7 aylık hamileyim, eşim baya ilgisizleşti. Beraber olmayı bile teklif etmiyor. Sizce bu normal bir durum mu? Hamileyken eşinize davranışız nasıl oluyor?
Özellikle erkekler hamile eşlere yaklaşmak istemiyor mu içleri mi almıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bu durum sandığından daha yaygın ve çoğu zaman seninle ilgili değil. Birçok erkek hamilelikte eşine yaklaşırken korku yaşayabiliyor; bebeğe zarar verme endişesi, seni incitme korkusu ya da zihninde hamileliği cinsellikle bağdaştıramama gibi nedenler olabiliyor. Ama bu, seni istemediği anlamına gelmez. Yine de ilgisizliğin seni üzmesi çok anlaşılır. En sağlıklısı sakin bir anında, suçlamadan, nasıl hissettiğini söylemen. Konuşulmadıkça erkekler genelde geri çekilmeyi seçiyor, oysa netlik çoğu şeyi rahatlatıyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hamilelik döneminde erkekler pek eşine yakınlaşmak istemez bunun sebebi ilişkinin bebeğe veya kadına zarar verebilir düşüncesi veya karısının üstüne çok titremesi veya bilgisinin olmaması veya ilişki talep edrsem eşim beni tersler gibi eğer doktorunuz her hangi bir yasak koymamış ise hamileliğin son ayına kadar eşler birliktelik yaşayabilir. Eşiniz yanaşmıyorsa sizin yanaşın, ilişki istediğinizi söyleyin (bu yüzden eşler arası açık iletişim son derece önemlidir) hamilelik döneminde ilişkin normal olduğunu romantizmi ve erotizmi hep erkekten beklememek gerekir bazende kadınlar başlatmalıdır ayrıca hamilelikte kadının banyosuna kadar erkek ilgilenmelidir hem cinsellik yününden hem diğer yönlerden kadını yanlız bırakmak hiçbir şekilde doğru değildir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayBilgisizlik, tecrübesizlik, sana ve bebeğinize zarar geleceği korkusu, hamile bir eş ile nasıl bağ kurulur, nasıl cinsellik yaşanır bilmediğimiz içindir ki korkarız, uzak dururuz, kaçarız elimiz de olmdan. Doktorunuza daışın, eşinizi bilgilendirsin, ikiniz de bu konuda ki korkularınız ile yüzleşin, konuşun, araştırın, bir yol muhakkak bulacaksınızdır...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKaç ay bende mahrum kalmıştım seksten🥲 Defalarca talep ettim ama eşime etik gelmiyordu. Çocuğa bir zarar gelmeyeceğini biliyor ama orada bir bebek olduğunu bildiği için doğru gelmiyordu düşüncesi hoşuna gitmiyordu. Bir iki defa beni hamile bir kadın değilde şişman bir kadın gibi düşün diyerek karnımın yeni çıktığı zamanlarda ikna etmiştim ama karnım bariz belli olurken istemedi.
13 Yorumla- 5 ay
Vay arkadaş ya bence farklı bi sebep vardır
Cevap sahibi5 ay@Serhatsrk01 Ne gibi
- 5 ay
Genişleme falan olmuştur diye falan düşünmüştür belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayinsan gibi kocanı al karşına herşeyi konuş burdakiler sana yardım edemez, yoksa çıkar yol çözüm bulamassın, senin gibiler de gider herzaman öyle d€ngesiz insanlara denk gelir zaten.
Tabi normal değil yaşadığın şeyler, kocan olacak herif yanına sokulmuyorsa akşam sen çekici hamile kıyafeti giyin yanına sokul herşeyi de erkeklerden beklemeyin artık sen gitmesen oda gelmez sonra niye soğuk davranıyor diye dert yanarsın10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayGenelde erkekler eşlerinin karınları sisince cinsel olarak yaklasamiylr eşlerini çocuğunu taşıdığı için onları çok mahsun ve çok çile çekiyorlar görebiliyor kendilerinin yüzüne bu halde gibi ona seks yapalım diye bide hizmet beklemek gibi hissedip teklif edemiyolar oyuzden canim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayArtık son aylaea gelinmiş ve bir arıza olsun istemiyordur ben de uzak durmuştum ama tamamen saçmalık olduğunu kabul ediyorum ama işte ne bileyim çocuğuma ana rahminde dokunacak diye düşündüm güleni döverim.
10 Yorumla
5 ay7 aylikken bi zahmet ilişmesin zaten. Ama genel olarak ilgilenmiyorsa sıkıntı
42 Yorumla
Soran5 ayGenel olarak ilgi yok
- 5 ay
Hamilelikle birlikte artik bayaği zaman geçti ve sevgisini dile getirmemeye başlamış olabilir. Be de olsa artik hep onun yanindasin ekstra ilgi vermeye gerek görmüyor olabilir. Ya da bir sıkıntısı varsa icine kapanmis olabilir. Sorumluluk hissi baba olacagim hisi yuklenmis olabilir. Cinsel iliski olarakta zarar vermeyeyim dusuncesi vardir.
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
5 ayMerhaba, gebelik çok özel bir durum, ve genel olarak kadınlara da aşırı yakışıyor, bana göre çok çekici oluyor hamile kadınlar, içi almayacak ne olabilir ki bir erkeğin
02 Yorumla
Soran5 ayBende bilmiyorum ilgisizliği hamileliğimden dolayı mı diye düşünüyorum, acaba içi mi almıyor diye
- 5 ay
28 haftalık hamilesin, ki bence gebeliğin en güzel, zamanı son trimestirin başları. Fazla kilo alma ya da vücudunda aşırı bir değişim oldu mu
Açıkçası bebeğe ve kadına zarar gelir diye yapmıyoruz bu sizi sevmediğimizden değil. Yaparken bi kanama olur kasıntı olur bişi olur geçici zevk için evladı kötü duruma düşürmeye gerek yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
5 ayİlgisiz davranması tabii ki hiç hoş değil saçma ama ilişki konusunda belki korkuyordur yani istemediğinden değil sana zarar vermesinden korkuyor olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBebeğe zarar gelir diye korkuyor olabilir ama bildiğim kadarıyla 2 ay kalaya kadar sıkıntı olmuyor ama eşin biraz set yapıyorsa sana zarar vermekten korkuyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayLan 2 ay sonra doğuracaksın azdın mı bu ne çaktırma merakı
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. benim eşimde 7 aya girdi ama sorun yok sadece bazı şeylere dikkat ediyoruz sanırım çeniyor olabilir ama çözümsüz değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayeşin bilgisiz olabilir , bence konuşmayı dene , son haftaya kadar seks yapılabilir , bunu bilmesi gerek , haricinde normal değil bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
5 ayHamile olduğun zaman cinselliğe ara verilir ve bu süre zarfı içerisinde erkek eşinden soğuma ihtimali yüksektir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Son 1 ay kalana kadar sorun yok yapabilirsiniz. Seninki karnını öyle şiş görünce soğumuş olabilir belki
00 YorumlaAldatma ihtimali yüksek senle cinsellik yaşamıyorsa üzücü ama kadınlar hamileyken genelde aldatıliyor
00 Yorumla
5 ayAnne gözünde kutsallaşıyor. O gözle bakılmıyor. 7 aylık artık. Be careful. Plase
00 YorumlaOnu anlamaya çalış çocuk sevgisi ona bişey olur korkusu vs vs o yüzden gitme üstüne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYani belki bebeğin zarar gelecek diye korkuyordur benim şimdi şu anda 6 aylık hamile Ben de ilk zamanlarda korkuyordum Ama zamanla açtık bu durumu
00 Yorumla7 aylık hamilelikte beraber olmak zararlıdır zaten. Doğru olanı yapıyır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hamileyken bu normal saglik icin hamilelikten sonra düzelir amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
5 ayHamile iken öyle olması normal ama istersen ona oral yap önce?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
5 ayBenim eşim hamile olmadıgı halde bana yaklaşmıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aytek başına orgazm oluyor ise yaklaşmaması normal , belkide fazla dırdır yapıyor olabilirsin ona göre problem olabilir bu durum bi konuşmanda fayda var
00 Yorumla
5 ayHamileyken doktor tavsiyesi üzerine birlikte olunması gereken ve sürece katkı sağlayacak pozisyonlar bile var diye biliyorum. Bence son döneme kadar rahatça cinsellik yaşanabilmeli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. bazı erkekler hamile karısından neden bu kadar uzaklaşıyor anlamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. canım o zaman. Hazır fırsat hamile fantazisi yapsa ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySenden uzaklasmis belliki. Cokmu kilo aldin ya da sende mi mesafelisin?
02 Yorumla
Soran5 ayHayır mesafeli değilim kilo da çok almadım sayılır bakımlarımı yapıyorum aksatmıyorum
Cevap sahibi5 ayIliskiye girebilir risk yoksa. Ama biraz soguma var gibi geldi. Sen yanasmayi denedinmi
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çocuğun sağlığından endişe etme durumundan istemez sevismiyormu peki
02 Yorumla
Soran5 ayHayır
Gizli Üye(36-45)5 aybence normal değil, hamilelik kadının en seksi olduğu dönemler, bize dr ilk ve son ay hariç sof cinsellik yaşayabilirsiniz bu kadının hormonları açısından da çok iyi olur demişti
bi anda mı soğudu
yoksa hamileliğin en başından beri aynı mıydı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBebege zarar gelmesinden korkuyodur ksnında cok sisse zorlaniyor olabilşr
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHamile olduğundan olabilir mi,7 ay olmuş biraz riskli olabilir bişey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayevet garıp bı psıkolojı rahım sarkıyor vs sankı cocugu etkılıecekmısız gıbı kotu hıssedıyodum bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKorkuyordum bişey olur diye bende öyleydim ilk çocukta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİşini bilmiyor. Tam tersine hamile kadınla seks yapmak çok zevkliydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen de çok sorun yaşamıştım bu dönemde istersen konuşalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayMal gibi oluyo bazısı. Zikmişim ne uğraşacam dışarda dirisi var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayYedinci aya kadar problem yok da yedinci aydan sonra sanki dikkatli olmak gerekiyor
00 Yorumla
5 ayOff hamilesin bide kocanın yerinde olsam günlük rahatlatırdımm seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı.
5 ayNormal bir durum değil ama belkide hamile olduğun için bebek zarar görmesin diye yaklaşmıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHamilelik normal gidiyorsa doğuma son 2 ay kalıncaya kadar seks yapılabilir diyorlar. Kaç yıllık evlisiniz ve eşin evlendiğinizden beri böyle ilgisiz isteksizmiydi
00 Yorumla
5 aySeni beğenmiyorsun başka kadınlara bakıyor geri döndürme in yollarida basit
00 YorumlaBen eşim hamile olsaydı 1 dakika boş bırakmam yapışırm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBiz son iki aya kadar surekli birlikde olduk dogru pozisyonda esin belki cocuga bisey olur diye korkabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
5 ayBebek zarar gorur diye bu düşünce hep var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yan taraftan dikkatli yapilabilir
00 Yorumlazaten 7 aylıkken nasıl yapacaksınız?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayNormal, yaygın bir durum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
5 aySen yanas. Otur ustune
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
5 ayBu olabilir bence normal bir durum bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayBişey olur diye korkuyor olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Sen skso çek eşine rahatlat o zaman.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes oyle degil hayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayÇocuk olunca daha kötü olacak bence
00 Yorumla
5 ayBebeğe zarar gelir diye korkuyordur herhalde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Hamileysen normal de genel olarak ise sorun
00 Yorumla
5 ayBence ilgisizlik olmaz böyle ama
00 Yorumla
5 ayEşinde bir m. l sanki
00 Yorumla
5 ay7 ayda oluyor böyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYa biz aylar oldu evliyz
Halen daha bsey olmadı bu normal mi 🙃00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayhayır tabiki cocuga zarar gelır diye yaklasmıyodur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hamilelikte yapılan seks şifadır
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler