- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBir merhaba ile başlar her şey aslında sen takıntı yaparsın takıntı yaptığın şey kişinin hoşuna gider cinsellik yapmayı herkes istiyor zaten ama sevişmeyi kimse bilmiyor mesela sen poponu takıntı yaparsın ben ise ona bayılırım sen göğüslerini yetersiz görürsün benim için çokta önemli değil sen onu beğenmezsin o beğenir bunu takıntı yapmak yerine kişiyle sohbet ederek başlarsın zaten o kendine kendine gelir yakınlaşma
02 Yorumla
Soran1 yılYaşindan kaynakli olgun dusunuyosun bence benim yasitlarim senin gibi dusunmuyo
- 1 yıl
Mesele de o zaten senin yaşıtların herşeyi biliyorum sanıyor ama hiç bişey bilmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet çok takıyorsunuz
00 Yorumla Masor olarak kadın vucudundan anlarım. Sen kısurlu gorsende erkek gozu farklıdır hele lıbıdolar yukselmısse. Kadın vucudu degısıme acık kürler masaj bolgesel egzersızlerle ısyedgın vucudu yaoablırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende artik sehvetli birseyelr yasamak istiyorum burran detay veremem ama sirf bu yuzdende evelenmek istemiyorum öyle herkeslede yapamma ama sizde benim gibisiniz düşünür sen birseyler yasamak ben isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kendine hakaret etme
çok güzel olduğundan eminim03 Yorumla
Soran1 yılYa tesekkurler
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Geçmişte yaşadığın güven problemi yüzünden de emin olamiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılHep boyleydim cocukluktan beri
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence yasayabilirsin güvenilir biri istersen amasyada var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılKarşındaki erkeği memnun ettikten sonra sana da bunun özgüveni geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAynı durum bende de var ama sıradan bi kadınla seks yapmam 🙏🙌
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kusurlarının olduğunu düşündüğün şeyler ne mesela
06 Yorumla
Soran1 yılKilo al ver derim sarkmaya cok musait memeler kuculdu ve sarkti hos bi goruntu yok butun vucudum catlaklarla dolu zaten 155 boyunda 44 kg falanim ama o kadar spora ragmen hala alt gobegim cikiyo yemekten sonra vs vs
- 1 yıl
Boş yere takıntı yapıyorsun. Çatlak kadınların çoğunda var ve bu bir kusur değil ileri derecede fazla olmadığı sürece. Sarkmaya müsait diyorsun, yani sarkma yok. Bunu düzenli egzersizlerle halledersin. Memeler küçüldü derken, demek ki büyüklük olarak çok küçük değiller. Ayrıca kusur aramaktansa, olumlu taraflarına bak. Her kusuru (!) kapatan bir başka özelliğin vardır mutlaka
Soran1 yılBir butun olarak baktiginda kime gostersen bu kiz cirkin demez ama detaylar iste catlaklar sorun degil demissin ama 44 den 50 ye ciktigimda karnim meme bacak arkasi full önler full kalça her yerde jleri derece fazla yani uzuluyorum yani degistirebilicegim seyler icin cok cabaliyorum ama cogu sey degismiyo iste
Soran1 yılCok ozguvensizim zaten 😭
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın sorun yapmıyorsa sende sorun yapma
02 Yorumla
Soran1 yılO beni cok seviyo zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılKusur olarak gördüğün ne var ki
10 Yorumla
1 yılBu konuda yardımcı olurum sana istersen
00 YorumlaYasadıkça alışırsın geçer
00 YorumlaMerhaba, beğenmediğin özellikle bir yerin var mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBir kere yaşasan aslında o özgüvenin gelir.
00 Yorumla
1 yılgörmeden bişi diyemem...
00 Yorumla
1 yılBurdan birlikte yapalım mı
01 Yorumla- 1 yıl
Tamam işte amaç sana yardımcı olmak senin özgüvenini yerine getirmek
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Kadının ilk seksi en önemli seksidir bunu unutma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet bence çok fazla takiliyorsun bu konuya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerde yaşıyorsun ne kusuru var ki vucudunun
00 Yorumla
1 yılTam olarak ne istediğini anlamadım
00 Yorumla
1 yılYüzeysel sevis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fb yap
00 Yorumlagel buluşak.
00 Yorumla
1 yılSeni çok mutlu ederim
00 Yorumla
1 yılSanal yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnlar sana yaklaşır sen dert etme
02 Yorumla
Soran1 yılNasil olucak o ya
Cevap sahibi1 yılİlla yazıp ilişki yaşamak isteyecekler yani
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden beğenmiyorsun ki kendini
04 Yorumla
Soran1 yılVar iste bi kac sebebi
Cevap sahibi1 yılNe var ki? Her insanın kusuru vardır.
Soran1 yılTabiki de ben 18 yasindayim beklentim boyle degildi
Cevap sahibi1 yılTakılma bunlara
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç yaşamadın mi
06 Yorumla
Soran1 yılHyd
Cevap sahibi1 yılBende öyle. Öz güvensiz olma nedenin nedir
Soran1 yılNe bilim sadece cok guzel veya cok yakisikli insanlar seksten zevk alir kafasindayim
Cevap sahibi1 yılÖyle bir şey yok yapma lütfen kendine haksızlık etmek zulüm etmektir aynı zamanda yaşın kaç.
Soran1 yıl18
Cevap sahibi1 yılDaha gençsin kendine böyle yapma. Bende 21 im. Seninle aynıyım ama öz güven konusunda kendime haksızlık etmem. Fikir alışverişi yapmak istersen burdayım.
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Partner bul
00 Yorumla
1 yılNeden öyle dusunuyon
02 Yorumla
Soran1 yılHayatim boyunca hep boyle ozguvensizdim kendime guvenmiyorum ben kendime boyle davraniyosam baskasi daha kotu davranir diyorum
- 1 yıl
Yanlış düşünce istersen dm
Gizli Üye(30-35)1 yılSanal yap
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne