işler çok yoğun gece 2 ye dek devam eden bir mesai var
ilişkiye gremiyoruz
ve kasıklarım ağrıyor normal mi?
var mı yaşayan
ilişkiye gremiyoruz
ve kasıklarım ağrıyor normal mi?
var mı yaşayan
Bu tamamen cinsel arzularının fazla olmasına ve kasıklarının sürekli ritmik kasılmalar yaşamasına rağmen orgazm olamamaktan kaynaklanır. Ama çok yoğun bir iş temposunda bu kadar cinselliği arzulaman da normal değil. Bir kadın zihinsel olarak rahat olmadığında bir ay bile cinsellik yaşamadan çok rahat durabiliyor. Erkeklerden farklısınız bu konuda.
Yoğun olan ben değilim yalnız
O zaman orgazm olup rahatlamamandan kaynaklanıyor olabilir. Masturbasyon yaparak rahatlatmalısın kendini bu zamanlarda bence.
Boşalamadığın için kasıkların ağrıyor. Boşal rahatlarsın, benzeri ağrı erkeklerde de olur boşalmadımız için. rahatlatsın seni hiçbirşeyin kalmaz. yarım saatini almaz.
Erkeklerde o tür şikayetler oluyor da ben kadınlarda olabileceğini pek sanmıyorum. Bende hiç olmadı ve çevremde de böyle bir şey yaşadığını söyleyen kıza rastlamadım.
Kasıklarında bir ağrı varsa da sebebi başka bir şey olmalı.
bayanlarda böyle birşey olmaz üşütmüş olabilirsin ya seks dediğin en kötü 15 dk yani bahane bence zamansızlık :p
Cevap
27Cevap
Genelde boşalamayan erkeklerde olur bu durum ama kadınlarda da oluyor demekki :D
Normal tabiki. Birikim oluyor sen hissetmesende boşalma ihtiyacı hissediyor vucut
5-6 gün aksiyon yapmayınca aynı ağrı bendede oluyor boşalmak lazım :)
Erkeklerde bosalma ıce olursa kasık agrır ya da bosalırken kendını sıkarsa kadınlar da bılemıyorm ama belkı benzerıdır..
ilişliye girmezsen daha çok ağrır, biran önce boşalman lazım
boşalman lazım... masturbasyon, sanal veya p*rno , ... dilersen yaz bana...
benim bildiğim bu olay erkeklerde sperm birikmesi ile oluşur kadınlarda olduğunu bilmiyordum...
bnce normal uzun süre olamdıgı zamnalar ağrı normal
belli ki istiyosun yani ihtiyaç bu belli aralıklarla yapılması lazım vucut bir rahatlasın iş stresine çok iyi geliyo zaten
Sanmıyorum daha farklı bir sorun olabilir bir jinekologa git derim ben.
Yorgunluktan kasıklarınız ağırabilir seks yapıp güzelce boşalırsanız geçer
uzun süre ilişkiye girmemek, ya da orgasm olamamak bunu yapar evet.
bende uzun süre olmadığında sinirli ve asbi oluyorum sanırım herkeste farklı bir tepki oluşuyor
Uzun süreli ilişkiye girmeme durumunda böyle birşey yaşanmaz ama daralma olur
Arada el at bari kendine
Az once de sormusmuydun benzer soru
hayır
Hmm niye girmiyosunuz
işler çok yoğun dedim ya
Masturbasyon niye yapmiyosun
normal ilişkiye girmediğiniz için
aç bir video izle, yani atiştir şmdilik :)
sistit olmuş olabilirmisin.
sanmıyorum yanma falan yok
Kasıkların başka şeyden arıyordur
evet boşalma yasayamadigin icin
mast yap mast olur dolmuşsun sen bayagı:)
zerre alakası yok...
normal canım
Biraz rahatına bak
var var normal
boşal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar