Öz babamın cinsel istismarina uğradım. şu an oda'da yatıyor ve ben onu öldürmek istiyorum. Çocuktum yaptiği zaman ama unutamiyorum yemin ederim ki aklima gelmeyen gün yok geceleri yatmadan önce yaptığı şeyler aklima geliyor ve sadece ağlıyorum. Annem de biliyor ablamda ama hep sustular artık dayanamiyorum o adamin yüzünü görmeye! Nereye sığınıcam ben?
Cevabın nedir?
+1 yılCanım bizimde yakinimizda bunu yaşamış olan bir arkadaşımız var. Babası şu an hapiste. Ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum ama biran önce ya polise git ya da ayrı o evden. Anneninde bişey dememiş olmasına anlam veremedim. Nerde yaşıyorsun sen bize yakınsan yardimci oluruz
217 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yardımcı olur musunuz? Sivasta yaşıyorum. Annem adımız çıkmasın diye sustugunu söylüyor. Abla yemin ederim şu an bunları yazarken ellerim titriyor herkes troll filan yaptığımı düşünüyor ama değil yemin ederim gerçek. 13 yaşında başladı 16 yasima kadar devam ettirdi ve cok kotu dönemler geçiriyorum
- +1 yıl
Çıksın herkez bilsin ne pislik bir adam olduğunu. Sen çalışıyor veya okuyormusun?
Soran+1 yılAçıktan okuyorum
- +1 yıl
Benim oturduğum evin tam karşısında şu anda 16 yaşında saf bir kız yaşıyor öz babası 42 yaşında 4 yıldır kokain bağımlısı olarak evde kızıyla baş başa kaldığında eşi işe gittiğinde aralarında bir bağrışma oluyor, kızın babası hiç bağırmıyor daha çok kız bağırıyor "yapma, istemiyorum, bırak canımı acıtıyorsun ah acıyor" diye sonra bu ses kesiliyor 10 saniye sonra kızın ah ah ah diye inleme sesleri geliyor işin saçma tarafı bu sesin sadece benim duyuyor olmam, o seste kesilince kızın babası eşi evde yokken evin içinde 10 saat kalıyor hiç dışarı çıkmıyor eve fatura kesmek için görevli gelse de ikisi de kapıyı açmıyor, kızın ilk günkü taciz olayı şöyle oldu; bir katlı müstakil evin üstünde küçük açık bir teras bunuyor, kızın babası evin üstüne çıktığında babası sehpanın üzerindeki zorları tek burnuyla çekerken kız babasının yanına bir tane sandalye çekerek oturdu, o an her şey normal görünüyordu derken, kız babasına 2 defa 10 saniye aralıklı baba ne yapıyorsun diye sordu kız o zamanlar 14 yaşındaydı, babası ikisine de cevap vermedi, sonra kızın elinde çamaşır sepeti varken babası bir anda kıza dönerek kızın iki bacaklarını açtı sol eliyle kızının cinsel organına parmaklarını yapıştırdı, kıza bir şey söyledi ama ben evin üçüncü katındaki balkonundan hiçbir şey anlamadım benim normalde gözlerim ve kulaklarım çok iyi duyar ve görür, ama o an duymadım keşke o an o durumu fotoğraf çekseydim korktum çekemedim, kız babasının o sözünden sonra birden babasının eline vurarak merdivenlerden aşağı inerek çamaşır sepetini de merdivenlerden aşağı fırlatarak evin içine koştu kapıyı da evin içinden kilitledi,
- +1 yıl
kızın babası da "kızım özür dilerim bir daha yapmayacağım diyerek arkasından pişman olmuş karaktere büründü" işte her şey o ilk dokunuşla başladı, sonra kızın babası da aşağı evin bahçesinden "kızım kapıyı açar mısın söz bir daha yapmayacağım diye seslendi" kız o sırada benim kızı göreceğim bir odaya geçerek elindeki telefondan bir yeri aradı ve telefonu kulağuna koydu nereyi aradığını bilmiyorum ama elleri titriyordu bir ara telefonu elinden düşürür gibi oldu, sonra kız içeriden defol git diye bağırınca kızın babası da evden dışarı çıktı 3 saat sonra eve gelecekti ama öncesinde kızın annesi kızın babasından 20 dakika sonra eve koşar adımlarla geldi sokak kapının anahtarını eli titreyerek taktı içeri girerek kocasına "şabannnn diye seslendi" evde sadece kızı vardı" kadın baban nerde dedi kız bilmiyorum dedi bunlar benim duyabileceğim şekilde söylendi, sonra kızın babası eve gelerek konuştular meğerse o gün kadının eline sıcak su dökülmüş bunu da bana kadın telefonda söyledi, kız ise babasının taciz olayından bahsetmedi ki evde kavga olmadı, kız çok iyi sır tutar babasını da annesinden daha çok sevdiği için bu ensest olayı saklamak istedi diye düşünüyorum, ve kız hala bu olayı annesinden ve diğer insanlardan saklıyor benden bile saklıyor olayı en iyi şekilde gören ve duyan birisi olarak kızın bana yalancı demesine senin psikolojin bozuk demesine karşı hep sabrettim, sonra kızın babası terasa çıkıp kokain çekmeye devam etti o günde öyle bitti bu olay 2018 haziranda yaşandı diye hatırlıyorum,
- +1 yıl
Burada kızın yapma bırak istemiyorum dediği konuyu paylaştım
Sizce (41) baba mı zor durumda yoksa (15) kızı mı? ↗
sonra en son o evden taşınmadan önce de onların bir yakınlığını gördüm yanımda abimin eşi yengemde vardı o da gördüğü her şeyi ve yengemin surat ifadesi korkmuştu, şaşırmıştı, kız ve kızın babası evin bahçesindeydi ben onların bahçesinin tamamını görecek balkondaydım, kız yerleri süpürüyordu kızın babasına kızının tam arkasında ki beyaz plastik sandalyede oturup kızının tam kalçasının ortasına bakıyordu o görüntü tamamen iğrençti, elimi sıktım ama o eve dalıp adamı dövmeye cesaretim yoktu, kızın babası başka hiçbir yere bakmadan sadece kızının kalçalarına ve kalçasının ortasına bakıyordu, sonra kız kafasını sola doğru döndürdü ve sol arka ayağına doğru geriye baktı geriye bir adım attı, kızın babası da birden ayağa kalkarak kızının kalçasının ortasına biraz kabarmış olan cinsel organını kızının kalçasının tam ortasına yapıştırdı, kız ise hiçbir şey olmamış gibi yerleri süpürmeye devam etti, kızın babası hem arkadan yapışmış duruyorken hem de kızının iki eliyle bir eli sağ belinden bir eline sol belinde duruyordu, kızın babası o an hiç gözünü ayırmadan cinsel organına baktı kızının da kalçalarına ve ortasına baktı, sonra kızının sol kalçasına cinsel organını yapışık şekilde sol tarafında olan 1 metre mesafe olan merdivenlere doğru yürüdü, merdivenlerin basamak sayısı da 7, kızın babası 2. inci basamakta kızına bakarak ve gülerek hadi içeri gel diye seslendikten sonra hemen içeri girerken, kız önce babasına bakarak arkasından tamam yerleri süpüreyim geliyorum dedikten 10 saniye sonra kız da öz babasının arkasından içeri girdi, - +1 yıl
kapı içeriden kilitlendi perdeler kapatıldı, "size yemin ederim alıntı olan ensest hikayelerle hiç alakam yok inanmazsanız bursa yıldırım karakoluna sorabilirsiniz, ama onlar söylemezler diye düşünüyorum", hiç ve o anda ses çıkmadı, normalde kızın babası evde duramazdı, ama kızın annesi evde yokken bu sapık herif 8-10 saat hep evin içinde duruyordu, ben devamlı balkonda bunları izlerdim o gün onlar içeri girdi biz de abim ve annemin yanına içeri girdik ama aklım hep kız da oldu acaba o gün içeri de neler oldu diye düşündüm, çünkü mantıklı düşünürsek bir baba 12 mayıs 2005 doğumlu tek ve öz kızına neden "GÜLEREK" içeri gel diye davet eder ki, çok saçma değil mi o an ensest bir ilişki daveti olduğunu çok iyi biliyorum, çünkü bundan önce ki olay da kız "yapma, istemiyorum, bırak canımı acıtıyorsun" derken o olaydan sonra babası arkasından cinsel organını dayadığında kız hiç "itiraz etmedi, sanki bu duruma alışmış, ve o ilk cinsel deneyimden sonra ikna edilmiş gibiydi, ve artık öz babası ölene kadar bunu yapmaya devam edecek gibi davranıyordu, masumlar apartmanı gibi dizi olacak bir gerçek olaydan size bahsediyorum, bırak yapma, istemiyorum demedi" bu çok iğrenç bir olay ve o sapığı öldürmek için çok planlar kurdum ama hapis de olmak kariyerimi 22 yaşında bitirmek istemedim,
bu sapık eşi evde olmadığı zamanlar evin içinden bahçeye her çıkışında pantolonun fermuarını yukarı çekerdi hafif uzun saçlarını sola yatırırdı, ama sanki evin içinde çıplakmış öz kızından utanmadan evin içinde çıplak dolaşıyormuş gibiydi, eşi evde olmadığı zamanlar kızınla cinsel ilişkiye giriyormuş gibi bir görüntüyü görüyordum, ama eşi evde olduğu zamanlar kızına çok mesafeli oluyordu, kız babasına bir şey sorsa kısık sesle ve çok mesafeli bir şekilde cevap veriyordu, ama kızın annesi evde olmadığı zamanlar evin içinde ki öz kızı değil de kuma getirdiği karısıydı, bu olayları polise de e-mail olarak anlattım, - +1 yıl
benden görüntülü veya sesli olarak veya yazılı olarak kanıt istedi korkup görüntü
alamadığım için polislere de görüntü veremedim, ama polislere e-mail olarak bu sapığın telefonunu dinlemeye alın dedim, benim öyle bir şeye yetkimiz yoktur dedi polis bile korkak çıktı,
bu e-mailden sonra 3 sivil polis eve gelerek evin bahçesinde bana sorular sormaya başladı, ve arasındaki polislerden bir tanesi bana biz kızı alıp özel psikologla konuşturduk dediler, ama kızın ifadesine göre, öyle bir şeyin ilk gün kızı
n cinsel organına dokunma olayı da dahil öyle bir şeyin asla olmadığını söyledi, çok şaşırmıştım, nasıl? ve neden? yalan söyledi diye ve hala daha yalan söylüyor şaşırıyorum, ve evde sadece kısa süreli sesli küfürlü şiddet olmadığını kavgalar olduğunu söyledi, - +1 yıl
polis bana sen kıza aşık mısın dediğinde ap tal gibi "Hayır" dedim, aslında cevap "Evet" olacaktı, ama o an korktuğum ve doğruyu söyleyemedim, evde öyle sesler oluyor diye illa ki kızın babası öz kızına ikiyor mu olacak dedi,
içimden küfür ettim bir bk bilmiyorsunuz gibisinden, sonra polisler bana imza attırdı ve gittiler, ve ben 14 aralık 2020 yılında kızla konuştuğumda bu kızı seviyor musun sorusunu kıza anlattığımda kız bana evet ve hayır cevabını nerede
kullanacağını iyi bilmelisin cevabını verdi, ne demek istedi merak ediyorum, BU KADAR ŞEY YALAN OLSA ÇOKTAN UNUTURDUM HER BÖYLE BİR OLAY GÖRDÜGÜMDE AYNI SEYLERİ ANLATMAZDIM, 3 AY ÖNCE BEN BU KIZI BU KIZIN EVİNİN ARKA MAHALLESİNDE GÖRDÜM
BİZ DE ARTIK ORADA YAŞIYORUZ ama başka bir yere taşınacağız geçici süreliğine burada yaşıyoruz, neyse ben annem ve babam taksideydik, annem arabadan indi evin kapısındaydı, babam taksi parasını ödüyordu derken içimden arabadan
çıkmak geldi ağzımda maske vardı, boyum 2 metre olduğu için beni tanıyan birisinin uzaktan tanımaması imkansızdır hemen dikkat çekerim, ben arka koltuktan indikten sonra araba kapısının önünde sağıma soluma baktım normalde uzak
numaralı gözlük kullanırım, sağıma baktım soluma bakarken bir kız gördüm, - +1 yıl
ve bu kızın karşı komşum olan kız olarak benzettim, o an gözlüğüm yanımda değildi, o yüzden kızı kız yanıma geldiğinde anca tanıdım, ve gözlerimin içine öyle dimdik normal bir surat ifadesiyle bakması ilginçti,
gerçeği söyleyemeyen evde öz babasına cinsel köle olan kız arada sırada evden dışarı çıkardı sadece markete gidebilirdi, öyle kız veya erkek arkadaşlarıyla dışarı gezemezdi, kızın kullandığı kendi telefonu ve içinde annesine ait bir
telefon numarası var ama öyle sosyal medya kullanmıyor, neyse ben kıza doğru bakarken kız da bana doğru gelirken ağzındaki maskeyi kızla aramızda 5 metre varken çenesinin altına getirdi o an slow motion gibiydi, ve benim gözlerimin
içine bakarak yanımdan geçti o an onu yakından gördüğümdeki heyecan her şeyden güzeldi, kız normal maskeyle gelirken maske ağzındaydı neden beni görünce maskeyi çenesinin altına indirdi çok merak ediyorum,
benden nefret ettiğini bildiğim halde benden hoşlanıyor havasına büründü aklım karışmıştı, sonra ben de eve girdim olayın şokunu anneme anlattım annem o kızı sevmediği için bana kızdı, ve ben kızın annesiyle telefonda konuştuğum
zamanlar da kızın annesi Sebahat Teyzenin bana kızı Esin'in annesine söylediği bir söz hiç aklımdan çıkmıyor durum benimle alakalı değil diye düşünüyorum, kız annesine, anne bu karşıdaki çocuk devamlı bizim eve bakıyor kendimi
paralı cinsel ilişkiye giren kadınlar gibi hissediyorum demiş onu tam olarak söyleyemiyorum "O" ile başlıyor sistem o yazımı siler diye söyleyemem, ben de benimle ne alakası var diye kendime sordum, cinsel ilişkiye girdiği
öz babasıydı, - +1 yıl
benim o eve bakmamla onun öyle bir şey hissetmesi çok saçmaydı, ben o eve sadece kızın ne durumda bu duruma zorla mı yoksa istekli şekilde maruz kaldığını gözlemliyordum, yoksa adama gel grup yapalım diyecek halim yoktu,
buna ruhum, kalbim, beynim hiçbir duyu, görme, hissetme organım izin vermezdi, ben o kıza aşığım öyle bir şey için asla cesaret almam, ben Maraşlı gibiyim ben Son Yaz dizisindeki Akgün gibiyim, asla Maraşlıdaki Savaş ve Ozan gibi sapık
değilim,
bence o cinsel konuları paralı cinsel ilişkiye giren kadınlara söylenen kelimeleri öz babası kızıyla cinsel ilişkiye girerken öğrettiğini düşünüyorum yoksa 14-15 yaşında bir kızın o sözleri söylemesi bilmesi bana imkansız geliyor,
çünkü o kız 17 yaşında Derin Talu gibi çok bilmiş ve olgun görünen bir kız değil, okulu bile virüs yokken bıraktı, o zamanlar kız babasının tacizlerine ve tecavüzlerine maruz kalıyordu, o yüzden bıraktı, annesine kızın esin neden
okula gitmiyor diye sordum, gidemedi babası göndermedi dedi o an tam olarak anladım ki öz babası başka erkeklerle arkadaş olmasına ve artık kızıyla cinsel ilişkiye girmesine engel olmasını istemiyordu, çünkü ben 2018 son ayında
sahte bir facebook hesabı açtım, - +1 yıl
kızı o zamanlar lise 2 ye gidiyordu, ama kızının bu virusten sonra okula devam edeceğini söyledi, fakat sapık babasının okulda başka erkeklerle sevgili olup babasından aldığı cinsel eğitimi okuldaki
erkeklerle yapacağını düşünüyorum, çünkü bu kız sokağa çıktığında vücuduna yapıian mavi giyerdi yüzüne hafif makyaj yapardı 55 kilo olduğu içinde güzel görünürdü, saçları sırtına kadar sarıdan kopmuş turuncuya benziyordu
sırf bu kızın bu sapık babasıyla konuşmak için, ben bu sapık şaban dağlı ile mesajlaşıyorken merhaba dedim sen kimsin lan orsp cocugu dedi bana çok fena küfürler etti
ama benim profil fotoğrafım falan olmadığı için bana saldırmadı, ben buna ben senin kızınla aynı liseye gidiyorum dedim kızın neden okulu bıraktı dedim, sana ne lan prsp cocugu dedi yoksa sen öz kızına taciz ve tecavüz mü ediyorsun dedi
m bu hemen korktu ve seni polise şikayet edeceğim dedi, korktum ve hesabı sildim, ama şikayet falan etmedi ki polisler eve gelmedi, - +1 yıl
daha ne anlatabilirim diye düşünüyorum, tüm gerçeği anlatacağım, ama hepsini bölerek yoksa sistem izin vermez, biz neden taşındık onu da anlatayım, ben eski evin üçüncü katının kendi odasındaydım bir anda karşı komşunun evinin balkonuna bakmak istedim, bu arada bunlar bu eve 2017 de balikesir erdekli den gelmişler kadın öyle söyledi, bir baktım kız 5 tane çamaşırı asıyordu, ben onu telefonla kayıt almaya başladım, amacım kıza sapıklık yapmak falan değildi, zaten çapkında bir erkek değilim, en azından kızın babası kadar şerefsiz sapık insan erkek değilim, ben kızı telefonla videoya alırken kız bir anda sol eliyle üstündeki kazağı önünü açarak tutuyordu diğer eliyle de sütyeninden
bir tane babasından arakladığı sigarının ve çakmağın yerini düzeltiyordu sonra kazağı kapatıp önüne sağ eliyle bastırdı, sonra 2 tane daha çamaşır astıktan sonra tekrar bana arkasını dönerek sütyeninin içindeki sigara ve çakmağı
alarak hala arkası dönük bir şekilde sigara yaktı, hafif sağ tarafa dönerek, sağ eliyle sigarayı içiyordu, ben camın hemen solundan perdeyi çok az açarak onu telefonla kayıt ediyordum, kızın içine bir şüphe mi doğru nedir kız hemen benim onu gözetlediğim cama baktı ve galiba beni fark etti ki sigarasından 3 kere çektikten sonra sigarı söndürüp aynı yere sakladı, - +1 yıl
hemen kalan çamaşırları asarak evin içine girdi, bu olay ise kızın ilk teras da babasının elinin cinsel
organına ay ve yıl zamanlarındaydı bu olaylar zaten profilimde paylaştım belki zamanlar yanlış hatırlıyorumdur ama sanmıyorum, sonra bu videodan ekran görüntüsü aldım belki lazım olur diye, kızın annesine kızın sigara içiyor diye instagramdan mesaj gönderdim, kadın başta inanmadı, aynı kocasının öz kızına cinsel istismar ettiğine inanmadığı gibi, bana sadece fotoğraf gönder dedi, ben kadına fotoğrafı gönderdim, kadın bana sağ ol oğlum dedi, ve bu fotoğrafı kadının kocası gördü hemen korkulu bir şekilde tedirgin ve kızgın bir şekilde, sokakta babamı gördü, demiş ki sizin evden birisi benim kızımı çekmiş demiş babamda kim çekecek diyerek geçiştirmiş, sonra babam eve geldi beni dövmekten
beter etti, 2 hiç telefon kullanmama izin vermedi sonra 3 ay nokia dandik telefonu kullandım, şimdi A31 kullanıyorum, ama babam benim o mahalleye girmeme asla izin vermiyor, çünkü o sapığın bana zarar vereceğini düşünüyor, çevresinin çingene olduğunu düşünüyor, benim anlamadığım o fotoğrafı o sapığa kim gösterdi, kadın asla göstermez eminim, ya bu sapık eşinin telefonundaki fotoğraflara bakarken gördü ya da kız gösterdi, ama kız ve kadın benim o fotoğrafı çektiğimi söylememiş ki bu sapık hala daha o fotoğrafın kimin çektiğini arıyor,
kimse söylemezse bk bulur, bu kadının bu sapık ikinci evliliğimiş ilk kocasından iki tane benden 3 yaş küçük olan ve benden 2 yaş büyük olan oğlu varmış, bu kocası da bu kokaine bir arkadaşı yüzünden başlamış ve, bu sapık
2020 yılında 2 ay 5 gün hapis cezası aldı, eve sivil polisler geldi, evin içinden bir tane pompalı tüfek ve mermileri çıktı, yani ben bu taciz ve tecavüz olaylarında duruma engel olsaydım, belki de şu anda bu mesajı yazamıyor olurdum ölmüş olurdum veya kollarım olmazdı, - +1 yıl
son olay kız beni taksiden indiğinde gördü ondan sonra kızı bir daha hiç görmedim ama annem görüyormuş ara sıra te oradan gelerek bizim buradaki üst bakkala gittiğini ekmek aldığını söylüyor ama kız bizim burada oturduğumuzu biliyor, ve bu kız bana zamanında ben bu kızla instagramda mesajlaşırken bana eğer bir daha bizim eve polis gelirse bizzat ben beni polise şikayet edeceğim demişti resmen sapıksın demişti yani arkadaşlar o anda başımdan aşağı kaynar sular
döküldü, bu kadar da olmaz dedim kendime yani gerçek bir olayda neden sapık olan kişi görgü tanığı oluyor, neden kızın babası olmuyor, kız kendi babasını koruduğu için, bu olayın gerçekten benim anlattığım şekilde olduğunu bana mesajlaşırken yazsaydı, o zaman bir kanıtım olacaktı ve polisler kızı ilkinde olmadı bu mesajlaşmadan sonra 18 yaşına kadar çocuk eşirgemeye götürecekti, keşke saf polisler benim gibi düşünüyor olsalardı, da görevlerini en iyi şekilde başarılı bir şekilde yapsalardı, bu durum aynı mucize doktordaki alinin bir çocuğunun dayak yediğini miydi neydi ilk bölümden bahsediyorum, orada hiçbir doktor bu kızın sağlığının normal olduğunu söyledi ama ali bu kızın
durumu kötü dedi kimse ali ye inanmadı sonunda ali haklı çıktı ali hatta o ailenin evinin kapısına kadar gitti, olayı anlattı, o aile aliden şikayetçi oldu, işte bu dizileri durum aynı benim durumumda, bu durumu ben anlatıyorum diye kimse bana inanmadı ama bunu bir oyuncu anlatsa gazeteler haber olurdu ve bu olayın peşinden giderlerdi. - +1 yıl
bu yüzden psikologla randevular aldım, ama bu durumdan hiçbir zaman vaz geçmedim, çünkü ben haklıyım ve kız zor durumda. ne itiraf edebiliyor ne de evden kaçabiliyor hiçbir yapamadan babasının seks kölesi gibi evde annesi olmadığında görevini yapmaya devam ediyor, ve bu durumla ilgili Türkiye'de 3 tane bu olayla gibi ama bu olay gibi bir kişinin gözüyle görünüp gizli kalınan bir olay değil 3 ü de artık sabrın son noktaya gelip taştığı ve haber haline geldiği olayları tek tek okudum,
bir kız diyordu ki; öz babam beni annem evde yokken taciz ederdi, ve baba ne yapıyorsun dediğimde,
babam bana bunun bir oyun olduğunu ve bu durumdan zevk almam gerektiğini söylerdi dedi, önce vücuduma dokunurdu, sonra seninle cinsel ilişkiye girip bu durumun sadece ikimizin arasında olmasını gerektiğini söylerdi, dedi, neden diye sorduğumda bu durumu başkaları yanlış anlar sakın kimseye bu olaydan bahsetme diye cevap verirdi, dedi, ben artık bu duruma dayanamayıp bu olayları önce anneme sonra polislere söyledim diye cevap verdi, sonra bu sapık baba kızdan uzaklaştırma aldığını okudum hapise girmemiş aynı Müge Anlının dediği gibi bu ülke de adalet olsa tacizciler tecavüzcüler ellerini kollarını sallayıp dışarıda rahatça bu sapıklığı devam ettiremez dedi, - +1 yıl
o kıza helal olsun gerçeği söylemiş ama bu kız neden söylemiyor, neden babasının cinsel kölesi gibi davranıyor, neden başkalarına babasıyla sadece baba kız ilişkisi olduğu gibi gösteriyor, bu durumdan zevk mi alıyor,
yoksa zorunda olduğu için mi yapıyor, bu şerefsiz kızı ölümle mi tehdit ediyor yoksa, bu durumun eğlenceli olduğunu mu anlatıyor, kızı böyle mi ikna ediyor, gerçeği öğrendiğim günü bir görsem bu olayın tüm mahallenin öğrendiği
günü duysam görsem, o sapık şerefsizin dayak yediğini görsem duysam ve tüm bana bu olaydan dolayı inanmayan insanların bana boynu bükük bir şekilde olduğunu görsem bu sapığın sonsuz hapis de kaldığını görsem, o zaman
3 yıldır sırtımda olan bu yükü atmış olacağım.!
En İyi Cevaplar
bu yaşadıklarını bir psikologa anlat, böyle düşündükçe kafayı yersin. annenle ablanın susmasını da anlamış degilim.
28 Yorumla
Soran+1 yılAblamada zamanında yapmış, o evlendi gitti benim adımin çıkmasından korkuyorlarmis
Soran+1 yılBazen nefes alamıyorum desteğe ihtiyacim var
- +1 yıl
Herkes bu konuyu başlatan kız gibi geri vites yapmıyor ki yukarı da ki olayı sonuna kadar okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız, bazı kızlar öz babalarının onları taciz ve tecavüz etmesini asla annesine söylemezler, annesi evde olmadığında o ensest döngü birisinden birisi ölene kadar hep devam eder, şu anda da o adı geçen kızın devam ettiği gibi.
- +1 yıl
Olay yeri 7. sağlık sokak no 14 de geçiyor benim adımı vermeden bu kızı oradan kurtarın kız itiraf etmiyor yok öyle bir şey diyor beni takıntılı deli olarak gösteriyor ve görüyor ama içindeki acıya her gün katlanmak zorunda kalıyor, mahalledeki insanlar o sapıktan şikayetçi ama sapık olarak değil kokain içip sattığı için şikayetçi, zaten mahalleli onu kokain içip sattığı için polise ihbar ettiği, öz kızına cinsel istismar uyguladığı için değil, çünkü mahalleli o cinsen istismarı görmedi, duymuştur ama cinsel olarak algılamamıştır, çünkü bir ara kızından "bırak yapma, ya bırak istemiyorum diye sesler gelirken" kız bir anda ben bakkala gideceğim dedi onu yukarıda yazmayı unuttum, bu sapıkta boş ver gitme diyerek kızı taciz etmeye devam etti, ve evin içinde kapının açıldığını ve kızın dışarı zor çıkarken kızın hırkasını arkadan bir elin çektiğini gördüm kız evden dışarı çıkarken çok korkmuş ve sinirliydi, hemen üst evin yanındaki bakkal o zamanlar açıktı yağ aldı, evin içine girerken kapıyı ayağının arkasıyla tersten kapattı hemen evin içine girdi, ve 5 saniye sonra aynı sesler geldi sonra inleme sesleri geldi, sonra sesler tamamen kesildi, işte o günden sonra kız bir daha "ya bırak yapma istemiyorum bırak canımı acıtıyorsun demedi" çünkü gerdek gecesinde eğer kız bakire ise önce acıyor dermiş kız alıştığında bakireliği gittikten sonra o acı geçermiş, 3-4 yılda bu konu hakkın çok fazla bilgi sahibi oldum, çok araştırdım, hala araştırıyorum, demek ki kız artık acımıyor diye söylememesinin nedeni kızın cinsel bölgesinin babasının cinsel bölgesiyle açılmış ve alışmış olmasıylaymış, tıp da ayıp yoksa bunda da ayıp yok hem de gerçek bir olaydan bahsediyorum, kız bu ensest ilişkinin normal olduğunu babasının anlatımıyla kabullendiği için bu durumu kimseye anlatmıyor, mesela nasıl evli çiftler aralarındaki cinsel hayatı başka insanlarla paylaşmıyorsa bu kız bu durumu öyle görüyor, zaten babası evde üstü çıplak geziyordu, kızın annesi evde olsun veya olmasın fark etmez,
- +1 yıl
kapıyı bazen açmıyor kız evin içinde kapıyı çalıyordu bakıyorum diyor sonra kapıya gelmiyor artık sapık babası kıza ne diyorsa ne yapıyorsa ikna ediyor, bazen de yine kapı çalıyordu, kızın babası kapıyı üstü tamamen çıplak şekilde açacakken bahçede fermuarını yukarı doğru çekiyordu, kapıyı sert bir mizahla açılıyordu gelen kişiyle sert bir mizahla konuşuyordu kadın evde olduğu zamanlar hiç öyle davranan birisi değildi, o an öyle sert bir mizahla davranıyordu çünkü, işi yarım kalmıştı, zevkin doruklarındayken yarıda kesilmişti, ben sabahları da erken uyanıyordum saat 06:20 de uyanırdım kadın da işe 06:30 giderdi, kadını bursa davutkadı eşref evcil ilkokulun oraya eşi bırakırdı, kadınla birlikte aşağı doğru inerken el ele tutuşup giderlerdi, ama bu sapık eve gelirken çok hızlı adımlarla gelirdi sanki evde yapılması gereken çok mühim bir işi varmış gibi bu sapık elektrikçiydi sonradan dükkanı kapattı kızıyla birlikte hep evde yaşıyor, anlattıklarımı dikkatli okuyun, olmaz diye düşünmeyin bu kızın başına gelenler ne kadar doğru ise benim anlattıklarımda doğru, bir defasında bir sabah kadını yine işe bırakan bu sapık eve geldiğinde kızına neden söylüyorsun diye bağırdı, kızı da söyleyemedim sen engel oldun diye cevap verdi, ben kadına böyle bir ensest durumu olduğunu söylediğimde kocam kızını çok sever böyle bir şeyi asla yapmaz derdi ama saf kadının hiçbir şeyden haberi yoktu, bu kızı yalan makinesine bağlasak eğer ben yalan söylüyorsam beni idam etsinler ama eğer ben doğru söylediğim halde makine yalan söylüyorsa o zaman bu sapığı idam etsinler.
+1 yılBelki babanda cok pismandir oda senden utaniyordur bilmiyorum öz baban bide diyecegim bisey yok maaglsef
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol
+1 yılSenin ailenin ben.. Git kardeşim helal süt emmiş bir delikanlıyla yaşa.
114 Yorumla
Soran+1 yılBabam bana bunu yapmışken kime güvenicem Allah aşkına?
Soran+1 yılCiddi anlamda sorunlu biriyim artık düşündükçe daha çok kafayı yicem
- +1 yıl
Haklısın, ama en azından helalin dokunur sana istediğin sürece, Allah babanı ıslah etsin, baba kelimesini hak etmiyor.
Soran+1 yılAllah onun belasını verisin ! Ölse üzülmem içim rahatlar. İnşallah parça parça olur
- +1 yıl
Üzülme sen kendi cocuguna güzel bir kader yaşatırsın inş. İyi geceler.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Bir gün olurda aynı vaka ile sende karşılaşırsan delikanlı, bir ömür pişmanlığın benden sana hediye olsun ,
- +1 yıl
rezir ettin beni
Soran+1 yıl@denizfeneri34 Bak beni deli etme başlarım enerjinede sanada! Hiç bir baba tutupta çocuğuna cinsel organını açıp bak, elle demez! Nasıl bir vicdana sahipsin sen Tutupta o sapigi suçsuz ilan ediyorsun. Sen kendini rezil etsin laf kalabalığı yapıp konuşma artık
- +1 yıl
Bunu bilmiyordum...
Soran+1 yıl@denizfeneri34 sana kaca defa ayrıntı vermek istemiyorum dedim ! Anlamak yerine o şereften yoksun adamı savunmaya çalıştın. İstersen savunmanın devam ettir hatta numarasini vereyim enerjiler hakkında bilgilendir onu?
Soran+1 yıl@Ananim_Herif senden çok sağol.
- +1 yıl
BEN NE YAPIM, BİR İFTİRAYA KURBAN GİTTİM , benim başıma gelenin benzerini geldiğini sandım
dil var ya öyle birşeydir ki bir kelime ile bir ömür boyu pişmanlığa mahküm eder adamı
şimdi yazılanlar şahidler herşeyile kayda geçti, tamam yanlış veya doğru nasıl anlarsan anla da , toplum içerisinde hakareti aff ederim ulan , ben yinede aff ederim bir gün sende benim yaşıma geleceksin, daha bir şeyb yazamıyorum, hadi ben bana yakışanı yapmakla sorumluyum umarım yaşamın benden daha iyi ve çok iyi bir insan olarak sürdülürsün
Soran+1 yıl@denizfeneri34 Allah aşkına ne kullanıyorsun? Nasıl oluyorda halen üste cikmaya çalışıyorsun? bak abi cidden iyi değilim. Ben babam yanımdan geçiyor diye onu cinsel istismarla suçlamadim, nasıl olurda bu kadar farklı olayları birbirine bezetirisn?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Ciddi misin sen yahu bir an kafam acayip oldu okuyunca bu nasıl iş yahu insan kendi kızına bakar mı tövbe ya kıyamet mi geliyor ne
13 Yorumla
Soran+1 yılKendi kızına tecavüz eden bile var
- +1 yıl
Kardeşim birine de güvenilmez ki git bir yakın akrabana sığın desem baban bile öyle yapıyorsa amca veya diğerlerine nasıl güvenilir en garanti yolun devlete sığınmak ama onlar da ispat ister işin zor ve yaşadığın kolay bir şey değil milyonda bir olur bu tür şey Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin, cok sağol..
+1 yılAile ve sosyal güvenlik bakanlığının sanırım bunun icin imkanları var sana burs vs herşey temin edebiliryorlar bir araştırsan ? üzüldüm senin adına :(
12 Yorumla
Soran+1 yılLütfen kimseye yaşamayin bunu, bende kendi adıma üzülüyorum ama elimden yıllardır susmak geldi dayanamıyorum artık yüzünü görmek istemiyorum
Soran+1 yıl*yaşatmayın
+1 yılO nasıl birşeydir, öz baba Allah kimseyi karakterden kişilikten yoksul yapmasın.
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Allah yardımcın olsun. Eğer okumadıysan, benim fikrim bir an önce evlenmeye bak
21 Yorumla
Soran+1 yılAçıktan okuyorum
Cinsellik konusunda 408 cevap paylaştı. Ne tur bir istismar? Uyusturucu ya da alkol mu aliyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır, öyle alışkanlıklari yok bildiğim kadarıyla
+1 yılbir yere sığınma. ilk fırsatta güzel bir meslek edinip oradan kurtul. ayaklarının üzerinde durmalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık katlanamiyorum yüzünü görmeye
- +1 yıl
dediğim gibi en önemlisi mesleğini edinmen kimse olmadan sapasağlam ayakta kalabilmen...
bu dönemde de psikolojik tedavi şart. liseye gidiyorsan rehberlik hoxanla filan konuş bir
+1 yılcinsel istismar nedir? durumu açarmısın burada zihnimiz karıştı
18 Yorumla
Soran+1 yılBabam beni her fırsatta taciz etti yani yeterli oldu mu?
- +1 yıl
Ben yinede kast olduğunu düşünmüyorum, belkide olayların gidiş hattını bilmediğimiz için
ben de haksız yere suçlamada ihtam edildim, yolda yürüyoru, kızlar yüz metre önümde oturyorlar kenarda, bakışlarımı bir anda yere doğlu bakalak yürüdüm, sağıma soluma bakmadan gittim kızların yanına yaklaşırken yüksek derece enerji yoğunluğu yaşadım , kızlar kendi aralarında taciz ettiğimi söylediklerini duydum , Şimdi soruyorum bununla cinsel taciz arasında ne alakam var, sanırım burada da benzeri şey söz konusu
Soran+1 yıl@pembepatiklipenguen boşver muhattap olma
- +1 yıl
@Ananim_Herif
anla! ne demek istediğimi saygısızlık yapmayın
Soran+1 yılAllah aşkına yapmayın.
- +1 yıl
O örneği neden veriyorsun kardeşim? Kızın açtığı başlıkla alakası ne?
- +1 yıl
@Ananim_Herif
örneği neden mi veriyorum?
Sağol bu arada, kızın yaşadıkları veya algısını onarabileceğimi biliyorum, hani öfkeli olursunuz ya, o an yanınıza kim gelirse sizin öfkenizin etkisi altına girer, hani çok mutlu olursunuz ya , kediler dahil etrafınızdan geçer,
Enerjinizi çevrenize bir ışık gibi yayarsınız , çok yanlış anlaşılmalar olur, gerçeği bilmeyenler için
buradada sanırım aynı vaka söz konusu, yani hakkını aldığınız babanın hiç bir suçu yok , aynı benim olmadığım gibi, oh be
hayali senaryo olmasın
Çünki aynı içerik aynı yazılar :/ 3 senedir ks de kasarlastim13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yoruldum. İstediğini inanmakta özgürsün lâkin şunu gizli paylastigim halde utanıyorum.
Soran+1 yılHaklısın
Kendi ayakların üzerinde durabilirsin. Psikolojik destek al
12 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum, belki inanmiyacaksin ama nefes alamıyorum çünkü unutamiyorum bazen deli olduğumu filan bile düşünüyorum
+1 yılBelki sen oyle hisettin baba yapamaz ya sacmalama sevmistir o oper falan nasil ya kalkmaz ki insanim kizina hissedemsz ki
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntıya giripte utanmak istemiyorum
- +1 yıl
Ya taciz deildir o ya oper koklar sevgilim der askim der sever mesela yemek yenir uykusj vardir tv karsisina uzanir yanina alir ama kucukken bir yasa kadar yapar bunu ama ben cok gordum liseye gidiyordu kiz babasiyla gorsdn kolkola sdvgili dersin ya bence taciz deildir sen yanlis anladin
Soran+1 yılSen rahatsız misjn? Ayrıntı mo istiyorsun
+1 yılZikilip kafasini dötune sokmak gerekli ve katli vacib bir herif... kaderinle yasamalisin kardesim
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden kaderimle yaşamak zorundayım? Saçmalık bu neler yaşadığımı bilmeden böyle konuşman çok acimasizca istediğim bir kaderi yasicam
- +1 yıl
Insanoglu bilakis cocukluk yillarinda yasamis oldugu bu tur ve benzeri travmalari inanki kolay kolay atlatamiyor. kendine o kisiden. uzakta yeni bir hayat kurup yeni bir kaderin baslangicina adim atarsan umit ederimki faydasini gorursun.
Soran+1 yılUmarim dediğin olur yoksa kötüye doğru ilerliyorum
- +1 yıl
Atalar in dedigi gibi:Zararin neresinden donersen o kărdir
Bana sigin her turlu imkanla babani yargilatabilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılDalga mj geçiyorsun?
+1 yılKorkma çok şükür ki hala öyle insanlara estetik yapacak insanlar var ülkemizde adres versen yeterli
10 Yorumla
+1 yılYazacak birşey bulamadım, ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
14 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl17 ekimde 20 oldum
- +1 yıl
Okula gitmiyormusun uzaklaşmak iyidir
Annen ablanin tepkisi ne oldu bu durumda ve sen kac yasindaydin o zaman
16 Yorumla
Soran+1 yılAblamda aynısını yapmış, birbirimizden utandigimiz için anlatmamisiz sonra ben bugun ablama anlattım oda kendi yasadikalrini anlatti sonra sus dedi bene
Soran+1 yıl*Bana
Soran+1 yıl13 14 yaşındaydım
Soran+1 yılşu an hiç birsey yokmuş gibi davranıyor babam, annem zaten Adımız çıkmasın diye sustugunu savunuyor sürekli, neler yaptigini bana sorma lutfen. Kızım ama
Bana yakınsan elimden geleni yaparım kardeşim senin için Allah yardımcın olsun polis ve aile Bakanlığı yardım eder sana
10 Yorumla
+1 yılyasın kaç halen yapıyormu nasıl tacızde bulundu polıse gıt atsınlar ıcerı bı ınsan naısl böle olur ya yazık
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşına girdim 17 ekimde, 16 yaşında bıraktı
- +1 yıl
yanı neler yapıyoduu tacızmı ılıskı flan yok dımı yapacagın sey tekrarlarsa polıse ver ıyı bırakmıs ama bellı olmaz sen yınede dıkkatlı ol bır an öncede kendı hayatını kur annende bılıyodu öylemı üzüldum ablanda
+1 yılTroll? eğer değilse çok kötü
11 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyorum değil vallahi billahi doğru
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. devletin ilgili birimlerine müracat etmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılEttjm lâkin donus yapmadılar
+1 yılNe yapti sna oyle glmis olbr
17 Yorumla
Soran+1 yılCidden ayrıntı istiyorsunuz değil mi? Kimse çocuğunun yanında cinsel organını açmaz ona elle demez!
- +1 yıl
Baban olduuna eminmisin git test yaptir ak
Soran+1 yılDalga geçiyorsun ama cidden iyi değilim başka yerde takıl.
- +1 yıl
Malmisin ne dlga gecicem git test yaptır belki baban degjk uveysin flan a. mk adamı hasta etme
Soran+1 yılGit bir test yaptır? Cok kolay dimi dna testi yaptirmak! Benim dizilerde bulunan mevki sahibi akram dostum yok. daha siz kabullenmek istemiyorken ben napicam acaba
- +1 yıl
Git ya p abi bunun tanidikla alakasi yok belkide baban degil
Soran+1 yılBnde çok düşündüm ama baba işte
kadın sığınma evlerinle bir görüş istersen?
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa başvuruda bulundum ama dönmediler
- +1 yıl
polise başvurun gerekirse
benim arkadaşım evliyken aldatıldı boşanmak için kırk takla attırdı mahkeme boşamıyor sonunda delillerle kanıtlarla boşadı yani şu anda mahkeme hep kadınlardan yana sen bir daha git sığınma evine gerekirse oradan ayrılma polis gelsin oraya sonra hep birlikte gidin ısrarcı olun sakın yılmayın.
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. polise bunu anlat ne olursa olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılBaya zaman geçmiş ama işe yarar mı?
Soran+1 yılYemin ederim var niye kimse inanmıyor 20 yaşindayim çocuk muyum Troll yapayım
+1 yılSeni sevenlerinn kalbineee
13 Yorumla
Soran+1 yılDevamını. getir lütfen
- +1 yıl
Devamii huzurr canimmm onlara sigindikca onlar seni daha iyi hissettirip yuceltecektir
- +1 yıl
Naptinnnn devamini pek beyenmedin herhalde
Gizli Üye(30-35)+1 yılnden aileni terketmiyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl terkedeyim ki?
+1 yılYok artık Troll soru olmasını diliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi billahi değil diyorum değil değil değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok üzüldüm kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılDua et lütfen
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı