teşekürler arkadaşlar. kafama yattı yapmama sebepleriniz. iyi geceler
Arkadan ilişki deneyeceğiz hem de ilk kez ..
teşekürler arkadaşlar. kafama yattı yapmama sebepleriniz. iyi geceler
Canım bunun en güzel ilacı çilek veya gül vazelini bol bol sür girdiğini bile hissetmessin korkma bence bu dünyaya bidaha gelmicen tabiki günahı çok bunun ama hayatın tekrarı yok elin ererken gözün görürken organların işlevini yaparken herşeye doyur kendini benim bir patronum vardı derdiki ben kız yaptım hatun yaptım travesti yaptım oğlan yaptım herşeyin tadını aldın şimdi sırası gelince bende arkamı dövdürcem onunda zevkini alacağım derdi onun için sevgilin için kendin için yap yapıyorsan zevk alacksan sevgilin için asla bişey yapma yardın derki daha kızdın bana oranı buranı teslim ettin sen benim karım değil sevgilim olamazsın der anca arkasını bana vere bilmem ne der senin için aman dikkat canım sana tavsiyem bu yonde olur en buyuk zevkleri yaşaman dileği ile ne yaparsan kendin için yap başkalarını ipleme bile
delımısın oradan oraya nasıl gırecek gozu kor sahroş değilse delıklerı karıştırmaz her halde bana kalırsa hıç yapmayın zaten arkadan daha bır gunah boş boşuna gunah almayın bole şeylerden evlenmeden uzak durun derım.. O kı ılışkıye gırıyon bozulsa ne olur bozulmasa ne olur bır anlam ıfade etmez kı ..
yanlışlıkla yazdığınız ihtimal olsa ne fark ederki? Zaten bu yaşayacaklarınızla, yaşadıklarınızla siz bakire olmayacaksınız. Oradan olmamasının mantığı ilerde evleneceğiniz kişiye ''bakireyim kimse ile bir şey yaşamadım'' demekse onu aldatmış, yanıltmış dahası tüm masumiyetini, eşinizin kullanmış olmayacak mısınız? Yok eğer değerli ise neden diğerinede tevessül edebiliyorsunuz? Kul hakkına girer bu, adam bunu bilmeyecek ve orası durduğu içinde tahmin edemeyecek bu yaşananları. Dürüstlük neresinde bunun?
cok dogru dedin
Tecrübesiz olduğunu var sayarsak kötü bir sürprizle karşı karşıya kalabilirsin yağ olabilir krem olabilir acıma kasıldıkca olur
sevdiğimden istediğimden mi sanki. adam kafayı yiyo diyorum anlamıyo musunuz. oral flan yetinmiyor artık
kudurduysa alsin seni vajinadan yapsin neden ordan istiyor bi dusun. kullandirtma kendini
Cevap
29Cevap
tabiki yağ ile veya krem ile yapın. 1 kereden bişey olmuyor.. ama sonra arkama boşaldı hamile kalır mıyım sperm aktı adetim geçikti gibi şeyler sorarsın. şimdiden cevap vereyim hamile kalmazsın
Cok yuksek canim kayiyor cunku.O tempoyla yolu karistirir soyluyum sana
hiiii acıdan ölsem yağ olayına girmem o zaman. çok teşekkür ederim. peki yağsız çok acıyor mu :)
Cok canin yanar kanayabilir hatta canim tahris olur oturamassin bile.Bence yapmayin canim izin verme Erkek elde edemedigine gider birak yalvarsin kizssin küssün verme sakin.
evet bu açıdan hiç düşünmedim. tmam yapmıcam vazgeçtim. onu da kandırırım bi şekilde artık . teşekkürler
Ne demek canim uyanik ol hep ileride yuzune vurabilir mutlu kal.
Türk kızı... Evlenmeden olmaz vakası... Bakirelik tabusu...
Bence bakire kalmak saçma sapan bir şey ama çok merak ettim, sen şimdi arkadan yapınca, evlendiğin adama bakire olarak mı gideceksin?
Buradada 3-4 kişiden biri yapma demiyor ki.Adamlar yok şu yağ yok bu yağ.Aynı soruyu belki kız kardeşleri soruyor haberleri yok.
bebe yağı genelde iyidir, olmadı sevgilin ecz den kayganlaştırıcı alsın, bide anüsünü temizle hijyen ol olası aksi bi durum gelmesin başına iyice temizlen... detaylı bilgi verirdim ama burda olmaz :)
önce güzeeeelcene poponun etrafını kremlicennn güzeeeeelcene yedirecen böyle anadınmı .. sonra her iki elinle bol bol bele okşıcan iyice nar gibi kızaracak ciiiillllllloppp gibi olacak o zaman destuuuur diceksin löp diye kaçar içeri
arkadan ilişkinin zararları link
1 kerecik yaa
yazın evleniyormuşsunuz bence yaza kadar bekleyin beklemekten ölmezsiniz evlenince normal yolla sağlıklı bir şekilde ilişkiye girersiniz
Lokal anestezik (bölgesel uyuşturucu) etkili bir deri pomadı var ,adı Anestol. Bir de jel olanı var , onun adı da Difestol. Hem uyuşturur ,hem de kaydırır , yani tam bu işe göre :)
kardeş yapma derim ben.günahtan ziyade.O çocuk gelir seni becerir arkadan 2 hafta sonra ayrılır başkasıyla çıkar.Eğer o çocuk senle evlensn ben hiç bişey bilmıyorum sana uyarı sakın ama sakın yapma .
motor yağı sür hem sürtünmeye karsı motorun yanmasınıda korur
Versen Olmuyor Vermessen Olmaz Sen Dursan Sevgilin Durmaz...
kocana da bakireyim diye ittirirsin kendini.
yazın evleniyoz bunla . iyice tırlattı ondan bu yolu düşündüm
yağsız olursa acıya dayanamazsın arkadaş, ama en doğalı tükürük benden söylemesi. diğer yere kaysa bile zarrarı yok..
Bakirelik zarda değil kafada olmadi. Bakire olmayacksin. Yapacaksan da tukuruklesende yeter krem sursende aciyacak. Ama evlenmedigin kocani aldatmis olacaksin.
Naparsan yap ciyak ciyak bagirirsin arkadan verirsen
Hep böyle durust ve açil sozlu kal. Gercekten helal olsun senin gibi durust kizlara. Asil her halti yiyib saklayandan korkucaksin
bunuda soran erkek değilse bende yağsız deneyeceğim :)
hak yolu varken b*k yoluna gitmeyin.
abim neden normal yapmıyorsunuz
normali yazın evlenince . öyle karar aldım ben. illa sıkıştırınca diğerine...
ya arkadan yersen arkan koçaman olur demedi deme yani ben hiç yapmadım fakat ben bile bilirim kızın arkadan ilişkiye girip girmediğini sen hiç yapmayın yani sinemada elleşin o neyinize yetmiyor arkadaş demedi deme istersen google yaz :))
ıyı bırını daha kurtardık :D
İşi bilmeyenle yapıp kendınızı rezıl etmeyın kızlar :)
Castrol tam sentetik 5-40 öneriyorum. Sürtünme çok olursa ısı artar ama bu ürün yüksek ısıda da seni korur.
(:=)))))))))))))))
nee :(
hıı hıı peki :(
cehennemin kapısını araladın
yapma boşver sonra pişman olma
yapın da asıl ters yolu diğer tarafta görün
fazla hızlı gitmessen vajinay girmez anlıyomusun
kayganlaştırıcı kullanın...
dğru karar
makine yağı surun
Vazelin al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?