Esimle henuz ayni evde yasamiyoruz dugunumuz olmadi. Resmi nikahimiz ve imam nikahimiz oldu yenilerde ve bi kac hafta sonra dugunumuz olucak ins. Esimle bi 5 kere falan denemizdir, cok agri hissediyorum yanma ve istemeden kasiliyorum ön sevisme uzun tutsakta olmuyo su bazli bisetlerde kullandik onlarda alerji gibi bisey yapiyo bende. Sabrediyo esim ugrasiyo ama canim cok yaniyo. Napmaliyim? Yumurtalik döneminemi getirneliyim? Bi kac dk öncesi agri kesici parol mi icmeliyim nolucak böyle? Balayimiz zehir olsun istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim küçüklükten yapılan kötü eğitim toplumda kulaktan kulağa duyduğumuz şehir efsaneleri bu sonuçların çıkmasına sebep oluyor. Burada duyduğun şehir efsaneleri senin kasilmana rahat ilişki yaşamanın önüne geçiyor. Bunu çözmek basit 1-2 kadeh kırmızı şarapla rahatla enişte ön sevisme ve oralla iyice sulandirip rahatlamanı saplarjen sen içkinin etkisiyle kasmayı bırakırsın hafif kafasını tükürükle ıslatıp dudaklarinida yalayıp bastırarak yavaş yavaş giriş yapıp kokleyince bıraksın ilk gün zarı yırtmak 3 gün sonrada aynı metotla içine girdiğinde artık sende keyif alır hale gelirsin artık ikinizde bu ilişkiden zevk alarak arzulu ilişkiye adımı atarsınız başarılar diliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekurler fakat ikimizde alkol kullanmiuoruz🥱agri kesici icsem mi bi 1 saat önce falan
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVajinusmusvari bir durum gerçek düğün yapılmadığı için sanki evlilik dışı, gizli ailenden falan habersiz gibi yapıyor gibi olur, ki zaten aileden habersizdir. Ön sevişmeyi uzun tutması gerek. Sana tavsiyem cinsel hikayelerden oku şahane bir site biliyorum çok dizili bile var ve uzun. Video da izle. Eşinle ilişki yaşayana kadar iyice libidon tavan yapsın. Birde penisi uzun ve kalınsa o da etkileyebiliyor. Zamanla alışacak zaten.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıllütfen bir uzman ile görüşün ama sakın ihmal etmeyin, her şey olabilir, yaşadığım için söylüyorum, bir sevgilim ile aynı sorunları yaşadık ve sonunda hem yumurtalıklarında iltihaplanma söz konusuydu hemde rahim bildiğimiz gibi armut şeklindedir, yan dönmüştü haliyle her ilişkide inanılmaz ağrılar çekiyordu, tedavi sonrası her şey normale döndü, bu yüzden lütfen bir uzman ile görüşünüz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, bu şekilde stres yaparak olacağı varsada olmayacak duruma getirirsin. Kendini rahat bırakman , kasmaman gerek. Eşin seni hem mental hemde fizyolojik anlamda tam olarak hazirlamadigi sürece, penetrasyon aşamasına gecmemeniz gerekir. Herhangi bir ilac içmene gerek yok, ancak illa prolaktif olarak birşeyler kullanacaksan, bu ağrı kesici değil, kas gevşetici olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki vajinismus var bir doktora git.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu sorun ciddi sağlık problemi yoksa senden kaynaklı olabilir eşin ya da sen birbirinizi rahatlatmanız lazım sen muhtemelen kendini çok kasıyorsun sonuçta adam seni kesmeyecek olumlu düşün bu kadar sorun olacak şey değil bu
03 Yorumla
Soran+1 yılKolay islaniyirum askinda ama Arkadi gelmiyor yani aaa icime istiyorum zevki hissetmiyorum mastürbasyon yaptigimda daha cok ya da esim bana mastürbasyon yaptiginda
- +1 yıl
O zaman eşine söyle seni tahrik edecek şekilde yaklaşsın
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olay sadece ve sadece senin zihninin o an içine girecek olmasıyla meşgul olup, strese girmen, kuruman ve kasılmanla alakalı. Kendini o içine girecek acıyacak stresinden koparıp akışa bıraksan ne olduğunj bile anlamadan içine girecek.
07 Yorumla
Soran+1 yılBirakmaya calisiyorum bi kac pozisuobda denedik diyorum ya bi benimmi böyle… ama aciyo Hic zevkli degil
Soran+1 yılHaklisin ama mastda o bölge degil klitoris oluyo o diger bölge bisey geldiginde ayni sekilde rahat degil. Alismadigim icin belkide
- +1 yıl
Bana inan tamamrn zihinsel, kendini zevke ve akışa bırakıp düşünmeden stresten tamamen uzaklaşman gerek. Aynı şey erkek için de geçerli. Erkek bir an şüpheye düşse, acaba sertleşemeyecek miyim diye korkmaya başlasa, gerilse, erkekn mi boşalıcam diye korksa ne sertleşebilir ne de uzun dayanabilir, hemen boşalır daha tam sertleşemeden bile
Soran+1 yılÖyle oluyo ztn ben agridan bagirinca o sertlesmeyi tutamiyo
Benim de aynı ilk girerken acıyor ama alıșınca geçiyor sonra benimki ön sevişme yapmıyor bu yüzden vazelin ile yapıyoruz
41 Yorumla
+1 yılÖyle bir anda içine girmeli ki sen ne olduğunu bile anlamamalısın. Yeterince ıslanmıyorsun ve zevke gelmiyorsun demek ki.
10 YorumlaBu iş uzman bi doktorun görmesi kadar ciddi; alkole karşı olsam içmesemde; bu işi bi kaç kadehle çözersin.. beyin uyuşunca normal haline dönersin.. ama alkol içmek ne kadar doğru bi şey diyemem
00 YorumlaBuradakilerin hepsi jinekolog sana anında cozum. uretirler, Dermani burada ararsan işin zor ve akıl verenin çok olur
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz pisman oldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSistit gibi bir sorunun olabilir. Mesela benim idrar yolları enfeksiyonum ilerledi mesane enfeksiyonuna dönüştü (sistit) ilişkide canım çok acıyordu ve hissizlik yaşıyordum. Sanki girdiği yerde bi baskı hissi vardı. Böyle bir sorunun olabilir mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılO tarz ama daha cok agri , normslde idrar Yolu enfeksiyonum falan yok
Cevap sahibi+1 yılPenisi içeriye alacağın zaman kendini kasıyorsanda ağrı yaşıyor olabilirsin çünkü oradaki kaslar eğer strese girersen cok kasılıyor ve ağrı hissediliyor
Soran+1 yılSanirim o stres yapmiyorum desemde o diyo bacaklarikdan hissediyorum diye
Cevap sahibi+1 yılBence stres yapıyorsun sana yapmıyorsun gibi geliyor o sebeple vajina kasların çok kasılıyor merak etme her kadın öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı soruu yaşadık ve 40 gün geçti. Bu tamamen zihninle alakalı. Zihinini gevşetip birkaç egzersiz denemen lazım
019 Yorumla
Soran+1 yılSevindim ben bizim ciksel hayatimiz bk olcak diye dert ediyorum…. Nasil egzersiz? Parmakls falan denedik ama tuhaf bi his hissediyorum
- +1 yıl
Bu egzersizleri 5-10 güne yaymalısın. Serçe parmağını içine alabilşyo musun. Denedin mi
Soran+1 yılYani 5 gune bir ni? Denemedim korkuyorum kendim
- +1 yıl
Yok egzersizler toplamda 10 gün sürecek. Zarına zarar vercen diye mi korkuyosun.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama önce kendi parmağın sonra kocanın. Tedavi böyle. Bunu ona anlatamaz mısın. Evde deneme yapacağım diye. Bir de mastürbasyon yaprken hep klitorisi mi uyarıyosub. mastürbasyon esnasında deliğe dokunma egzersizi de tavsiye ederim
- +1 yıl
nasıl durumlar, başarabildin mi
Soran+1 yılGecen hafta denedik biraz daha iyi gecti oldu sayilir sadece icime bosalmadi yumusama oldu. Agri evey oldu ama eskidi kadar degil baska bi kayganlastirici kullandik
Soran+1 yılAma girdi bi kac sefer oldu git gel ama yuzde yuz tam olmadi korktugum kadar degilmis Sadece girip cikarken agirdan biraz icerdeykdn degil
- +1 yıl
Girip çıkarken o tam deliğin girişi ağrıyor dimi
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılOnada yapicak bisey yok heralde zamanla gecer
- +1 yıl
O zamanla geçecek ama bi 6 ay sürer. Kayganlaştırıcıya devam. Kondom mu kullanıyosunuz
Soran+1 yılPfff 6 ay uzun sure… hem prezervatif hem onsuz denedik icime girmicek sekilde ama bidaha denemedok zaten
Soran+1 yılDugunumuz var bi kac hafta sonra fakat resmi ve dinen yaptik nikahi
- +1 yıl
Şimdiye kadar iki kez mi denediniz. Tam anlamadım?
Soran+1 yılBir kac defa denedik ama en son sefer biraz daha basarili oldu tam olmasada yuzde 90 oldu gibi
- +1 yıl
İyi güzel o zaman. Preservatifle olursa daha çok kuruluk hissedersin. Normalde ıslaklığın nasıl. mastürbasyon yaprken akıyo mu mesela orgazm sonrası ıslaklığın
- +1 yıl
nasıl gidiyor sevişmeniz. merak ettim de
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendede bu durum vardı 3 gün gerdeğe giremedik zor. Ama sonrasında anladım korkulacak birsey yokmuş kendini kasma sıkma gevşe
247 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Yeterince ıslandım mı rahat girer zaten
Soran+1 yılCok sagolun
Cevap sahibi+1 yıl🙂önemli değil. Anı yaşa aklın yasayacagn ağrıda olmasn sen onu ağrı diye niyelendiriyorsun. Ama ilişki yaşayınca anlayacaksın ağrı değil zevk verecek sen isteyeceksin sonrasında beraber olmayı
- +1 yıl
Aynen zevk olarak bakk
- +1 yıl
Sulanman nasıl
Cevap sahibi+1 yılMesele sulanması değil. onun sorunu korkuyor acıyacak diye kendini sıkıyor.
- +1 yıl
Bende onu diyecektim zaten sulanman iyiyse korkna bir şey olmaz giriş anını düşünme o anda alacağın zevke odaklan acı olarak bakma diye
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen
- +1 yıl
Aslında oral seks yapsalar rahatlar
Cevap sahibi+1 yılHayr daha ilk bu ilk geceden oral gereksiz bence
- +1 yıl
Rahatlatlamaz mı öyle oral sevmiyor musun sen
Cevap sahibi+1 yılRahatlamk kolay yav mastürbasyon yapar eşi sürtunerek boşalır vs. Geredege giremiyor girmiyor acıyacak diye cinsel organını sokamio adam sen ne diyorsun ya.
- +1 yıl
Aynı şeyden bahsediyoruz fakat farklı noktalardan sevişseler kız zevk almaya başlasada gevşer o anda mastürbasyon mu yapılır
Cevap sahibi+1 yılNeyse evlenirse daha rahatlar bence yoksa zor girerler ilişkiye benim eşim. Sokmicam dedi kandrdi😂😂Ben gevşeyinc3 direk soktu
- +1 yıl
Dibine kadar mı acımadı mı öyle
Cevap sahibi+1 yılYani acidi tabiki ama korktuğum kadar bir acı degil
- +1 yıl
Aynen o kadar değil git gel yaptıkça rahatlamış sındır zaten
Cevap sahibi+1 yılAynn
- +1 yıl
İlkinde orgazm olabildin mi
Cevap sahibi+1 yılYok ya zaten onunda kısa sürdü hemen bosalmstı
- +1 yıl
Ne kadar oldu evleneli şu an orgazm olabiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılOhoo 11 yl oldu. neyse boş ver kib
- +1 yıl
Yaş kaç ki senin şu an zevk alıyor musun
Cevap sahibi+1 yılİşim var boş ver yazma burdan kib
- +1 yıl
Direk yazılaşım o zaman benim de anlatacaklarım var
- +1 yıl
Olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılHayır. Üzgünüm cinsellik konuşacak vaktim yok. kib
- +1 yıl
Fikir alışverişi diyelim buna
Cevap sahibi+1 yılboş ver ben erkeklere fikir vermeyi sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHemcinsim e yardım cı olabilirim skntı yok ama
- +1 yıl
Sohbretimiz iyiydi ama
Soran+1 yılHmm peki 3 gun ust ustemi denediniz? Yani beraber yasamiyoruz kendimi nadil hazirlicagmi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet sürekli odamizdaydk
Soran+1 yılTabi biz simdi ayni yasamiyoruz insanin piskolojisi daha kötu oluyo. Baska jel aldik belki yumirtslik dönemimi beklemektede fayda vardir. Bide ön sevismede oral vs faydasi olirmu
Cevap sahibi+1 yılSanmam ya ilk önce senin gevsemen anı yaşaman lazm sev gevsemedikce mümkünü yok sokamaz. Sen gevşedigin an sokması lazm caktırmadan daldı benimki içeri. oral istemezdim ben ilk gece yapmadkta
Soran+1 yılIste benim iyi rahat olmsmi cok önemsiyo oyuzden zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılBekle evlen yaaprsn
Soran+1 yılGecen gun denedik bu sefer daha olumlu oldu. Aslinda evliyiz artik resmide dinende tek ben beklemek istedim ayni evde olalim diue. Yine agri oldu ama daha hafif oldu girip cikarken agridi ama girebildi sonra yumusama oldu oyuzden olmadi zorlamadik
Cevap sahibi+1 yılEvlendiniz mi yani düğün oldumu
Cevap sahibi+1 yılAcıyacak diye korkmasan gerisi kolay psikolojik hepsi
Soran+1 yılDugun olmadi 2 hafta sonra
Cevap sahibi+1 yılşu an bakire degilsin yani
Soran+1 yılYani ne farkeder?
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun nisanlina bisey olsa ortada kalrsn
Soran+1 yılKalmam Allahin izniyle
+1 yılBaslarda aci olacak alisana kadar bir sure maalesef çekeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılBugun agrim yok mesela o anlik
- +1 yıl
Kasman ya da kocandaki sertlik durumuyla ilgili olabilir
+1 yılBelki henüz düğün yapmadığınız için psikolojik olarak kendini veremiyorsundur. Acele etmeyin ve akışına bırakın zorlamayın sakın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBu aslında çok rahatlıkla geliştirilebilir bir durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Bu durumu yaşayan birisi vardı. Şu an 2 çocuk sahibi hemde ikiz
+1 yılDaha yenisiniz sanırım. Nasıl bir ağrı ve nerende oluyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle. Yani agri girmeye calisinca oluyo hafif yanma ama daha cok asiri bi agri
Soran+1 yılIstemeden kastigmida biliyorum kendimi saliyorum sansamda o an insanin piskolojisi kötu oluyor
- +1 yıl
Daha yeni olduğunuzdan acı hissetmen normal eğer ki giriş kısmında bir acı yanma hissediyorsan muhtemel rahim ağzı yarası ya da sistitten kaynaklı sürtünme ile oluşan acı... Öncelikle bir doktora git enfeksiyon olup olmadığını rahimi sarıp sarmadığını kontrol ettir. Enfeksiyon olduğu sürece o ağrı geçmez. Bir de psikolojik olarak acıyacak ağrıyacak diye beynine kodlama. Ayrıca o işi yaparken rahatlatıcı jeller kullan. Tabii ki en önemlisi rahim ağzı. Sistitsen eğer, sürtünmeden dolayı orası da aşınınca, bakteriler o aşınmaya yerleşip hem acı hem ağrı hissettiriyor... Mutlaka doktora görün
Gevşemem lazım sıkıyon oda sokamiyo
Birde sen uyurken denesin
Sokabikirse
Çok darda olabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kas gevşetici krem kullanmayı dene...
Ama ona rağmen olmuyorsa vajinismus sorunun olabilir, doktora görünmen gerekir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbu işler aceleye gelmez yavaşça usul usul :)
00 Yorumla
+1 yılKendini kasma acır. Kapanır deliğin. Aynısı yaşadım
00 Yorumla
+1 yılCicibebe yağı sende alerji yapıyor mu
Ya da hindistan cevizi yağı
00 YorumlaAnı yasaman olaya katılman lazım elinde bu duruma anlayıs gösterip aceleci olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bu kaşar basit bir eylem insanlar ne yaşıyor da bu işi bu kadar zor hale getiriyor anlam veremiyorum, kayganlastirici kullansın eşin
02 Yorumla
Soran+1 yılHKlisuniz artik iyice moralim bozuldu. Denedik ama su bazli oda alerji yapti hemen kuryttu
Cevap sahibi+1 yılYa psikolojik mi bu yaşadığın, vajinismus arastir istersen. Fizikten kolay bir eylem çünkü
+1 yılşefkat lazım. zorlamadan yavaşca. profesyonel bir iş bu.
03 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasmaman şart artı önsevişmede dikkat edilmesi gereken birçok şey var. Bunlara dikkat edilmesi gerekli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. seninkisi psikolojik mutlaka bi uzmandan yardım alın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKontrolü eline al ve bebek yağı kullan.. Sen üstte olursan zorda olsa başarı gelir
00 Yorumla
+1 yılVajinusmus olabilir hiç doktora gittin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende vajinismus problemi var. Tedavisi de var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kasma bırak. Bence şu an stres yapıyorsunuz. Düğünden sonra kafanız rahat olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyıce gevşetmediği sürecr sürekli acıcak ama vajınusmus olmadan halledın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinismus yaşıyorsun. Tedavisi var olan bir durum. Psikologla konuşmayı denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 kadeh rakı eşliğinde güzel bi p*rno izleyerek deneyin
00 Yorumla
+1 yılBebek yagı sürsün esin penisine ben ögle yapiyorum acımıyo diyor
00 Yorumlaön sevişme ve ıslanma denen bir şey var. onu denemelisiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kendini kasıyorsun ve düzenli yapmadığınız içinde bi düzene girip alışmıyor ondan dolayı
00 Yorumla
+1 yılVazelin her derde devadır
02 Yorumla
Soran+1 yılSu bazli kullandik iyi cikmadi
- +1 yıl
Vazelin adamdır
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. doktor diye bir sey var ak git baksinlar caresine.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oww sıkıntı. O evlilik uzun sürmez :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmayin ya
Soran+1 yılHep öyle olucak diye bisey yokki?
Boş ver gir alışırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kas gevcetici kullan
00 Yorumla
+1 yılSeni tam anlamıyla rahatlatması gerek
00 Yorumla
+1 yılVajinusmus olabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git yardım al bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun senden kaynaklı gözüküyor psikolojik olarak rahat değilsin diye tahmin ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Yapıştır bir tane Xanax olsun bitsin ya
00 YorumlaGüzel bir oralla seni yumuşatması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol kullanıyor musun
00 Yorumla
+1 yılDoktora görünmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYağ falan kullanmıyor musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılKullabdik 2 dk da kurutuyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman devamlı dökmeniz gerekiyor. Ya da sadece sana değil ona da dökmen gerekiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinismus olabilir mısın acaba
08 Yorumla
Soran+1 yılKorkum Yoki
Cevap sahibi+1 yılKasılma durumları da vajinismusu etkiler ama aynı durumu bende yaşıyorum sana tavsiyem, o an elinden geldiğince kendini birak çok serbest bir şekilde ve doğru pozisyonu seçin ve yavaş yavaş yapsın sulanman lazim
Soran+1 yılÖn sevisme olsada nebiliyim cok daha uzun tutarsak o bölge hizsizlesicek diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBence opuameyi uzun tutun senin en çok etkilendiğin yer neresiyse nazikçe orayla oynasın ama canını çok yakmaması lazım
Soran+1 yılCok nazik davraniyo dikkat ediyo ama sorun bende sanirim
Cevap sahibi+1 yılÜzülme canım sen dedigimi yap düzeleceksin bende de aynı sorun var
Soran+1 yılInsallah dua ediyorum ama artik nebiliyim :/ insallah sizin icin daha iyi gider
Cevap sahibi+1 yılİnşallah senin icin de öyle olur..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam gibi vajinusmusmu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcozdunuz mu bu durumu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinismus dedikleri şey mi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bizdede var ayni skinti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılKayganlastirici denediniz mi
00 Yorumla Vajinismus?
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkum yok
Soran+1 yılNasil kurtulicsm tedavisiz
kasma kengini
00 YorumlaGirmeyin sizde
10 Yorumla
+1 yılSon durum nedir?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ki
00 Yorumla
+1 yılazman lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?