Babam eşcinsel olabilir?

Ben yaklaşık bir yıldır babamın gizli gy. oldugunu düşünüyorum. Ama annemle de çok iyiler. Hani hatta sürekli annemle ilişkiyi başlatan babam anladığım kadarıyla annemide çok seviyor falan gibi ama neden böyle düşündüğüne gelirsek. Hareketleri falan demicem hiç, birincisi babamı annemin makyaj malzemeleriyle yakaladım bana sadece baktığını söyledi ama farkettim yani tam sürecekti yanına geldim hemen panikleyip indirdi ruju. Bir kere ztn erkeklerle değişik bir şekilde samimi. Bir keresinde babam eğildiğinde lastiklo klot giydiğini gördüm. İş yerine ona bir şey götürmek için gitmiştim odasına girdimve bir calisanla aşırı yakınları beni görünce acil panikleyim bir irlerinden ayrildilar naptiklarini tam göremedim ama yanına baya aşırı birbirlerine yapismislardi. Bir kere babam çalışırken yanındaydım Google da bişey aratirken arama geçmişinde gey prn yazıyordu onu gördüm. İş yerinde falan sürekli aşırı cilveli davrandığı insanlar var kur falan yaptığıni düşüneceğim az kaldım kahve makinesinin orada falan görmüştüm bı tane çalışanla birlikte alıyorlardı o esnada aşırı yakınları ve çok samimiletdi sakalasiyorlardi. Wp dersajlasirken yanında durduğunda kalpli mesajlar falan görüyorum. Sizce gey mi? Annemin haberi yok bunlardan

Babam eşcinsel olabilir?