Merhaba annem ve babamın arası 2yildir çok kötü, boşanacaklar ama başka bir sebepten. Ben babamın telefonunda o tarz seyler yakaladim daha once ama kimseye söyleyemedim. Annem babamın telefonunda trans kişilerle konuşma ve çıplak fotoğraflarını bulmuş, Bende tesadüfen babamın twitterina denk geldim rehberimden buldum. Gay ve translarla konuşmaları var hep öyle sayfaları takip ediyo. Kimseye söyleyemiyorum napicam bilmiyorum. Annem duysa mahvolur babam anneme çok kötü davranıyor onun üzülmesini istemiyorum. Babamin wpden travestilerle konuşmalarına şahit oldum buluşma bile ayarlamış onlarla çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum okulumu her şeyi boşvermiş durumdayım. ne yapmalıyım? kimseye anlatamıyorum hiçkimseye...
Cevabın nedir?
Kardeşim ilk önce biraz rahatla ve daha insani açıdan bak olaya. Elbette ihanet ayrı birşey ama bu bile seni ilgilendirmez. Sen ne olursa olsun onların evladısın. Bu değişmeyecek. Bu durumlar sadece bizim gibi toplumlarda bu kadar üzüntü yaratıyor. Modernlik falan demeye çalışmıyorum ama Avrupa’da Amerika da insanlar böyle şeyleri seneler sonra fark edip o yönde hayatlarını değiştirebiliyor. Senin şunu anlayıp kabul etmen lazım onlar senin annen baban ve özel hayatları. Babanın eğilimleri de herkesten daha da mahremi. Sen kazara bunu öğrenmişsin ama bu onun mahremi. Kendini yıpratma boşuna herşey yoluna girecek öyle ya da böyle. Bütün olaylardan soyutla kendini. Hayatına konsantre ol. Evde sorunlar size yansıyorsa mesela başka aile büyüklerinin yanına taşın bu dönemde. Orada derslerine bak.
06 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çok teşekkür ederim düşüncelerin için... Ben zaten şehir dışındayım üniversite okuyorum ama aklım annemde kaliyor burda düşündükçe kafayı yiyorum çevremdeki herkesin normal aile problemleri var ama bu çok başka bir boyut kimseyle paylaşamıyorum çünkü burda bile bunu sordum insanlar direkt dalgaya vurdu alay edilicek bir konu değil aksine çok ciddi bir konu ama malesef insanlar bunu anlamiyor
- +1 yıl
Farkettim yorumlardan. Ancak dediğim gibi sakin ol gerçekten. Onlar kendileri için en iyi olanı bulacaklar en nihayetinde. Ama senin bu zamanın geri gelmeyecek. Bende Üniversitesi okurken ailemde bazı sorunlar yaşadım. O yüzden kafaya takma demek kolay değil bilirim bu durumu. Ama takma:/ nasıl takmıcan? 1 herkesi ve bütün bu durumları kabullen
2 herşeyin en doğru ve hayırlı şekilde rayına oturacağını bil 3 sevdiklerin her şekilde yanında sende onların yanında olacaksın bunuda bil. Bunları kendinde düşündüğünde anladığında olay çözülecek senin açından. Zor bir süreç ama bu bir süreç geçip gidecek.
Soran+1 yılUmarım her şey yoluna girer çok teşekkür ederim🙏
Soran+1 yılÇok düşünceli ve olgun bir insansın cok sagol🙏🙏
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Çok ciddi bir durum bir danışmandan yardim alman faydali olur ve babanin tarafindan büyük birine bu konuyu açmalisin tam olarak gay mı bilmiyorsun onu da net ögrenmeye bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama twitter dan takip ettiği sayfalar yanıtladığı profiller onu gösteriyor öyle olmasa bile eşcinsel
+1 yılYaşaması zor be farklı bir durum; ama baban ve annen sonucunda iki farklı ve bir bakıma da iki yabancı insan. Zamanında hayatlarını birleştirmişler, şimdi aynı hissetmiyor ya da anlaşamıyor olabilirler, başka bir sebepten de bu gerçekleşebilirdi.. kendi aralarında.. babanın kendi hayatı, doğru veya yanlış mı dan da ziyade bu gerçekten onun hayatı..
Çok şaşırtıcı bir durum her şeyden önce.. kimse babasını gay olarak hayal etmemiştir kafada canlandırmak bile zor açıkcası. Böyle olmuşsa da elimizden ne gelir.. belki soğursun belki kızarsın belki üzülürsün ama yapacak bir şey yok. Rehber öğretmeninle de paylaşmanı tavsiye ederim en azından detay vermek istemiyorsan da ailevi sorunların olduğunu bilsin.04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum arkadaşlarım sürekli soruyor sana ne oldu diye gecistirip duruyorum piskologa gitmeyi düşünüyorum yarın çok önemli sınavlarım var çalışamıyorum bile aklım çok karışık ve kardeşim onların boşanmalarını hiç istemiyor asıl ona nasıl söylücem bilmiyorum
- +1 yıl
Kimseye bir şey söylemen gerekmiyor bunları düşünme, odaklanamıyorsan sınavı da boşver. Psikoloğa gittikten sonra rehberlik hocasına da yine de bahsetmeni tavsiye ederim böylece derslerin sekteye uğrarsa muhtemelen senin kalmamanı sağlayacaklardır.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim dusuncelerin icin ama niversite okuyorum o yüzden o imkansız kalirsamda yapicak bir şey yok benim psikolojik destek almam lazım oncelikle
- +1 yıl
Katılıyorum 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel tercihler kişiye ozel hayatlar bunlar
lutfen mudehale etmeyin
babaniz buyuk bir yanlis yapiyor fakat onu siz caydiramazsiniz kendisi farkına varmali bu da zor
bırakın boşansinlar hatta bu yonde annenizi tesvik edin
muhtmelen hastalik kapacak annenizin de hayati kararmasın
kimseye soylemiyor olmaniz bir iyilik degil
anne bunu bilmeli bilip ona göre sürdürüp sürdürmyeceğne karar vermeli
ama söz konusu once saglik00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
+1 yılbişey yapma yapamazsında zaten malesef ki hormonlu yiyeceklerden hormonları bozulmuş bisex cd gross hoşlanıyor adam şimdi sadece önünüze bakıp ne yapacagınızı dusunmenız lazım gerekırse ayrılsınlar annenle oturursunuz yoksa bu ilerde yine olacagına varıcak kendısı de oyle olacak kım bılır :(
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılsenin yaşın kaç bilmiyorum ama bunu senin önleme imkanın yok kendisi ile konuşma imkanın varsa başbaşa konuş ama bu konuşmayı evde değil seni yalnız bırakmayacağı ve terke etmeyeceği bir park çay bahçesi veya bir salonda olabilir açık açık söyle bakalım ne diyecek ama lütfen okulunu ihmal etme bir senen boşa gitmesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm gerçekten ancak elden ne gelir?
Karakteri bu, değiştiremezsin, ya kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılŞaşırmadım,
Sana şunu söyleyebilirim erkeklerin bir çoğu gizli ''Biseksüel'' bunu nerden biliyorum diyeceksin? Bilgisayar mühendisi olduğum için örneğin müşterinin pc'deki resimleri silinmiş, kaybolmuş oluyor. O resimleri geri getirirken ortaya çıkıyor veyahut cep telefonundan hafıza kartında ki silinen resimleri geri getirdiğim zaman. Müşteri bunun farkında değil unutmuş oluyor mesela çıplak Eşcinsel görüntüler bariz ortaya çıkıyor.05 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin birçoğu mu hahaaj öyle birşey yok sil onu kafandan %5 falandır ya
- +1 yıl
@Mr-BroVnii-13 İnsanlar baskıdan dolayı belli etmiyor. Koca koca yaşlı adamlar da bile görülüyor. Aç internetten bak. LGBT aktivist arkadaşlarım var ortamına girsen nelere şahit olursun. Sen biseksüel olmadığını düşündüğün için diğerlerinin de olmadığını düşünüyorsun. LGBT ortamlarına girsen neler görürsün. Bilmediğin için konuşuyorsun işte
- +1 yıl
@Mr-BroVnii-13 Hatta, sadece erkekler değil kadınlarda da var. Hepsi öyledir demiyorum fakat çoğunluk öyle gözüküyor. Çünkü her iki cinsiyette kadın/erkek hormonları var. Bu bir gerçek.
Hemcinslerim muhakkak yaşamıştır veya bilir ki. Hemcinsiyle deneyim yaşayanlar var veya bir kadını gördüğü zaman hoşlanabilir. Bazı insanlar da mutasyon geçirdiklerinde ise tamamen eşcinsel olabilir. Veyahut trans kadın trans erkek gibi ya da Aktif/Pasif olabiliyor. - +1 yıl
Merakımdan soruyorum birebir kendi fotoğraflarımı yoksa başkalarına ait fotolar mı? Çünkü olayı yanlış değerlendiriyor olabilirsin... Mesela soru sahibi arkadaşın babası bana göre gay değil translara ilgi duyan biri. Adam gidipte bir başka erkek ile ilişkye girmemiş trans kadınlarla ilişkiye girmeye çalışmış...
- +1 yıl
@JaniS_ Trans dediğin kişi kim? ' Erkek ' Onunla ilişkiye giren kim? ' Erkek ' :)
Farkettiyseniz, gay kelimesini kullanmadım. Biseksüel dedim. Biseksüel ise her iki cinse ilgi duymak demektir. Her neyse soruna cevap vereyim. Sallamasyon yapmıyorum burda şahit olduğum olayı anlatmak istedim. Gördüğüm resimler de örnek veriyim anlaşılır olması için.
Bir erkek yatağa uzanmış çıplak vaziyette, resmi çeken kişi erkek ve kıllı bacağı gözüküyor. Bariz belli oluyor. Daha çok örnekler var insanların aklını bulandırmak istemiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım sen babanın GAY olduğundan eminmisin? Baban bana gay değilde daha çok translara ilgi duyan biri gibi geldi... Aktif olupta translarla birlikte olan yüzlerce erkekler
Öncelikle olayı böyle değerlendir.
Translara ilgi duyması veya anneni aldatıyor olmasıda kötü bişey biliyorum. Ama kimi bunu fantazi olsun diye yapar, kimi parası daha az diye yapar. Yağptığı doğru bişey değil ama babanda GAY değil yani...10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Şimdi sana anlayışlı ol desem bile olamazsın olasın gelmez. Bir düşünsene baban erkeklerle beraber oluyor vurduruyor falan. Çok soğutucu etken. Bence akışına bırak dert etme dert ettikçe seni içeriden kemiricek bu konu
00 YorumlaToplumun baskiciligi baban gibi insanları gizlenmeye zorlamış. Sen de o anlayissizlardan olma. Babanın anneni eşcinsellerle aldatması değil genel olarak aldatması kötü . Homofobik yaklaşma babana karşı
04 Yorumla
+1 yılZor bir durum
Ne desem bilemedim
Psikolojl destek al diyeceğim de
Psikologa nasıl anlatılır bu..
Onu da bilmiyorum.
Tek bildiğim;
40'indan sonra azani teneşir paklar...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bence hoş bir durum değil ama sen okuluna odaklan hayat devam ediyor o onun tercihi boşanmada gerçekleşirse herkes hayatını yaşar çok takılma derim, kimseyede açma bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSen yoluna bak onlar kendı hayatlarını belırler geregını yapar senın teknyapman gereken okumak ve mevkı sahıbı olmak
00 Yorumla
+1 yılDurumlar boktan desene?
00 YorumlaSen sus ve sessiz sedasız boşansınlar, annen için bu durum çok ağır sonuçlanabilir. Sonuçta kadın ve cürüm belli , yazık ya.
00 YorumlaDevir böyle. hoş değil ama bunun sizin evde tek sorun olamadığını bil. Tek sorun bsnanda takıntı olmuş
00 Yorumla
+1 yılAnnen bulmuş telefonda konuşmaları , ve annnene söylemeye korkuyorsun nasıl bir yalan bu böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılsınlar baban yoluna gitsin. Düşünme daha fazla
10 Yorumla
+1 yılCinsel Yaşam konusunda 23,2b cevap paylaştı. Annen bulmuş ama hiçbir şey yapmıyor, sen ne yapabilirsin?
10 YorumlaBabandan sana ne! Onun yaşadığı hayat farklı, seninki farklı... Kendi geleceğine odaklan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabanin icinde gay olan bir cin olabilir. Saka degil cidden soylüyorum. Cinler insanlarin günahlarından faydalanip iliskilere girebilir.
10 Yorumla
+1 yılBoşanma sebeplerinin bu olmadığına emin misin?
Senin için çok zor bir durum.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. gerçeken nolcak bu kızın hali diye düşününen yok galba.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurucu timden mi yoksa yeyici timden mi bide o var :D
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum ama daha ciddi bir durum var AIDS tehlikesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl okuluna dört elle sarılmalisin
22 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum sınavlarım var ama bu aklından çıkmıyor napicam bilmiyorum
- +1 yıl
Herkesin düşüncesi idealleri inanclari amaci farkli.. baban o amac dogrultusunda ilerliyor sen neden takılı kalasın
+1 yılbabanın numarası versene.
00 Yorumla
+1 yıl:( Allah yardımcın olsun
00 YorumlaŞu babanın kutsallığına bakar mısın
00 Yorumla
+1 yılNedır bu ayrılık sebebı mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılBabamın ailesi yüzünden sürekli kavga ediyorlar
- +1 yıl
Tek cocukmusum yanı annenle aralarımda baska sıkıntılar mı war
Soran+1 yılKardesim de var ama o hoc bir şey bilmiyor 2senedir hep kavga ediyolar boşanma kararı 2sene önce verdiler ama bizim için dayandılar bu olaydan kimsenin haberi yok
- +1 yıl
Yanı boyle saplantılar basta olmayan seylerdır ewlılgın kotuye gıtmesı başka yerde huzur arama sonucu dogabılır
+1 yılbence bir uzmandan yardım al o sana yol gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolabilir kendi hayatı normaldir
00 Yorumla
+1 yılsabah sabah kırize soktun beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyeceğimi bilemiyorum...
00 YorumlaÜzüldüm boşansınlar
20 YorumlaOlaya bak be
00 YorumlaSen nasıl fark ettin
04 Yorumla
Soran+1 yılTelefonunda yakaladim
Soran+1 yılKimseye soyleyemiyorumki
Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı. Meraktandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl yani
02 Yorumla- +1 yıl
yapıcak seyyok
- +1 yıl
anlatma kimseye
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılOkuluna bak
00 Yorumla
+1 yılHassiktir lann
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bir durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri