Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim her buluşmamız evde oluyor bir şeyler yaşamak istersen yaşarsın kimse kapıdan girer girmez yatağa atmaz seni ama evine davet ederken zaten bir şeyler yaşanacağının bilincinde olur erkek o sana yaklaşmadıkça sakın sen yaklaşma o başlatmadığı sürece öpüşme bile sonrasında başına kalkar sen istedin diye
013 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamam zaten sonra dedigin gibi kalkar basima ama karsilik vermeli miyim sence yoksa tutmali miyim kendimj
Cevap sahibi+1 yılBiraz naz her zaman daha iyidir benim ilişkim şu an 6. Ayında 6 aydır evine gider gelirim ama ilk 4 ay birlikte olmamak konusunda çok katı davrandım öpüşüp yakınlaşmak falan okey ama birliktelik için bence biraz kendini ağırdan sat sonra daha kıymetli olursun gözünde
Cevap sahibi+1 yılBana bunu şu an erkek arkadaşım kendi ağzıyla söyler ilk tanıştığımızda ciddi ilişki niyetim yoktu ama sen hayır dedikçe daha çok istedim şimdi istesem de gidemem kendine bağladın beni kandırdın falan diye
Soran+1 yılUmarım her şey istediğim gibi olur zaten ilerisi mümkün değil ama öpmek istiyorum ben de onu 🤭
Cevap sahibi+1 yıl@selim451 erkeklere de hemen evet dememek lazım bence uğraştıran kadın hep daha kıymetli oluyor ben tecrübe ettim bunu
Soran+1 yılKesinlikle öyle çaba sarfetmesi gerekiyor yoksa değerli olamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAşkım o zaman şunu söyliyim öpüşmekle kalmaz ateşle barut yan yana ortam da müsait kim sadece öpüşüp bırakır ki bir dokunma elleşme illa olur ayrıca cinselliğin bir çok çeşidi var bekaret senin için önemliyse bekaretini koruyarak da tatmin olabilirsiniz ikiniz de
Cevap sahibi+1 yılTavsiyem bence dokunmasına izin ver ama ilerisi için bekle hem cinselliğe tamamen kapalı değilim mesajı verirsin ki bu erkeği senin peşinden götürecek bir durum ilk seferde asla olmaz diyen kızla erkek de uğraşmaz uğraşmadığı kadınla da bir şey düşünmez
Soran+1 yılBekaret önemli benim için ama başka şeyler bile yapsak soğur diye korkuyorum ne kolay kız demesinden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılOluyor, erkek illaki istiyor yani ben böyle deneyimledim. Erkek arkadaşımla gittik eve bir şeyler olmayacak diye konuşmuştuk ama oldu. O yüzden kimseye güvenemiyorum. 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler oldu ileriye gittiniz mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
yaşanmasını istiyorsan içine bir şey giyme dar şort giy üzerine bi sweat geçir
00 YorumlaAmacınız yaşamqksa sevisirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları konuşmadık ama nasıl etkilerim sence
bol bol temasta bulun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen yaşansın mı istiyosun
00 Yorumla
+1 yılKedi kadın kostümü giy
00 Yorumlaİllaki olur birşeyler. Yoksa eve cagirmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıliç çamaşırsız git
00 Yorumla Sexdi gecelik vs
00 Yorumla
+1 yılSen zaten yaşamak istiyorsun mutlaka yaşanır.
00 Yorumlaomuzuma masaj yaparmısın dersin
00 Yorumla
+1 yılUfak çaplı bi seyleŕ olur
00 Yorumla
+1 yılNe giycekskn
04 Yorumla
Soran+1 yılElbise
- +1 yıl
Baska
Soran+1 yıliç camasiri 😅
- +1 yıl
Siradanmi