8 aylık hamileyim doktor haftada iki kere seks yapın dedi ama buna rağmen eşim yapmıyor s. kim çocuğmuzun başına çarpıyomuş gibi oluyo diyor ben çocuğmun yüzüne boşalmam diyor aramızda çocuk varmıs gibi oluyor falan diyor ne yapcam ben yaa hamileliktende çok azgınım zaten
Cevabın nedir?
+1 yılsende bir sorun var çünkü kadınlar hamilelikle beraber hormonal etkiyle çocuğuna odaklı olur annelik iç güdüsü artar ve asla seks düşünmezler. erkekte babalık iç güdüsü ile seni hamile görmek göbeğini okşayıp çocuğunu sevmesi vs gibi şeylerle cinsellikten uzaklaşır. adamın dedikleri gerçekten normal ve adam haklı burada. 9 ay hamilelik peşine emzirme süreci ve doğum yaralarının iyileşmesi derken 1 yıl hiç birşey yapmamak en güzelidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhayır kesinlikle eşin yanlış düşünüyor , hiç bir zaman öyle çocuga deger yok boşalmam gibi şeyler yanlış allah onu öyle bir yerde koruyorki kimse bozamaz onun rahatını , sadece dikkat etmeniz gereken pozisyonlarınıza dikkat edin. hamilelikte doggy posizyonu daha rahat olur
20 Yorumla
+1 yılya bu soru troll mu acaba s. kim mikim? ayrıca seks doğum için önemli illa içine bosalacak diye bir kaide yok zaten ki bebeğimin yüzüne bosalmam diyen bir adamın psikolojisinden süphe duyarım ben ne olursa olsun erkek bunu söyleyemez bence hic hos bir kelime degil ve o bebekte kesenin içinde adamınki de 1 metre olmadığına göre bebeğin umrunda olmazsınız merak etme
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o kocaman karnınla nasıl daha seks yapmak istersin yaa ben eşimin karşısına o şekilde çıplak çıkmam kusura bakma.
25 Yorumla
Soran+1 yılOnun çocuğnu taşıyorum sonucta valla hicte çekinmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam onun çocuğunu taşıyor olabilirsin ama o görüntü bence seksi falan değil. Eşin seni hep güzel vücudunla hatırlasın :/
Soran+1 yıl@sexdream hamile kadınlar daha çok azgın oluyorlar
Cevap sahibi+1 yılBende öyleydim :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
66Cevap
+1 yılkocan salak mı?
çocuk rahimde büyüyor... penis vajinaya giriyor
ne alaka?
orası ayrı orası ayrı...
netten resimler aç kocana göster.. belki anlar nereye giriyor nereye boşalıyor cocuk nerde duruyor penis nereye giriyor...
ne odunlar var yaaa20 YorumlaBen olsam hamileligin ilk gunlerinden itibaren bırakırım yapmam... çünkü seni daha özel vs vs görürüm daha çok duygusal olarak severim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİtfaye yi araman lazım ablacım tazyikli anca söndürür senin yangini
Şaka bir yana tuhaf olur adam haksız da değil ama bide o kadar derine gitme ihtimali yok gibi bise tabi 30 cm üstü değilse00 Yorumla Ya bende evlenip hamile kalınca yapamıcam mı diye düşünüyodum sağol abla ya sorun aklımdaki bir soruya cevap oldu. :D
13 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de bu kadar cahillik mi olur? :S (Gerçi 8 aylık olmuşsun doktorlar ne diyo? )
Hayır yani eşiniz kuruntuda çocuğun kafasına mı çarpar tey Allam yaa :D o saçma düşünüyor da 8 aylık hamile olman beni düşündürdü :S00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok dikkat ederimm www.hurriyetaile.com/.../...eks-pozisyonlari-4.png ve ellerim usta bir kaşiftir...:-)
00 Yorumlaaçıkcası o durumda benımde yapabılıcegımı sanmıyorum kendı kendını tatmın etcen artık adamı zorlama bence duygusala baglamıs besbbellı
00 YorumlaBenimde eşim 8 aylık hamile. bizde bir süredir yapmıyoruz. Yapmak içimden gelmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAa niye ama
Soran+1 yılAma eşin cinsel açlını gideriyordu siz erkekler kadının yanında olmanız gerekirken onu yanlız bırakıyorsunuz
+1 yılEsin hakli bence 8. Aydan itibaren vajinal iliski olmamali. Rahime baski yapmak tehlikeli olabilir. Bu surecte elle oksayarak seni rahatlatmali.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef birçok insan hiç alakası olmadığı halde çocuğa birşey olmasından korkuyor. ya da hamileligi kutsal gorerek yapsa bile utaniyor. Halbuki hamile kadınlar normalden daha istekli olduğundan bence çok daha zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun hamilelikle alakalı farklı pozisyonları var net ten bakın hem sizin sağlığınız için iyi olur hemde eşiniz yeşil sahalara tekrar yerini almış olabilir :)
00 YorumlaBöyle olmasın sonra
https://hizliresim.com/rRO6qm40 YorumlaDoktoru dinleyin. Senin iyiliğin bebeğin de iyiliği. Seks ihtiyacı bağışıklık sistemini güçlü tutar. Bazı zararlı maddeleri atar sağlık için gerekli. Ama tedbirli yavaş olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılYalanın Allah'ını söylüyorsun gerçekten yalan doktorlar 6 aya kadar izin veriyo sen neyindeki kafasını yaşıyosun
10 Yorumlaeşin babalık duygusundan ötürü öyle düşünüyordur elinle boşalt kendini ozaman aldatcak değilsinya karnında çocuğunla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprezervatif kullanırsa boşalma sorunu olmaz. doktorun yapın demesinin nedeni vajina kaslarının çalıştırılması olabilir. dikkate alın...
00 Yorumla
+1 yıl:D :D heh hee aynısını benim eşimde diyodu yapmam diye zar zor ikna ediyordum ama şimdi çocuk oldu temelli bıraktı seksi :(
011 Yorumla
Soran+1 yılKadının intikamı..
- +1 yıl
ne intikamı be :( zevk almıyormuş artık ki zorla yapmıyodum kii ben hem doktor sağlıklı diyodu hemde kıvama getiriyodum yani
Soran+1 yılÜzüldüm eşimle cinseliğim bitsinde istemem
- +1 yıl
baskı yapma kendin tatmin olmaya çalış çok mu doğuma daha
Soran+1 yıl1 ay kaldı iste
- +1 yıl
hım... sen kudurt adamı bişiler yap işte ya da kendin tatmin olmaya bak :) bak doğumdan sonra 40 gün zaten yok de :D
Soran+1 yılÇok ugraştım kudurtmaya karnındaki kum cuvalıyla hiç seksi degilsin diyo git bebeğe alınacak şeylerle ilgilen falan diyor
- +1 yıl
yuh oda odunmuş ha :( o nasıl laf yaaa üzüldüm bak şimdi buna :(
Soran+1 yılEvetya hep odun zaten
- +1 yıl
sen yinede uğraş yaa azdırmaya çalış ne biliiim özelden yazabilir misin mmkünse
- +1 yıl
sustun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer doktor yapabilirsiniz dediyse yapılabilir bence kocan saçmalamış.
Ben şimdi çocuğumun yüzüne boşalırım gibi aptalca bir ifade duymadım hayatımda.00 Yorumladurumun zor mast yap istersen bir kaç taktik vereyim buyuur
02 Yorumla
Soran+1 yılVer
+1 yılbenim bildiğim 5 aydan sonrası sakıncalı çocuk sağşlığı için...
10 Yorumla
+1 yıleşin şunu anlamıyor kadın hamilelik döneminde eğer beraber olur ve boşalırsa o kadar rahat bir doğum gerçekleştiriyor.
00 Yorumlaya sizde pozisyonu ona göre ayarlayın belki o zaman yapar ikna et onu ve pozisyonu ayarla
00 Yorumla
+1 yıl8 aylıkken seks olmaz yanlışiın var doktor dememiştir öyle
00 YorumlaCinsellik konusunda 439 cevap paylaştı. öğle hissediyorsa
oral denemelisiniz tabi ellinizlede destek verin birbirinize00 Yorumlasaçmalık ulan çocuğun sağlık açısından bile önemli doktor bişey söylüyoki uygulayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamile kadının son aylarında makinası çok kabarık ve genişlemiş olur. Ayrıca renk olarak değişik halleri alır.
Bu görüntü de isteksizlik ve igrenme yapabilir00 YorumlaBikere yalan yazıyorsun 8 aylık hamilekadın seks yapması yasaktır canım . Kime ne anlatıyon sen
00 Yorumlailk aylarda seks zararlı ama son aylarda rahat bir doğum olması açısından yararı var seks yapmanın
02 Yorumla- +1 yıl
Oku bakiyim yararini var zararimi? Cinselliğin hangi aya kadar yaşanabileceği sorusuna gelince, hamilelik süresince tıbbi bir engel görülmediği sürece ve belirli bir takım pozisyonlarda hamileliğin 9. ayına dek, cinsel ilişki yaşanabilir. Hamileliğin son 4 haftasında, spermin içerisinde mevcut olan prostaglandin hormonunun, rahim ağzında açılmaya ve meme başı tahriği, aynı zamanda orgazmın sebep olduğu oksitosin salınımının da, aynı şekilde rahimde kasılmalara sebep olacağını öngörerek, cinsel ilişkide bulunulmaması teorik olarak önerilmektedir. Ancak gene de, bu konu ile ilgili net bir bulguya sahip değiliz. Yapılan çeşitli çalışmalar sonucunda, cinselliğin hamilelikte de normal hayatta ki kadar yoğun ve serbest yaşanabileceğini ifade etmektedir. Anne adaylarının bu konuda doktorunun önerisini dinlemesinde yarar vardır.
- +1 yıl
@Atarlıçikileta 3. satır beni doğruluyor pozisyon çok önemli atarlıçikileta
Doktor bir yasak koymadığı sürece zararı yok hatta faydası var diye biliyorum ben..
00 Yorumla
+1 yılSöyle yapsın çocuk kaç kat korumanın içinde cahıl herif de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem senı doyurmuyorsan en azından oralla ya da parmaklarıyla ıhtıyacını karsılayabılır ac bırakılmaz mı bır kadın cınsel anlamda :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin yapmıyor sa başka tenlerde de deneye bilirsin bu zevki 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma salak konuşma
Cevap sahibi+1 yılSanal seks yap o zaman belki bir faydasını görürsün 😊
kocan doğru söylüyor
eşin köküne kadar sokmasın o zaman değmez00 YorumlaMasturbasyon yap şunun şurasında doğuma 1 ay'ın kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı 8 ay riskli dönem bebeği düşünmeniz lazım biraz sabır.
00 Yorumla
+1 yılÖyle güzel oluyorki çok seksi oluyor hamile kadınla seks çok mükemmel
00 YorumlaHamileyken seks yapılmaz ama istersen rahatltblrm seni burdan
00 YorumlaZaten 8 aylık ise seks yapın diyen doktor hangi salak
00 YorumlaCehalet başa bela. Her iki başa da üstelik :))
10 Yorumla
+1 yılSenden de anne olucak.
218 Yorumla- +1 yıl
kadın zina yapmıyor kocasını aldatmıyor. birbirine helaller. bundan doğal ne var... hem hamilelikteki cinsel münasebet kadının kaslarını çalıştırarak doğumda kolaylık sağlıyor diye biliyorum ve doktorlar da öneriyor...
- +1 yıl
Öyle demeyin
riskli gebelik harivi ilişki serbesttir
hamilelikte artan hormonlardan dolayı isyek artabilir
lohusalıkta da yapamayacak
çocuğun ilk aylatı çok zor bence yapılır hatta doktorlarca
doğumu kolaylaştırır - +1 yıl
Siz ne biliyorsunuz siz kac dogum yaptiniz sizin akliniz sagdece asne fisnede.
- +1 yıl
Cinselliğin hangi aya kadar yaşanabileceği sorusuna gelince, hamilelik süresince tıbbi bir engel görülmediği sürece ve belirli bir takım pozisyonlarda hamileliğin 9. ayına dek, cinsel ilişki yaşanabilir. Hamileliğin son 4 haftasında, spermin içerisinde mevcut olan prostaglandin hormonunun, rahim ağzında açılmaya ve meme başı tahriği, aynı zamanda orgazmın sebep olduğu oksitosin salınımının da, aynı şekilde rahimde kasılmalara sebep olacağını öngörerek, cinsel ilişkide bulunulmaması teorik olarak önerilmektedir. Ancak gene de, bu konu ile ilgili net bir bulguya sahip değiliz. Yapılan çeşitli çalışmalar sonucunda, cinselliğin hamilelikte de normal hayatta ki kadar yoğun ve serbest yaşanabileceğini ifade etmektedir. Anne adaylarının bu konuda doktorunun önerisini dinlemesinde yarar vardır. Cok bilmiz erkekler okuyun ögrenin.
- +1 yıl
@barannq
- +1 yıl
@palantir333 ogrenin sonra konusun.
- +1 yıl
@bewildgirl oku anlarsin.
- +1 yıl
sende yukarıdaki açıklamayı oku zaten doktor haftada 2 kez ilişkiye girebilirsiniz demiş. sen okumayı becerdin mi ki oku öğren diyorsun. sperm zararlıysa prezervatif var araştır ne olduğunu onu da öğren. sanki cinsellik sadece erkeklere ihtiyaçmış gibi davranıyor ya kadınlar anlam veremiyorum. arkadaşım bakire kal o zaman evlenme ve bakire öl.
- +1 yıl
Orgazm olmak erken doğumu tetikler mi?
Orgazm olmak, rahim kasılmalarını arttırır, ama bu kasılmalar doğum eylemindeki kasılmalardan farklıdır. Orgazm olmak erken doğum riskini arttırmaz veya erken doğuma neden olmaz. Benzer şekilde, gebeliğin son günlerinde bile cinsel ilişkiye girmek doğum kasılmalarını tetiklemez. - +1 yıl
Hamileliğin son günlerinde cinsel ilişkiye girmek doğumun erken başlamasına neden olur mu?
Evet: Dol sıvısı, prostaglandin içerir. Bu da, rahimle temas halinde, kasılmaları başlatır. 8. ayın ortalarından itibaren prezervatif kullanılmalıdır.
demiş kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Doç. Dr. Teksen Çamlıbel - +1 yıl
www.hamilelikte.com/.../
bide buna bak. - +1 yıl
Ağzını topla
benim kızım var
riskli gebelik geçirdim
bizde olmadı
ama olması sıkıntı değil
Hem din bike yasayasaklamamış
eşlerin birbirine karşı görevleri vardır - +1 yıl
Güzel alıntı yapmışsınız
Aynen dedikleriniz gibi - +1 yıl
@bewildgirl o laflarim sana degildi.
- +1 yıl
Şş relax 😎 Soruyu soran 9 dogurdu yeter daa👍🏻
- +1 yıl
@kurubaklava 😂😂😂haklisin.😊
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. canım benim ya:D komiksin
00 Yorumla
+1 yılbiraz salak bir eşin var galiba?
04 Yorumla
Soran+1 yılHer işe espiriyle bakma gibi bir yönü var
- +1 yıl
yahu espri yapılacak onu var... yapılmayacak konu var... çocuksu erkekler bence çok itici geliyordur kadınlara çünkü cinsellikte böyle ayarsız konuşmalar seksten soğutur seni...
Soran+1 yılNe biliyim bazen cok güldürüyor bağzende kendinden soğtuyor
- +1 yıl
onu dedim ya normalde güldürmesi çok güzel birşey ama yeri çok önemli... ciddi olunması gerkene bir ortamda ya da seks gibi en özel bir anda cıvıklık bence hiç hoş değil...
Aslında haksız da sayılmaz
10 YorumlaThlikeli olur ya sen mast yap
00 Yorumla
+1 yılSende farkli yontem dene
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Mast yapabilirsin
+1 yıladam haklı şahsen bende öyle bir durumda yapmam.
10 Yorumlabizimde hatun yanaşmıyordu bana
00 Yorumla
+1 yılsenin yüzüne boşalsın olmaz mı :D
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yap sen de
10 Yorumla
+1 yılmast yapabilirsin mesela
00 Yorumla
+1 yıladam haklı çocuğun kafası yamuk olmasın sonra
00 YorumlaKendi kendini tatmn et
02 Yorumla
Soran+1 yılO beni tatmin etmesini istiyorum
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıleliyle sen boşaltsın yardımcı olsun. eşin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya Bidon gibi olmuş hala seks diyo ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani adamda haklı şimdi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıl8. aydan sonra doktor yap demez :D
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılulen sabah sabah güldüm ya :))
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılson ay hala isteklimisin hakı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan yontem var. daha acı ve zevk verici
00 YorumlaSabır sabir
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!