Cinsel ilişkiye girmek için sabırsızlanıyorum ama haram işlemek istemiyorum? Kendimi eşime saklıyorum ama artık dayanamıyorum. Ev kızıyım. Evliliğim görücü usulü olacak. Ailem gelen görücüleri yaşı küçük deyip gönderiyo. Ama ben artık evlenmek istiyorum. Ev işleri ev yemekleri hepsini öğrendim. Ama evlenemiyorum. Haram zina işlerine bulaşmak istemiyorum yardım lütfen?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapman gereken cinsel isteği azaltmak evlenene kadar. Ancak bu şekilde bu isteği bastirirsin. aslında
Biincaltinda cinsellige karsi onyargilarin var. Bilinçaltı sana cinsellik kotudur ve kesinlikle Yapmama man gerektigini söylüyor. Buda mast sırasında orgamz olamamana neden oluyor.
Orgamz olamıyorsun yani kendini tam rahatliyamiyorsun. mast sorasi kendini kotu hisseder ve içini bir pismanlik kapsar
10 dakika sonra bu gecer ve canın tekrar yapmak isterSin. Yani tekrar tekrar yapmak ister ve kurtulamazsin bu duygudan. Cinsellik isteğin hiç bitmez
. Bu durum dan kurtulmak istiyorsan kontrol sende olmamalı. Eğer kontrol sende olursa
1-orgazm olamazsan
2-mast sonrası istek bitmeDigi için canın tekrar tekrar ister. buna Engel Olamazsın
3-mast sonrasi kendini kötü hisseder ve içini bir pismanlik kapsar
4-tam rahatliyamadigin için istek hiç bitmez. Eve her gelişinde kilodunun ıslak olduğunu görürsün
5- içinde seks isteği hiç bitmez
Bunlardan kurtulman için mutlaka tam orgamz olman lazim. Haftada 3-4 kez orgazm olabilir sen isteğini belli bir düzeyde tutarsin. Cinsellik Aklinda biraz çıkar. Şu an tek yolun bu.
Bunun için çeşitli mast yöntemleri mevcut tabii00 Yorumla
En İyi Cevaplar
seks için evlenmek istiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılO da var ama evliliğe hazırım
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yıl18...
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuzunuzu kizartacak sey yapmami istemiyorsaniz beni evlendirin de annecigine
20 Yorumla
Altın gününe gelen teyzelere söyle birini bulsunlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
64Cevap
+1 yılMastürbasyon yap, ya da oruç tut sanki erkekler dayanabiliyor benim gibi bakir erkekler yok değil, varlar. Ama gizliyoruz alay konusu olmayalım diye. 20 yaşındayım ama durum feci testeroson bezi %60 a yakın ama dayanıyorum. Türk örflerine bağlıyım kesinlikle zinaya bulaşmam inş
4 teklif geldi ama bulaşmadım. Sakın zinaya bulaşma harbi evde kalırsın.04 Yorumla- +1 yıl
Daha çom gençmişsin 18 erken daha. Dayanamaya çalış. ALLAH sabredenle beraberdir
Soran+1 yılOlmuyo ama
- +1 yıl
Bende testeroson fazla ama bende mast işe yarıyor. En iyisi testeroson testi yaptır sonra ürologa sor ne yapmalıyım diye? Heralde bir çozümü olmalı. Namus önemlidir eğer kaybedersen, üstelik ailende tutucu olduğunsan seni öldürmek zorunda kalırlar ya da intihara zorlarlar. Bu yüzden kız çocuğu istemiyorum cinayete karşıyım ama sorumluluğu çok ağır. Allah bana kız vermesin inş.
- +1 yıl
Affedersin östrojen testi yaptır.
+1 yılHayatta bazı şeyler vardır; yaptığında tüm merakın gidecektir ve keyif verecektir ama şu da bir gerçek ki yaşanılan bu tip şeyler hiçbir zaman ne unutulur ne de izleri silinir. Ayrıca evlendiğinde ise gerçekten geçmişin seni ve eşini çok üzebilir... Tüm bu ıstraplara değer; alnımdan silinmeyecek bir günah umurumda olmaz diyorsan yap; zira dışarısı midesiz pislikle dolu...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. hormonlarin bu yaslarda cok fazla calisiyo evlilik zor istir sadece seks icin bunu yapman ilerde emin ol birsuru degisik sorun getirir kafani ve bedenink baska alanlarda mesgul edip seks fikrini baskilayabilirsin evde spor yapabilir cesitli kitaplarla hobilerle ilgini baska yonlere. tasiyabilirsin emin ol bu sekilde yapacagin evlilik bir sure. sonra seni omrun boyunca mutsuz edecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapim ama sürekli aklımda
Bunund tek sebebi senin bosalamaman... yani mast yapıyon sulaniyon sonra da bosaldigini zannediyon ama yarım saat sonra canin yine istiyo dimi? Bu yuzden cok isteklisin benim eski kiz arkadaşım da boyleydi asiri istek vardi.. bunun çözümü doğru mast yapmak mastın puff noktalarini bilmen lazim.. zaten 1 defa bosaldiktan sonra istediğin zaman rahatlayabiliyon. .. yani g noktalarini bilmen lazim ama turk kizlarinin genelinde var..
00 Yorumla
+1 yılhmmm ailen yasın kucuk dıyorsa kucuktur demekkihem sen okuyormusun yoksa okul filan yok mu sonradan pısman olursun az daha bekle bence yasın 21 fıaln gıbı olsun evlılık oyle cocuk oyuncagı degil
06 Yorumla
Soran+1 yılAma harama düşmek istemiyorum ben okul yok hem dışardan 22-23 gösteriyorum
- +1 yıl
asıl yasın kac okulun yoksa olabilir tbikide
- +1 yıl
ailende bitiyor butun iş az daha bekle sen illakı evlendıreceklerdır evde tursunu kurcak degillerya
- +1 yıl
ha bıde sonradan mutsuz olmaktansaaa
Soran+1 yıl18.. ama 18 gibi durmuyorum
- +1 yıl
daha yasın genc ya annen haklı sen 1-2 sene daha bekle dedigim gibi evlılık işi oyuncak degil duzgun bır es bulmadıgın zaman mutsuz olursun kafanı tastan tasa vurmak ıstersınde yer bulamassın akıllı ol bence aileni annenı dınle kendını tatmın et idare et onunla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllaha senden razi olsun ne söyleyim bilmiyorum düşüncen çok güzel.. bir anlik zefk için değmez o günah yapma sadece Annenlerle konuş durumu uygun bir şekilde anlat sende gençsin ve başka gençler gibi benimde ihtiyaçlarim var de ev çocuk sahibi olmak istiyorum de anlat Allah onlarin kalbine ve gönüllerine merhamet indirir senide bu sıkıntıdan kurtarir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyo görücü gelince ben diyorum anne gönderme bir görüşelim kısmet falan diyorum yok sen küçüksün diyo. Evlendiğim de evi çekip cevirebileceğimi biliyo. Ama kaynana görümce olayları yüzünden küçük görüyo :(
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşindasin ve ailenin kaçinci çocuğusun
Sık dişi verme canı bekle evlenene kadar bu Zaman kadar düşmemişsin harama ne güzel bundan sonrada düşme kardeşim sabret sabrın sonu selamet :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAma dayanamıyorum :( :(
+1 yıloruç tut, daha fazla bekleyenler var :) onları hatırla. bir de yaşın kaç bilmiyorum ama ailene sadece evlenmek istiyorum deme durumunu tamamen anlat zorlanıyorum dersen ikna olabilirler
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılEv kızıyım, görücü usulü olcak demen çok garip. Her şeyi nasıl kabullendin böyle? Sen seç hayatını yaşayacağın insanı.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda sana yardımcı olabilecek tek kişi sensin? :)) kendi iradene nefsine sahip çıkman lazım unutma bir kere yaparsan sürekli ister canın.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( kafayı yicem
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılAilecek cahilsini görücü usulü diyor birde. Yorum bile yapmıcam gorucu usulu evlenip altına yatıcagına birinin git sokakta herhangi birinin altına yat daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsakın zina etme kuranda nur suresinde zina eden kadın ancak zina etmiş bir erkekle veya allaha ortak koşan bir erkekle evlenebilir bu müminlere haram kılınmış iye geçiyor aklının ucundan bile geçirme yoksa hayatın kayar emin ol buna
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. bekar ve evlenmek isteyen delikanlilar size acikca duyuru yapilmis tanisin ve kurtarin bu bayan arkadasinizi bu dertten yoksa düz duvara tirmanacak
00 Yorumla
+1 yılBu soylediklerini annene soyle seni anlayisla karsilayacaktir kesin ewlenmen lazim ya da bozdurma sakin kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kocana acıyorum. Evlendiğinde adamı iliklerine kadar kurutursun sen.))
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılbu yaşa kadar beklemissin deli misin yapma öyle bişey, he zaten kız değilsen orası sana kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama kızım tabi ki de
- +1 yıl
o zaman yapma, çocuk değilsin kadeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmen gerek... diğer türlü mast yapmakla tatmin olursun
20 YorumlaBir Türkiye gerçeği, şu yazıyı sanki burkino fasodan biri yazmış gibi çok acı..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aklını başına alıp kendini bu düşünceden ala koyacaksın.. okuyarak araştırarak.. Bir erkeğe teslim olmadan o ilişkinin zevkini alamazsın yerini hiç bir şey tutmaz... Günah diyerek yapamıyorsan başka çarende yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma bir yorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyüdüm artık ben koca istiyorum de annene herkesi göndermesin
02 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor
hiç yapmadın mı sevişmedin mi ya da mast yapmadın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılOlmaz
senin gelen hayırlı birisini kabul etmen en hayırlısı olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılGelenlerle hiç konuştırmuyolar direk kız küçük diyip geri çeviriyolar
+1 yılseks için mi evlenmek istiyorsun. yarın öbürgün pişman olacaksın
00 Yorumla
+1 yılEğer ben seni beğenirsem sen de beni beğenirsen evleniriz.
00 Yorumla
+1 yıldoğru yoldasın biraz daha sabret tanidiklarindan yardım ışte hayırlı bir kismet çıkar karşına mutlaka..
00 Yorumlasen şimdi hata yaparsın azmışsın biraz biri gelir güvenmeden hemen evlenirsin ayrılırsın filan ALLAH göstermesin dikkat et düzgün seç eşini
00 YorumlaÇok basit... Bu soruyu açıktan sor... seni cinsellikten soğutsunlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm mü?
Gizli Üye(25-29)+1 yılo zaman yapacak bişey yok mast yaparak tatmin et kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum
eğitimi bırakmışsın herhalde genç yaşta evlenme derim
00 Yorumlasabır etmelisin beğendiğin biri ile en kısa zamanda evlen derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle görücü gelip gittiğine göre yaklaşmış zamanın az daha sabret ya da aklını başka şeylere kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEv kızıyım evliligim gorucu usulu olucak neye? Fikirlerin yok mu senin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılannene açıkça evlenmek istedigini zinaya düşmekten korktugunu söyle anlayış gösterecektir :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapıcak bişey yok evlenmeyi bekleyeceksin.. ya da sanal sohbetler vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv kızları daha az olur derler doğruymuş demek sakın o hatanın içine düşme istiğfar çek
00 YorumlaKısaca evlenmek istiyorum diye yazsaydın ya :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ama ailem izin vermiyor
Soran+1 yıl:( :(
p*rno. film izle mastır yap bol bol
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman gerçek ilişkide zevk alamazmışım aşırı yaparsam
Soran+1 yılHayır
+1 yılYardım: Birini Bul İstesin Seni.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi? Nasıl? Sürekli evin içindeyim hiç dışarı çıkmıyorum :( izin vermiyolar
- +1 yıl
Kısmetinde Varsa Bulur Seni. İyi Günler.
+1 yılgelım istim senı annenı ben ıkna ederım
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
kızlıgına zarar vesmeden sevıselhm ıstersen
Ne demek yaşı küçük sen istiyorsan kimene ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem çoook tutucu
p*rno veya sanal şu an için tavsiyem...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Annene aynen böle de kimseyi geri çevirmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene anlat durumu evlenmek istiyorum de. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyo
+1 yılAilene evlencem de sabrim kalmadıdeyi ver
00 Yorumlao zaman biraz daha sabret kocana sakla kendini
00 Yorumlasabırlı ol elbet evleniceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmek için nasıl yardım istenir?
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü ile niye evleneceksib
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olmasına izin vermiyolar
- +1 yıl
Birisi ile tanistirsinlar seni konuşun anlaşırsaniz Evlenirsiniz
- +1 yıl
Yasin kaç turbanli bir kizsin galiba
- +1 yıl
Mastürbasyon yap☺😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılailene yanıyom everin yoksa kötü olacak de :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyolar
Cevap sahibi+1 yılbağır evin içinde yanıyomm diye :)
Doğru yoldasın... Her isteyene varılmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılKendine dokunmuyormusun?
00 Yorumla
+1 yılben geleyimm istemeye :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbulaşma sık dişini ;)
00 Yorumla
+1 yılfacebook hesabın yok mu
00 Yorumlanasıl yardım edelim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı beni tarif etmişsin :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçırayım seni o zaman 😀😀
00 Yorumla
+1 yılKac yaşındasın :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 ama 22-23 gibi duruyorum
- +1 yıl
Tam yaşındasın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç ta küçük diyorlar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçekten evlenmeyi düşünsem senin gibi bir temiz kızı kaçırmazdım
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkiye girmek için sabırsızlanıyorum ama haram işlemek istemiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım