Kapalı ve sanal seks yaptığını bildiğiniz bir kızla evlenir miydiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılsanal seks yapan kızların çoğu kapalı yani, tesettürlü.. çünkü bir çoğu sevgili edinse bile cinselliği yaşayamıyor. aile baskısı günah oluşu filan.. o yüzden sanal seks yapan çok var. bu sitede tanıdığım çok kız var. tesettürlü ve sanal yapıyor..
muhtemelen, soruyu soran da onlardan biridir. ve benimle sanal yapmış olabilir..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO duruma göre değişebilir. 3 gün içinde bana sağını solunu göstermişse benimle cinselliği paylaşmışsa tabiki hayır ama bu arkadaşlık durumdan öte sevgili ise ve baya bir zaman en az 6 ay gibi bir süre de çıkıyorsak bunları yaşamışsak neden olmasın? dünyanın en temizi benimde en pisi o mu?
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen erkek olsam istemem bas örtüsünü ne icin takiyor süs olarakmi eger takiyorsan dinimizin emrettigi gibi de davranman lazim ya da cikar at kirletme gercek Allah rizasi icin takan kizlarin adini da
76 Yorumla
Soran+1 yılBen kapalıyım demedim ki
Cevap sahibi+1 yılSen olmasan bile boyle yapan kizlar var malesef
- +1 yıl
bu gibi kızlar sanalı gerçeği okuldaki arkadaşla hocayla yan komşuyla evin altındaki dükkanda olan bakkalla herkesle her haltı yer. sonra biri ikinciyi ister hayır derler adam ısrar eder korkarlar ya ailem öğrenirse diye götü başı açık kız bir anda kapanır gözlerini bile göremezsin elinden kuran kitaplarını ağzından allah lafını düşürmez olur. yolda yürür kaldırımdan adam geliyorsa öbür kaldırıma geçer bunu kalabalık insan içlerinde bile yaparlar. sözde ailesine akrabalarına mahallesine namuslu gözükürler ama gel görki yaptıklarını misli misli katlarlar. hiç dikkat ettiniz mi bilmiyoum ama o pardesünün içinde iç çamaşırı bile olmaz çoğunlukla neden bir erkekle bakışır tuvalet ayağına kafedeyken kalkar çocukta acaba numarasını mı verecek diye peşinden gider ki bu normal birşeydir onu tuvalete ya da yangın merdivenine çeker pardesüyü kaldırıp içine alır iki şap şap yapar boşalır teşekkür eder gider. özel paralı üniversiteler kolejler ve yine lüks avm lerin yangın merdivenlerini gezmenizi
- +1 yıl
öneririm öpüşen sevişen direkt açmış merdivenlerde o işi yapan ya da orda burada kullanılmış preverzatifler felan nelerle karşılaşırsınız. ve bu preverzatifi erkek değil kadın çantasında taşır.
Cevap sahibi+1 yılsana katiyorum bende cok duydum kendim gordum hatta cok yazik gercekten cok uzuluyorum oyle kizlar icin tabi kapali olup namuslu iffetli Dinine bagli kizlarda var ama boyle leri yuzunden onlarin da adi cikiyor ben ona uzuluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kapalıyım bende yaptım resimle hem de. nasıl p*rno izlediğini söylemiyorsan kimseye bunu da demiceksin bu kadar basit. erkekler çok mu temiz sanki ilişkiye girmeyen erkek kalmadı
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana biri yaptın mı derse söylerim yalan söyleyeck halim yok ama kendimmce nedenelrim vardır tabiki. ama o biri benim için önemli biri olursa söylerim yani sadcee evleneceğim veya evlenmeyi düşündüğüm bir adam olmalı. her ne kadar iihtiyaçtanda olsa millet başı kapalı ama ruhu o... diyo. ne yapalım bazı kızlar erkeklerin kucağından inmiyor bizim iki yazışmamızı hor görüyorlar
Cevap sahibi+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılhayır niyertiniz belli
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
70Cevap
+1 yılbenden önce yapmışsa evlenirdim. Ama benleyken de böyle bir şey yapmışsa evlenmez bırakırdım onu
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap sağol
Napsin kızcağız ya çıkıp birileriyle birlikte olacak çok azgın mast ateşini söndüremiyorsa sanal yapıyor kızın azginliği zor dizginlemek bazılarını doğru bulup onayladığımdan değil onları da anlamak lazım
10 Yorumla
+1 yılbilemedim şimdi sanal seks yaygın gibi bizim ülkede ama evlendikten sonra yine aynı düzen olursa ne olacak o zaman
10 Yorumla
+1 yılHayır bir erkek olsam asla evlenmemiş ayrıca başörtüsü ve sanal seks bende ironi uyandırdı
24 Yorumla- +1 yıl
Başörtüsü artık rahat evlenebilmek bir anda paklanmak için kullanılıyo biliyosunuz :)
Soran+1 yıl@çikiçikidoktoru işte bundan korkuyorum
- +1 yıl
@çikiçikidoktoru kesinlikle haklısınız ne günlere kaldık ! Artık bir süs
+1 yılSiz nasil bu kadar sürtük olabiliyorsunuz sürtük sürtük sürtük
14 Yorumla
Soran+1 yılKapanmayi düşünüyorum kapalı değilim
- +1 yıl
Bence insan hakketmeli hakketmeli
Soran+1 yılOn ay önce iki yıllık sevgilimle yaptim
- +1 yıl
Bence bir daha yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılewlenmeye niyetim yok ama eger olsaydı benle yapmış olsaydı ewlenirdim başkasıyla yapanla ewlenmezdim ama kapanmayı düşünüyorsan sırf bunun için kapanmıyorsan kapan derim tekrar günah işlesen bile kapanmanın sewabını işledigin suçunda günahını alırsın yani bu arada kapalı biri mast yapamaz diye kaidede yoktur. mast bekarlara mekruhtur haram degil yanında p*rno izlersen haram :))))))))
00 Yorumla
+1 yılYok artık tabi ki evlenirdim ahah kapılı ve sanal seks iyiymiş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSonradan kapanmış yani
+1 yılElbette cunku bu neredeyse herkesın gecmısınde var artık
10 YorumlaNeden olmasın çok azdığımızda bizde aynısını yapmıyormuyuz sanki
10 Yorumlazor bir durum. Evlendikten sonra yapmayacağından nasıl emin olabiliriz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemem ama kesin konusmuyayim.. Hayırdır kapalisin sanal seks mi yapiyo n
00 YorumlaSonradan kapanmışsa olur. Kapalı halde yapıyorsa zaten onun tesettürle alakası yok.
10 Yorumlahayır hem kapalı olmasını tercih etmem hem de sanal seks ne ya madem bu kadar istiyordu gitsin yapsın biriyle
00 Yorumlasanal seks küçük bir fantezi kapalı olunca da dürtüler çalışıyor gayet doğal bence mahsuru yok.. haaa ben kapalı biri ile evlenirmiydim o başka... ama bu yüzden vazgeçmezdim...
00 Yorumlakapalı ve sanal seks yaptıgını biliyorsam benimlede yapmıştır o yüzden biliyorumdur... ve benle sadece yaptıgını düşünüyorumdur evlenirdim evet
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap da kız sana soylese böyle bir b*k yedim diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal seks görüntüsüz ve sessiz ise yani sadece yazarak yaptıysan bence sorun yok.
Boşuna canini sıkma00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanal sekste problem yok. Kapalı olduğu için istemezdim
00 Yorumla
+1 yılBen bu işin gerçeğini milyon kere yapmışken o sanal yapmış çokmu yani?
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana
Bilmesem daha iyi olur. Allah afetsin günahlatımızı
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılasla ruhu fahişe biri bedeni ile yapandan daha çok şeydir
00 YorumlaSanal seksin kapalisi acigi olmaz yapan yapar hic bilmeyendrn cekinenden bence daha iyidir sekse karsi ilimli ya da istekli yaklasmasi evlenirdim
00 Yorumla
+1 yılFotoğraflı mı fotoğrafsız mı? Bende yapıyorumda merak ettim
06 Yorumla
Soran+1 yılFotosuz tabiki
- +1 yıl
Fotoğraflı yapıyorum bende merak ettim sadece. Kapalıymışsında madem Hakkını ver ama açılırsan ne istersen yap bence.
Soran+1 yılKapalı olduğumu nerden biliyosun
- +1 yıl
Başkasının adına mı soruyorsun :)
Soran+1 yılKapanmayi düşünüyorum
- +1 yıl
Tövbe et o zaman olan olmuş bundan sonrasına bak
+1 yılAçık kapalı farketmez evlenmem. Hee beni kandiriyorsa hak katında hakkımı helal etmem.
00 Yorumla
+1 yılhem kapalı hem sanal bize göre değil. açık saçık ve gerçek kabulümüz.
00 Yorumlayapıyo musunda :( gerçi başlayınca tatlı geliyo insana
00 Yorumlaevlilik bana göre göre değil, sanal seksin açık kapalısımı var
00 YorumlaBugün sanal seks yapan yarın kocasını da aldatır tabiki hayır
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. olabilir
ama iyi tanıyacak kadar arkadaşlığımız sürerse00 YorumlaHayır. Kapalılar ilgimi çekmiyor. Ne sanal yaparım ne de gerçek.
00 Yorumla
+1 yılGizli kaşar oldugunuzu bildiğim icin asla kapalı kızla evlenmicem
01 Yorumla
Soran+1 yılKapalı olduğumu nerden biliyon ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evlenirdim.
Çünkü bende sanal seks yaptım o yüzden o konuda masum değilim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenirim neden evlenmim dürüst olsunda bana karşı başka birşey istemem
00 Yorumla
+1 yılEvet herkes yapıyor ve kapalı kadınlar çok azgın oluyor umarım öylesindir
00 Yorumlabakire ise her sey mubah bizim toplumda
11 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Ustu kapali ruhu o* ...
118 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaç değil mi?
Soran+1 yılGostermiyo kapalıyken
Soran+1 yılMesajla
Soran+1 yılDurum şu ben iki yıllık sevgilimle yaptım sonra ayrıldık ve kapanmayi düşünüyorum ama tesettüre sırf bu yüzden kendimi layık görmüyorum
Soran+1 yılAyrılalı on ay oldu
Soran+1 yılOnu bıraktım da kapanınca karşımdakini kandırmış olur muyum
Soran+1 yılEşim olacak kişi de öyle düşünür mu
- +1 yıl
Senin sergileyecegin tavır önemli. Gösteriş için değil sadece allah için kapanacaksin. Kimin ne düşündüğü önemli olmamasi lazım... Herkez birşeyler düşünür. Kimi iyi kimi kötü sen onkara aldırış etmeyeceksin kendi yokunda devam edeceksin... Sen de soyle bir hava var. Sen simdi kapansan senin arkadaslarindan kötü yorumlar gelse tekrar acilirmissin gibi hava var...
+1 yılolabilir neden olmasın
10 YorumlaSevdikten sonra onemi yok...
00 Yorumlakapalı açık olması önemli değil evlenmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. hayır evlenmem sker atarım.
00 YorumlaBen yapmadım oda yapmasın
00 Yorumlasadece sanal evlendikten sonra?
00 Yorumla
+1 yılİşte onlar kaşarında kaşarı.
00 Yorumla
+1 yılO tarif ettiğin kız sen oluyorsun galiba
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir sanal seks ki bu!!!
00 Yorumlaönden almışmı ya da arkadan
02 Yorumla
Soran+1 yılIki yıllık sevgilisiyle sanal yapmış ilerisi yok şimdi kapanmayi düşünüyo ve sevgilisinden ayrılmış
+1 yılufukta evlilikmi varr ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
sadece merak anlaşildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu seksin içerisinde foto video falanda var mı?
014 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok yaştan kaynaklı meraktan yapılmış bir hata cinsellik insanların en büyük zaafıdır bence bu durum senin namusunu sorgulamaz
Soran+1 yılBen kapanmayi düşünüyorum ama iki yıllık sevgilimle bunu yaptığım için kendimi layık görmüyorum (sevgilimden ayrılalı on ay oldu)
Cevap sahibi+1 yılBence sen şeytanın seninle oynamasına müsade ediyorsun hatalar insanlar içindir bir hata yaptın diye ALLAH yolundan mı ayrılacaksın? Herkesin günahları hataları var tövbe et ve doğru bildiğini yap bence
Soran+1 yılYa kapanınca tutamazsam kendimi... Yine mast yaparsam
Cevap sahibi+1 yılMast yapabilirsin bunda yanlış bir şey yok ki bu bir ihtiyaç yani mast olmasa insanların halini düşün bir? Mesela hayvanlar köpek mast yapamadığı insanın üstüne çıkıp sürtünmeye çalışıyor. Herkes birbirine saldırırdı düz duvara tırmanırdı yani bence günah değil insanın kendini tatmin etmesi çok normal..
Soran+1 yılÖyle olduğu için çok layık görmüyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun bence kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl20..
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi düşün o zaman
Soran+1 yılPaklanmak için karşındakini kullanmak için takıyorlar diyolar ama öyle anlaşılmaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılDesinlere iş yapmamalısın
Soran+1 yıl😑😑😑
Cevap sahibi+1 yılİnsanların ne dediğini falan önemsersen hayatını insanlara göre yaşamak zorunda kalırsın şu an olduğu gibi buda sana her zaman kaybettirir
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbana ne resimler gelmiştiii ohoooooooooooooooo :D
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem.
00 Yorumlabenle yapıyorsa olabilr
00 YorumlaOlabilir herkes sütten çıkmış ak kaşık değil
00 Yorumla
+1 yılbilemem benle yapmışsa belkii
00 YorumlaSadece sanal mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılHayır evlenmem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yıltabıkı hayır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılhiiiiç sorun değel
00 Yorumla
+1 yılCok var
04 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Bilemessin ki yapip yapmadigini
Soran+1 yılBiliyo olsan evlenir misin
- +1 yıl
Duruma bagli bu olay hemen yapmissa olmaz ama sevgiliyken isteniyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır.
00 Yorumla
+1 yılkapalı mısın?
04 Yorumla
Soran+1 yılIki senelik sevgilimle son iki ay içinde yapmıştım aldattığını öğrenince ayrıldık on aydır sevgilim yok ve kapanmayi düşünüyorum
- +1 yıl
hmm kapalı hatun fantazım var:)
Soran+1 yılEvlilikten bahsediyoruz
- +1 yıl
olsun şu an engel degıl
Kapalı ne
01 Yorumla
Soran+1 yılTesettürlü
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kapalı ve sanal seks yaptığını bildiğiniz bir kızla evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler