Ben yaklaşık bir yıldır babamın gizli gy. oldugunu düşünüyorum. Ama annemle de çok iyiler. Hani hatta sürekli annemle ilişkiyi başlatan babam anladığım kadarıyla annemide çok seviyor falan gibi ama neden böyle düşündüğüne gelirsek. Hareketleri falan demicem hiç, birincisi babamı annemin makyaj malzemeleriyle yakaladım bana sadece baktığını söyledi ama farkettim yani tam sürecekti yanına geldim hemen panikleyip indirdi ruju. Bir kere ztn erkeklerle değişik bir şekilde samimi. Bir keresinde babam eğildiğinde lastiklo klot giydiğini gördüm. İş yerine ona bir şey götürmek için gitmiştim odasına girdimve bir calisanla aşırı yakınları beni görünce acil panikleyim bir irlerinden ayrildilar naptiklarini tam göremedim ama yanına baya aşırı birbirlerine yapismislardi. Bir kere babam çalışırken yanındaydım Google da bişey aratirken arama geçmişinde gey prn yazıyordu onu gördüm. İş yerinde falan sürekli aşırı cilveli davrandığı insanlar var kur falan yaptığıni düşüneceğim az kaldım kahve makinesinin orada falan görmüştüm bı tane çalışanla birlikte alıyorlardı o esnada aşırı yakınları ve çok samimiletdi sakalasiyorlardi. Wp dersajlasirken yanında durduğunda kalpli mesajlar falan görüyorum. Sizce gey mi? Annemin haberi yok bunlardan
+1 yılBunu öğrenmenin bir tek yolu var. Onun sosyal hesabı varsa bir erkek profili ile yazıp şunu soracaksın?
Aktifmisi. Pasif misin?
Aktif olan , kendini kadın gibi görenlere cinsel giriş falan yapar.
Pasif olanda krndine kadın gibi girdirir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle düşünme belki travesti veya trans olmak istiyor olabilir. sonuçta gaylar erkektir ve maskülen davranır sadece erkeklerle ilişkiye girer. Google a onu aratmasının sebebi ise kendisi erkek olduğu için ama kadın gibi hissettiği için o aramayı aratmış olabilir. Eşcinsel erkekler veya biseksüel erkekler lastikli külot veya ruj sürmezler
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya sg bacım babam 37 yaşında demişssin profilinde zaten 36-45 görünüyosun troll soru için teşekkürler
Soran+1 yılProfilimde ki yaş doğru deilki
Cevap sahibi+1 yıl37 yaş olması için senin şu an 15 16 olman gerek
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahahahhahajdkkwjahahahhahhahahahahhahahahahhahahahhaahhajsjahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahhhahahagagagahhahajahahahahgagajajajahahahahahhahahahagagagahhagagahshahahahahahgahahahshahahagajsjdjwhahahahahahahhahahahahahhahahagag
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 15,8b cevap paylaştı. yazarın babasının gizli fotolarını elimize geçirdik 😂😂
00 YorumlaBaban biseksüel olabilir. Annenle ilişkiye giriyor olması hem cinslerinden hoşlanmadığını göstermez
10 Yorumlababanla beni tanıştırmak istermisin bir gay olarak olgun erkeklerden hıoşlanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende biseksim ama henüz vurdurmadım, belki 30 undan sonra gey olurum, evlenince karımı erkeklerle aldatırım
00 Yorumlababan öyle olsa sen olmazdın
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya annemle sevisiyor
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. O zman senin baban gy değil biseksüel canım
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabirli
baban değil senin düşüncelerin gey
01 Yorumla
Soran+1 yılAma abi erkek adam niye lastikli külot giysin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılumarım değildir. ...
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnneni si kiyormuş işte sorun ne
00 Yorumla
+1 yılDeğildir merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
Lastikli külot mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBilmemki
+1 yılKesinlikle gay
03 Yorumla- +1 yıl
Daha ne kanıt arıyorsun lastikli kilot yiyor gay p*rno izliyor sence değilmi ama kınama belki biseksueldir kimseye deme
Soran+1 yılAma annem öğrense çok uzulur
- +1 yıl
Söyleme
Gay prno izliyorsa gaydir
00 Yorumlaİhtimal dahilinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tabi
+1 yılSaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşında baban
06 Yorumla
Soran+1 yıl37
Cevap sahibi+1 yılGençmiş. Annenle araları nasıl 🤔
- +1 yıl
ya sg sen 36-42 arası görünüyor troll görüş
Cevap sahibi+1 yılTrol soru demek istedin heralde 🙄
Soran+1 yıl@nevarselam benim yaşım doğru deilki orada yazan 19 yaşındayım ben girerken salladım yasi
Cevap sahibi+1 yılE annen kaç yaşında senin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar