boşuna dil dökmeyin... soruya cevap vercekseniz verin vermicekseniz kalabalık yapmayın lütfen.
Sevgilimle ilk defa birlikte olacağım...
boşuna dil dökmeyin... soruya cevap vercekseniz verin vermicekseniz kalabalık yapmayın lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bende tecavuze ugradım ve senı en iyi ben anlarım.bızım durumumuzla aynı şu an. benım sevglmde bılıor durumumu ve onun sayesnde ıyıleştm ama ben onunla birlikte oldum ama ıyı tanıyor musun o önemli.sana yap ya da yapma nasıl derim. ailen tanıosa yap ya da aılesyle tnstrdysa cıddı dusundugunu anldysan yap. türk erkeklerinin dediği hiçbirşeyi kaale alma. çnku yarısından çoğu cahil. sakın üzülme. sen temizsin.
onu o şekilde kabul etmiş olduğunu varsayalım. peki evlilik öncesinde böyle birşeye kalkışmaları doğru bişey mi?
yanlış düşündüğünüzü biliyorsunuz ikinizde.
haklısın çok. evet tanıştık ve tanıştırdım. ciddi. ve onun sayesinde atlattım. sevgisine güveniyorum. ayrıca oyuncakaraba, siz hepiniz sütten mi çıktınız? neler neler var ortalıkta benim kendi irademle yaşamak hakkım değil mi? 3 yıl boyunca yanımda duran, bunu yenmemi sağlayan insan o. ayrıca 7-8 ay sonra evlencez yani. benim derdim sizi mi geriyo? nedir bu durum yani?
sütten çıkmış ak kaşık olmayabilirim ama bilerek de günah işlememeye özen gösteriyorum. ben bakirsem eşiminde bakire olmasını isterim. velev ki yarın dahi evlenecek olsanız bunu yapmamalısınız.
bakır değil bakir. ayrıca ben bütün cesaretile bunu söyleyebilirim.
sırf bakire bir kızı hakketmek için zinaya yeltenmem. keşke herkes bu zihniyette olsa.
senin bunu istemeye hakkın var. ama diğerleri ? neyse ya. iyi geceler.
hayatım tecavüze uğramasan bile bu senin yaşantın istediğini yaşa ve yaşadığın içinde pişmanlık duyma.
utangaç san aslında utangaçlık iyidir. sevgilin utandığını farkederse dha çok istekli olur ve sana sakin ve sevecen davranır. rahat davransanda olur sonuçta evleniceksin ve mutlu bi yuvan olucak. geriye kalan ömrünü onunla geçireceksin.
Geçmiş olsun bu arada yaşadıkların kötüymüş. En kısa zamanda eski mutluluğuna kavuşursun inşallah.
teşekkürler.
Ne kadardır berabersiniz. Kaç yaşındasındasın. Eğer daha yeni bir birliktelikse ve yaşın 18-20 felansa pişman olmadan dön.
Biraz film izle sağlam bir muamele çek. Biraz da ona bırak gerisini de akışına.
muamele?
Biraz kötü bir söylem oldu. Kısaca erkeğinin hoşuna gidecek birliktelik öncesinde sırasında sonrasında tüm davranışlar felan filan :)
Bu kadar agresif olma. Burda fikir almak istedin işine yarayan fikirleri almalısn gerisini sittir etmelisin.
zorla yendim bu durumu yine dünyamı başıma yıktı pislikler.
Yazmaman gerekirdi bunu insanların ne diyeceğini de bilemezdin. Herşeyi derler. Uzun süredir birlikteymişsiniz umarım kötü bir tecrübe olmaz senin için çünkü böyle bir olaydan sonra insanlar ilk ilişkilerinde biraz sarsılıyorlar bence baştan erkek arkadaşını da uyar çocuk birden şok olmasın.
öyle yapcam. sağ olun.
Cevap
14Cevap
Başına gelen olay kötü bunun için üzüldüm ama bunu bilerek yanındaysa o erkeği bırakma gerçekten seni seviyordur. Ne yaşayacağına sen karar ver. Ama ben tecavüze uğraşmış bir kızı sevip onunla bir ilişkim olsaydı ki benzeri bir ilişkim oldu sonuna kadar sahip çıkardım ama o beni terk etti o yüzden artık önüme bakıyorum. Bence o da sevmişse bırakmaz emin ol. Hamile kalmamaya dikkat et.
teşekkürler..
herşey tamamda herkesin kendi hayatı siz 2 yıldır niye hiç birlikte olmadınız onu anlamadım ben :))
geçmiş olsun...bu konuda en sağlıklı şekilde ilerleyeceğine eminim...yapabileceğim ne varsa burdayım ve yanındayım...
teşekkür ederim.. 3 yıldır tedavimde de psikolokta da yanımda oldu. mutlu olmak onun da hakkı değil mi yani?
hazırım sanırım. değilsem de anlayış gösterir o.
teşekkürler..
neden bunu yapasın ki. yazık değil mi sana ruhuna vücuduna. tüm bunları eşinle yaşasan eşinin ilki olsan. zinaya yaklaşmayın nolur.
ayrılmayacağınız garanti mi ? ve bozulduktan sonra kimi gideceğin ve kabul göreceğin kesin mi ? neyse umarım pişman olmazsınız ilerde
''bunlar kimseyi ilgilendirmez'' evet ilgilendirmez haklısın ama çok görüyoruz evlenecektik ayrıldık hayatımı batırdı içine etti falan küçük bir kulak çıtlattık. size bu da gereksiz ne haliniz varsa görün bana ne ya
aynen bırak ne halim varsa göreyim. umrunda mı sanki. alla alla.
madem kimseyi ilgilendirmiyor neden yazdın o kadar şekerim bence git srıl sürtün bişeyler yap zaten erkek duramaz
evlenceğin günü bekle.
istiyosan sende yap sex kendini ona teslim et utanma sıkılma artık doğal bişey
Tamamen akışına bırak. Seni o yönlendirsin.
jartiyer ve sexy iç çamaşırı giy...
o nasıl isteerse öyle davran raht ol yani
3 yıl önce tecavüze uğradın bakireliğini kaybettin diye fuhuş yapman helal mi oluyor?
kime haram? müslümanlara... ben müslüman mıyım? hayır. hadi naş.
kafirsen bilemem
hiç bi şeyi bilemezsin. bilemezsen saçma sapan yorumlar yapmana da gerek yok. hadi naş.
kafir olman sana o* olma yetkisi vermiyor... islam dinin bütün insanlığa indirilmiştir.
yavrum evladım git yaşıtlarınla oyna :D nereye de koyarsan koy. bi şey fark edeceğini sanmıyorum. :)
naş dedim kıt mısın? defolsana :D
Or.spuluk mesleğinde sana başarılar dilerim...
sen ileride bide ana olacaksın değil mi? Türkiye fahişeler,p**evenkler,i*neler,piçler cenneti oldu
Şeriat gelince hepinizin kellesini uçuracağız
birinci kanıt sensin emin ol :D ana olmicam yavrum merak etme sen. mesleğimi de bilemezsin :) başarı dileklerini annene bacına söyleyebilirsin. kalabalık yapma. şimdi git ve başka nasıl kendini düşürebileceğini düşür.
sevgilin olacak namussuz p**evenk seni iyi becerememiş ki azgınlığın hala geçmemiş
beynini de*seydin, belki aklın yerine gelir
seni kim becerdiyse bana da gönder o zaman. ;)
karı olan sensin ben değilim, kendini nasıl becettireceğini de soran sensin.
kadın olmakla olmuyo yavrum. sen dönmüşsün bile :D ne farkımız var :D evet ben soruyorum ama üstad sensin çoktan becertmişsin ;)
1000 yıllık Müslüman Türk yurdunda sizin gibi or.spuların,p**evenklerin artması bana üzüntü veriyor
götüne ve vajinana sokturunca rahatladın mı, b,ir erkek tarafından aşağılanmak,becerilmek
mazoşist ruhunu rahatattı mı?
ah yavrucum. kendini bi görsen intihar edersin o zaman :) üzüntü veriyorsa ne mutlu bana. verdiğim rahatsızlıktan dolayı onur duyarım ;)
şimdi de seni neyin rahatlatacağını mı soruyosun? :D
ah ulan ah, şeriat bir gelsin, kafasını kılıçla kopartacağız
Senin o fahişe bedeninden kafanı kopartmak beni rahatlatır
o kılıç senin kıçına girdiğinde görürsün şeriatı. beyni yıkanmış klonlanmış insan müsfettesi seni... hadi bi git artık yeterince aşağılandın :D
sorunla kendini yeterince aşağılatmışsın... kahpenin dölü
ve amaç belli. ne yapmalıyım? nasıl davranmalıyım?
onu bekleyip ne isterse yapmalı mıyım?
evet ne isterse yapmalısın, çünkü sen bir or ospu ve seks kölesisin..
aynaya bakma yavrum burdayım ben :) ve sıkıldım artık senden. bi daha yazmicam. hadi yoluna .
kadınların bukadar iğrenç ve ahlaksız mahluklar olduğunu bilmiyordum(istisnalar hariç)
Utanıyormuşta bilemem ne, Sen utanma nedir biliyor musun ki?
Elini ver gerisi kolay
İyi halt ediyorsun. geleceğin p*rno yıldızı
İçinden geldiği gibi davran.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar