Cinsel Yaşam Kaç kişi ile birlikte oldun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 5-6 vardır. Kaç kişi ile birlikte oldun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiç olmadı nasıl ilkleriinizi elalemle yapıyonuz ya değerliğe özel olmalı bence 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Özel olsun özel olsun özel olmalı diye beklersen bir bakmışsın hiç olmamış Yorumla Board-Tennis +1 yıl Gidişat o yönde biliyor musun 😅 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Olsun elin kızıyla olacağıma hayatımın kadınıyla olurum beklemeye devam olmaz ise yapçak bir şey yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben bisex eskortum 20 yillik. Yüzlerce kisiyle oldum. 1000 e ulasir grup cift ve kizlarida sayarsam. 3 3 Yorumla Soran +1 yıl En çok hangi pozisyon istiyorlar? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doggy ve misyoner Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Eskortların her defasında orgazm olup olmadığını hep merak etmişimdir. Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bugüne kadar 6 en son birlikteliğimiz 17 Haziran da yasadim 1 1 Yorumla MK18811938 +1 yıl Teşekkürler sagolun Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. tecrübelerimizi birleştirsek?voltranı oluşturabilir miyiz? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç olmadım 😂Günü birlik miydi peki yani tek seferlik miydi fackbady miydi ve yine ister miydin istiyor musun peki 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. 10 bile değil, sanırım 7. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç kimseyle olmadım. 0 0 Yorumla
karaşimşek47 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl cinsel iliski anlaminda 0 kiz arkadas anlaminda 3 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Saymaya kalksam sayamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3 😄dördüncuye geçiş ypcm 2 5 Yorumla SSvermiştim +1 yıl 5. olurum Yorumla Tombulkuşummm +1 yıl Şaka bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo nıye şaka olsun😄 Yorumla Tombulkuşummm +1 yıl Bu dördüncüyle ne zaman olacak 😂 Yorumla SSvermiştim +1 yıl ben de ciddi dedim Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 12-13 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çok çok fazla 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kimseyle 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 1 jhklhkll 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hiç olmadı nasıl ilkleriinizi elalemle yapıyonuz ya değerliğe özel olmalı bence
Özel olsun özel olsun özel olmalı diye beklersen bir bakmışsın hiç olmamış
Gidişat o yönde biliyor musun 😅
Olsun elin kızıyla olacağıma hayatımın kadınıyla olurum beklemeye devam olmaz ise yapçak bir şey yok
Ben bisex eskortum 20 yillik. Yüzlerce kisiyle oldum. 1000 e ulasir grup cift ve kizlarida sayarsam.
En çok hangi pozisyon istiyorlar?
Doggy ve misyoner
Eskortların her defasında orgazm olup olmadığını hep merak etmişimdir.
Bugüne kadar 6 en son birlikteliğimiz 17 Haziran da yasadim
Teşekkürler sagolun
tecrübelerimizi birleştirsek?
voltranı oluşturabilir miyiz?
Hiç olmadım 😂
Günü birlik miydi peki yani tek seferlik miydi fackbady miydi ve yine ister miydin istiyor musun peki
Sayısını bilmemki ama sadece biri hiç unutulamayacak
12 sanırsam 4 gün sonra 13 olucak
10 bile değil, sanırım 7.
Hiç kimseyle olmadım.
cinsel iliski anlaminda 0 kiz arkadas anlaminda 3
Sayının ne önemi var😀
4,5 ama izlemeyi seviyorum😈
3 kişi ile 3. sü ile evlendim :)
Saymadım ama 35 40 vardir
Benim 70 80 olmuştur
0 olmadı daha karımı bekliyorum ben seks için
Saymaya kalksam sayamam