Babamın cinsel hayatından midem bulanıyor, bu konuda anneme bir şey söylemeli miyim?

uzunca bir suredir yaklasik 10 15 yil boyunca anne ve babam iliski icinde degillerdi zaten normal degil yatak iliskisinden bahsediyorum normal iliskileri de cok yoktu ama her neyse gorucu usulu evlenmisler 3 kardesiz ben en kucukleriyim abim evli ablam da sevgili yapti dusunuyoruz su an iste bugun babamin sosyal medya hesaplarina baktim kicini basini sallayan kisilere cok guzel harika kiviriyosun kimse begenmesin ben begenirim falan yazmis ve mast yaptigina eminim azalan peceteler yataktaki sivi gecenin korunde banyoya girip vicik vicik sesler cikarmak vs mast yapmasini normal buluyodum cunku annemle o tur iliskiyi yasamiyordu biz variz ayip olur diye ama bu kari kiza yazmasi cok bozdu napmaliyim soylemeli miyim anneme anlamadim cidden cok bulanik kafam elim ayagim titriyo ben soylemesem annem bulursa bosanmaya kadar gelirse napicam ben lutfen bi destek cikin ya
Babamın cinsel hayatından midem bulanıyor, bu konuda anneme bir şey söylemeli miyim?