Hiç yapmadım nasıl olur bilmiyorum çok gerginim ama merakla birlikte istekte çok fazla ama gergin oluyorum hep bu konularda öpüşürken bile titrediğim olmuştu yardımcı olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerilicek stres duyulucak birsey degil. Cinsellik birine iyi gelmek biri sayesinde iyi hissetmektir. Dusuncelerinde bedeninde cirilciplak tek beden olmasidir. Hazir hissetmemene bisey diyemem belki zihnen belki fiziken kendini hazir hissetmiyor olabilirsin. Lakin rahat olucaksin egerki bi deneyimin vs yoksa insan tani erjekleri tani erkekleri taniya taniya kendini kadinliggini disisel enerjini bulucaksin. Konusa konusa tepkileri vs gore gore ozguven vee bilgi sahibi olucaksin. Ardindan kimiyle bu ani yasamak kimiyle bu ani dile getirmeyi birak engeli basicaksin. Kendini sevgili nisanli vs gibi sartlamaktsn vazgec. Belki arjadas belki dost belki sirdas belkide bu tarz bi iliski yasiycagin deger gorup deger gostericegin biri olucak. İlk iliskinde acidan zevke kadar herseyi merak ettigini biliyorum bu yuzden kendi srasrirmalarin disina sunu eklemek istedim. İliskiden once bol su tuket idrsr rengin saydam olana dek bu kokuyu ter yoluyla degilde idrsr yoluyla atmana sebep olucaktie. Agir kokan ve baharatli besinler tuketme. İliskinizfefe dusa girin birlikte birbirinizi kesfedin gulun eglenip oupusun eglenin yani normallestirin o ani ardindan guzel bi onsevisme elini kolunu heryerini kullan. Ardindan rahat olmaan guvende hissetmen cok onemli rahat olmazsan kendini sikarsin ve birlesime kapatirsin vajinani kasarak. Rahat ve guvende olman bu yuzden cok ama cok oncemli. Acele etme on sevismenin ardindsn sende islaklik erkeginde sertlik oluckatir. Birlesim esnasinda surtun kafasini almaya calid olmuyorsa tekrar dene erkeginin belinden tut elinden tutu hizi tepmoyu kontrol altina al bu sana ozguven ve rahatlik vericektir. gerekirse erkek arkadasinin penisinden tutup kendin sok kontrolu eline al. Zaten bir sure sonra o zevkten rahatliklan bir bakicaksinki git gel yapa yapa icine kokune kadar almissin. Ardindan da zaten gerisi seksi dogru yaptiginiz takdirde paso zevk.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
Ankara 'da Ben de cinsel ilişkiye girecek arıyorum tecrübeli kişiyle ilişkiye gir Olgun Mesela ben olurum Ankara 'daysan bul beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanca yazsanıza nedir bu saldırganlığınız?
10 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yap en azından pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılOlabilirim ama reel de
00 Yorumla
+1 yılSexting ile tecrübe edin biraz
00 YorumlaErkek verelim, kaç santim olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim. Meraklı çekingen
00 Yorumla
+1 yılÇevrende etkilendiğin hoşlandığın biti yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilgi şart ve partnerin var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVazgecin, pisman olursunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim ben yardımcı olayım sana istersen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik anlamda.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hazır olmadan zorlama kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. önce doğru partneri bul
00 Yorumla
+1 yılNasıl yardımcı olabiliriz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloji anlamında.
Anlat dinleyelim
01 Yorumla
+1 yılOlayim gel
00 Yorumla
+1 yılgel öğretiyim :p
00 YorumlaPartnerin var mı
00 Yorumla
+1 yılOlabilirim gel istersen konusalim
00 Yorumlanormal bi şey , sexting ile başlayabilrisin
00 YorumlaSexting yap biraz, alış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimle yapacaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilgilenmen lazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretici bul
00 Yorumla
+1 yılDenesen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem