annemin ikinci evliliğiymiş bu. Babamın ilk. Bu konuda çok sürtüşmeli yani anlaşamadıkları bir evlilikleri var. Ama 3 kardeşiz ve hep göz önündeler hiç yalnız değiller. Bazen kapıları kapalı oluyor ama dank diye açınca bile en fazla sarılmış oluyorlar. O da uyurkenki tepki olarak. Yani birbirlerinden hep boşanmak bizi bir kenara bırakmak istiyorlar. Ama sonra hep barışıyorlar hemde hiçbir şey yapmadan. Bende anlamıyorum bazen. Bunlar hiç seks yapmıyor mu yapmıyorsa nasıl duruyorlar? Ben hiç yapmadım ama merak ettim.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarılırken mercimek fırında duruyodur hem madem annenle babanın sorun yasamasını ıstemıosun kardeslerını ve kendi merakını uzaktut onlara seks yapacak zaman tanıyın anlayıssızlıkla devam edersen bosana bilirler sebebide senin merakın olur meraklı melahat kardeşim rahat ver ebeveynlerine
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bu tarz konular hayatta komusulmaz bizde ama benim babam kizinca disari cikar dolasir geri gelir ve gozumlede kac kez girdum babam kesinlikle aldatacak es degil birde o gun ciddi ciddi bosancaklardi bana annem ayri babam ayri dert yakindi annem geldi babam sadece komusmadi normaldi ertesi gun anneme hicbir sey almayan babam daha ilimli hediye almis filan sasirdim bir an
Cevap sahibi+1 yılartık yetişmişsiniz sende bazı seylerin farkındasın onlara yanlız kalacakları zamanlar ayırmalısın
Soran+1 yılBu biraz zor bir keresinde istedim biz kalalim ananemde dedim abimle kardesim cakmadi olayi babamla annem cakti annmde tqkildi nyse ya vazgectim dedim nedenini sordular cunku konusup sorunlari halledin dedim ama bunlar ya yapmiiyor ya da bilmiyorum bise
Cevap sahibi+1 yıltop sende ne istersen o olur akıllı cocuksun allah gonlune göre versin
+1 yılbence onlara sormalısın gidip
https://www.youtube.com/watch?v=ifmo4I6m8Pg11 Yorumla
Soran+1 yılBeni fena azarlarlar :/ sevgili olayina bile karsilar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapıyordur gizlice merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılOylemi diyorsun nasil o kadar sessiz olabilirler ki
Cevap sahibi+1 yılsiz uyunca yapıyordurlar
Soran+1 yılBen gece uyumampek kardeslerimde 2.5 gun uyumadigimi bilirim annenle babam daha cok bizimle ilgilenir babam biraz ilgilenmez ama annem yuzundende alisigiz gece oturmaya gece uyumazda bizide uyutmaz korkuyormus tabi buunu bunca zaman yedik belkide baska sebep var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Ne yani yapınca sana haber mi verecekler, illa yakalamak mı istiyorsun duş u takip et, banyo ıslaksa operasyon olmuş demektir:)
00 Yorumlailerde çok domalcaksın yavrum zaten şimdiden merak etmen yersiz bence
113 Yorumla
Soran+1 yılYa onlar cok sorunlu diyorumki bunlar cok sorunlu kendilerimi birbirine ait hissetmiyorlar mi ya da aci veren bir seyde ondan mi kaciyorlar
Soran+1 yılAynen kendileride bunu soyluyor ama bazen cok iyiler bunlar cok uyi oyuncu bosanin diyorum mutlu degilseniz onlar hazirlar zaten hep derlerdi bosncklarini yoksa neden isteyeyim bosanmalarini kucuk bir yem sadece bu ve hemen arkdmlarindan atip tutmalar konusmalar normaldede oyleler ama yuze grelince suspus konusunca illa bir taraf kavga cikariyor babamneden kabullenemesinki tek sebep evlenip bosanmasi olabilir mi annem din haric her seyde mukemmeldir ama azda daginimk babamda caliskanlik dinde var biraz ikiside cok caliskan sebep ne olursa olsunn bosanmaya geliyor babam bizi terkwdecegini annemde bizi alacagini soyler babam azda cocuk gibidir annwmde sert babam bize cocuk gibi bulasie soylenir annemde sert ve yargilayici zitlar yamni ama bosanmakta istemiyorlar yillardir soyleselerde bosanmadilar bu iyi mi kotu mu bilfemedim yani huzursuzluk hakim
- +1 yıl
zor bir ortam gerçekten, ama annenle babanın akıllaırındaki kesin düşünceleri etkileyecek çok faktör var, annenin önceki evlilğinden çocuğu var mı , kaç yaşlarındalar , en küçük çocuk kaç yaşında , annenin çalıştığı iş , vs gibi biçok faktör çok önemli bu konuda , bunlara göre birbirlerini seviolarmı yoksa sabrediolarmı anlaşılır bence
Soran+1 yılAnnemin cocugu olmamis cok eziyet edilmis babamada sessiz kalmis babamda eziyet etmis sonra annem cadilasmis biraz şu an tam bir cadi cok uyanik ayrica birde bana hic yuz vermez kucukken tacize ugramiatim babam hep destek annemde kotek olmustu snra bir sey olmadi bana ama bir sure sonra cok sey oldu gerek psilolojik gerek askintilik filan yani benim abimde engelli hep inu korumak zorndatdim dayak yediginde bile beni sucladi anmm gecen yangin cikti evde adam kapiyi caldu ciddiye almadim sabahin koruydu sonucta sonra patlama oldu hmn uyandurdim olay sirasinda bn iyiydim sonra aradan zaman gecti beni sucladi yine bnmle alakasu olmayan bir yangin oysaki. Neymis adam kapiyi calmis o an soylesen cikarlarmis zaten bir dk snra patlama oldu. Nyse ne olsasucluyum ben. İsi dusunce coj iyi dusmeyince kotuyum ailemde bile kardesim 12 yasinda
- +1 yıl
bak annenle babanın arasını şu an hiç umursamıorm eşşek kadar insanlar sende umursama bişekilde aralarını bulsunlar naparsa yapsınlar umursama , yapmak zorundalarda , burada söz konusu sensin , baban sana destekse babana herşeyi anlat sıkılıyorm de annem böyle böyle de, ne var ne yok anlat , bütün derdini anlat yoksa çok zor bir hayatın olur kendini çok zor şeylere sokarsın, babanı bilmiorm ama annen kesinlikle sizin ailenize çok zararlı bir insan , babanı seni ve kardeşlerini mahfeden en büyük faktör , babanın annenden ayrılmasını senin istemen lazım , bu dedklerimi unutma yoksa derslerinde sosyal hayatta hiç bir konuda başarılı olamazsın , bilmiorm belkide başarılısındır ama bana zorlanıosn gibi gelior
Soran+1 yılEvet basariloydim zorlanmaya basladim babamla iliskimizi bile kiskaniyor babamla ne zaman sarilsak konussak bulasir tabi bazen banamda giciklik yapar ama ben cozdum onlari yetiskin cocuk onlar gecen dedim siz ebeveyn olmak icin erken davranmissiniz cunku tam bir ebeveyn degilsiniz diye cocuk gibisiniz dedim sanki ben sizin ebeveyninizim dedim
Soran+1 yılKime gidicem ben naail uzak durulur ki annem o babam o degismezlwr ama ilili olabilirler snrim
Soran+1 yılYa ikiside şu an oyle ama ben arkdslarim cvrem herkesi duzeltmwktwn skldim ve simdide ailem biktim artik
Soran+1 yılO zamanda umursamaz oluyorum neyse rasgele yasicam bnde onlar gibi
Siz yokken yapıyordurlar. Size izletecek ya da söyleyecek değiller ya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun babandadır büyük ihtimal canım fazla takma sen
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle sanirim o utangac bir aslinda sundan da korkuyorum kimden hoslansam utangac biri cikiyor bnde utangacim ama hic sevgilim olmadida ayrica. İlerde bnde sorun yasar muyim acaba cunku tndgmz bir kizda yasamisti boyle bir sorun ama o kiz utngac degildi ailesinin arasi daha iyiydi
Cevap sahibi+1 yılöyle utangaçlıkla alakası yok o durumun özelden anlatayım istersen yazarsan
Onlar yapıyodur sen orasını pek düşünme :)
00 Yorumla:):) fazla merak iyi değildir..
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsuun merak iste kotu bir sey degilki sorunlari bundan mi avaba diyorum
Soran+1 yılKarismam zaten gizlice bunu saglarim eger bizden dolayiysa ama hic karismamak daha miiyi belki ifade edemiuorlar firsat tanimamiz gerekiyordur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne