.5.. olmayi kabullenemiyorlar.
En iyi cevap secmistim seni onceden canim sistemden herhalde silinmiş. ben cok girmiyorumda bu siteye. Rica 😚
çok doğru söylüyor ve uyguluyorsunuz ablam ya :) neden girmiyorsunuz ki sakıncası yoksa gilizden çıkarsanız takibime alayım sizi :)
Site ilk acildiginda uye olanlardanim canim sarmiyor artik. simdi biriyle birlikteyim konumundan faydalaniyorum ama herif herkese emir yagdirirken yatakta kole cikti :D onunla ilgili soru sormak icin actimda cevabini gordum :)
anladım ablacık ya merak ettim sizi :) ben çıkıyım isterseniz siz bana dönüş yapın o zaman :)
Olur canim
peki.
Cevap
43Cevap
Öncelikle soran kişiye neden bu kadar yüklenilmiş anlamış değilim. Biri yazmış her sene farklı biriyle mi oldun falan diye. Her sene farklı biriyle olmak anormal bir şey değil. Bir sene bir ilişki için kısa bir süre değil. İnsan bir senenin sonunda o kişiyi gerrçekten sevmediğini anlayıp ayrılabilir. Ve sevdiği zamanlar içinde de sevdiği kişiyle cinsellik yaşayabilir bu da normal. Burda ayıplanacak birşey görmüyorum.
Soruya gelince. İki kişiye aşık oldum. Biri platonikti, öbürü ile iki yılı aşkın süredir beraberim. İlk ve tek ilişkim de şuanki sevgilimle oldu. Yani 1 kişiyle birlikte oldum sadece.
yalan söylemediğim için
şu ana kadar 17 kişiyle beraber oldum yaşım 25
4 kızla aynı anda çıktığımı bilirim ama çok zorlanıyordum 2 telefon kullanıyordum aramalar çakışınca tlf ailemde uzaktaki dayılarla teyzelerle diye geçiştiriyodum gece gün içinde tlfla konusurken diğer hattıma aktarma yapıyodum o tlfnada cevap vermiyodum, hesaplamak zamanımı baya alır, ama sana 80in üzerinde diyebilirim 100üde geçiyodur belki bu sayı sadece ilişki sayısıdır oral, sevişmeleri, hesaplamıyorum, her çıktıgım kızlada sadece 1 sevgilim oldu 2 yıl sürdü anlaşamadık diyordum hiç bi zaman 1den fazla söylemiyordum, bunları söylediğim için yani yalan söylediğim için el üstünde tutuluyorum, dürüst olmak bi halta yaramıyor, tabiki evlenincede bakire kızla evlenecem...
doğru söyleyeni 9 köyden demişler dürüstlüğün için tebrik ediyorum
malesef öyle oluyor, teşekkür ederim.
Burda o*luk yapmayi oneren benligi yitirmisin diyen kasarsin diyen erkekler varya hepsi diyecem ama neyse bacak arasi icin kirk takla atarlar sonra el degmemis kiz ararlar insallah kasarin ababasi onlara denk gelirkendileri yapincaerkek kadin yapinca o* oluuo bildigin yolda devam et kim ne dusunuyo umursama
önüne gelenle öpüşüp oynaşan sürtünmeyi ilişki sanan arkadan ilişki yaşayıp bakire olan herkes namuslu bir benmişim o*
Hic kafana takma sonucta sizdeki organin pesindekosan burda sana o* diyen beyinsizler
kafama taktığım bana yakıştırdıkları değil ne mal olduklarını bildikleri halde bu kadar yüzsüzce kendilerine bile rahatça yalan söyleyebilmeleri merak ediyorum beni bizi kandırdığını düşünenler kendilerini de kandırabildiklerini düşünğyorlarmı
düşündüklerini sanacak kadar aptallar sadece bunu söyleyim sana
Evlilikten önce olmuş, sonra olmuş önemli değil ki hep günah, zina en büyük günahlardandır umarım tövbe edersin çünkü yol yol değil eleştirmiyorum sende kim bilir neler yaşadın ama müslümana her zaman tövbe kapısı açıktır.
önemli değil evlilikten öncesi sonrası ama burada bakireliğe bakış açıları farklı olanlar var bu yüzden açıklama yaparak yazdım öncesinde h,ç sevgilimde olmadığını
Cevaplara bak çay demle! İnsanlar Mars'a robot göndere dursun, biz evlenmeden önce sevişmek doğru mudur, değil midir onu tartışalım...
Ben gidip çay demiyorum...
soruda çok farklı değil haklısın ama merak işte
Zaten soruya bir şey demedim, cevaplar beni kopardı, ülkemden de soğuyorum bu zihniyetleri gördükçe, malesef :( :( sanki taş devrinde yaşıyoruz, Yabancı arkadaşlarım var, bazen Türkiye'de ki bu baskıyı, yasakları konuşuyorlar kendi aralarında, (çoğu abd li ve ingiliz) Özellikle Türkiye'de kadın olmanın çok zor olduğunu, Türk olarak doğmadıkları için çok mutlu olduklarını söylüyorlar, burada ki toplumu tanıdıktan sonra...
Buraya merakla, sevgiyle gelip, kaçarak dönüyorlar malesef... imaj "0"
herşeyi gizli kapılar arkasında yaşıyorlar aslında bizim milletimiz bu yönümüzden bahsetseydin iki yüzlülüklerimizden mesela nasıl birlikte olup sürtünme arkadan gibi yöntemleri kullanarak bakire kaldıklarından bahsetseydin keşke
onlar namuslu
merhaba bende bır evlılık yasadım ve bosandıktan sonra hayatıma bır cok kısı gırdı yalnız yasıyorum buyuzdende sanırım bayanlara cazıp gelıyor ve cınsel bırlıktelıklerım oldu ve dedıgınız gıbı coguyla bır kac defayı gecmedı ama yoruyor ınsanı artık bu bır yasam tarzı olsun ıstemıyorum ve benle esıt sartlarda bırıyle cıddı bır bırlıktelık ıstıyorum yoksa bu sekılde nereye kadar su sozu cok severım BENIM SADECE IKI ELIM VAR HAYATA DORT ELLE SARILABILMEK ICIN SENIN ELLERINEDE IHTIYACIM VAR...
Evli değilim.1 sevgilim oldu .3 senedir birlikteyiz.Seks hayatımızda var.
eksileyene kolum girsin
Aynen .Ne meraklılar .Biz onların söylediklerine ,yasamlarına saygılıyız .Bakir veya bakireler diye eksilemıyorum ben kımseyi :)
zar kadar beyinleri yok onların gerçekten sevip değer vermişsen öpmeye layık görüyorsam herşeyi yaşayabilirim zaten öpüşmüşüm en kutsal yerim dudaklarım onları feda etmişim afedersin ama işediğim yer daha mı değerli sanki
Gelsin eksiler,gitsin eksiler .
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmıs ya o hesap :)
Olayın dini yönü beni ilgilendirmiyor ama psikolojik açıdan gidişatın iyi değil ve yaşam tarzını değiştirmezsen sonun mutsuzluk ve yanlızlık bence. Senin gibi bir tanıdığım vardı şu an yüzüne bakan erkek yok kadın alkol ve uyuşturucu bağımlısı oldu çıktı
önemli olan bu konuda dürüst olabilmek ve yaptıklarının arkasında durabilmek...
teşekkürler eksileyenlere kolum girsin demeye devam ediyorum
herkesi artıladım
Hayat kadınlarını saymıyorum bile. 3 birlikteliğim oldu.
eksileyenlere ve tek yıldız verenlere kolum girsin diyorum bunu hakediyorlar
cesaretten dolayı tebrikler öncelikle..bu ülkede bekaretini vermeden ne haltlar yiyenleri görüyoruz zaten.. salağa yatmamak iyi bişey .neyse o söylemişsin.kesinlikle kimseyi yargılamak başkasına düşmez kendi hayatı ama dürüstlük en önemlisi ..bu yüzden tebrikler..
evlenmeden önce olmadı ama evlendikten sonra sayısınını hatırlamıyorum, daha sonra sevgilim oldu sevgilim olduktan sonra bıraktım bu işleri
evliykenmi oldu
evet tabiki bekarken gözüm açılmamıştı
bende çok aldatılmıştım inan acıtıyor umarım karın hiçbir zaman öğrenmez
bu konu uzun aslında o beni benden önce aldattı, benim hikaye uzun, bunları gizlide yazmıyorum,
intikam alıyorsun anladım
alakası yok, zerre kadar, konu türk kadınıyla alakalı birazda
annende bir Türk kadını değilmi
kızımda var ama konu farklı
Allah bağışlasın daha fazla merakımla seni rahatsız etmemek için konuyu kapatıyorum
demek istediğim olay şu bir uyumsuzluk varsa evllikte aldatmadım diyen yalan söyler, ben açık ve net bir şekilde sayısını hatırlamıyorum diyorum evli hemen hemen bir sürü türk erkeği bu haltı yiyor, ama aşkı sevgiyi bulduktan sonra bıraktım bu işleri şimdi sevgilimde yok ama elimi eteğimi çektim
benim kocam aldatmaz imza Türk kadını :D
her erkek aldatır aldatma değil aldattığını söylemek acıtır
sex konusunda aldatma çoğu evlilği kurtarıyor zaten yoksa çocuk olmasa evliliklerin bir çoğu avrupadaki gibi ksıa süreli olur
herşeye çocuklar için katlanılıyor
eşime bunu söylüyorum zaten bu konuda hem fikiriz,
anlaşabiliyorsanız çok güzel
:) yani oda olayın bilincinde ama olgun davranıyoruz en azından uzatmaları oynuyoruz ama kızımız için
eksileyenlere ve tek yıldız verenlere kolum girsin
evet bende aynı fikirdeyim, :) her erkek namuslu kesiliyor, burada ama yemedikleri b..k yok kadınalrda aynı şekilde, insanların her şeyden önce dürüst olması lazım
cinsellik kategorisinde bu soruyu sorabilmek için çok soru cevapladım puan yükselttim o zamana kadar geçen süreçte çok cevap okudum bundan anladığım şu millete bok atarken önce kendi ellerinin pisleneceğini bilmeyecek kadar cahiller
6 veya 7 ilişkim oldu hepsi lanet olsunki sanaldandı hiç reel ilşkim olmadı bi kızın elini tutamadım sewgili babında kısacası evde kaldım
evlendikten sonra tanıştıklarım benimde sanaldan oldu yazışmalarla seviştik sevdik sonra yüzyüze görüştük
işte benim hala öyle bişeyim olmadı bu arada niye eksiledinizki duygularımı açtım size neden böyle bişey yapıyosunuzki illa 30 kızla çıktım 20 kere yattım hepsiyle kızlıklarınımı aldım demeliydim
eksileyen ben değilim artıladım
teşekkürederim eksileyen arkadaşlar öyle bi cevap vermemi bekliyorlardıki
eksileyin lan kız arkadaşım olmadı diye tüm ksyi toplayın eksileyin beni lan
eksileyip 1 yıldız verenlere kolum girsin diyorum hepsi sözde müslümanlar cinsellik sayfalarında elleri pipilerinde geziyorlar yada arkadan birlikte olan bakire peynirler
ayne katlıyorum düzgün cevap veripte beni eksileyinlere sinir oluyorum
Herkes ne kadar da namusluymuş öyle. hele bu laf eden erkekleri gerçekten anlamıyorum, insanlar ne kadar da ikiyüzlü, sınır yok ikiyüzlülükte.
cinsellikteki diğer sorulara yazanlar uzaydan geldi
kadınlarda yapıyor herşeyi ama o kadar güzel baskı kurulmuş kadınların üstündeki yalancılıkta uzman olmuşlar
bu kadar dürüst olduğum için ben kadın değilmişim bu yaşımda bişey daha öğrendim
Sana katılıyorum17- 30 yaş arası bir kadın 7 erkekle birlikte olur, 30_40 yaş arası 15 erkekle olur, 40-50 arası 10 erkekle olur. (Cinsel ilişkiye girer). Diğer söylenenler yalandır. Çünkü bu da yemek içmek gibi doğal bir ihtiyaç. Ayrıca 25 yaşından sonra hiç bir ilişki öyle 4-5 sene sürmez. 30-40 yaş arası 2-8 ay sürer. 40 yaşından sonra ortalama 7-12 ay sürer. Hiç kimse uzun süren ilişkisiz günlerinin hesabını veremez. Yalan söylüyor onlar.
asansörde gelirken aklıma bu gelmişti, böyle bi soru çıkar mı diye çıktı :-) tekrar saymak lazım.
dokuz
eksileyenlere kolum girsin
arkadan birlikte olup etrafa namazında görülen insanlar tanıyorum ne kadar acınası bir durumdayız
Hiç kimseyle birlikte olmadım.Olmayıda düşünmüyorum.Evlenmeden birileriyle birlikte olacak kadar namussuz değilim.Herkesin annesi babası var.Din karşıtları yorum yapabilir.
katılıyorum
hiç olmadım evlenenkadar olmam kendimi evlendiğim kıza bırak mak isterim
hiç söz dinlemiyorsun :) ben sana ne demiştim ? takılma bazı şeylere cahil insanlar ne konuştuğunu ve konuştuğu şeyin onu nasıl sorumluluk altında bıraktığını bilemez ...
normal hayatta olduğundan daha çok iki yüzlü insanlar var burda diğer soruları okuyup duruyorum bana din dersi verenlerin soruları cevaplarını okuyorum cinsellik hakkında atıp tutmuşlar burda dindar olmuşlar
bu kadar yalancının biraraya geldiği bir siteye girmeme kararı aldım
bak görüyormusun seni merak etmiş ekleni istiyormuş...bunun gibi tiplerin adın fırsatçıdır yani çakal milllete cahil der seninle fikrini paylaştığını söyler senin o eklemeni söyler yazmış.zaten sonra seninle yatmak için her türlü laf cambazlığını yapar,bu tipler bellidir,senin düşünceni paylaşıyormuş gibi yapıp seni merak ediyormuş eklememişin,sende bu tipten medet umucak kadar cahil bir kadınsın
kadına yazılıyorsun yok cahiller var yok ben seni anlıyorum ben seni tanımak istedim eklememişin falan bunların hepsi çakal karlos taktikleri madem kadını bukadar tanımak istiyorsun nikahına al o halde...ama senin derdin 8'inci olmak altını şer incisi ker kardeş
anlıyorum seni baya dertlisin aklın fazlaysa kendi hayatını düzene sok milletin hayatı seni ırgalamaz kardeş...zaten sisingibilerin başka yapabildiği bir şey yok işiniz gücünüz milletin hayatının muhasebesini tutmak çünkü ancak böyle kendi pisliklerinizi örtmeye çalışıyorsunuz..
7 kısıyle yattım dıyorsun bence bu sayı daha artar ozbenlıgını kaybetmıssın sen kızım artık tıpkı denızde alabora olmuş bır gemı gıbı ruzgar nereye savurursa sen oaraya. kontrolden çıkan okun hedefı bellı olmaz bunu unutma evlılıklerınde uzun surelı olmaz eger sen bu kafayla devam edersen. bence herseyı unut ve dogru bırını bulup evlen tabı oda dul olması şart.
bir daha evlenecek kadar salak değilim
neden oyle dusunuyorsunkı? evılık sana sınırmı koyuyor yoksa? daha cok beklentılerınmı var? yoksa aradıgın erkegımı bulamadın?
evli olduğum süre içinde eşimin kölesi köpeği olduğum halde yaranamamıştım ve ayrıldığımda kendime verdiğim söz köpek olacağım yerde köpek ediyorum varmı zorun ?
o senın esının sorunu senın degıl. sayet ben evlı olsam esımın etegınden bır sanıye ayrılmam yorulmasın dıye yemegını bıle yapıp kendı ellerımle yedırırım. onun ıcın sarkılar sıırler okurum ıstedıgı her yerı gezdırır canının istedıgı herseyı alırım. ama bazı erkekler oyle dusunmez onlar omurlerını her turlu kızlarla pıslıkle gecırdıgı ıcın evlendıklerı kadınlarıda oyle dusunup hiç ederler. sen dogru erkegı daha bulamamıssın. bulsan ınan erkegın ne oldugunu anlarsın.
Burda bazı erkek diye geçinenler o kadar sallamış ki yok ben evlenirim içi güzel olsun falan filan . Karını geçtim evleniceğin kişiyide geçtim . bunu yapan kızınız olsaydı . 7 değilde 2 kişiyle yatsaydı . ? Gözünden arındığın kızının birinin altında yatarken hayal etmeniz ? Acaba ne cevabınız olurdu sayın erkek diye geçinen insanlar ? Bu arada sana lafım yok istersen 100 kişiyle yat. ;)
bana lafın olamaz zaten soru bu değil çünkü senin ve diğerlerinin kaç kişiyle yattığıydı soru ama o kadar örümcek beyinli o kadar iki yüzlü ve bir o kadarda yalancısınızki sanaldayken bile kendiniz olamıyorsunuz
Kendiniz olamıyorsunuz derken ? .
seksin yaşı, sayısı olmaz, çeteresi tutulmaz. önemli olan ister 7 olsun ister yetmiş. "insan hayatı boyunca sadece 1 kişi sever" veya "3'ten fazla sevmek yasaktır" diye birşey yok... bu işi para için yapmadığın sürece bence sorun yok.
ki bence sevgi de şart değil. sonuçta erkekler nasıl ki bunu ihtiyaç olarak görüyorsa bayanlar için de ihtiyaç olduğunu kabul etmeleri lazım.
sen doğru bildiğinden şaşma.
ben 2 kşşide , canım boşandıktan sonra özgürlük mü geldi birden sevgililer yapmışşsın :D
aslında ilk intikam duygusuyla başladı güzel bir kadınım ve erkekleri oynatırım diye düşündüm ama sevince birlikte oldum
açık konuşalım , aldatıldınız mı ? kaç yaşıdnaydınız ?
çok aldatıldım 21 yaşındaydım neden
nerden geliyor bu hırs ondan sordum.. eşiniz 21 de aldatıldınız sonra boşandınız.. 10 senede 6 erkekle yani , amacınız neydi ki ? intikamda karşı tarafa bir şey oldu mu ki
21 yaşında ayrıldım 18 yaşında evlendim evli olduğum süre içinde aldatıldım ama intikamdan katım ona değil tüm erkeklerden nefret ederek yaşadım uzun bir süre sorudada yazdığım gibi ilk elimi tutanda eşimdi bana en büyük acıları yaşatanda o oldu ne bana ne karşı tarafa birşey olduğu yok benim bakış açım mantığım şunu söylüyor öpüyorsam birlikte olurum afedersin işediğim yerim dudaklarımdan kutsal değil
ee yni canım hayat senin , bir erkeğe kzıdın hepsiyle yaptın kismeye bir şey olduğu yok zaten.. ailenin haberi var mı peki ? çalışıyormusunuz zaten çocgunuz da yoktur tahminim..
hepsiyle değil senden 3 fazla
ee yni 5 kişiyle yattınız , vaginal genişme vs. var mı şu an sizde
erkekmisin
sayı vermek birlikte olduğum kadınlara hakaret demek olur bence...
7 az mı simdi ? sen kendini et parcası olarak göruyor olmalısın 7 diyorsun ballandıra ballandıra ya. bu mu simdi kadınlık? 7 erkek ki senin cok dedigin kac bilemedim.
Ne erkegin ne kadının bu kadar cok kişiyle olması taraftarı degilim. 1 en fazla bilemedin aksilikler oldu falan 2 kişiyle olmak daha mantıklı
1 kere hata eden 7 kere hata nasıl yapabilir. yaş 31 24 yaşından beri hersene farklı kişilerle yatıyorsun aferin.
daha cok uzun yolun var devam et. 50 ye kadar git.
adam gibi yorum yap yapacaksan 7 az demedim ama bakire olup arkadan binşlerce erkekle birlikte olan hiçbirşey yapmayıp öpüşüp seviişenler var et parçası olsaydım dudaklarımla vajinamı bir tutardım dudaklarım da vajinam kadar kutsal senin gibiler anlayamaz bunu
"7 bazen çok büyük rakammış gibi geliyor ama evlenmeden önce bu kişilerle sevgişli olsaydım birlikte olmazdım" demişsin. tabi ki büyük rakam. sana göer degilse ben de sana bu yorumu yaparım ki adam gibi yorum bu yorum emin ol
Dudakların kutsal diyorsun. oral birşeyler yaşadın mı bilmiyorum eger yaşadıysan onların kutsallıgı kalmamıştır
Burada seni konusuyoruz baskalarını degil. onlar zaten bakire olamaz
namus vajina penis değildir 7 kişiyle birlikte oldum 7 kişiyi sevdim 7 kişiyi öptüm 7 kişinin elini tuttum alıyormu o zavallı beynin
iyi diyorum. devam et. simdi yedi yarın 14 yolun acık olsun
her sevdiginle yatar mısın yani ?
kimin beyni zavallı acaba.bir de zavallı bir kalbin var. kimi neyi nasıl sevecegini bilemiyor. Ve hepsini yataga atıyor. cok zavallısın
31 yaşıma kadar 7 kere sevdim ve bunu birlikte odluğum kişilere dürüstçe söylüyorum ister inanırlar ister inanmazlar tuttuğum elden farklı değil sizin gibiler anlamaz bunu
olmayacağım hiç kimse ile evlenecek kişi olsun sonra
15-20 tane oldu. yaşım 25... hepsi hayat kadınıydı. sevgilim olmadı.
eğerki evliyken bunları yapmadıysan bı sıkıntı yok... çogu kişi yapıyor bunnu zaten. bide üstüne sorudada dediğin gibi namuslu kesiliyolar... 1 e 10 katan biri değilim. gerçekten tanısan hak verirsin. fazlasıyla arkadaşım oldu.
25 yaşındayım turizmciyim 35 olmuştur herhalde. kimiyle tek gecelik kimiyle 5 gün kimiyle 10 değişiyor
teşekkürler
rica ederim
2009 da milli oldum
13 14 kişi öpüşme sevişme hepsi içinde
söylediğine göre, hepsiyle ciddi ilişkiler yaşamışsın. ailenle tanıştırdın mı onları?
ben: 21. 1 kişiyle.
ya kızım 8 kısıyle yattım dersen burda herkez buna karsı bıseyler dıcek tabı. marifetmı turk kadınının evlı olmadan boyle yapması
1 kişiyle. şimdiki aklım olsa yapmazdım 22 yaşındayım diger erkeklerın ne düşündügü umrumda degil.
27 Yaşındayım 8 kadın 40dan fazla. genelde sürekli olanlar vardı.
ben 10 kere olmuşumdur. sanal seks ise çok fazla yaptım. seks istiyorum hep :D
ben yalan sölemem sırf mala vurmak için samsundan batuma gittim
su zamana kadar iki karıya vurdum gavura vurur gibi
1 boşanmam var,
bekarlıkta,evlilikte,dullukta çetele tutmadım ama çok...
Çetele tutmadım. Ama genelde tek gecelik ilişkiler yaşadım. Çünkü sevmediğim kadın ile sevişmek ertesi gün bende hep utanç yarattı.
10 tane falan olmuştur ama en çok istediğim senin yaşlarda biriyle birlikte olmak
hayallerimde 1000 fen fazla
reelde olan
2 :)
Hayat senın vucut senın ıstedıgınle olursun ıstemedıgınle olmazsın
bu paylasılamaz bilgi error veriorum bu soruya...
rakam 8.şuan 24 yaşındayım.
maşallah tüm erkeklerin üçer beşer benim 0 lan :(
bu iş bir skor meselesi değil...
bir tek kuzenimle yattım o kadar
süper mi? :D
karşılıklı istek varsa olur, sıradan bir şey
Noluyo lan ne ayaksiniz siz
azmayın
sadece sana eksi verdim kuzen kardeş gibidir
ben de soruya 1 yıldız verdim, bu kadar şehvet fazla
şehvet ve şerefi karıştırmıyorum kardeşim gördüğümle yatmak şerefsizliktir
hakaret etme istersen, biz sana fahişe demedik, sen de bize şerefsiz deme. Hadi güle güle
kardeşim gördüğümle yatmak şerefsizliktir iyi oku sanada
kaşarlık şerefsizlik bence
sence öyle bence böyle hayat
Hiiçççççç...
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar