Cinsel Yaşam Kaç kişiyle birlikte oldunuz? elifsu00000 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Bugüne kadar kaç kişiyle birliktelik yaşadınız? Kaç kişiyle birlikte oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Beraber olduğum kadınları birer sayı olarak görüp saymadım. Her birini hayatıma renk ve zevk katan güzellikler olarak gördüm. 0 0 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Henüz yaşamadım tamamen beğendiğim biriyle olsun istiyorum 1 0 Yorumla
TahrovinDrun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 50-60 kadar. Bazılarıyla parasıyla çoğunu da barda clubta denk gelerek 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 6-7 kızın içine girdim sanırım defalarca olanlar oldu ama esc ile değil 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bunun sayısal bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çokluk tercihim olmadı asla. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazen o gün akşamı 1saat takılıp sonra diğerine geçtiğim oldu. Hafta da 2 farklı kız arkadaşım oldu. 1 0 Yorumla
theknight003 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hic kimseyle birliktelik yaşamadım olursada hayır demem 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saymadım valla senin skor değiştimi bu arada 😂 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Saymadım 10 nün uzerindedir 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı. bakirim ben 0 0 Yorumla
UmutUzayda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl 50+ dır sonrasını saymadım, peki sen? 0 3 Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Yok artık 😱 Yorumla UmutUzayda +1 yıl Evett bir ara cok tek gecelik iliskim olmustu Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Anladım Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Bunu sayanlar da mı var ya 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. saymadım 6 0 Yorumla
deryakilincc Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Sıfır bir nadip olmadi 2 1 Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl Kıyamam Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. saymadım :D 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Otuz üzeri 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saymadım hiç 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
collegeguy Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. 20 kişi. 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 1 lfkflrlrl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Beraber olduğum kadınları birer sayı olarak görüp saymadım. Her birini hayatıma renk ve zevk katan güzellikler olarak gördüm.
Henüz yaşamadım tamamen beğendiğim biriyle olsun istiyorum
50-60 kadar. Bazılarıyla parasıyla çoğunu da barda clubta denk gelerek
6-7 kızın içine girdim sanırım defalarca olanlar oldu ama esc ile değil
Bunun sayısal bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çokluk tercihim olmadı asla.
Bazen o gün akşamı 1saat takılıp sonra diğerine geçtiğim oldu. Hafta da 2 farklı kız arkadaşım oldu.
Hic kimseyle birliktelik yaşamadım olursada hayır demem
50 den fazladır. hepsi ayrı birer renk ve tecrübe idi
Allah'a şükürler olsun hiç
Saymadım valla senin skor değiştimi bu arada 😂
Saymadım 10 nün uzerindedir
Hiç ilişkim olmadı. bakirim ben
50+ dır sonrasını saymadım, peki sen?
Yok artık 😱
Evett bir ara cok tek gecelik iliskim olmustu
Anladım
Bunu sayanlar da mı var ya
saymadım. sen?